Roman Skamene wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Roman Skamene - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1954
Country:
Age:
64 years
Occupation:
actor

Roman Skamene - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1954 (?)
House system:
no system (?)
(Roman Skamene 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Roman Skamene
Date of Birth - Year *1954
(actor, instagram)

Roman Skamene - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Pustina (TV series)
(2016) - Policejní historky
(2015) - Bezdružice (TV series)
(2014) - Nikdo není perfektní
(2014) - Případy 1. oddělení (TV series)
(2014) - Bony a klid 2
(2013) - Novotný za humny
(2013) - Two Hundred Pounds of Love
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Policajti z centra (TV series)
(2011) - Barrandovský videostop
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Prostřeno!
(2010) - Film o filmu: Bony a klid
(2009) - Vyprávěj (TV series)
(2009) - Veni, Vidi, Vici
(2008) - TOP STAR magazín
(2006) - 13. komnata Romana Skamene
(2005) - Trampoty vodníka Jakoubka
(2005) - To nevymyslíš! (TV series)
(2004) - Kinobazar
(2004) - Jak přežít nepohodu
(2002) - Kožené slunce
(2001) - Vabank
(2001) - SILVESTR 2001
(2001) - Z pekla štěstí 2
(2001) - O ztracené lásce (TV series)
(2000) - Věštírna
(2000) - Tmavomoudrý svet
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Silvestrovský koktejl 1999
(1999) - NASTUPUJE AMFORA
(1999) - DERBY
(1999) - Čtveráci
(1999) - Nebát se a nakrást
(1998) - SILVESTR 1998
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Kinetická encyklopedie všehomíra (TV series)
(1997) - Senzibilšou
(1997) - Novoty
(1997) - Rosa alchemica
(1996) - Mňága - Happy End
(1996) - O mrňavém obrovi
(1996) - O kováři Básimovi
(1996) - Na hraně
(1995) - Kulihrášek a zakletá princezna
(1995) - Divoké pivo
(1995) - Cesta peklem
(1994) - Kupé
(1994) - Čundrcountryshow
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Zapomenuté tváře
(1994) - Štace
(1994) - O zvířatech a lidech (TV series)
(1994) - Ještě větší blbec, než jsme doufali
(1993) - Nahota na prodej
(1993) - Horror Story
(1993) - Kanárská spojka
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV series)
(1992) - Kufr
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV series)
(1992) - Trhala fialky dynamitem
(1992) - The Torch (TV series)
(1992) - O vodníkovi a housličkách
(1992) - The Necklace (TV series)
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV series)
(1992) - Charity Benefit
(1991) - Území bílých králů (TV series)
(1991) - Tankový prapor
(1990) - Šaráda
(1990) - O zapomnětlivém černokněžníkovi
(1990) - Křížová vazba
(1990) - Jak Vojtěch pro princeznu do ohně skočil
(1990) - Houpačka
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - Království stromů
(1989) - Dva lidi v ZOO
(1989) - Blázni a děvčátka
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV series)
(1988) - Podivuhodný večer se slečnami
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - Komu straší ve věži
(1988) - Druhý dech (TV series)
(1987) - Frankensteins Tante (TV series)
(1987) - Sychravé království
(1987) - Pravidlá kruhu
(1987) - Pohled z hlubin
(1987) - Freckled Max and the Ghost
(1987) - O zatoulané princezně
(1987) - Ochsenkrieg, Der (TV series)
(1987) - Hamster in a Nightshirt (TV series)
(1987) - Bony a klid
(1987) - Ať přiletí čáp, královno!
(1986) - Vánoční Růženka
(1986) - Forbidden Dreams
(1986) - Peníze a krev
(1986) - Co takhle svatba, princi?
(1985) - The Train of Childhood and Expectation (TV series)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1985) - Pták Žal
(1984) - Poslední mejdan
(1984) - O princezně Solimánské
(1984) - O nosaté čarodějnici
(1984) - The False Prince
(1984) - Cesta kolem mé hlavy
(1983) - Sestřičky
(1983) - Petra a Pavla
(1983) - Letný strom radosti
(1983) - Domeček plný koleček
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Únos Moravanky
(1982) - Tři spory: Spor dramaturga Stroupežnického
(1982) - Příště budeme chytřejší, staroušku!
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Dynastie Nováků (TV series)
(1981) - Mezičas
(1981) - Láska na druhý pohled
(1981) - Horečka všedního dne
(1981) - Fénix
(1980) - Princové jsou na draka
(1980) - Pastýřská pohádka
(1980) - Meluzína
(1980) - Kluci z bronzu
(1980) - Jak napálit advokáta
(1979) - Chvíle pro píseň trubky
(1979) - Hodinářova svatební cesta korálovým mořem
(1978) - Tajemství Ocelového města
(1978) - Skandál v Gri - Gri baru
(1978) - O vysoké věži
(1978) - Muž s orlem a slepicí
(1978) - Jedno malé sídlisko (TV series)
(1978) - Čarovné prstýnky
(1977) - Tomorrow I'll Wake Up and Scald Myself with Tea
(1977) - Volání rodu
(1977) - Osada Havranů
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV series)
(1977) - Na veliké řece
(1977) - Jablíčko se dokoulelo
(1976) - Panenka z vltavské tůně
(1976) - Odysseus a hvězdy
(1976) - Koncert pre pozostalých
(1976) - Jezevec
(1975) - Rytíř
(1975) - The Liberation of Prague
(1975) - My z konce světa (TV series)
(1975) - Linecké pečivo
(1975) - Zaklęte rewiry
(1975) - Bakaláři: Vánoce, na které nikdy nezapomenu
(1974) - Zbraně pro Prahu
(1974) - Princ Chocholouš
(1974) - Poslední ples na rožnovské plovárně
(1974) - Kdo hledá, najde
(1974) - Dlouhá cesta
(1973) - Přijela k nám pouť
(1973) - Jezdec formule risk
(1973) - Javorová fujarka
(1972) - A Touch of a Butterfly
(1972) - Boříkovy lapálie (TV series)
(1971) - Svět otevřený náhodám
(1971) - Princ a chuďas
(1971) - Podezřelé prázdniny
(1971) - Nikdo mi nic nepoví
(1971) - The Girl on the Broomstick
(1970) - F. L. Věk (TV series)
(1970) - Devilish Honeymoon
(1969) - Záhada hlavolamu (TV series)
(1969) - Odvážná slečna
(1967) - Útěk

Roman Skamene, Birth Chart Horoscopes & Signs - Libra

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Libra

Sun in Libra
8°45’

Sun Sign - Zodiac Sign
Perhaps to make their sign happy, people born under the sign of Libra are usually prudent, balanced and harmonious. In any case, they think before they do something. It is possible to find hot-headed individuals among Libras, but they are very rare exceptions.
MOON PHASE

Crescent (Waxing) Moon

Expansion, Growth, Struggle, Opportunity
HOROSCOPES
Horse

Horse (Wood)

Chinese horoscope
Horse has good taste, and overall is very versatile. People born in the Year of the Horse love grand shows, concerts, social and sports events. As on the horse race, so in life they easily conquer most of the barriers or skillfully and stealthily bypass those. The Horses are irresistible and easily gain followers and admirers.
Hazel

Hazel Tree

Celtic tree horoscope
They are quiet, discreet, they never draw attention on them, they do not raise their voice and very often you do not notice when they are around. Nevertheless, the saying "Still waters run deep" describes them well.
NUMEROLOGY REPORT
22

Life Path - 22

Numerology - Life Path Number
These people seek collective activities. They are highly intelligent. Personal life is in the second place. They have the desire to build things for others. They are able to see far and in a broad context.
2

Birthday 2nd - Sociability

Numerology - Birthday Number
These people are very considerate and they are a good listener. They are loyal and emotional. They like to do things for other people and they are able to understand how others feel. They are gregarious and keep close to their family. They are diplomatic.

Roman Skamene 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Roman Skamene - actor

Roman Skamene was born Year *1954 in Czech City
Roman Skamene at:
Wikipedia.orgRoman Skamene full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 17th
(Today)
Spojené státy Anne Bancroft
(*1931) actress
Spojené státy Anastacia
(*1968) singer, designer
Spojené státy Hank Williams
(*1923) composer, guitarist, singer
Velká Británie Keith Flint
(*1969) musician, dancer and singer for the band The Prodigy
Česká republika Tomáš Berdych
(*1985) tennis player
Roman Skamene
Planet positions:
SunSun
Libra
8°45’
 
MoonMoon
Sagittarius
(?)
 
MercuryMercury
Scorpio
3°53’
 
VenusVenus
Scorpio
21°20’
 
MarsMars
Capricorn
18°17’
 
JupiterJupiter
Cancer
26°45’
 
SaturnSaturn
Scorpio
8°10’
 
UranusUranus
Cancer
27°14’
 
NeptuneNeptune
Libra
25°09’
 
PlutoPluto
Leo
26°01’
 
NodeNode (M)
Capricorn
10°12’
R
LilithLilith (M)
Scorpio
12°17’
 
ChironChiron
Capricorn
23°05’
 
Elements:
3xFireFire
2xEarthEarth
3xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
September 18th
(Tomorrow)
Spojené státy Robert Blake
(*1933) actor
Velká Británie Tara Fitzgerald
(*1967) actress
Švédsko Greta Garbo
(*1905) actress
Spojené státy James Marsden
(*1973) actor
Velká Británie Nicholas Clay
(*1946) actor, who plays the knight Lancelot in Excalibur
Famous people who passed away on September 17th
Francie Alfred de Vigny
(*1797 - 1863) writer, poet
Francie Eugène Viollet-le-Duc
(*1814 - 1879) architect
Německo Fritz Wunderlich
(*1930 - 1966) singer, opera singer
Spojené státy Spiro Agnew
(*1918 - 1996) 39th Vice President of the United States

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Aries Aries
Show calendar »