Rudolf Hrušínský Jr. wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Rudolf Hrušínský Jr. - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1946
Country:
Age:
73 years
Occupation:
actor

Rudolf Hrušínský Jr. - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1946 (?)
House system:
no system (?)
(Rudolf Hrušínský Jr. 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Rudolf Hrušínský Jr.
Date of Birth - Year *1946
(actor, instagram)

Rudolf Hrušínský Jr. - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Jak básníci čekají na zázrak
(2016) - Decibely lásky
(2015) - Tajemství Rudolfa Hrušínského
(2014) - Tajemství Petra Čepka
(2014) - Bastardi (TV series)
(2012) - El Nino feat. Eliška Bučková - Při mně stůj (music video)
(2012) - TýTý 2011
(2012) - Grilování s Vodouchem
(2012) - Láska je láska
(2012) - Bastardi 3
(2011) - Jak na ryby s Rudou Hrušínským
(2010) - TýTý 2009
(2010) - TACHO
(2009) - Divadlo (Opona!)
(2009) - Operation Danube
(2007) - Vodácká putování (TV series)
(2007) - Ulice: Zlatá muška
(2007) - Trapasy (TV series)
(2007) - Stop
(2007) - Poslední plavky
(2007) - Hraběnky (TV series)
(2006) - Obsluhoval jsem anglického krále
(2005) - Veselé vánoční (pří)hody
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Ulice (TV series)
(2005) - Psí kus
(2005) - Náves (TV series)
(2005) - Jasnovidec
(2004) - Návrat zbloudilého pastýře
(2004) - Nadměrné maličkosti: Případ mediálního trpaslíka
(2004) - Nadměrné maličkosti: Podle vlastních zásad
(2004) - In nomine patris
(2003) - Volejte Novu
(2003) - Společník
(2003) - Malvína
(2003) - Lakomec
(2002) - Jak na to...
(2002) - Tichý muž
(2002) - Miláček
(2002) - Kožené slunce
(2001) - Gulášek
(2001) - Žabák
(2001) - Tuláci
(2001) - Oběti: Znásilnění
(2001) - Help For You
(2001) - Duch český (TV series)
(2001) - Černí andělé (TV series)
(2000) - Pra pra pra (TV series)
(2000) - Der Bär ist los
(2000) - Český Robinson
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Velký případ
(1999) - Polojasno
(1999) - Nemocnice na pokraji zkázy (TV series)
(1999) - Návštěva staré dámy
(1999) - MDŽ
(1999) - Kabát
(1999) - Je to jináč
(1999) - Hotel Herbich (TV series)
(1999) - Byl jednou jeden polda III - Major Maisner a tančící drak
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV series)
(1998) - Motel Anathema (TV series)
(1998) - Markétin zvěřinec
(1998) - Die Seekönigin
(1997) - Úsměvy
(1997) - Zdivočelá země
(1997) - Zdivočelá země (TV series)
(1997) - Pražský písničkář (TV series)
(1997) - Buttoners
(1997) - Byl jednou jeden polda II - Major Maisner opět zasahuje!
(1997) - Akáty bílé
(1996) - Das Zauberbuch
(1996) - Konto separato
(1996) - Hospoda (TV series)
(1995) - Život na zámku (TV series)
(1995) - Malostranské humoresky
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV series)
(1995) - Byl jednou jeden polda
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Televize
(1994) - Příběh kriminálního rady
(1994) - O zvířatech a lidech (TV series)
(1994) - Laskavý divák promine (TV series)
(1994) - Accumulator 1
(1993) - Zvláštní schopnosti
(1993) - Mistr Kampanus
(1993) - Horror Story
(1992) - Zvuky domova
(1992) - O princi, který měl o kolečko víc
(1992) - Černí baroni
(1991) - The Beggar's Opera
(1991) - Zálety koňského handlíře
(1991) - The Elementary School
(1991) - Hřbitov pro cizince
(1990) - Zvonokosy
(1990) - Journey's End
(1990) - Radostný život posmrtný
(1990) - About Family Affairs Only
(1990) - Ahmed a Hazar
(1989) - Stačí stisknout
(1989) - Příběh '88
(1989) - Konec starých časů
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - Zlatá flétna
(1988) - Uf - oni jsou tady
(1988) - Sedem jednou ranou
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV series)
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - Lovec senzací
(1988) - Dobří holubi se vracejí
(1988) - Cirkus Humberto (TV series)
(1988) - Bronzová spirála
(1987) - Sychravé království
(1987) - Narozeniny režiséra Z. K.
(1986) - Život a smrt malíře Petra Jana B.
(1986) - Pohádka o lidské duši
(1986) - O princezně, která ráčkovala
(1986) - Klobouk, měšec a láska
(1986) - Každý má svůj den
(1986) - Černá punčocha
(1986) - Bumerang
(1985) - My Sweet Little Village
(1985) - Pozor, je ozbrojen
(1985) - Perly a růže
(1985) - Mravenci nesou smrt
(1985) - Marné cesty holubů
(1985) - Iná láska
(1985) - Experiment Eva
(1984) - Zpívánky
(1984) - Vyhrávat potichu
(1984) - Tlustý pradědeček
(1984) - Rozpuštěný a vypuštěný
(1984) - Poločas štěstí
(1984) - Noc smaragdového měsíce
(1983) - Slavnosti sněženek
(1983) - Moje srdcová sedma (TV series)
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV series)
(1983) - Jára Cimrman Lying, Sleeping
(1983) - Hráči
(1983) - Hejtman z Kopníku
(1982) - Společnost s ručením omezeným
(1982) - Dlouhá bílá stopa (TV series)
(1981) - Tři v tom
(1980) - Zabijačka
(1980) - The Medal
(1980) - Cutting It Short
(1978) - Zastretý farebný svet
(1977) - Talíře nad Velkým Malíkovem
(1975) - Škaredá dědina
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1970) - Lítost
Rudolf Hrušínský Jr. - Family and Partner relationships
Rudolf Hrušínský Jr. Astro-Databank - Astro Database Categories

Rudolf Hrušínský Jr., Birth Chart Horoscopes & Signs - Libra

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Libra

Sun in Libra
11°38’

Sun Sign - Zodiac Sign
Perhaps to make their sign happy, people born under the sign of Libra are usually prudent, balanced and harmonious. In any case, they think before they do something. It is possible to find hot-headed individuals among Libras, but they are very rare exceptions.
MOON PHASE

First (Waxing) Quarter Moon

Change, Action, Seize the day, Expression, Growth
HOROSCOPES
Dog

Dog (Fire)

Chinese horoscope
Dog is loner, extremely stubborn and highly suspicious of new acquaintances. People born in the Year of the Dog tend to submerge themselves in completely unimportant matters and details. They are a bit crazy, but their evolved sensibilities and critical spirit help to protect them from the worst.
Rowan

Rowan Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of the Rowan are usually gentle and subtle, or at least they give us this impression. These people have a gentle and fragile appearance, but inside they are strong and determined people who can defend themselves against anything bad that await them. Rowan people have a good taste and they are often blessed with artistic talents. They give us the impression of closed people who do not like to be the centre of attention and who try to avoid big social events.
NUMEROLOGY REPORT
8

Life Path - 8

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and have a desire for power and money. Risky journeys will bring them success. The problem is sometimes a lack of courage, endurance and mental balance. They have good management and organizational skills. They are tough and persistent, but also conservative.
5

Birthday 5th - Perception

Numerology - Birthday Number
These people are open, daring, energetic and principled. They like to be their own boss. They are perceptive. They like progress and need space for their activities. They like changes and nothing is fixed for them. They have almost magnetic influence on people, they are charming.

Rudolf Hrušínský Jr. 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Rudolf Hrušínský Jr. - actor

Rudolf Hrušínský Jr. was born Year *1946 in Czech City
Rudolf Hrušínský Jr. at:
Wikipedia.orgRudolf Hrušínský Jr. full biography - Wikipedia
Famous people born on
November 19th
(Today)
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) actress
Spojené státy Jodie Foster
(*1962) actress, director
Spojené státy Robert Beltran
(*1953) actor
Spojené státy Gene Tierney
(*1920) actress
Spojené státy James Garfield
(*1831) 20th President of the United States
Rudolf Hrušínský Jr.
Planet positions:
SunSun
Libra
11°38’
 
MoonMoon
Aquarius
(?)
 
MercuryMercury
Libra
26°21’
 
VenusVenus
Scorpio
24°06’
 
MarsMars
Scorpio
7°21’
 
JupiterJupiter
Scorpio
2°05’
 
SaturnSaturn
Leo
6°59’
 
UranusUranus
Gemini
21°46’
R
NeptuneNeptune
Libra
8°29’
 
PlutoPluto
Leo
12°59’
 
NodeNode (M)
Gemini
14°46’
R
LilithLilith (M)
Sagittarius
16°59’
 
ChironChiron
Libra
24°53’
 
Elements:
2xFireFire
0xEarthEarth
8xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
November 20th
(Tomorrow)
Spojené státy Sean Young
(*1959) actress
Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politician, brother of JFK
Německo Otto von Habsburg
(*1912) writer, MEP, publicist, journalist, eldest son of Emperor Charles I.
Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) writer, poet
Itálie Pope Pius VIII
(*1761) 253rd Pope
Famous people who passed away on November 19th
Spojené státy Charles Manson
(*1934 - 2017) musician, criminal, killer
Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) composer
Rusko Boris Strugatskiy
(*1933 - 2012) writer, scriptwriter
Francie André Bettencourt
(*1919 - 2007) politician
Belgie James Ensor
(*1860 - 1949) painter

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Leo Leo
Show calendar »