Simona Stašová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Simona Stašová - Birth Chart

Gender:
Female
Birth:
*1955
Country:
Age:
64 years
Occupation:
actress

Simona Stašová - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1955 (?)
House system:
no system (?)
(Simona Stašová 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Simona Stašová
Date of Birth Year *1955
(actress, instagram)

Simona Stašová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Tenkrát v ráji
(2016) - Devil's Mistress
(2015) - Tajemství rodu II.
(2015) - Život je život
(2015) - The Zodiac Murders (TV series)
(2014) - Tajemství Stelly Zázvorkové
(2013) - Světlo pro Světlušku 2013
(2013) - Galashow 60
(2013) - Ceny Thálie 2012
(2013) - Špačkovi v síti času (TV series)
(2013) - Sebemilenec
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - Film o filmu: Můj vysvlečenej deník
(2012) - Tady hlídám já
(2012) - Nejlepší Bakaláři (TV series)
(2012) - Můj vysvlečenej deník
(2012) - Láska je láska
(2011) - Mig 21 - Chci ti říct (music video)
(2011) - Světlo pro Světlušku 2011
(2011) - Dobré ráno s Jedničkou
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Tajemství Jiřiny Bohdalové
(2011) - Bohdalka je NAŠE
(2011) - Vetřelci a lovci: Užij si se psem
(2011) - Vetřelci a lovci: Krutá nevěra
(2011) - Muži v naději
(2010) - VIP zprávy
(2010) - TOP STAR Extra
(2010) - 13. komnata Marcela Vašinky
(2010) - Jseš mrtvej, tak nebreč
(2010) - Hasiči
(2010) - The Rain Fairy
(2010) - Cukrárna (TV series)
(2010) - Bludičky
(2009) - Neobyčejné životy: Jiřina Bohdalová
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Vetřelci a lovci: Zrozen bez porodu
(2009) - Škola pro život (TV series)
(2009) - Svědomí Denisy Klánové
(2009) - Lonely Hearts Club
(2008) - Hvězdy slaví na Silvestra
(2008) - Film o filmu Děšťová víla
(2008) - Polibek na cestu
(2007) - Nadměrné maličkosti: Kukačky
(2007) - Dítě hvězdy
(2006) - Žito
(2006) - Čétéčko
(2006) - Ceny Thálie 2005
(2006) - Místo v životě (TV series)
(2006) - Krev zmizelého (TV series)
(2005) - Veselé vánoční (pří)hody
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Všichni musí zemřít
(2005) - Štěstí
(2005) - Revizor
(2005) - Psí kus
(2005) - Náves (TV series)
(2005) - Shadows of the Deceased
(2004) - Jednou v roce na Vánoce
(2004) - Víkend
(2004) - From Subway with Love
(2004) - Poklad na Sovím Hrádku
(2004) - Místo nahoře (TV series)
(2004) - Josef a Ly (TV series)
(2004) - I ve smrti sami
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2003) - Dědictví slečny Innocencie
(2002) - Prsten kohouta Alektrya
(2002) - Kožené slunce
(2001) - Tisíc růží pro Jiřinu
(2001) - Na kus řeči
(2001) - Zlatá princezna
(2001) - Trosečník
(2001) - Popel a pálenka
(2001) - O ztracené lásce (TV series)
(2001) - On the Road
(2001) - Manželka Ronalda Sheldona
(2001) - Černí andělé (TV series)
(2001) - Autumn Spring
(2000) - Pod pokličkou
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Válka ve třetím poschodí
(2000) - Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV series)
(2000) - Oběti a vrazi
(2000) - Divided We Fall
(2000) - Český Robinson
(1999) - Šest statečných
(1999) - Sweets
(1999) - Schůze
(1999) - Samozvaný host
(1999) - Cosy Dens
(1999) - Návštěva staré dámy
(1999) - MDŽ
(1999) - Kašpárkovy rolničky
(1999) - Je to jináč
(1998) - Bakaláři 1998
(1998) - Vykání psovi
(1998) - Ranč U zelené sedmy (TV series)
(1998) - O modrém ptáčku
(1998) - Motel Anathema (TV series)
(1998) - Markétin zvěřinec
(1998) - Královny kouzelného lesa
(1997) - Vsaďte se!
(1997) - Úsměvy
(1997) - Zdivočelá země (TV series)
(1997) - Záhadná paní Savageová
(1997) - Tomík
(1997) - Tenhle striptýz platím já
(1997) - Sedm a jedna noc
(1997) - Olda
(1997) - Kouzelný bolehoj
(1997) - Kouzelnice
(1997) - Ještě není pozdě
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - Das Zauberbuch
(1996) - Dům poslední radosti
(1995) - O kumburské Meluzíně
(1995) - Když se slunci nedaří (TV series)
(1995) - Aneta (TV series)
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Róza, strážné strašidlo
(1994) - Pohádka o splněných přáních
(1994) - O zvířatech a lidech (TV series)
(1994) - Laskavý divák promine (TV series)
(1993) - Pomalé šípy (TV series)
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV series)
(1992) - Přítelkyně z domu smutku (TV series)
(1991) - Originální pražský synkopický orchestr
(1991) - Přes padací mosty
(1991) - Pacholátko
(1991) - O těch Martinových dudách
(1991) - Maigretův první případ
(1990) - Sněhurčino polepšení
(1990) - Pražákům, těm je hej
(1990) - Pohádky pod lupou (TV series)
(1990) - Nemocný bílý slon
(1989) - Trezor
(1989) - Příběh '88
(1989) - Kdo probudí Pindruše ...?
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1989) - Blázni a děvčátka
(1988) - Strom pohádek: Divoké labutě
(1988) - Paní Liška
(1988) - Někdo schází u stolu
(1988) - Nanečisto
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1987) - Zatmění všech sluncí
(1987) - Strom pohádek (TV series)
(1987) - Podivná nevěsta
(1986) - Panoptikum města pražského (TV series)
(1986) - O houbovém Kubovi a princi Jakubovi
(1986) - Krajina s nábytkem
(1985) - Slunečnice
(1985) - Pětka s hvězdičkou
(1985) - O Honzovi a princezně Dorince
(1985) - Domov
(1985) - Čarodějky z Greenham Common
(1984) - The Ambulance (TV series)
(1984) - Paragrafy na kolech (TV series)
(1984) - My všichni školou povinní (TV series)
(1984) - Lupa je tlustý sklo
(1983) - O spící princezně, šípkových růžích a uražené víle
(1983) - The Flying Cestmír (TV series)
(1983) - Jako kníže Rohan
(1983) - Ďábel ví hodně
(1983) - Anulka a pan Pětiočko
(1982) - Incomplete Eclipse
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1981) - Carmen
(1981) - Buldoci a třešně
(1980) - Změna napětí
(1980) - Zabijačka
(1980) - Jak napálit advokáta
(1979) - Lustr
(1979) - Jak rodí chlap
(1979) - Dívka světových parametrů
(1979) - Arabela (TV series)
(1979) - Anglický biftek s českou oblohou
(1978) - Ve znamení Merkura (TV series)
(1978) - Velikonoce Kamila Morávka
(1978) - Trasa
(1978) - Julie pod balkonem
(1977) - Žena za pultem (TV series)
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV series)
(1976) - Případ Adam a Eva
(1976) - Parta hic
(1976) - Cukrárna
(1975) - Tak láska začíná...
(1975) - O Nanynčiných koláčích
(1975) - Nejmladší z rodu Hamrů (TV series)
(1975) - The Cape of Good Hope
(1975) - Lokomotiva
(1975) - Bakaláři: Vánoce, na které nikdy nezapomenu
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Královské řádění
(1973) - Kdo je kdo
Simona Stašová - Family and Partner relationships

Simona Stašová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Pisces

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Pisces

Sun in Pisces
28°06’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Pisces are just like people born under the sign of Aquarius influenced by two planets. Jupiter gives them sense for justice, social conscience and willingness to help others, while Neptune both helps them and complicates their life.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Goat

Goat (Wood)

Chinese horoscope
The Goat loves elegant appearances and loves showing off. Goats are also artistically talented and love nature. Goats are never satisfied with the fate and often drive their peers insane with their comments. Their weaknesses and internal uncertainty obscures a strong arrogance.
Lime

Lime Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Lime achieve their life goals relatively quickly and easily. It's hard to say why, they are just lucky. They achieve their success even thought they tend to be comfortable and try to organise problem-free life for themselves. They try to avoid conflicts under all circumstances; they never go into direct conflict. They are people of compromise; they are often willing to make big concessions in order to avoid complications.
NUMEROLOGY REPORT
6

Life Path - 6

Numerology - Life Path Number
These people will have to make choices very often and it is necessary to make the right decisions in the face of emerging opportunities. Romantic relationship, family and home are the foundations for success. They like helping others.
19

Birthday 19th - Participation

Numerology - Birthday Number
These people are very strong and energetic. They are wise, understanding and empathetic. They are intellectual. They are patient and ready to please others. In romantic relationships they are devoted. They want to understand their partner and are generous. They passionately protect their family.

Simona Stašová 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Simona Stašová - actress

Simona Stašová was born Year *1955 in Czech City
Simona Stašová at:
Wikipedia.orgSimona Stašová full biography - Wikipedia
Famous people born on
November 19th
(Today)
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) actress
Spojené státy Jodie Foster
(*1962) actress, director
Spojené státy Robert Beltran
(*1953) actor
Spojené státy Gene Tierney
(*1920) actress
Spojené státy James Garfield
(*1831) 20th President of the United States
Simona Stašová
Planet positions:
SunSun
Pisces
28°06’
 
MoonMoon
Capricorn
(?)
 
MercuryMercury
Pisces
2°05’
 
VenusVenus
Aquarius
17°03’
 
MarsMars
Taurus
14°38’
 
JupiterJupiter
Cancer
19°53’
 
SaturnSaturn
Scorpio
20°53’
R
UranusUranus
Cancer
23°40’
R
NeptuneNeptune
Libra
27°37’
R
PlutoPluto
Leo
24°49’
R
NodeNode (M)
Capricorn
1°19’
R
LilithLilith (M)
Sagittarius
1°00’
 
ChironChiron
Aquarius
3°51’
 
Elements:
1xFireFire
4xEarthEarth
2xAirAir
6xWaterWater
Famous people born on
November 20th
(Tomorrow)
Spojené státy Sean Young
(*1959) actress
Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politician, brother of JFK
Německo Otto von Habsburg
(*1912) writer, MEP, publicist, journalist, eldest son of Emperor Charles I.
Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) writer, poet
Itálie Pope Pius VIII
(*1761) 253rd Pope
Famous people who passed away on November 19th
Spojené státy Charles Manson
(*1934 - 2017) musician, criminal, killer
Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) composer
Rusko Boris Strugatskiy
(*1933 - 2012) writer, scriptwriter
Francie André Bettencourt
(*1919 - 2007) politician
Belgie James Ensor
(*1860 - 1949) painter

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Leo Leo
Show calendar »