Roman Hemala wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Roman Hemala - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Velká Bíteš
Country:
Age:
† 80 years
Death:
Occupation:
actor

Roman Hemala - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
11 January 1925 - uknown time (?)
House system:
no system
(Roman Hemala 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Roman Hemala
Date of Birth - Jan 11, 1925
(actor, instagram)

Roman Hemala - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2003) - Pátek čtrnáctého
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV series)
(2002) - Borůvkový vrch
(2002) - Ariana's Quest
(2001) - Nikdo neměl diabetes
(2001) - Ideální manžel
(2000) - Dungeons & Dragons
(1999) - Urlaub auf Leben und Tod - Eine Familie hält zusammen
(1999) - Návštěva staré dámy
(1998) - Operation Noah
(1997) - Čas jeřabin
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - Dům poslední radosti
(1996) - Draculův švagr (TV series)
(1994) - Saturnin (TV series)
(1994) - Heaven's Tears
(1994) - Laskavý divák promine (TV series)
(1994) - Les Épées de diamants
(1994) - Bylo nás pět (TV series)
(1993) - Pomalé šípy (TV series)
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV series)
(1992) - The Necklace (TV series)
(1991) - Území bílých králů (TV series)
(1991) - Skládačka
(1990) - Přísahám a slibuji (TV series)
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - Evropa tančila valčík
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1989) - Divoká svině
(1988) - Podivuhodný večer se slečnami
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - Chlapci a chlapi (TV series)
(1988) - Druhý dech (TV series)
(1987) - Zuřivý reportér
(1987) - The Reckless Fellows
(1986) - Jsi krásná
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV series)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1985) - Mravenci nesou smrt
(1983) - Jako kníže Rohan
(1983) - ...A bílá bledla, až celkem ztmavla
(1982) - Encounter with the Shadows
(1982) - Příhody pana Příhody
(1982) - Incomplete Eclipse
(1982) - Dynastie Nováků (TV series)
(1981) - V podstatě jsme normální
(1981) - Víkend bez rodičů
(1981) - Okres na severu (TV series)
(1981) - Křtiny
(1980) - Plavci v pohádce
(1980) - Ten svetr si nesvlíkej
(1979) - Pyžamo
(1979) - Plechová kavalérie (TV series)
(1979) - Pátek není svátek
(1979) - Jak se naučit švédsky
(1979) - Dnes v jednom domě (TV series)
(1978) - Ve znamení Merkura (TV series)
(1978) - Píseň o stromu a růži
(1978) - Jak se zranit ve službě
(1978) - Čistá řeka
(1977) - Zlaté rybky
(1977) - Všichni proti všem
(1977) - Vítězný lid
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV series)
(1977) - Hop - a je tu lidoop
(1975) - Pomerančový kluk
(1975) - Nejmladší z rodu Hamrů (TV series)
(1975) - The Cape of Good Hope
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Za volantem nepřítel
(1974) - Sám proti městu
(1974) - Companiero
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1971) - Klíč
(1970) - Bližní na tapetě: Šprýmař
(1966) - Čertouská poudačka
(1964) - Starci na chmelu
(1964) - And the Fifth Rider Is Fear
(1963) - Maškaráda
(1962) - Tři chlapi v chalupě (TV series)
(1960) - Těžká Barbora
(1949) - DS - 70 nevyjíždí
Roman Hemala 2019 - Astrological Charts, Astrology Online

Roman Hemala, Birth Chart Horoscopes & Signs - Capricorn

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Capricorn

Sun in Capricorn
20°46’

Sun Sign - Zodiac Sign
Capricorn sign is ruled by the planet Saturn, which gives people born under this sign peace, patience, perseverance and ambition. These people are able to put maximum effort into work they have chosen to do or which they were told to do.
MOON PHASE

Full Moon

Culmination, Fulfillment, Illumination, Realization, Experience
HOROSCOPES
Rat

Rat (Wood)

Chinese horoscope
Rat has charm, extraordinary aggression and belligerence. At first glance, appears to be calm, serene and cheerful, but appearances are deceiving. Behind all this lies a constant internal movement and deliberately cultivated aggressiveness.
Fir

Fir Tree

Celtic tree horoscope
The Fir people are very hardworking and talented, endowed with cool beauty and dignity. They can do any job or solve any problem with their special originality, and most of their efforts will lead to a successful end.
NUMEROLOGY REPORT
2

Life Path - 2

Numerology - Life Path Number
These people are tolerant and kind. They have very good intuition that can be used during various activities. It is good to listen to others, be patient and learn the art of diplomacy. These people lack the courage to implement their plans and often leave initiative to other people.
11

Birthday 11th - Sensitivity

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive and intuitive. They are interested in the spiritual path. They are a charismatic person. They like other people. They are a daydreamer. They are diplomatic.

Roman Hemala 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Roman Hemala - actor

Roman Hemala was born on January 11, 1925 in Velká Bíteš
Roman Hemala at:
Wikipedia.orgRoman Hemala full biography - Wikipedia
Famous people born on
June 17th
(Today)
Spojené státy Greg Kinnear
(*1963) actor
Spojené státy Venus Williams
(*1980) tennis player
Rusko Igor Stravinsky
(*1882) composer
Spojené státy Jason Patric
(*1966) actor
Polsko Krzysztof Zanussi
(*1939) actor, director, scriptwriter
Roman Hemala
Planet positions:
SunSun
Capricorn
20°46’
 
MoonMoon
Leo
(?)
 
MercuryMercury
Sagittarius
28°05’
 
VenusVenus
Sagittarius
25°42’
 
MarsMars
Aries
14°09’
 
JupiterJupiter
Capricorn
5°32’
 
SaturnSaturn
Scorpio
12°50’
 
UranusUranus
Pisces
18°26’
 
NeptuneNeptune
Leo
22°00’
R
PlutoPluto
Cancer
12°19’
R
NodeNode (M)
Leo
15°04’
R
LilithLilith (M)
Cancer
2°53’
 
ChironChiron
Aries
20°09’
 
Elements:
7xFireFire
3xEarthEarth
0xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
June 18th
(Tomorrow)
Itálie Isabella Rossellini
(*1952) actress
Spojené státy Jeanette MacDonald
(*1901) actress, singer
Spojené státy Richard Boone
(*1917) actor
Velká Británie Paul McCartney
(*1942) composer, actor, director, scriptwriter
Polsko Lech Kaczyński
(*1949) politician, president of Poland, twin brother Jarosła Kaczynski
Famous people who passed away on June 17th
Spojené státy Jeff Chandler
(*1918 - 1961) actor, singer
Spojené státy James Eubert Holshouser
(*1934 - 2013) politician
Spojené státy John Matuszak
(*1950 - 1989) American football player
Spojené státy Jack Parsons
(*1914 - 1952) scientist
Spojené státy Max Perkins
(*1884 - 1947)

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Full Moon in Sagittarius Sagittarius
Show calendar »