Petr Skoumal wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Petr Skoumal - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 76 years
Death:
Occupation:
musician

Petr Skoumal - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
7 March 1938 - uknown time (?)
House system:
no system
(Petr Skoumal 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Petr Skoumal
Date of Birth - Mar 7, 1938
(musician, instagram)

Petr Skoumal - Filmography - Composer (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Pat a Mat ve filmu
(2014) - Čtyři dny v Hotelu Pavouk
(2014) - Pat a Mat na venkově: Poměrančová šťáva
(2010) - Strašidla na Kulíkově (TV series)
(2009) - Připoutejte se, prosím, kapitalismus přichází (TV series)
(2009) - Pat a Mat na venkově: Postele
(2009) - Od Praotce k Unii
(2007) - Inspektor Fousek na stopě (TV series)
(2006) - Chaloupka na vršku (TV series)
(2006) - Hajadla (TV series)
(2006) - Doktor Animo (TV series)
(2005) - Lhář
(2004) - Černí baroni (TV series)
(2003) - Pat a Mat: Velikonoční vajíčko
(2003) - Pat a Mat: Psí bouda
(2003) - Pat a Mat: Akvárium
(2003) - Čtyři lásky
(2002) - Já Baryk (TV series)
(2001) - Pygmalion
(2000) - My tři braši od muziky (TV series)
(2000) - Matylda (TV series)
(2000) - Do pohádky (TV series)
(1999) - The Best Reader in the World
(1999) - Média
(1999) - Koktejl
(1998) - Bigbít (TV series)
(1998) - Má vlast
(1998) - Kavárna
(1997) - Skopičinky a malůvky Mistra Libora Vojkůvky (TV series)
(1997) - Duel
(1996) - Spát a spát
(1996) - ...ani smrt nebere
(1995) - Indiánské léto
(1995) - Halali (TV series)
(1994) - Písničkáři k volbám aneb Boj o hlasy voličů (TV series)
(1993) - Ať žije myš
(1992) - Pat a Mat: Vrata
(1992) - Osvětová přednáška v Suché Vrbici
(1992) - Mojžíš
(1992) - Kotě z Kocourkova (TV series)
(1991) - O líné Pepině, Vojtovi a sedmi raraších
(1990) - Přísahám a slibuji (TV series)
(1990) - Portrét
(1990) - Motýlí čas
(1990) - Dětinské hry dospělých
(1989) - Umění nestárnout
(1989) - Poklad rytíře Miloty
(1989) - The Club of the Laid Off
(1989) - Chráněný Qak
(1988) - Rozsudky soudce Ooky
(1988) - O poctivém Matějovi
(1988) - The Hypotheses
(1988) - Dům u pěti básníků
(1988) - Abaj a Žabaj
(1987) - Správná trefa
(1987) - Od kroku k pokroku
(1987) - An Uncertain Season
(1987) - Love at First Sight
(1987) - Když v ráji pršelo
(1987) - Kamaráti Pašinkovia (TV series)
(1987) - Co oko neuvidí
(1987) - Bitva na kopci
(1987) - Autíčko s červeným srdcem (TV series)
(1986) - Die Große Käseverschwörung
(1986) - Svědectví čarovného zvonu
(1986) - Smích se lepí na paty
(1986) - Yaya and Paya (TV series)
(1986) - Curriculum vitae
(1985) - Šahrazád
(1985) - O človíčkovi (TV series)
(1985) - Kolik je na světě věcí
(1985) - Čardášová Julie
(1985) - Bartakiáda
(1984) - Zelený ptáček
(1984) - Tři synové
(1984) - Rozpuštěný a vypuštěný
(1984) - Příběhy včelích medvídků (TV series)
(1984) - Malá čarodějnice (TV series)
(1984) - Malá čarodějnice
(1984) - Laterna musica
(1984) - Dilema
(1984) - Bergman a Bergman, detektivní kancelář
(1983) - Zpráva o medvědech
(1983) - Svatební cesta do Jiljí
(1983) - S úsměvem
(1983) - O chytrém šachovi
(1983) - Jára Cimrman Lying, Sleeping
(1983) - Divoké sny Maxipsa Fíka (TV series)
(1983) - Burt Dow: Deep-Water Man
(1983) - ...A bílá bledla, až celkem ztmavla
(1982) - The Vanished World of Gloves
(1982) - Srdečný pozdrav ze zeměkoule
(1982) - Pat a Mat: Zahrádka
(1982) - Pat a Mat: Voda
(1982) - Pat a Mat: Stěhování
(1982) - Pat a Mat: Skokani
(1982) - Pat a Mat: Malování
(1981) - Trojfórum
(1981) - Projekt
(1981) - Pat a Mat: Grill
(1981) - Pat a Mat: Gramofón
(1981) - Diskjockey
(1981) - Anděl strážný
(1980) - Veronika, prostě Nika
(1980) - Trhák
(1980) - Prázdniny pro psa
(1980) - Muž, který dovedl lítat
(1980) - The King and the Goblin
(1980) - Demokrati
(1980) - Bob a Bobek grandšou
(1980) - Aucassin a Nicoletta
(1979) - Příběhy požární stanice (TV series)
(1979) - Pat a Mat: Tapety
(1979) - Pat a Mat: Světlo
(1979) - Pat a Mat: Obraz
(1979) - Pat a Mat: Koberec
(1979) - Pat a Mat: Houpací křeslo
(1979) - Pat a Mat: Garáž
(1979) - Pat a Mat: Dílna
(1979) - Malé kino
(1979) - Krychle
(1979) - Bob a Bobek - králíci z klobouku (TV series)
(1978) - Maxipes Fík filmuje
(1978) - Riddles for a Candy
(1978) - Dobrodružství slípky Pipky (TV series)
(1977) - Proč jsou na obloze draci
(1977) - O zvířátkách pana Krbce (TV series)
(1977) - Kdo se směje naposled...
(1976) - Three Bugs
(1976) - Pat & Mat (TV series)
(1976) - Maxipes Fík (TV series)
(1976) - Děkujeme, pánové!
(1973) - Přijela k nám pouť
(1971) - Revizor
(1970) - I Am Heaven
(1962) - Rozmarné léto

Petr Skoumal - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2013) - Nejlepší Večerníček
(2007) - Vladimír Mišík & Etc.
(2006) - Chaloupka na vršku (TV series)
(2005) - Večerníček má narozeniny
(2000) - Krásný ztráty
(1999) - S úsměvem idiota
(1998) - Petr Skoumal a hosté
(1997) - Navštívenka
(1994) - Písničkáři k volbám aneb Boj o hlasy voličů (TV series)
(1991) - Vyžilý Boudník
(1990) - Zastavený čas
(1989) - Koncert pro všechny slušný lidi
(1978) - Město mé naděje
(1971) - Revizor
(1946) - Nezbedný bakalář

Petr Skoumal - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1999) - S úsměvem idiota
Petr Skoumal 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Petr Skoumal, Birth Chart Horoscopes & Signs - Pisces

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Pisces

Sun in Pisces
16°16’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Pisces are just like people born under the sign of Aquarius influenced by two planets. Jupiter gives them sense for justice, social conscience and willingness to help others, while Neptune both helps them and complicates their life.
MOON PHASE

Crescent (Waxing) Moon

Expansion, Growth, Struggle, Opportunity
HOROSCOPES
Tiger

Tiger (Earth)

Chinese horoscope
The Tiger is usually a very undisciplined worker. People born in the Year of the Tiger are also very irritable nature, and don’t like to follow others. They have problem with authority and generally will challenge their superiors. They are the naturally born leaders and revolutionaries.
Willow

Willow Tree

Celtic tree horoscope
Willow people have a complex nature. On the one hand, they are very sensitive, responsive and perceptive. On the other hand, they are always restless, unsatisfied and moody. Willow people have a lot of imagination, sometimes they like to daydream and they are able to understand exactly how other people feel. They are very good psychologists and they can use this ability for their advantage.
NUMEROLOGY REPORT
4

Life Path - 4

Numerology - Life Path Number
These people are successful at what they do thanks to their perseverance and systematic work. Consistency and order are very important to them. They will achieve success later in life by working hard. Patience is important. These people are practical and conservative.
7

Birthday 7th - Experience

Numerology - Birthday Number
These people have the ability to listen to their inner voice. They are sensitive and perceptive. They need a partner in their life. They often have opinions of spiritual nature; they have interest in the environment and medicine. They often becomes an activist.

Petr Skoumal 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Petr Skoumal - musician

Petr Skoumal was born on March 7, 1938 in Prague
Petr Skoumal at:
Wikipedia.orgPetr Skoumal full biography - Wikipedia
Famous people born on
February 22nd
(Today)
Spojené státy Drew Barrymore
(*1975) actress, director
Spojené státy Kyle MacLachlan
(*1959) actor
Rakousko Niki Lauda
(*1949) entrepreneur, F1 racing driver, aviator, actor
Velká Británie James Blunt
(*1974) singer
Spojené státy George Washington
(*1732) soldier, politician, 1st president of the USA
Petr Skoumal
Planet positions:
SunSun
Pisces
16°16’
 
MoonMoon
Taurus
(?)
 
MercuryMercury
Pisces
15°21’
 
VenusVenus
Pisces
23°54’
 
MarsMars
Aries
26°30’
 
JupiterJupiter
Aquarius
17°55’
 
SaturnSaturn
Aries
5°15’
 
UranusUranus
Taurus
10°41’
 
NeptuneNeptune
Virgo
19°52’
R
PlutoPluto
Cancer
28°05’
R
NodeNode (M)
Sagittarius
0°44’
R
LilithLilith (M)
Sagittarius
27°46’
 
ChironChiron
Gemini
25°26’
 
Elements:
3xFireFire
4xEarthEarth
1xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
February 23rd
(Tomorrow)
Spojené státy Peter Fonda
(*1940) actor, director, scriptwriter
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743) founder of banker Rothschild dynasty
Ukrajina Viktor Yushchenko
(*1954) 3rd President of Ukraine
Spojené státy Skylar Grey
(*1986) composer, singer
Německo Erich Kästner
(*1899) writer
Famous people who passed away on February 22nd
Spojené státy Andy Warhol
(*1928 - 1987) painter, graphic artist, actor, writer, director, cinematographer
Německo Hans Scholl
(*1918 - 1943) German student, co-founder of nonviolent anti-Nazi group White Rose
Německo Sophie Scholl
(*1921 - 1943) German student, Christian pacifist, member of the non-violent anti-Nazi group White Rose
Německo Baron Munchausen
(*1720 - 1797) soldier
Spojené státy Carlos Hathcock
(*1942 - 1999) sniper, the most successful sniper in Vietnam conflict

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Aquarius Aquarius
Show calendar »