Petr Čepek wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Petr Čepek - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 54 years
Death:
Occupation:
actor

Petr Čepek - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
16 September 1940 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Petr Čepek 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Petr Čepek
Date of Birth - Sep 16, 1940
(actor, instagram)

Petr Čepek - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2014) - Tajemství Petra Čepka
(2008) - Ve dvou se to lépe táhne
(2004) - Jak šly dějiny
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(1999) - Nevyjasněná úmrtí: Oči Petra Čepka
(1998) - Preacing at the Fish (TV series)
(1995) - Úsměvy českého filmu
(1994) - Mýtická trilogie
(1994) - Díky za každé nové ráno
(1993) - Záhada hlavolamu
(1993) - Faust
(1992) - Život a dílo skladatele Foltýna
(1992) - ...a odpusť jim jejich viny
(1991) - Wolfgang A. Mozart
(1991) - Šťastlivec Sulla
(1991) - Sokratův podzim
(1991) - The Elementary School
(1991) - Lhát se nemá, princezno!
(1991) - Honorární konzul
(1990) - Vyvěste fangle
(1990) - Svědek umírajícího času
(1990) - Křížová vazba
(1990) - Byli jsme to my?
(1989) - Skřivánčí ticho
(1989) - Muka obraznosti
(1989) - Czarny wąwóz
(1989) - Evropa tančila valčík
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1989) - Dlouhá míle (TV series)
(1989) - Cesta na jihozápad
(1988) - Veselé příhody z natáčení
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV series)
(1988) - Uncle Cyril
(1988) - Kdoví, kdy začne svítat
(1988) - Druhý dech (TV series)
(1988) - Dobří holubi se vracejí
(1987) - Zrcadlo nenávisti
(1987) - Zatmění všech sluncí
(1987) - Ohňostroj v Aspern
(1987) - Mág
(1987) - Fanynka
(1987) - Bitva na kopci
(1986) - Smích se lepí na paty
(1986) - Krajina s nábytkem
(1986) - Kdo se bojí, utíká
(1986) - Hry pro mírně pokročilé
(1986) - Horečka
(1985) - My Sweet Little Village
(1985) - Věčný Faust
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV series)
(1985) - Mít někoho do deště
(1985) - Křídlovka pro Majoránka
(1984) - Všichni musí být v pyžamu
(1984) - Rozpuštěný a vypuštěný
(1984) - Prodloužený čas
(1984) - Bambinot (TV series)
(1983) - Three Veterans
(1983) - Slavnosti sněženek
(1983) - Jan Amos Comenius
(1983) - O statečném kováři
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV series)
(1983) - Jára Cimrman Lying, Sleeping
(1982) - Společnost s ručením omezeným
(1982) - Portrét
(1982) - Páv není jediný
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Jasnovidec
(1982) - Hraj, jak kvetou stromy
(1981) - Ferat Vampire
(1981) - Tři v tom
(1981) - Sluníčko na houpačce
(1981) - Noční jazdci
(1981) - Kamenný orchestr
(1981) - Bocianie hniezdo (TV series)
(1980) - Než se zvedne opona
(1980) - The Fall of the House of Usher
(1980) - Trhák
(1980) - Cutting It Short
(1980) - Najatý klaun
(1980) - Loupežnická pohádka
(1979) - Ráno pod mesiacom
(1979) - Hordubal
(1979) - Diagnóza smrti
(1978) - Tajemství Ocelového města
(1978) - Slečna Rajka
(1978) - Přitažlivost země
(1978) - Pracka v láhvi
(1978) - Pohádka o ebenovém koni
(1978) - Past na kachnu
(1978) - Pan Tau - Noc v safari
(1978) - Pan Tau a kouzelnice
(1978) - Der Katzenprinz
(1977) - Súkromná vojna
(1977) - Ráno budeme moudřejší
(1977) - Poslední zkouška
(1977) - Nikola Šuhaj loupežník
(1977) - Láska poručíka Bentze
(1977) - Jak zničit vlastní mužstvo
(1976) - Rok má šesť dní
(1976) - Koncert pre pozostalých
(1976) - Bílá růže
(1975) - Škaredá dědina
(1975) - Straty a nálezy (TV series)
(1975) - Skopová kýta
(1975) - Muži jdou ve tmě
(1975) - Čtyři zlaté prýmky
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Jak přijít o život
(1974) - Eskulapův přístav
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV series)
(1973) - Ze života hmyzu
(1973) - Toulavý Engelbert
(1973) - Cestující se připraví k odletu
(1972) - V ponorkovém pásmu
(1972) - Návraty
(1972) - Morgiana
(1972) - A Touch of a Butterfly
(1971) - Smrt černého krále
(1971) - Revizor
(1971) - Princ Bajaja
(1971) - Petrolejové lampy
(1971) - Granny
(1970) - Noční můry
(1970) - Nahota
(1969) - Zabil jsem Einsteina, pánové...
(1969) - Aesop
(1969) - Adelheid
(1968) - Ohlédnutí
(1967) - Valley of the Bees
(1967) - The End of Agent W4C
(1966) - Hotel for Strangers
(1963) - Milenci z kiosku
(1961) - Vyvolení
Petr Čepek 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Petr Čepek, Birth Chart Horoscopes & Signs - Virgo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Virgo

Sun in Virgo
23°27’

Sun Sign - Zodiac Sign
Distinctive feature of people born under the sign of Virgo is their sense for order and system. They are practical people with great design and manual skills. They are always able to fully concentrate on their tasks.
MOON PHASE

Waxing Gibbous

Consolidating gains, Expanding, Analyze, Prepare, Trust
HOROSCOPES
Dragon

Dragon (Metal)

Chinese horoscope
Dragon bursts with strength, energy and health. People born in the Year of the Dragon are very open, and never petty. They hate hypocrisy and gossip and generally do not have the best diplomatic dexterity. They are trusting and allow themselves to be manipulated.
Lime

Lime Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Lime achieve their life goals relatively quickly and easily. It's hard to say why, they are just lucky. They achieve their success even thought they tend to be comfortable and try to organise problem-free life for themselves. They try to avoid conflicts under all circumstances; they never go into direct conflict. They are people of compromise; they are often willing to make big concessions in order to avoid complications.
NUMEROLOGY REPORT
3

Life Path - 3

Numerology - Life Path Number
These people are mentally alert and have creative minds. They are creative and original, and they have a good imagination. They hate boredom and like to cooperate with others. They are charming and witty. They are critical of others and they should therefore learn how to be more diplomatic. They need to work freely and without restraints.
16

Birthday 16th - Directness

Numerology - Birthday Number
These people have a clear opinion on what is right and wrong in life. They fight intolerance. They are very observant. They have a sense of harmony. They are tender and sweet. They try to get along with others and understand their needs.

Petr Čepek 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Petr Čepek - actor

Petr Čepek was born on September 16, 1940 in Prague
Petr Čepek at:
Wikipedia.orgPetr Čepek full biography - Wikipedia | Astro.comPetr Čepek astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comPetr Čepek astro-databank Astrotheme
Famous people born on
October 31st
(Today)
Nový Zéland Peter Jackson
(*1961) actor, director, scriptwriter
Itálie Bud Spencer
(*1929) actor, swimmer, businessman
Velká Británie Stephen Rea
(*1946) actor
Spojené státy Vanilla Ice
(*1968) singer, dancer
Kambodža Norodom Sihanouk
(*1922) Cambodian politician, King, writer, director
Petr Čepek
Planet positions:
SunSun
Virgo
23°27’
 
MoonMoon
Pisces
(?)
 
MercuryMercury
Libra
3°27’
 
VenusVenus
Leo
7°53’
 
MarsMars
Virgo
17°44’
 
JupiterJupiter
Taurus
15°26’
R
SaturnSaturn
Taurus
14°25’
R
UranusUranus
Taurus
26°02’
R
NeptuneNeptune
Virgo
25°10’
 
PlutoPluto
Leo
3°49’
 
NodeNode (M)
Libra
11°48’
R
LilithLilith (M)
Aries
10°48’
 
ChironChiron
Cancer
28°59’
 
Elements:
2xFireFire
7xEarthEarth
2xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
November 1st
(Tomorrow)
Austrálie Toni Collette
(*1972) actress
Spojené státy Larry Flynt
(*1942) publisher, CEO of Larry Flynt Publications
Francie Manuel Ferrara
(*1975) actor, director
Spojené státy Chris Brennan
(*1984) astrologer, author of The Astrology Podcast, former President of AYA (the Association for Young Astrologers)
Spojené státy Anthony Kiedis
(*1962) singer
Famous people who passed away on October 31st
Velká Británie Sean Connery
(*1930 - 2020) actor
Spojené státy River Phoenix
(*1970 - 1993) guitarist, singer, actor
Itálie Federico Fellini
(*1920 - 1993) actor, director, scriptwriter
Maďarsko Harry Houdini
(*1874 - 1926) master of escape, magician, illusionist, stunt flier
Rakousko Egon Schiele
(*1890 - 1918) Austrian painter and cartoonist, disciple of Gustav Klimt

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Full Moon in Taurus Taurus
Show calendar »