Sabina Laurinová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Sabina Laurinová - Birth Chart

Gender:
Female
Birth:
*1972
Country:
Age:
48 years
Occupation:
actress, presenter

Sabina Laurinová - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1972 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Sabina Laurinová 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Sabina Laurinová
Date of Birth Year *1972
(actress, presenter, instagram)

Sabina Laurinová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Doktorka Kellerová (TV series)
(2015) - Telefon
(2014) - Překvápko!
(2014) - Nikdo není perfektní
(2014) - Ceny Thálie 2013
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Kurňa, co to je?
(2013) - Exkluziv!
(2013) - Doktoři z Počátků (TV series)
(2012) - Vtip za stovku!
(2012) - Česká 30
(2012) - Nejlepší Bakaláři (TV series)
(2012) - Hlavne, že sa máme radi... (TV series)
(2011) - Světla ramp : Pocta Barrandovu
(2011) - Máme dítě
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Popelka - kouzelný muzikál na ledě
(2011) - Čertova nevěsta
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Mladší o pár let
(2010) - Hvězdy na cestách
(2009) - Tescoma s chutí
(2009) - Talkshow Jana Saudka
(2009) - Škola pro život (TV series)
(2008) - TOP STAR magazín
(2007) - O korunu krále Karla
(2007) - Hádej, kdo jsem!
(2007) - Láska In Memoriam
(2007) - Galileo
(2006) - Taming Crocodiles
(2005) - Vzpomínky nám zůstanou
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Veselé vánoční (pří)hody
(2005) - Vánoce s Troškou pohádek
(2005) - Pípšoubazar
(2005) - Ať žije Valentýn!
(2005) - Tři mušketýři
(2005) - Hamlet
(2005) - Bazén (TV series)
(2004) - Život plný písniček
(2004) - Báječný ženský
(2003) - Střelnice
(2002) - Osmý den schází nám
(2002) - Abeceda hvězd
(2001) - SILVESTR 2001
(2001) - Basta fidli
(2001) - Z pekla štěstí 2
(2001) - O ztracené lásce (TV series)
(2000) - Silvestr 2000
(2000) - Hogo Fogo
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Věšák
(1999) - Silvestrovský koktejl 1999
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Z pekla štěstí (TV series)
(1999) - Z pekla štěstí
(1999) - Ošklivá princezna
(1998) - Sama doma
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1998) - Le Prince des imposteurs
(1998) - Já a Karel
(1997) - Úsměvy
(1997) - Novoty
(1997) - Hejbni kostrou
(1997) - Bakaláři 1997
(1997) - Zdivočelá země (TV series)
(1997) - Smolař
(1997) - První a poslední
(1997) - Pražský písničkář (TV series)
(1997) - Polední žár
(1997) - Genová inženýrka
(1996) - Žofín, ostrov vzpomínek a snů (TV series)
(1996) - Pohádka z větrného mlýna
(1996) - Poe a vražda krásné dívky
(1995) - Horoskopičiny
(1995) - Ruleta
(1995) - O zasněné Žofince
(1995) - Modrá krev
(1995) - Revenge
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Lusty Liaisons
(1994) - Konec velkých prázdnin (TV series)
(1994) - Duhová hora
(1994) - Detektiv Martin Tomsa (TV series)
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Dobré ráno
(1993) - Zmrazený Vasil
(1993) - Modrý pták
(1993) - Hotýlek v srdci Evropy
(1993) - Hadí pohledy
(1992) - Kufr
(1992) - Tři dary lásky
(1992) - The Torch (TV series)
(1992) - Klíček ke štěstí
(1991) - Usmívat se, prosím
(1991) - Tajemství
(1991) - Pohádka o touze
(1991) - Planeta s tiše fialovou září
(1991) - Kdyby tisíc klarinetů
(1991) - Dívčí válka
(1990) - Zmatky kolem Katky
(1990) - Zachýsek, zvaný Rumělka
(1989) - O čarovné Laskonce (TV series)
(1989) - Czarny wąwóz
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - Naděje má hluboké dno
(1988) - Jen ty a já
(1988) - Chlapci a chlapi (TV series)
(1988) - Čert a dráha
(1987) - Dotyky
(1985) - Lyžař v parném léte
(1981) - Uličnictví pana Čabouna

Sabina Laurinová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aries

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aries

Sun in Aries
18°45’

Sun Sign - Zodiac Sign
The ruler of Aries is the planet Mars, which symbolises energy, health, fighting spirit and leadership skills. People born under this sign are courageous and decisive in most situations in life.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Rat

Rat (Water)

Chinese horoscope
Rat has charm, extraordinary aggression and belligerence. At first glance, appears to be calm, serene and cheerful, but appearances are deceiving. Behind all this lies a constant internal movement and deliberately cultivated aggressiveness.
Rowan

Rowan Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of the Rowan are usually gentle and subtle, or at least they give us this impression. These people have a gentle and fragile appearance, but inside they are strong and determined people who can defend themselves against anything bad that await them. Rowan people have a good taste and they are often blessed with artistic talents. They give us the impression of closed people who do not like to be the centre of attention and who try to avoid big social events.
NUMEROLOGY REPORT
4

Life Path - 4

Numerology - Life Path Number
These people are successful at what they do thanks to their perseverance and systematic work. Consistency and order are very important to them. They will achieve success later in life by working hard. Patience is important. These people are practical and conservative.
8

Birthday 8th - Balance

Numerology - Birthday Number
These people are full of energy. They have leadership inclinations. They are intelligent, quick-witted and enterprising. They have good imagination. They are hardworking and determined.

Sabina Laurinová 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Sabina Laurinová - actress, presenter

Sabina Laurinová was born Year *1972 in Czech City
Sabina Laurinová at:
Wikipedia.orgSabina Laurinová full biography - Wikipedia | Astro.comSabina Laurinová astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comSabina Laurinová astro-databank Astrotheme
Famous people born on
October 31st
(Today)
Nový Zéland Peter Jackson
(*1961) actor, director, scriptwriter
Itálie Bud Spencer
(*1929) actor, swimmer, businessman
Velká Británie Stephen Rea
(*1946) actor
Spojené státy Vanilla Ice
(*1968) singer, dancer
Kambodža Norodom Sihanouk
(*1922) Cambodian politician, King, writer, director
Sabina Laurinová
Planet positions:
SunSun
Aries
18°45’
 
MoonMoon
Aquarius
(?)
 
MercuryMercury
Aries
5°05’
R
VenusVenus
Gemini
4°30’
 
MarsMars
Gemini
8°01’
 
JupiterJupiter
Capricorn
7°53’
 
SaturnSaturn
Gemini
3°31’
 
UranusUranus
Libra
16°11’
R
NeptuneNeptune
Sagittarius
4°58’
R
PlutoPluto
Libra
0°13’
R
NodeNode (M)
Aquarius
1°25’
R
LilithLilith (M)
Scorpio
4°57’
 
ChironChiron
Aries
13°36’
 
Elements:
4xFireFire
1xEarthEarth
8xAirAir
0xWaterWater
Famous people born on
November 1st
(Tomorrow)
Austrálie Toni Collette
(*1972) actress
Spojené státy Larry Flynt
(*1942) publisher, CEO of Larry Flynt Publications
Francie Manuel Ferrara
(*1975) actor, director
Spojené státy Chris Brennan
(*1984) astrologer, author of The Astrology Podcast, former President of AYA (the Association for Young Astrologers)
Spojené státy Anthony Kiedis
(*1962) singer
Famous people who passed away on October 31st
Velká Británie Sean Connery
(*1930 - 2020) actor
Spojené státy River Phoenix
(*1970 - 1993) guitarist, singer, actor
Itálie Federico Fellini
(*1920 - 1993) actor, director, scriptwriter
Maďarsko Harry Houdini
(*1874 - 1926) master of escape, magician, illusionist, stunt flier
Rakousko Egon Schiele
(*1890 - 1918) Austrian painter and cartoonist, disciple of Gustav Klimt

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Full Moon in Taurus Taurus
Show calendar »