Pavel Zedníček wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Pavel Zedníček - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1949
Country:
Age:
70 years
Occupation:
actor

Pavel Zedníček - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1949 (?)
House system:
no system (?)
(Pavel Zedníček 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Pavel Zedníček
Date of Birth - Year *1949
(actor, instagram)

Pavel Zedníček - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - 8 Heads of Madness
(2016) - Jak básníci čekají na zázrak
(2016) - Don Quijote v Čechách
(2016) - Četníci z Luhačovic (TV series)
(2015) - Barrandovský Silvestr 2015
(2015) - Tajemství Pavla Zedníčka
(2015) - Rudyho má každý rád (TV series)
(2014) - Volejte Cibulkovi
(2014) - Barrandovský Silvestr 2014
(2014) - Tajemství Vladimíra Menšíka
(2013) - 60 pečetí
(2013) - Žiješ jenom 2x
(2013) - Televizní legendy
(2013) - SLAVIA - hvězda na správném místě
(2013) - Polívka na víně
(2013) - Kurňa, co to je?
(2013) - Kufr 2013
(2013) - Galashow 60
(2013) - Špačkovi v síti času (TV series)
(2013) - Sanitka 2 (TV series)
(2013) - Form of Love
(2012) - Život je krásný, RARÍÍÍJÁÁÁ
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - Film o seriálu: Sanitka 2 - Návrat po 30 letech
(2012) - Helena (TV series)
(2011) - Vínečko
(2011) - Do roka a do dna
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - 4teens (TV series)
(2011) - Westernstory
(2010) - TOP STAR Extra
(2010) - Tak neváhej a hrej si!
(2010) - Silvestr až do dna aneb s Čmaňou půlnoc nepropásnete
(2010) - Machři
(2010) - Kde bydlely princezny
(2010) - Autoškola národa
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Duety... když hvězdy zpívají
(2009) - Devatero řemesel
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Vyprávěj (TV series)
(2009) - Pamětnice
(2009) - Muži v říji
(2009) - Láska rohatá
(2009) - Dům U Zlatého úsvitu
(2009) - Bez předsudků
(2008) - Hvězdy slaví na Silvestra
(2008) - Hvězdný reportér
(2008) - Fišpánská jablíčka
(2008) - Organized Crime Unit (TV series)
(2007) - Takí sme boli
(2007) - Silvestr s četníky
(2007) - Člověče, nezlob se
(2007) - O kominickém učni a dceři cukráře
(2007) - Inspektor Fousek na stopě (TV series)
(2007) - Dítě hvězdy
(2006) - Žito
(2006) - All the Best!
(2006) - Poslední sezona (TV series)
(2006) - Poslední kouzlo
(2006) - Mississippi Queen z Pohořelic
(2006) - Letiště (TV series)
(2005) - Veselé vánoční (pří)hody
(2005) - Hvězdy letí do století
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - On je žena! (TV series)
(2005) - Každý den karneval
(2005) - Hamlet
(2004) - Život plný písniček
(2004) - Vladimír Menšík - 75
(2004) - Víkend
(2004) - Prsten krále řeky
(2004) - Náměstíčko (TV series)
(2004) - Nadměrné maličkosti: Podfuk
(2004) - Kousek nebe
(2003) - Silvestrovská Manéž Bolka Polívky
(2003) - Za Shakespearem s Martinem Hilským (TV series)
(2003) - Pokračování příště (TV series)
(2003) - Strážce duší (TV series)
(2003) - Město bez dechu
(2003) - Malovaný děti
(2003) - Jak básníci neztrácejí naději
(2003) - Falešné obvinění
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Silvestr 2002
(2002) - Jak na to...
(2002) - Hodina pravdy
(2002) - Richard III.
(2002) - Borůvkový vrch
(2001) - SILVESTR 2001
(2001) - Dobroty
(2001) - Cirkus pluje nocí jako karnevalová loď
(2001) - Medici
(2001) - Kdo zaváhá, nejede! (TV series)
(2000) - Silvestr 2000
(2000) - První pomoc
(2000) - Miss tisíciletí
(2000) - Lucie na bílo
(2000) - Hogo Fogo
(1999) - Věšák
(1999) - Silvestr 99
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Žena z druhé ruky
(1999) - Dobrodružství pod vrbami (TV series)
(1998) - Zlatíčka
(1998) - SILVESTR 1998
(1998) - Prima jízda
(1998) - Motel Anathema (TV series)
(1998) - Dceruška Růže
(1997) - Úsměvy
(1997) - Novoty
(1997) - Miss desetiletí
(1997) - Český lev 1996
(1997) - Bolkoviny
(1997) - Princezna za tři koruny
(1997) - Pražský písničkář (TV series)
(1997) - O spanilé Jašince
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - Festivalové vteřiny
(1996) - Žofín, ostrov vzpomínek a snů (TV series)
(1996) - Sliby se maj' plnit o Vánocích
(1996) - Prsten a řetěz
(1996) - Ruffiano and Sweeteeth
(1995) - Tak neváhej a toč – speciál!
(1995) - Na státní hranici
(1995) - Nováci (TV series)
(1995) - Revenge
(1995) - Holčičky na život a na smrt
(1995) - Cesta peklem
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Ptákoviny
(1994) - Na vlastní nebezpečí
(1994) - Český bodyguard
(1994) - O zvířatech a lidech (TV series)
(1994) - Laskavý divák promine (TV series)
(1994) - Konec velkých prázdnin (TV series)
(1994) - Koncert
(1994) - Bylo nás pět (TV series)
(1994) - Andělské oči
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Činčin
(1993) - Zmrazený Vasil
(1993) - Strašidla a spol. (TV series)
(1993) - Konec básníků v Čechách
(1993) - Balabánci (TV series)
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV series)
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Kufr
(1992) - Zrcadlení Evalda Schorma
(1992) - Črty k Chopinovu portrétu
(1992) - The Necklace (TV series)
(1992) - Kšeft
(1992) - Král, který rád hrál
(1992) - Kafka to taky neměl lehký
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV series)
(1992) - Dáma ví, kdy přijít
(1991) - Holky, kluci, komici
(1991) - The Beggar's Opera
(1991) - Vyžilý Boudník
(1991) - Území bílých králů (TV series)
(1991) - Fantaghirò
(1991) - Pofoukej mi jahody
(1991) - Kosmická čarodějnice v Čeboni
(1991) - Hodina obrany
(1990) - Vyvěste fangle
(1990) - Zvonokosy
(1990) - Tichá bolest
(1990) - The Last Butterfly
(1990) - O Janovi a podivuhodném příteli
(1990) - Don Juan
(1989) - Vážení přátelé, ano
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - O čarovné Laskonce (TV series)
(1989) - Něžný barbar
(1989) - Medvěd 09 (TV series)
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - Silvestr 1988 aneb Jak jsme to neviděli
(1988) - Rodáci (TV series)
(1988) - Příhody kocourka Damiána (TV series)
(1988) - Podivuhodný večer se slečnami
(1988) - Někdo schází u stolu
(1988) - Nejlepší kšeft mýho života
(1988) - Iba deň
(1988) - Dobří holubi se vracejí
(1987) - Jedeme dál
(1987) - Začátečnice hledá učitele italštiny
(1987) - Vltavská víla
(1987) - Večeře ve studeném domě
(1987) - Ty, ty Yeti
(1987) - Nechte to koňovi
(1987) - Jak básníkům chutná život
(1987) - Arabesky
(1987) - Anděl svádí ďábla
(1986) - Písničky Na zábradlí
(1986) - Zlá krev (TV series)
(1986) - Zázračné dítě
(1986) - Veselé Vánoce přejí chobotnice
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Rytíř
(1986) - Panoptikum města pražského (TV series)

Pavel Zedníček, Birth Chart Horoscopes & Signs - Scorpio

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Scorpio

Sun in Scorpio
8°44’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Scorpio can think very clearly, they have a good judgement and can assess situations very well. They also have a good memory and a very creative mind, which is characterised by its originality.
MOON PHASE

First (Waxing) Quarter Moon

Change, Action, Seize the day, Expression, Growth
HOROSCOPES
Ox

Ox (Earth)

Chinese horoscope
People born in the Year of the Ox are silent, patient and calm. But their boorish behavior hides original thoughts and intelligence. They seem trustworthy and that is the main reason why they prosper. They are cautious and love work and solitude.
Poplar

Poplar Tree

Celtic tree horoscope
Person who was born under the rule of Poplar learns fast and understands quickly. Just like Poplars, people born during the time of their rule are direct and straightforward. They often have artistic talents and a sense for beauty.
NUMEROLOGY REPORT
8

Life Path - 8

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and have a desire for power and money. Risky journeys will bring them success. The problem is sometimes a lack of courage, endurance and mental balance. They have good management and organizational skills. They are tough and persistent, but also conservative.
1

Birthday 1st - Independence

Numerology - Birthday Number
These people are independent and capable of deep love. They are able to make their own decisions. They are forgiving, respectable, accurate and honest. They are straightforward and can express themselves clearly. They like modern things and they introduce them with flexibility. They can think creatively and they use creativity to promote their objectives and to search for new possibilities. They are positive and smart.

Pavel Zedníček 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Pavel Zedníček - actor

Pavel Zedníček was born Year *1949 in Czech City
Pavel Zedníček at:
Wikipedia.orgPavel Zedníček full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 25th
(Today)
Spojené státy Will Smith
(*1968) singer, actor
Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Michael Madsen
(*1957) actor
Spojené státy Michael Douglas
(*1944) actor, director
Spojené státy Mark Hamill
(*1951) actor
Pavel Zedníček
Planet positions:
SunSun
Scorpio
8°44’
 
MoonMoon
Pisces
(?)
 
MercuryMercury
Libra
26°15’
 
VenusVenus
Sagittarius
24°52’
 
MarsMars
Virgo
3°04’
 
JupiterJupiter
Capricorn
25°17’
 
SaturnSaturn
Virgo
16°29’
 
UranusUranus
Cancer
4°49’
R
NeptuneNeptune
Libra
15°47’
 
PlutoPluto
Leo
18°07’
 
NodeNode (M)
Aries
15°18’
R
LilithLilith (M)
Aries
22°04’
 
ChironChiron
Sagittarius
8°36’
 
Elements:
3xFireFire
3xEarthEarth
2xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
September 26th
(Tomorrow)
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) actress
Spojené státy Jim Caviezel
(*1968) actor
Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) actor
Spojené státy Serena Williams
(*1981) tennis player
Dánsko King Christian X
(*1870) King of Denmark
Famous people who passed away on September 25th
Česká republika Jan Tříska
(*1936 - 2017) actor
Belgie King Leopold III
(*1901 - 1983) King of the Belgians
Spojené státy M. Scott Peck
(*1936 - 2005) psychiatrist, writer
Německo Erich Maria Remarque
(*1898 - 1970) writer
Rakousko Johann Strauss
(*1804 - 1849) composer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Capricorn Capricorn
Show calendar »