Petr Janda wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Petr Janda - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1942
Country:
Age:
78 years
Occupation:
singer, guitarist

Petr Janda - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1942 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Petr Janda 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Petr Janda
Date of Birth - Year *1942
(singer, guitarist, instagram)

Petr Janda - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Všechny lásky Karla Gotta (TV pořad)
(2016) - Ceny Anděl 2015 (TV pořad)
(2015) - Show Leoše Mareše
(2015) - Český slavík Mattoni 2015
(2015) - Adventní koncerty 2015
(2015) - Koncert pre Kamila Peteraja
(2015) - Peter Nagy - 30 rokov na scéne
(2014) - T-Mobile Fotbalista roku 2013
(2014) - Nikdo není perfektní
(2013) - Zlatý časy!
(2013) - TýTý 2012
(2013) - SuperStar 2013
(2013) - Polívka na víně
(2013) - Noc nádejí 2013
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Galashow 60
(2013) - Tajemství lásek slavných
(2013) - Tajemství Jiřího Korna
(2013) - Olympic - Procházka historií
(2013) - ČT Live: Karel Černoch - 70
(2013) - Two Hundred Pounds of Love
(2013) - Doktoři z Počátků (TV series)
(2012) - Buty: Píseň práce (music video)
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - Večer plný hvězd
(2012) - Drzá Diana
(2012) - Ceny Anděl 2011
(2012) - Tajemství Petry Janů
(2012) - Tajemství Petra Jandy
(2012) - Olympic 50 let
(2011) - Všechno nejlepší
(2011) - Uchem jehly
(2011) - TýTý 2010
(2011) - To byl náš hit
(2011) - Pokondr live
(2011) - Legendy popu
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Tajemství svateb slavných
(2011) - O mé rodině a jiných mrtvolách (TV series)
(2010) - VIP zprávy
(2010) - TOP STAR Extra
(2010) - Talentmania
(2010) - Tajemství bulváru
(2010) - Slavná hudební čísla
(2010) - Silvestr 2010
(2010) - Prostřeno!
(2010) - Mamba show
(2010) - Český slavík Mattoni 2010
(2010) - 13. komnata Marty Jandové
(2010) - ČT Live - Pocta Petru Mukovi
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Anno 2008 - 15 let TV Nova
(2009) - Karel Gott 70
(2009) - Aleš Brichta: 50 Tesla Arena: Live
(2008) - Hitparáda 80. let (music video)
(2008) - X Factor
(2008) - Přísně tajné
(2008) - I love Česko
(2008) - Hvězdný reportér
(2008) - Café X
(2008) - Předčasná úmrtí: Radost
(2008) - Po stopách hvězd (TV series)
(2008) - ČT Live - Pavel Vrba
(2007) - Život je kabaret
(2007) - Souboj hitů
(2007) - Slovenský bigbít (TV series)
(2006) - Žito
(2006) - Svatby paní Veroniky
(2006) - Silvestr za oponou
(2006) - Hitparáda televizní zábavy
(2006) - 13. komnata Petra Jandy
(2006) - ČT Live - Pavel Sedláček
(2006) - Ro(c)k podvraťáků
(2006) - Olympic: Trilogy Tour
(2006) - Horákovi (TV series)
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Veselé vánoční (pří)hody
(2005) - To nevymyslíš! (TV series)
(2004) - Život plný písniček
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Tenkrát na východě
(2004) - Silvestr 2004
(2004) - Kam zmizel ten starý song
(2004) - Anjeli strážni
(2003) - Silvestrovský božský výběr
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2003) - Český slavík Mattoni 2003
(2002) - Silvestr 2002
(2002) - Český slavík Mattoni 2002
(2002) - Abeceda hvězd
(2002) - Olympic slaví 40 let
(2002) - Jak se točí Báječná show
(2002) - Hvězdy na Vltavě
(2002) - Báječná show
(2001) - SILVESTR 2001
(2001) - Na kus řeči
(2001) - Český slavík - Mattoni 2001
(2001) - Bílé Vánoce Lucie Bílé
(2001) - Královský slib
(2000) - Miss tisíciletí
(2000) - Lucie na bílo
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - Český slavík - Mattoni 2000
(2000) - Pohádka o Bohemce
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Skopičiny
(1999) - Silvestrovský koktejl 1999
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Babeta
(1998) - Zlatíčka
(1998) - SILVESTR 1998
(1998) - Rychlý prachy
(1998) - Rozjezdy pro hvězdy
(1998) - Prásk
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Český slavík ’98
(1998) - Nevyjasněná úmrtí: Volný pád
(1998) - Bigbít (TV series)
(1997) - Novoty
(1997) - Český slavík '97
(1996) - Je to jenom rokenrol
(1996) - Festivalové vteřiny
(1996) - Elán
(1995) - Horoskopičiny
(1994) - Eso
(1994) - Divadélko pod věží aneb Přijď a nechoď sám
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Caruso Show
(1993) - Takhle jsme to nemysleli
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1992) - Alkehol - Okno mé lásky (music video)
(1992) - Šance
(1992) - Kufr
(1991) - Serious Music - Moderní matky (music video)
(1990) - Šaráda
(1988) - F.T. na cestách
(1988) - F.T.
(1987) - Klip klap
(1986) - Bylo nás šest (TV series)
(1985) - Galasuperšou
(1984) - ABECEDA
(1983) - Den otevřených dveří aneb Čí jsou hory? Kavčí!
(1982) - Ulice
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1982) - Křižovatky
(1981) - Divadélko pod věží
(1979) - Olympic - Prázdniny na zemi
(1976) - Písničky z obrazovky
(1969) - Cesta, která vede nikam
(1967) - Ta naše písnička česká
(1967) - Jak se krade milión
(1966) - Bratislavská lýra
(1966) - Flám
(1965) - Eine schreckliche Frau
(1964) - Půjčovna talentů
(1964) - Fever

Petr Janda - Filmography - Composer (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1992) - Rapmasters: Dej mi víc své lásky (Dalas mi málo) (music video)
(1982) - Ulice
(1979) - Olympic - Prázdniny na zemi

Petr Janda, Birth Chart Horoscopes & Signs - Taurus

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Taurus

Sun in Taurus
11°26’

Sun Sign - Zodiac Sign
The sign of Taurus gives people who were born under it calm and patient nature, and a sense of appreciation for beautiful and pleasant things in life. People born under the sign of Taurus are often quite introverted and they like to keep their distance, even from their best friends.
MOON PHASE

Full Moon

Culmination, Fulfillment, Illumination, Realization, Experience
HOROSCOPES
Horse

Horse (Water)

Chinese horoscope
Horse has good taste, and overall is very versatile. People born in the Year of the Horse love grand shows, concerts, social and sports events. As on the horse race, so in life they easily conquer most of the barriers or skillfully and stealthily bypass those. The Horses are irresistible and easily gain followers and admirers.
Poplar

Poplar Tree

Celtic tree horoscope
Person who was born under the rule of Poplar learns fast and understands quickly. Just like Poplars, people born during the time of their rule are direct and straightforward. They often have artistic talents and a sense for beauty.
NUMEROLOGY REPORT
5

Life Path - 5

Numerology - Life Path Number
These people need movement and change, and they like to travel. They search for freedom and adventure. They are open to new things and ideas. They have an inclination for leadership. They are ambitious but they are also very sensitive and avoid routine and boredom.
2

Birthday 2nd - Sociability

Numerology - Birthday Number
These people are very considerate and they are a good listener. They are loyal and emotional. They like to do things for other people and they are able to understand how others feel. They are gregarious and keep close to their family. They are diplomatic.

Petr Janda 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Petr Janda - singer, guitarist

Petr Janda was born Year *1942 in Czech City
Petr Janda at:
Wikipedia.orgPetr Janda full biography - Wikipedia | Astro.comPetr Janda astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comPetr Janda astro-databank Astrotheme
Famous people born on
October 31st
(Today)
Nový Zéland Peter Jackson
(*1961) actor, director, scriptwriter
Itálie Bud Spencer
(*1929) actor, swimmer, businessman
Velká Británie Stephen Rea
(*1946) actor
Spojené státy Vanilla Ice
(*1968) singer, dancer
Kambodža Norodom Sihanouk
(*1922) Cambodian politician, King, writer, director
Petr Janda
Planet positions:
SunSun
Taurus
11°26’
 
MoonMoon
Sagittarius
(?)
 
MercuryMercury
Taurus
24°55’
 
VenusVenus
Pisces
26°07’
 
MarsMars
Cancer
3°48’
 
JupiterJupiter
Gemini
21°34’
 
SaturnSaturn
Taurus
29°12’
 
UranusUranus
Taurus
29°16’
 
NeptuneNeptune
Virgo
27°26’
R
PlutoPluto
Leo
3°31’
 
NodeNode (M)
Virgo
10°24’
R
LilithLilith (M)
Gemini
16°52’
 
ChironChiron
Leo
8°40’
 
Elements:
3xFireFire
7xEarthEarth
1xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
November 1st
(Tomorrow)
Austrálie Toni Collette
(*1972) actress
Spojené státy Larry Flynt
(*1942) publisher, CEO of Larry Flynt Publications
Francie Manuel Ferrara
(*1975) actor, director
Spojené státy Chris Brennan
(*1984) astrologer, author of The Astrology Podcast, former President of AYA (the Association for Young Astrologers)
Spojené státy Anthony Kiedis
(*1962) singer
Famous people who passed away on October 31st
Velká Británie Sean Connery
(*1930 - 2020) actor
Spojené státy River Phoenix
(*1970 - 1993) guitarist, singer, actor
Itálie Federico Fellini
(*1920 - 1993) actor, director, scriptwriter
Maďarsko Harry Houdini
(*1874 - 1926) master of escape, magician, illusionist, stunt flier
Rakousko Egon Schiele
(*1890 - 1918) Austrian painter and cartoonist, disciple of Gustav Klimt

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Full Moon in Taurus Taurus
Show calendar »