Petr Novotný wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Petr Novotný - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1947
Country:
Age:
72 years
Occupation:
actor, presenter

Petr Novotný - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1947 (?)
House system:
no system (?)
(Petr Novotný 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Petr Novotný
Date of Birth - Year *1947
(actor, presenter, instagram)

Petr Novotný - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2014) - Všechno nejlepší
(2014) - Dělníci bulváru
(2014) - Models Ltd.
(2013) - Novotný za humny
(2013) - Nejlepší scénka
(2013) - Krampoloviny
(2013) - Kdopak by se Čecha bál
(2012) - Vtip za stovku!
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2011) - Trampoty
(2011) - Legendy popu
(2011) - Barrandovský videostop
(2010) - Nikdo není dokonalý speciál
(2010) - Tajemství dětí slavných rodičů
(2009) - 15 let TV Nova: První (k)roky
(2009) - 15 let TV Nova: Druhý dech
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Tajomstvo mojej kuchyne
(2009) - Politická střelnice
(2009) - Elsa 2009
(2009) - 13. komnata Petra Novotného
(2009) - Tajemství celebrit
(2009) - Karel Gott 70
(2009) - Veni, Vidi, Vici
(2008) - Limuzína
(2008) - Den D
(2008) - Burianův den žen s Evou z dua Eva a Vašek
(2007) - 5 proti 5
(2007) - Angelika
(2006) - Žito
(2006) - Můžu u Vás přespat?
(2006) - Jste to, co jíte
(2006) - Extra
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Šárka!
(2005) - Silvestr 2005
(2005) - Scénky na scénu
(2005) - Nova sobě
(2005) - Koktejl smíchu
(2005) - 13. komnata Jana Nedvěda
(2004) - 10 let s vámi
(2004) - Životní zásady Petra Novotného
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Silvestr 2004
(2004) - Na mušce
(2003) - Vyhlášení ankety TýTý Týdeníku Televize o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 2002
(2003) - Volenka
(2003) - Volejte Novu
(2003) - Silvestrovský božský výběr
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2003) - Chuťovky
(2002) - Vyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 2001
(2002) - Silvestr 2002
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2001) - Vyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 2000
(2001) - SILVESTR 2001
(2001) - Dobroty
(2001) - Co v Silvestru nebylo...
(2001) - Bylo nebylo v Silvestru 2001
(2001) - Bárymetr
(2001) - Poslední kovboj
(2001) - Lesk a bída země České
(2000) - Vyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 1999
(2000) - Věštírna
(2000) - Souhvězdí Novy
(2000) - Silvestr 2000
(2000) - P.F.
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - Pra pra pra (TV series)
(2000) - Out of the City
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Vyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 1998
(1999) - Silvestr 99
(1999) - Silvestrovský koktejl 1999
(1999) - NASTUPUJE AMFORA
(1999) - My rádi jíme
(1999) - Čtveráci
(1999) - Bonzáčik
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Zlatíčka
(1998) - SILVESTR 1998
(1998) - Prásk
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Na plovárně
(1998) - DO-RE-MI
(1998) - Aj múdry schybí
(1997) - Novoty
(1996) - Je to jenom rokenrol
(1996) - 500. Saloon Zelenáčů
(1994) - Riskuj!
(1994) - Caruso Show
(1990) - Aby bylo veselo
(1987) - Třikrát s Wildou
(1987) - Přátelé Bermudského trojúhelníku
(1986) - Vrať se, vše odpuštěno (TV series)
(1986) - Pytačky
(1985) - Galasuperšou
(1980) - Trhák
(1974) - Zelenáči v bílém
(1974) - Televize v Bublicích aneb Bublice v televizi

Petr Novotný - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2005) - Šárka!
(2001) - Dobroty
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - NASTUPUJE AMFORA
(1997) - Novoty
(1988) - Sedm hladových
(1987) - Třikrát s Wildou
(1987) - Přátelé Bermudského trojúhelníku

Petr Novotný, Birth Chart Horoscopes & Signs - Leo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Leo

Sun in Leo
13°10’

Sun Sign - Zodiac Sign
Leo gives people who were born under this sign healthy self-esteem and natural authority. They have the power to dominate and control others, but they are generous and friendly.
MOON PHASE

Disseminating (Waning Gibbous) Moon

Scattering seeds, Distribution, Teach, Sharing and Introspection
HOROSCOPES
Pig

Pig (Fire)

Chinese horoscope
Pig is a good-natured, courteous gentleman who’s always willing to help. You can trust Pigs, because they will never betray you and will never even think about it. They are naive, trusting and in need of protection.
Poplar

Poplar Tree

Celtic tree horoscope
Person who was born under the rule of Poplar learns fast and understands quickly. Just like Poplars, people born during the time of their rule are direct and straightforward. They often have artistic talents and a sense for beauty.
NUMEROLOGY REPORT
8

Life Path - 8

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and have a desire for power and money. Risky journeys will bring them success. The problem is sometimes a lack of courage, endurance and mental balance. They have good management and organizational skills. They are tough and persistent, but also conservative.
6

Birthday 6th - Harmony

Numerology - Birthday Number
These people need love and warmth of home. They do everything to achieve harmony. They seek a partner for the whole life. They are kind, sensitive, considerate, and ingenuous. They love their family and other people. They live ordinary married life.

Petr Novotný 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Petr Novotný - actor, presenter

Petr Novotný was born Year *1947 in Czech City
Petr Novotný at:
Wikipedia.orgPetr Novotný full biography - Wikipedia
Famous people born on
November 19th
(Today)
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) actress
Spojené státy Jodie Foster
(*1962) actress, director
Spojené státy Robert Beltran
(*1953) actor
Spojené státy Gene Tierney
(*1920) actress
Spojené státy James Garfield
(*1831) 20th President of the United States
Petr Novotný
Planet positions:
SunSun
Leo
13°10’
 
MoonMoon
Aries
(?)
 
MercuryMercury
Cancer
24°10’
 
VenusVenus
Leo
5°28’
 
MarsMars
Gemini
25°05’
 
JupiterJupiter
Scorpio
18°23’
 
SaturnSaturn
Leo
12°32’
 
UranusUranus
Gemini
24°49’
 
NeptuneNeptune
Libra
8°37’
 
PlutoPluto
Leo
12°58’
 
NodeNode (M)
Taurus
28°37’
R
LilithLilith (M)
Capricorn
20°51’
 
ChironChiron
Scorpio
3°26’
 
Elements:
7xFireFire
1xEarthEarth
3xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
November 20th
(Tomorrow)
Spojené státy Sean Young
(*1959) actress
Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politician, brother of JFK
Německo Otto von Habsburg
(*1912) writer, MEP, publicist, journalist, eldest son of Emperor Charles I.
Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) writer, poet
Itálie Pope Pius VIII
(*1761) 253rd Pope
Famous people who passed away on November 19th
Spojené státy Charles Manson
(*1934 - 2017) musician, criminal, killer
Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) composer
Rusko Boris Strugatskiy
(*1933 - 2012) writer, scriptwriter
Francie André Bettencourt
(*1919 - 2007) politician
Belgie James Ensor
(*1860 - 1949) painter

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Leo Leo
Show calendar »