Rudolf Tesáček wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Rudolf Tesáček

Gender:
Male
Birth:
*1946
Country:
Age:
71 years
Occupation:
director, actor

Rudolf Tesáček - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1946 (?)
House system:
no system (?)
Traditional astrology chart | Sidereal chart
(Rudolf Tesáček 2017, 2018 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2018
Rudolf Tesáček
Date of Birth - Year *1946
(director, actor, instagram)

Rudolf Tesáček - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - Libuše
(2014) - Prodaná nevěsta
(2013) - FUK
(2012) - Nějak se to zvrtlo
(2011) - Vínečko
(2011) - Záhada
(2011) - Král je panna
(2011) - Česká měna
(2010) - Lidovky mého srdce
(2010) - Zahradní slavnost
(2010) - Teremin
(2009) - Miláček
(2008) - Putování za písničkou
(2008) - Tlustý prase
(2008) - Temně lákavý svět
(2008) - Slaměná židle
(2008) - Husovické Betlém
(2008) - Hotel mezi dvěma světy
(2007) - Vánoční posezení u muziky
(2007) - Smrt Hippodamie
(2007) - Bedřich Smetana: Hubička
(2006) - Za vesnickými muzikanty
(2006) - Ta naša kapela
(2006) - Defilé 2006
(2006) - Znamení kříže
(2006) - Naši furianti
(2005) - Mister Jazz
(2005) - Karel Svoboda
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2004) - Při strážnickej bráně
(2004) - Kam zmizel ten starý song
(2003) - Musicus poeticus
(2003) - Sirup
(2003) - Parazit
(2002) - O princezně se zlatým lukem
(2002) - Koločava
(2001) - Na kus řeči
(2001) - Vánoce s Mladou muzikou
(2001) - Marie Pavlíková
(2001) - Mistr a Markétka
(2000) - Vinitorium Moravicum
(2000) - Klub přátel dechovky
(1999) - Noc s Andělem
(1999) - Michel Galabru, interview
(1999) - Marlene Jobert, interview
(1999) - Les
(1998) - Robert Merle, interview
(1998) - Kdo je... (TV series)
(1998) - Annie Girardot, interview
(1998) - Ztížená možnost soustředění
(1998) - Nemožní lidé, co?
(1998) - Brouk v hlavě
(1997) - Slyšíš, jak zvoní
(1997) - Setkávání
(1997) - Václav Renč
(1997) - Pohlednice z Montmartru
(1997) - Jean Marais, Interview
(1997) - S tvojí dcerou ne
(1996) - 50 let u Slabáků
(1996) - Narozeniny
(1996) - V zubech nůž pokory
(1996) - Šlépěje napříč srdcí našich
(1996) - Alžběta Anglická
(1995) - Silvestr s Moravankou
(1995) - Pořád se něco děje
(1995) - Kultura 95
(1995) - Nevinný
(1994) - S Jožkou Černým u vína
(1994) - Jan Novák Chicago USA
(1994) - Na dvojce je Pavarotti
(1994) - Houpací křeslo
(1994) - Detektiv Martin Tomsa (TV series)
(1993) - Znojemská desítka
(1993) - Ve znamení džbánku a pípy
(1993) - Venkovská kapela
(1993) - Vacenovjáci
(1993) - Přespolanka a Boršičanka
(1993) - Lácaranka
(1993) - Kameníkovi muzikanti
(1993) - Horanka
(1993) - Evergreeny Gustava Broma
(1993) - Dambořanka
(1993) - Azeťanka a Policejní 13
(1993) - Zpráva o Ivanu Křížovi
(1993) - Stréci
(1993) - Ladislav Kozderka
(1993) - Kus křídy
(1993) - Čarodějovi učni
(1993) - Bojím se létat
(1993) - Půlnoční večeře
(1993) - Případ Auffenberg
(1992) - Záhoranka a Hornosušská
(1992) - Vlčnovjanka
(1992) - Moravěnka
(1992) - Malá posádková hudba
(1992) - Lučanka
(1992) - Frajárka
(1992) - Malé radosti Ludvíka Kundery
(1992) - Jsem český básník a portugalský spisovatel
(1992) - Jiří Bulis
(1992) - Aj, stojím u dveří a tluku
(1992) - Lhář
(1991) - Žadovjáci a Sobulanka
(1991) - Skoroňáci
(1991) - Podhoranka a Valaška
(1991) - Dolanka
(1991) - Bojané
(1991) - V týž obraz proměněni
(1991) - Recitál Jana Nedvěda
(1991) - Hořela země
(1991) - Příliš mnoho dobrých úmyslů
(1991) - Pravda visí na vlásku
(1991) - Peer Gynt
(1991) - Honzík
(1990) - Starobrněnka
(1990) - Hudební večer s Jiřím Pinkasem
(1990) - Podivné lásky
(1990) - Píseň bratra Slunce
(1990) - Jezevčík u rybníka
(1989) - Na vlnách Orchestru Gustava Broma
(1989) - Sestra Amáta
(1989) - Papírový most
(1989) - Jízda králů
(1988) - Chvilka hudby
(1988) - Případ medvědí jeskyně
(1987) - Ten, kdo tančí a zpívá
(1987) - Sedmikrásky Josefa Kainara
(1987) - Satelit
(1986) - Setkání
(1986) - Ruleta humoru
(1986) - Přijďte k nám na večeři
(1986) - Moravské písně milostné
(1985) - Námořnický karneval
(1985) - Trpká chuť slávy
(1983) - Komtesa Mary
(1982) - Odchod bez řádů
(1982) - Období digitální
(1982) - Lenka
(1982) - Archimédův bod
(1981) - Zelené červené jablko
(1981) - Trojúhelníková podobnost
(1981) - Obyčejný důvod
(1979) - Živnost jako řemen
(1979) - Hedvika
(1978) - Domácí strava je domácí strava
(1978) - Domácí strava je domácí strava
(1977) - Chlapi jak se patří
() -

Rudolf Tesáček - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)

Rudolf Tesáček - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)

Rudolf Tesáček, Horoscopes & Signs - Sagittarius

Biography at Wikipedia

HOROSCOPE SIGNS
Sagittarius

Sun in Sagittarius
28°00’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Sagittarius bear the seal of the ruler of their sign, Jupiter, which symbolizes justice and happiness. They are therefore optimistic, active, social and very honest, sometimes to the extent that their directness hurts others, without them being aware of it.
Dog

Dog (Fire)

Chinese horoscope
Dog is loner, extremely stubborn and highly suspicious of new acquaintances. People born in the Year of the Dog tend to submerge themselves in completely unimportant matters and details. They are a bit crazy, but their evolved sensibilities and critical spirit help to protect them from the worst.
Aspen

Aspen Tree

Celtic tree horoscope
People under the rule of Aspen have a very varied life. They have adventurous character that often goes hand in hand with diverse abilities. They can do everything with great enthusiasm; they are able to sacrifice everything for a thing or a person. They do everything with all their energy and vigour.
NUMEROLOGY REPORT
7

Life Path - 7

Numerology - Life Path Number
These people prefer mental work. They want to realise their potential and work hard in order to improve themselves. They need friendship in their life.
20

Birthday 20th - Intuition

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive, loyal and kind. their partner is very important to them. Love relationship plays an important role. They are patient. They need love and tenderness. They seek harmony.

Rudolf Tesáček 2018 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday, Instagram)

Rudolf Tesáček - director, actor

born Year *1946 in Czech City
Full biography - Wikipedia - Rudolf TesáčekRudolf Tesáček full biography - Wikipedia
Famous people born on
February 19th
(Today)
Spojené státy Benicio Del Toro
(*1967) actor, director, scriptwriter
Francie André Breton
(*1896) writer, poet
Rakousko Falco
(*1957) singer
Velká Británie Seal
(*1963) singer, composer
Spojené státy Jeff Daniels
(*1955) actor, director, scriptwriter
Rudolf Tesáček
Planet positions:
SunSun
Sagittarius
28°00’
 
MoonMoon
Scorpio
25°09’
 
MercuryMercury
Sagittarius
9°56’
 
VenusVenus
Scorpio
19°52’
 
MarsMars
Capricorn
2°18’
 
JupiterJupiter
Scorpio
18°13’
 
SaturnSaturn
Leo
8°04’
R
UranusUranus
Gemini
19°25’
R
NeptuneNeptune
Libra
10°39’
 
PlutoPluto
Leo
13°05’
R
NodeNode (M)
Gemini
10°45’
R
LilithLilith (M)
Sagittarius
25°24’
 
ChironChiron
Scorpio
5°04’
 
Elements:
5xFireFire
1xEarthEarth
3xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
February 20th
(Tomorrow)
Spojené státy Sidney Poitier
(*1927) actor
Spojené státy Cindy Crawford
(*1966) actress, model
Spojené státy Kurt Cobain
(*1967) guitarist, singer
Barbados Rihanna
(*1988) actress, singer, fashion designer, dancer
Rusko Yuliya Olegovna Volkova
(*1985) singer
Famous people who passed away on February 19th
Itálie Umberto Eco
(*1932 - 2016) writer, esthetician, semiology and literary scholar
Rakousko Friedensreich Hundertwasser
(*1928 - 2000) architect, painter, artist, visionary, maverick
Německo Georg Büchner
(*1813 - 1837) scriptwriter
Norsko Knut Hamsun
(*1859 - 1952) novelist
Francie André Gide
(*1869 - 1951) writer, journalist

Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2018
Moon calendar
Moon in Aries Aries
Show calendar »