Petr Kostka wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Petr Kostka - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1938
Country:
Age:
82 years
Occupation:
actor

Petr Kostka - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1938 (?)
House system:
no system (?)
(Petr Kostka 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Petr Kostka
Date of Birth - Year *1938
(actor, instagram)

Petr Kostka - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - Ceny Thálie 2014
(2014) - Koncert pro 3792 terezínských hvězd
(2014) - Svatby v Benátkách (TV series)
(2014) - Piknik
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Ceny Thálie 2012
(2013) - Sanitka 2 (TV series)
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - Tajemství rodu
(2012) - Školní výlet
(2012) - Obchoďák (TV series)
(2011) - Ztracené adresy
(2011) - Legendární historky
(2011) - Česko na talíři
(2011) - Heydrich - konečné řešení (TV series)
(2011) - Ta třetí
(2011) - Rodinka (TV series)
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Rodinka
(2010) - Famílie
(2010) - Cesty domů (TV series)
(2010) - Ach, ty vraždy! (TV series)
(2009) - S otevřeným hledím
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2008) - Hvězda mého srdce
(2008) - Chvíle pravdy
(2006) - 13. komnata Stanislava Fišera
(2006) - Předčasná úmrtí: Já si ten život sním syrovej
(2005) - Ceny Thálie 2004
(2005) - To nevymyslíš! (TV series)
(2005) - Království potoků
(2004) - Vladimír Menšík - 75
(2004) - Ceny Thálie 2003
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV series)
(2004) - Moskovskaja saga (TV series)
(2003) - Předčasná úmrtí: Největší z českých pierotů
(2003) - Pokračování příště (TV series)
(2002) - Divadlo žije!
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2001) - Oběti: Svědek
(2001) - Ideální manžel
(2001) - Help For You
(2001) - Černí andělé (TV series)
(2000) - Podzimní zahrada
(1999) - Věšák
(1998) - Zlatíčka
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Na plovárně
(1998) - Rozloučení
(1998) - Genij vlasti
(1998) - Dvě washingtonská ohlédnutí
(1997) - Úsměvy
(1997) - Bolkoviny
(1997) - Záhadná paní Savageová
(1997) - O zlé a dobré vodě
(1997) - O třech ospalých princeznách
(1997) - Konečně v novém
(1997) - Arrowsmith (TV series)
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - Štěstí krále Alfonse
(1996) - Smrt v zahradě Girardinů
(1996) - Poprask na laguně
(1996) - Není houba jako houba
(1996) - Manželská tonutí (TV series)
(1995) - Zelňačka
(1995) - Usmívej se, lásko má
(1995) - O Šedivákovi
(1995) - Omyl děda Vševěda
(1995) - O moudré Sorfarině
(1995) - Muž v pozadí (TV series)
(1995) - Kean
(1994) - Z hříček o královnách: Královnina smečka psů (útržek anglický)
(1994) - Třetí noc pro čaroděje
(1994) - O zlatém pokladu
(1994) - Misie
(1994) - Lidumil
(1994) - Laskavý divák promine (TV series)
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Schodiště
(1993) - Půlnoční večeře
(1993) - Nesmrtelná teta
(1993) - Modrý pták
(1993) - In flagranti
(1992) - Zvuky domova
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV series)
(1992) - Šplhající profesor
(1992) - Shapirovy rukopisy
(1992) - Pravda a lež
(1992) - Píseň z jižních Čech
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV series)
(1991) - Víla z jeskyně zla
(1991) - Tedaldo a Elisa
(1991) - Tajemství
(1991) - Prosím, vaše lordstvo!
(1991) - Král a zloděj
(1990) - Závrať
(1990) - Záhada tří kapitánů
(1990) - Vlci
(1990) - Trojlístek (TV series)
(1990) - Radostný život posmrtný
(1990) - Husarská čest
(1990) - Duch času
(1990) - Dcera národa
(1989) - Ostrov malého draka
(1989) - O podezíravém králi
(1989) - O kouzelné šišce
(1989) - Na letním bytě
(1989) - Evropa tančila valčík
(1989) - Dva lidi v ZOO
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - Rodáci (TV series)
(1988) - Někdo schází u stolu
(1988) - Motanice
(1988) - Dvě z Paříže
(1988) - Bludiště cest
(1987) - Zykovovi
(1987) - Polom v bezvětří (TV series)
(1987) - Nezkušený duch
(1987) - Měsíční noc
(1987) - Jak se princ učil řemeslu
(1986) - XYZ
(1986) - Případ nevinné řeky
(1986) - Pan Pickwick
(1986) - Panoptikum města pražského (TV series)
(1986) - O Popelákovi
(1986) - My holky z městečka (TV series)
(1985) - Vévodkyně valdštejnských vojsk
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV series)
(1985) - Psohlavci
(1985) - Matka
(1985) - Drahý Bedřichu
(1985) - Čekání na stříbrné zvonky
(1984) - The Ambulance (TV series)
(1984) - Povídky malostranské: Slečna Máry
(1984) - My všichni školou povinní (TV series)
(1984) - Komediant
(1984) - Koloběžka první
(1984) - Fešák Hubert
(1984) - Bandité
(1983) - Zámek Nekonečno
(1983) - Záchvěv strachu
(1983) - Větrná setba
(1983) - Tři mušketýři
(1983) - Psí kůže
(1983) - Naši furianti
(1983) - Moje srdcová sedma (TV series)
(1983) - Levé křídlo
(1983) - Jára Cimrman Lying, Sleeping
(1983) - Díra ve zdi
(1982) - Zahrada dětí
(1982) - Tři spory: Spor herečky Kvapilové
(1982) - Salvador, sedmnáctého března krátce po páté
(1982) - Pouť králů
(1982) - Odstřel
(1982) - Karlův most
(1982) - Jako bychom se ani neznali
(1982) - Hamlet
(1981) - V podstatě jsme normální
(1981) - Tot-Amor
(1981) - Sůl země (TV series)
(1981) - O Vánocích už nechci slyšet ani slovo
(1980) - 1. máj 1890
(1980) - Živá voda
(1980) - Zlodějská komedie
(1980) - Starožitníkův krám
(1980) - Romaneto
(1979) - Zadržitelný vzestup Arthura Uie
(1979) - Ve věci J. R. Oppenheimera
(1979) - Pátek není svátek
(1979) - Inženýrská odysea (TV series)
(1978) - Silvestr hravý a dravý
(1978) - Zamřížované zrcadlo
(1978) - Tajemství Ocelového města
(1978) - Střepy pro Evu
(1978) - Přání
(1978) - Padavka
(1978) - Odměna
(1978) - Miluji Tě
(1978) - Adriana
(1977) - Tomorrow I'll Wake Up and Scald Myself with Tea
(1977) - Rose Marie
(1977) - Most
(1977) - Malér
(1977) - Láska poručíka Bentze
(1977) - Kufr plný nadějí
(1977) - Jak vytrhnout velrybě stoličku
(1977) - Idiotka
(1977) - Dům na konci města
(1977) - Což takhle dát si špenát
(1976) - Ženitba
(1976) - Smrt mouchy
(1976) - Slečna Meg a talíř Ming
(1976) - Paleta lásky
(1976) - Milenci z kiosku
(1975) - Matka (TV series)
(1975) - Chalupáři (TV series)
(1975) - Čert na zemi
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Útěk
(1974) - Robinson Girl
Petr Kostka - Family and Partner relationships

Petr Kostka, Birth Chart Horoscopes & Signs - Gemini

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Gemini

Sun in Gemini
19°53’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Gemini are people of many talents and they are able to use their skills in both theory and practice. They are very intelligent and quick-witted people who are interested in everything that happen around them, and they can quickly adapt to any new situation.
MOON PHASE

Waxing Gibbous

Consolidating gains, Expanding, Analyze, Prepare, Trust
HOROSCOPES
Tiger

Tiger (Earth)

Chinese horoscope
The Tiger is usually a very undisciplined worker. People born in the Year of the Tiger are also very irritable nature, and don’t like to follow others. They have problem with authority and generally will challenge their superiors. They are the naturally born leaders and revolutionaries.
Aspen

Aspen Tree

Celtic tree horoscope
People under the rule of Aspen have a very varied life. They have adventurous character that often goes hand in hand with diverse abilities. They can do everything with great enthusiasm; they are able to sacrifice everything for a thing or a person. They do everything with all their energy and vigour.
NUMEROLOGY REPORT
11

Life Path - 11

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and intelligent. They can achieve a great success, but also a great failure. They are gifted and have a tendency to have visions. They can use inspiration from God.
11

Birthday 11th - Sensitivity

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive and intuitive. They are interested in the spiritual path. They are a charismatic person. They like other people. They are a daydreamer. They are diplomatic.

Petr Kostka 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Petr Kostka - actor

Petr Kostka was born Year *1938 in Czech City
Petr Kostka at:
Wikipedia.orgPetr Kostka full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 27th
(Today)
Spojené státy Gwyneth Paltrow
(*1972) actress, director, scriptwriter
Spojené státy Meat Loaf
(*1947) actor, singer
Německo Jean-Marc Barr
(*1960) actor
Velká Británie Irvine Welsh
(*1957) writer, screenwriter, author of Trainspotting
Kanada Avril Lavigne
(*1984) musician, singer
Petr Kostka
Planet positions:
SunSun
Gemini
19°53’
 
MoonMoon
Sagittarius
(?)
 
MercuryMercury
Gemini
6°36’
 
VenusVenus
Cancer
21°25’
 
MarsMars
Cancer
2°56’
 
JupiterJupiter
Pisces
2°05’
 
SaturnSaturn
Aries
16°02’
 
UranusUranus
Taurus
15°46’
 
NeptuneNeptune
Virgo
18°24’
 
PlutoPluto
Cancer
28°35’
 
NodeNode (M)
Scorpio
25°39’
R
LilithLilith (M)
Capricorn
8°26’
 
ChironChiron
Cancer
1°17’
 
Elements:
3xFireFire
2xEarthEarth
3xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
September 28th
(Tomorrow)
Velká Británie Naomi Watts
(*1968) actress
Francie Brigitte Bardot
(*1934) actress, singer, model
Velká Británie Peter Finch
(*1916) actor
Spojené státy Mira Sorvino
(*1967) actress
Spojené státy Hilary Duff
(*1987) singer, actress, model, fashion designer
Famous people who passed away on September 27th
Francie Edgar Degas
(*1834 - 1917) painter
Spojené státy Hugh Hefner
(*1926 - 2017) founder and publisher of Playboy magazine
Rusko Ivan Aleksandrovich Goncharov
(*1812 - 1891) writer
Spojené státy Gates Brown
(*1939 - 2013) baseball player
Velká Británie Gracie Fields
(*1898 - 1979) singer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Aquarius Aquarius
Show calendar »