Rudolf Jelínek wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Rudolf Jelínek - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1935
Country:
Age:
85 years
Occupation:
actor

Rudolf Jelínek - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1935 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Rudolf Jelínek 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Rudolf Jelínek
Date of Birth - Year *1935
(actor, instagram)

Rudolf Jelínek - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Tajemství pouze služební
(2014) - Barrandovský Silvestr 2014
(2014) - Stopy života - O život
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Příběhy slavných - Bróďa (TV series)
(2012) - Legendy: Tajemství Radoslava Brzobohatého
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Heydrich - konečné řešení (TV series)
(2011) - Film o filmu: Bouřlivé víno
(2010) - Božský Bosňák
(2009) - Předčasná úmrtí: Ecce homo Šebánek
(2009) - Rubínový veterán
(2006) - Film o filmu: Atentát
(2006) - Obsluhoval jsem anglického krále
(2006) - Pleasant Moments
(2005) - Ulice (TV series)
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV series)
(2001) - The Zookeeper
(2000) - Policejní pohádky strážmistra Zahrádky (TV series)
(1998) - Kočičí hra
(1998) - Jacobowski a plukovník
(1997) - Úsměvy
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - To je fór
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV series)
(1994) - Z rodu Přemyslovců (TV series)
(1994) - Nexus 2.431
(1994) - Les Épées de diamants
(1993) - O poklad Anežky české
(1992) - Od rána do úsvitu
(1992) - The Necklace (TV series)
(1992) - Gazdina roba
(1989) - Zlatňanka
(1989) - Roky prelomu (TV series)
(1989) - Než poznáš první úsměv
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - Rodáci (TV series)
(1988) - Mistr Kornelius
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - Chlapci a chlapi (TV series)
(1988) - Druhý dech (TV series)
(1988) - Čas žhavých kamenů
(1986) - Žádost o přeložení
(1986) - Stopy zločinu: Případ pobožné mumie
(1986) - Stopy zločinu: Otmar čeká spojku
(1986) - Sardinky aneb Život jedné rodinky
(1986) - Pojďte s námi mezi bohy
(1986) - Panoptikum města pražského (TV series)
(1986) - Neklidná zimní sezóna
(1986) - Hříšný Václav
(1986) - Hrdina
(1986) - Gottwald (TV series)
(1986) - Cyrano z Bergeracu
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1985) - Zátah
(1985) - Viola
(1985) - Stopy zločinu: Rezident s flétnou
(1985) - Stopy zločinu: Jak zemřela Tereza
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1985) - Podivná přátelství herce Jesenia
(1985) - Piesočná potvorka (TV series)
(1985) - Mravenci nesou smrt
(1984) - Slané pohádky (TV series)
(1984) - Rubikova kostka
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV series)
(1983) - Karel Hynek Mácha
(1983) - Hodina splněných přání
(1983) - Evo, vdej se!
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Za všechno může trpaslík
(1982) - Tři spory: Spor dramaturga Stroupežnického
(1982) - Příhody pana Příhody
(1982) - Dobrá Voda (TV series)
(1982) - Děkuju, pane profesore
(1981) - Velitel (TV series)
(1981) - Ta chvíle, ten okamžik
(1981) - Přišel na večeři
(1981) - Načasovaná smrt
(1981) - Láska na druhý pohled
(1981) - Kosenie jastrabej lúky
(1981) - Hodina života
(1980) - Haló, tady Orchestr a balet ČST
(1980) - Život je tvrdolín
(1980) - Útěky domů
(1980) - Romaneto
(1980) - Můj nezdolný lev
(1980) - Každý má svůj stín
(1980) - Hra o královnu
(1980) - Den samých začátků
(1979) - Tím pádem
(1979) - Rukojmí v Bella Vista
(1979) - O zakleté princezně
(1979) - Nositelé zeměkoule
(1979) - Kdo přichází před půlnocí
(1979) - Kde šiješ, Hamlete?
(1979) - Bratři Kipové
(1978) - Silvestr hravý a dravý
(1978) - Princ a Večernice
(1977) - Tajemství proutěného košíku (TV series)
(1977) - Hodina pravdy
(1976) - Dům Na poříčí
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Ten kůň musí pryč
(1975) - The Liberation of Prague
(1975) - Město nic neví
(1975) - Solo dlja slona s orkestrom
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Sokolovo
(1974) - Psáno na pranýř
(1974) - Pavol zasahuje (TV series)
(1974) - Motiv pro vraždu
(1973) - Ze života hmyzu
(1973) - Zatykač na královnu
(1973) - Snared
(1973) - Kronika žhavého léta
(1973) - Jakou barvu má láska
(1973) - Dvojník
(1973) - Čestné kolo
(1972) - Podezření
(1972) - Návraty
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - Zločin na Zlenicích hradě
(1971) - Rozsudek (TV series)
(1971) - Princ a chuďas
(1971) - Klíč
(1971) - Černý vlk
(1970) - Žižkův meč
(1969) - The Bridge at Remagen
(1969) - Dobrodružství šesti trampů (TV series)
(1969) - The Assassination Bureau
(1968) - The Marathon
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV series)
(1968) - České pohádky: Chytrý synek
(1968) - ...ani kapka vojenské krve
(1966) - Vražda v divadle pantomimy
(1966) - Transit Carlsbad
(1966) - Evženie Grandetová
(1966) - Cesta řeky k moři
(1965) - Souhvězdí Panny
(1964) - The Assassination
(1963) - Začít znova
(1962) - Life without a Guitar
(1962) - Vánice
(1962) - Černá dynastie
(1961) - Baron Munchausen
(1960) - Pochodně
(1960) - Lidé jako ty
(1959) - Mstitel
(1959) - Král Šumavy
(1958) - Ze soboty na neděli
(1958) - Smrt v sedle
(1957) - Štěňata
(1957) - The Fifth Wheel to a Coach
(1957) - Parta nezradí...?
(1956) - Váhavý střelec
(1956) - The Girl Robinson Crusoe
(1955) - Volá OK 1 KTP
(1955) - V ulici je starý krám
(1955) - Návštěva z oblak

Rudolf Jelínek, Birth Chart Horoscopes & Signs - Pisces

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Pisces

Sun in Pisces
7°58’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Pisces are just like people born under the sign of Aquarius influenced by two planets. Jupiter gives them sense for justice, social conscience and willingness to help others, while Neptune both helps them and complicates their life.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Pig

Pig (Wood)

Chinese horoscope
Pig is a good-natured, courteous gentleman who’s always willing to help. You can trust Pigs, because they will never betray you and will never even think about it. They are naive, trusting and in need of protection.
Pine

Pine Tree

Celtic tree horoscope
Pine people are courageous and optimistic. People born under the rule of Pine are extremely tenacious in fulfilling their life goals. They will do all in their power to get what they want; they are uncompromising when they get into an argument. They have good manners but they can be a bit cheeky. If they are sure that they are right, they do not acknowledge authority, and they can be very stubborn.
NUMEROLOGY REPORT
11

Life Path - 11

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and intelligent. They can achieve a great success, but also a great failure. They are gifted and have a tendency to have visions. They can use inspiration from God.
27

Birthday 27th - Dutifulness

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive, emotional and intuitive. They are honest, pragmatic and conservative. They are not subject to new trends. They avoid shallow relationships. Romantic relationship is very important for them. They are enterprising.

Rudolf Jelínek 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Rudolf Jelínek - actor

Rudolf Jelínek was born Year *1935 in Czech City
Rudolf Jelínek at:
Wikipedia.orgRudolf Jelínek full biography - Wikipedia | Astro.comRudolf Jelínek astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comRudolf Jelínek astro-databank Astrotheme
Famous people born on
October 31st
(Today)
Nový Zéland Peter Jackson
(*1961) actor, director, scriptwriter
Itálie Bud Spencer
(*1929) actor, swimmer, businessman
Velká Británie Stephen Rea
(*1946) actor
Spojené státy Vanilla Ice
(*1968) singer, dancer
Kambodža Norodom Sihanouk
(*1922) Cambodian politician, King, writer, director
Rudolf Jelínek
Planet positions:
SunSun
Pisces
7°58’
 
MoonMoon
Sagittarius
(?)
 
MercuryMercury
Aquarius
19°09’
R
VenusVenus
Aries
1°49’
 
MarsMars
Libra
24°37’
st
JupiterJupiter
Scorpio
23°07’
 
SaturnSaturn
Pisces
1°33’
 
UranusUranus
Aries
28°37’
 
NeptuneNeptune
Virgo
13°21’
R
PlutoPluto
Cancer
24°08’
R
NodeNode (M)
Capricorn
29°12’
R
LilithLilith (M)
Leo
24°46’
 
ChironChiron
Gemini
4°43’
 
Elements:
4xFireFire
2xEarthEarth
2xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
November 1st
(Tomorrow)
Austrálie Toni Collette
(*1972) actress
Spojené státy Larry Flynt
(*1942) publisher, CEO of Larry Flynt Publications
Francie Manuel Ferrara
(*1975) actor, director
Spojené státy Chris Brennan
(*1984) astrologer, author of The Astrology Podcast, former President of AYA (the Association for Young Astrologers)
Spojené státy Anthony Kiedis
(*1962) singer
Famous people who passed away on October 31st
Velká Británie Sean Connery
(*1930 - 2020) actor
Spojené státy River Phoenix
(*1970 - 1993) guitarist, singer, actor
Itálie Federico Fellini
(*1920 - 1993) actor, director, scriptwriter
Maďarsko Harry Houdini
(*1874 - 1926) master of escape, magician, illusionist, stunt flier
Rakousko Egon Schiele
(*1890 - 1918) Austrian painter and cartoonist, disciple of Gustav Klimt

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Full Moon in Taurus Taurus
Show calendar »