Pavlína Filipovská wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Pavlína Filipovská - Birth Chart

Gender:
Female
Birth:
*1941
Country:
Age:
78 years
Occupation:
singer, actress, presenter

Pavlína Filipovská - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1941 (?)
House system:
no system (?)
(Pavlína Filipovská 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Pavlína Filipovská
Date of Birth Year *1941
(singer, actress, presenter, instagram)

Pavlína Filipovská - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - Václav Hybš 80
(2015) - Tajemství Františka Filipovského
(2014) - Umění dabingu
(2014) - Televise bude!
(2013) - Televizní legendy
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Galashow 60
(2012) - Přelouč - město dabingu
(2012) - Český lev 2011
(2012) - Josef Zíma Gala
(2011) - Uchem jehly
(2011) - To byl náš hit
(2011) - Město dabingu a staletá historie
(2011) - Karel Vlach - 100 let
(2010) - Dobří rodáci a město dabingu
(2009) - Dobrý dabing ještě žije
(2008) - Dabing, Přelouč, Polabí
(2008) - Žízeň po životě
(2007) - Život je kabaret
(2007) - 13. komnata Karla Štědrého
(2007) - Moudrý šašek
(2006) - Žito
(2006) - Tucet receptů z dabingové kuchyně
(2006) - Zdeněk Podskalský - bonviván i skeptik
(2005) - Semafor - Největší hity (music video)
(2005) - Vzpomínky nám zůstanou
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Velký mistr malých rolí
(2004) - Život plný písniček
(2004) - Tenkrát na východě
(2004) - Šlitr mezi nebem a zemí
(2004) - Písničku si cestou notoval
(2004) - Bláhový básník Jiří Suchý
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2003) - Dabingová pouť
(2003) - Štěpánka: "Těžší život je lepší"
(2003) - Pocta Karlu Hálovi
(2002) - Před dabingem, za dabingem Přelouč musí stát
(2002) - Jsou hvězdy, které nehasnou
(2002) - Jak na to...
(2002) - Hezky od podlahy
(2002) - Abeceda hvězd
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2001) - Ať se lidi mají rádi... aspoň dnes
(2001) - To byl Jiří Sovák
(2000) - Věštírna
(2000) - P.F.
(2000) - HIT STOLETÍ
(2000) - Domácí štěstí
(1999) - Semafor má 40
(1999) - ČESKÝ SLAVÍK Mattoni '99
(1999) - Bylo jich pět
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Příběhy slavných - Miloš Kopecký
(1998) - Zlatíčka
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1997) - Příště u Vás
(1997) - Novoty
(1995) - Lucerna aneb Boj o lípu
(1994) - Znovu Na Vlachovce
(1993) - Kavárnička aneb Dlouho jsme se neviděli
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Šance
(1992) - Raoul Schránil
(1992) - Legendy taneční hudby
(1991) - Album
(1988) - Hudba: Uhlíř, Slova: Svěrák
(1986) - Přijďte k nám na večeři
(1986) - Dostaveníčko ve Slatiňanech
(1986) - Tančíme stoletími
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1984) - Zpívánky
(1984) - Silvestrovská féerie
(1984) - Elixír věčného mládí
(1983) - Den otevřených dveří aneb Čí jsou hory? Kavčí!
(1982) - Zpěváci na kraji nemocnice
(1982) - Taneček přes dvě pekla
(1981) - Dubové čarování
(1978) - Silvestr hravý a dravý
(1978) - Kouzelný kolotoč
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1977) - Dostaveníčko s pražskými strašidly
(1977) - Elahw the Whale
(1977) - (About) Mice In Tinfoil
(1976) - Dostaveníčko u Orloje
(1976) - Dostaveníčko
(1976) - Bylo jich šest
(1976) - How to Catch a Tiger
(1975) - (About the) Thick Fog
(1974) - Zahrada (TV series)
(1973) - Noc na Karlštejne
(1972) - Prémie
(1971) - Hezky od podlahy
(1971) - Vodník z kaňky
(1971) - Lásky Emanuela Přibyla
(1970) - Námluvy komtesy Gladioly aneb Přistání ve skleníku
(1970) - Já mám kytky rád
(1969) - Úsměvné legendy o hradech a zámcích (TV series)
(1969) - Just Because You're Grown-Up
(1969) - Ach, ta vojna
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV series)
(1967) - Zelená pro Kmocha
(1967) - Ta naše písnička česká
(1967) - Sedm žen Alfonse Karáska
(1967) - Píseň pro Rudolfa III. (TV series)
(1966) - Bejvávalo
(1966) - Kacafírek
(1965) - Hallo Satchmo
(1964) - Vysílá studio A
(1964) - Písničky na zítra
(1964) - Trik aneb Jak dámu okouzlit aneb Jak manžela oblafnout
(1964) - If a Thousand Clarinets
(1963) - Babiččina krabička
(1963) - Konkurs
(1963) - Strašidlo, které se směje
(1962) - Album Supraphonu
(1961) - Procesí k panence
(1961) - Člověk z půdy
Pavlína Filipovská - Family and Partner relationships

Pavlína Filipovská, Birth Chart Horoscopes & Signs - Gemini

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Gemini

Sun in Gemini
6°45’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Gemini are people of many talents and they are able to use their skills in both theory and practice. They are very intelligent and quick-witted people who are interested in everything that happen around them, and they can quickly adapt to any new situation.
MOON PHASE

New Moon

Birth, Beginning, Clarity
HOROSCOPES
Snake

Snake (Metal)

Chinese horoscope
In most countries of the world Snake has a very bad reputation. On the other hand, in the countries of Asia, Snakes are prized, and much appreciated for their wisdom and sagacity. A man born in this sign is sensitive and full of humor. A woman is pretty, and often makes her way through life using her gift of attractive beauty.
Ash

Ash Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Ash usually have a happy life because they are prepared for anything. Ash people are tough, ambitious and very capable. They usually manage to reach goals they set due to their good organizational skills and practical foresight.
NUMEROLOGY REPORT
3

Life Path - 3

Numerology - Life Path Number
These people are mentally alert and have creative minds. They are creative and original, and they have a good imagination. They hate boredom and like to cooperate with others. They are charming and witty. They are critical of others and they should therefore learn how to be more diplomatic. They need to work freely and without restraints.
28

Birthday 28th - Divergence

Numerology - Birthday Number
These people are independent and try to succeed. They are guided by their emotions and only then by reasoning. Romantic relationship and family ties are important. They have a sense of humour. They like to have everything under their control. They decide things for themselves.

Pavlína Filipovská 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Pavlína Filipovská - singer, actress, presenter

Pavlína Filipovská was born Year *1941 in Czech City
Pavlína Filipovská at:
Wikipedia.orgPavlína Filipovská full biography - Wikipedia
Famous people born on
October 21st
(Today)
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) actress
Rusko Nikita Mikhalkov
(*1945) director, actor
Japonsko Ken Watanabe
(*1959) actor
Brazílie Pelé
(*1940) soccer player
Spojené státy Kim Kardashian
(*1980) actress, model
Pavlína Filipovská
Planet positions:
SunSun
Gemini
6°45’
 
MoonMoon
Cancer
(?)
 
MercuryMercury
Gemini
28°14’
 
VenusVenus
Gemini
17°07’
 
MarsMars
Pisces
8°13’
 
JupiterJupiter
Gemini
0°27’
 
SaturnSaturn
Taurus
20°30’
 
UranusUranus
Taurus
26°49’
 
NeptuneNeptune
Virgo
24°55’
R
PlutoPluto
Leo
2°25’
 
NodeNode (M)
Virgo
28°21’
R
LilithLilith (M)
Taurus
8°58’
 
ChironChiron
Cancer
28°08’
 
Elements:
1xFireFire
4xEarthEarth
5xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
October 22nd
(Tomorrow)
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) actor, director
Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) actor
Francie Catherine Deneuve
(*1943) actress
Japonsko Joan Fontaine
(*1917) actress
Jamajka Shaggy
(*1968) singer
Famous people who passed away on October 21st
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) actor, director
Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) novelist, poet, painter, pioneer of the Beat Generation
Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) soccer player
Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astrologer
Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) serial killer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Leo Leo
Show calendar »