Regina Rázlová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Regina Rázlová - Birth Chart

Gender:
Female
Birth:
*1947
Country:
Age:
73 years
Occupation:
actress

Regina Rázlová - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1947 (?)
House system:
no system (?)
(Regina Rázlová 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Regina Rázlová
Date of Birth Year *1947
(actress, instagram)

Regina Rázlová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Posledný víkend
(2016) - Tajemství pouze služební
(2016) - Madame (TV series)
(2015) - Stopy života - Tatínek
(2015) - Stopy života - Duch silnic
(2015) - Policie Modrava (TV series)
(2014) - Královny popu - Pocta legendám
(2014) - Případy 1. oddělení (TV series)
(2014) - Models Ltd.
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - 13. komnata Reginy Rázlové
(2013) - Nevinné lži (TV series)
(2012) - Nejlepší Bakaláři (TV series)
(2010) - TOP STAR Extra
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Fenomén Meryčka
(2008) - Po stopách hvězd (TV series)
(1996) - Kolya
(1989) - Putování po Blažených ostrovech
(1989) - O čarovné Laskonce (TV series)
(1989) - Královna štěstí
(1988) - Zlatý copánek
(1988) - Všichni za jednoho
(1987) - Kinkongova smrt
(1986) - Trvale jasno
(1986) - Preceptor
(1986) - Peníze a krev
(1986) - Panoptikum města pražského (TV series)
(1986) - Domácí lékař
(1985) - Růžový Hubert
(1985) - Přezůvky Štěstěny
(1985) - Gobseck
(1985) - Čarodějky z Greenham Common
(1984) - Pod maskou
(1984) - My všichni školou povinní (TV series)
(1984) - Berete se dobrovolně?
(1983) - Zázračný lékař
(1983) - Moje srdcová sedma (TV series)
(1983) - The Flying Cestmír (TV series)
(1983) - Bledě modré ženské písmo
(1982) - Vyhnanství
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Dynastie Nováků (TV series)
(1982) - Dlouhá bílá stopa (TV series)
(1981) - Otýliina záhada
(1980) - Ten svetr si nesvlíkej
(1980) - Tak co, mladý muži?
(1980) - Smrt a Blažená paní
(1980) - Muž s puškou
(1980) - Italské jaro
(1980) - Dívka s mušlí
(1980) - Čas zakladatelů (TV series)
(1979) - Žena pro tři muže
(1979) - Kdo přichází před půlnocí
(1979) - Kamarátky
(1979) - Dnes v jednom domě (TV series)
(1978) - Stíhán a podezřelý
(1978) - Skandál v Gri - Gri baru
(1978) - Pracka v láhvi
(1977) - Podivné přátelství herce Jesenia
(1977) - Ikarův pád
(1976) - Stáří 19
(1976) - Půjčka
(1976) - Parta hic
(1976) - Paleta lásky
(1976) - Minotaurus nemá naději
(1976) - Miesto v dome (TV series)
(1975) - Šepkajúci fantóm
(1975) - Sluníčko
(1975) - Nejmladší z rodu Hamrů (TV series)
(1975) - Když Praha povstala
(1975) - Horúčka
(1975) - Čenkovej deti
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Za volantem nepřítel
(1974) - Hodíme se k sobě, miláčku...?
(1973) - Zatykač na královnu
(1973) - Bláznova smrt
(1972) - Tie malé výlety
(1972) - Svatý Michal
(1972) - Krysy
(1972) - Konec knihy šesté
(1972) - Don Juan
(1971) - Tatínek na neděli
(1971) - Pět mužů a jedno srdce
(1971) - Páni sa zabávajú
(1971) - Moderní byt
(1970) - Na kolejích čeká vrah
(1970) - Lucie a zázraky
(1970) - Kruh světla
(1970) - Alexandr Dumas starší (TV series)
(1969) - Zabil jsem Einsteina, pánové...
(1969) - Young Bohácek's Sufferings
(1969) - Case for a Rookie Hangman
(1968) - Svatební noc
Regina Rázlová - Family and Partner relationships

Regina Rázlová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Cancer

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Cancer

Sun in Cancer
23°06’

Sun Sign - Zodiac Sign
Cancer is ruled by the Moon, which gives people born under this sign great emotional sensitivity. They are thus often reserved and shy.
MOON PHASE

Balsamic/Dark Moon

Incubation, Preparation, Closure, Transformation, Renewal, Purity
HOROSCOPES
Pig

Pig (Fire)

Chinese horoscope
Pig is a good-natured, courteous gentleman who’s always willing to help. You can trust Pigs, because they will never betray you and will never even think about it. They are naive, trusting and in need of protection.
Elm

Elm Tree

Celtic tree horoscope
Elm characterises people of very trustworthy appearance and calm manners. Calmness, mental well-being and self-control, all this literally radiates from elm people. They can plan everything very carefully and their deliberation is reflected in a great foresight; they are seldom surprised by something.
NUMEROLOGY REPORT
8

Life Path - 8

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and have a desire for power and money. Risky journeys will bring them success. The problem is sometimes a lack of courage, endurance and mental balance. They have good management and organizational skills. They are tough and persistent, but also conservative.
16

Birthday 16th - Directness

Numerology - Birthday Number
These people have a clear opinion on what is right and wrong in life. They fight intolerance. They are very observant. They have a sense of harmony. They are tender and sweet. They try to get along with others and understand their needs.

Regina Rázlová 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Regina Rázlová - actress

Regina Rázlová was born Year *1947 in Czech City
Regina Rázlová at:
Wikipedia.orgRegina Rázlová full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 28th
(Today)
Velká Británie Naomi Watts
(*1968) actress
Francie Brigitte Bardot
(*1934) actress, singer, model
Velká Británie Peter Finch
(*1916) actor
Spojené státy Mira Sorvino
(*1967) actress
Spojené státy Hilary Duff
(*1987) singer, actress, model, fashion designer
Regina Rázlová
Planet positions:
SunSun
Cancer
23°06’
 
MoonMoon
Gemini
(?)
 
MercuryMercury
Cancer
20°21’
R
VenusVenus
Cancer
9°42’
 
MarsMars
Gemini
10°47’
 
JupiterJupiter
Scorpio
17°41’
 
SaturnSaturn
Leo
9°51’
 
UranusUranus
Gemini
23°48’
 
NeptuneNeptune
Libra
8°12’
 
PlutoPluto
Leo
12°21’
 
NodeNode (M)
Taurus
29°44’
R
LilithLilith (M)
Capricorn
18°31’
 
ChironChiron
Scorpio
2°29’
 
Elements:
2xFireFire
1xEarthEarth
5xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
September 29th
(Tomorrow)
Spojené státy Erika Eleniak
(*1969) actress
Itálie Michelangelo Antonioni
(*1912) writer, director, scriptwriter
Jižní Korea Ki-duk Kim 1934
(*1934) director, professor
Švédsko Anita Ekberg
(*1931) actress
Polsko Lech Walesa
(*1943) actor
Famous people who passed away on September 28th
Francie André Breton
(*1896 - 1966) writer, poet
Francie Émile Zola
(*1840 - 1902) writer
Francie Louis Pasteur
(*1822 - 1895) French biologist, chemist, doctor
Itálie Pope John Paul I
(*1912 - 1978) 263rd Pope
Turecko Elia Kazan
(*1909 - 2003) director, actor

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Aquarius Aquarius
Show calendar »