Růžena Šlemrová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Růžena Šlemrová - Birth Chart
(Ruzena Machová)

Gender:
Female
Date of Birth:
Birth place:
Pilsen
Country:
Age:
† 75 years
Occupation:
actress

Růžena Šlemrová - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
10 November 1886 - uknown time (?)
House system:
no system
(Růžena Šlemrová 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Růžena Šlemrová
Date of Birth Nov 10, 1886
(actress, instagram)

Růžena Šlemrová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1995) - Úsměvy českého filmu
(1955) - Muž v povětří
(1954) - Stříbrný vítr
(1952) - Mladá léta
(1952) - Haškovy povídky ze starého mocnářství
(1952) - Dovolená s Andělem
(1952) - Anna the Proletarian
(1951) - Mikoláš Aleš
(1950) - Posel úsvitu
(1948) - Hostinec „U Kamenného stolu“
(1947) - Podobizna
(1945) - Řeka čaruje
(1944) - Saturday
(1944) - The Wedding Ring
(1944) - Jarní píseň
(1944) - Děvčica z Beskyd
(1943) - The Fourteenth at the Table
(1942) - Zlaté dno
(1942) - Valentin Dobrotivý
(1942) - I'll Be Right Over
(1941) - Za tichých nocí
(1941) - Tetička
(1941) - Rukavička
(1941) - Station Master
(1940) - Life Is Beautiful
(1940) - Pacientka Dr. Hegla
(1940) - Catacombs
(1940) - Adam and Eva
(1939) - Ženy u benzinu
(1939) - Svátek věřitelů
(1939) - Paní Morálka kráčí městem
(1939) - Nevinná
(1939) - Mořská panna
(1939) - Lízino štěstí
(1939) - Dvojí život
(1939) - Dívka v modrém
(1938) - Svatební cesta
(1938) - Manželka něco tuší
(1938) - Krok do tmy
(1938) - Jarka a Věra
(1938) - Holka nebo kluk?
(1938) - Druhé mládí
(1938) - Gossips
(1938) - Bílá vrána
(1938) - Andula Won
(1937) - Otec Kondelík a ženich Vejvara
(1937) - Lízin let do nebe
(1937) - Lidé na kře
(1937) - Karel Hynek Mácha
(1937) - Lawyer Věra
(1936) - Velbloud uchem jehly
(1936) - Uličnice
(1936) - Švadlenka
(1936) - Světlo jeho očí
(1936) - Rozkošný příběh
(1936) - Na tý louce zelený
(1935) - Vdavky Nanynky Kulichovy
(1935) - Pozdní láska
(1935) - Kuss im Schnee
(1935) - Polibek ve sněhu
(1935) - Pan otec Karafiát
(1934) - Žena, která ví, co chce
(1934) - Zlatá Kateřina
(1934) - Z bláta do louže
(1934) - Polish Blood
(1933) - Na sluneční straně
(1933) - Jindra, hraběnka Ostrovínová
(1932) - Tisíc za jednu noc
(1932) - Sňatková kancelář
(1932) - The Undertaker
(1932) - Anton Špelec, ostrostřelec
(1931) - Žena, která se směje
(1931) - Muži v offsidu
(1930) - Tajemství lékařovo
(1930) - Fidlovačka
(1928) - Diebe
(1926) - Mořská panna
(1922) - Poslední polibek
(1922) - Mrtví žijí
(1921) - Trny a květy
(1921) - Nad propastí
(1921) - Mnichovo srdce
(1921) - Manželé paní Mileny
(1920) - Dvě matky
(1914) - Noční děs
Růžena Šlemrová 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Růžena Šlemrová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Scorpio

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Scorpio

Sun in Scorpio
18°02’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Scorpio can think very clearly, they have a good judgement and can assess situations very well. They also have a good memory and a very creative mind, which is characterised by its originality.
MOON PHASE

Waxing Gibbous

Consolidating gains, Expanding, Analyze, Prepare, Trust
HOROSCOPES
Poplar

Poplar Tree

Celtic tree horoscope
Person who was born under the rule of Poplar learns fast and understands quickly. Just like Poplars, people born during the time of their rule are direct and straightforward. They often have artistic talents and a sense for beauty.
NUMEROLOGY REPORT
8

Life Path - 8

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and have a desire for power and money. Risky journeys will bring them success. The problem is sometimes a lack of courage, endurance and mental balance. They have good management and organizational skills. They are tough and persistent, but also conservative.
10

Birthday 10th - Strength

Numerology - Birthday Number
These people are emotionally very strong. They are independent, self-sufficient and proud. They are hardworking, honest and confident. They safeguard their privacy. They only achieve success if they work hard. They have leadership tendency.

Růžena Šlemrová 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Růžena Šlemrová - actress

Růžena Šlemrová was born on November 10, 1886 in Pilsen
Růžena Šlemrová at:
Wikipedia.orgRůžena Šlemrová full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 25th
(Today)
Spojené státy Will Smith
(*1968) singer, actor
Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Michael Madsen
(*1957) actor
Spojené státy Michael Douglas
(*1944) actor, director
Spojené státy Mark Hamill
(*1951) actor
Růžena Šlemrová
Planet positions:
SunSun
Scorpio
18°02’
 
MoonMoon
Taurus
(?)
 
MercuryMercury
Sagittarius
10°17’
 
VenusVenus
Scorpio
12°26’
 
MarsMars
Sagittarius
26°13’
 
JupiterJupiter
Libra
23°07’
 
SaturnSaturn
Cancer
22°29’
R
UranusUranus
Libra
10°30’
 
NeptuneNeptune
Taurus
26°39’
R
PlutoPluto
Gemini
3°21’
R
NodeNode (M)
Virgo
3°18’
R
LilithLilith (M)
Pisces
9°40’
 
ChironChiron
Gemini
22°57’
R
Elements:
2xFireFire
4xEarthEarth
3xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
September 26th
(Tomorrow)
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) actress
Spojené státy Jim Caviezel
(*1968) actor
Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) actor
Spojené státy Serena Williams
(*1981) tennis player
Dánsko King Christian X
(*1870) King of Denmark
Famous people who passed away on September 25th
Česká republika Jan Tříska
(*1936 - 2017) actor
Belgie King Leopold III
(*1901 - 1983) King of the Belgians
Spojené státy M. Scott Peck
(*1936 - 2005) psychiatrist, writer
Německo Erich Maria Remarque
(*1898 - 1970) writer
Rakousko Johann Strauss
(*1804 - 1849) composer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Capricorn Capricorn
Show calendar »