Slávka Budínová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Slávka Budínová - Birth Chart

Gender:
Female
Date of Birth:
Birth place:
Ostrava
Country:
Age:
† 78 years
Death:
Occupation:
actress

Slávka Budínová - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
21 April 1924 - uknown time (?)
House system:
no system
(Slávka Budínová 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Slávka Budínová
Date of Birth Apr 21, 1924
(actress, instagram)

Slávka Budínová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2005) - Malostranská hraběnka
(2001) - Předčasná úmrtí (TV series)
(2001) - Ani svatí, ani andělé
(2000) - Double Role
(1999) - MDŽ
(1999) - Ani málo, ani moc
(1998) - Život, který ti dávám
(1997) - Úsměvy
(1996) - Kolya
(1993) - Pomalé šípy (TV series)
(1991) - Album
(1988) - Čertova skála
(1987) - Zrcadlo nenávisti
(1986) - Robotóza
(1986) - Vrať se, vše odpuštěno (TV series)
(1986) - Sardinky aneb Život jedné rodinky
(1985) - Videostop
(1985) - Slunečnice
(1985) - Skok
(1985) - Kára plná bolesti
(1984) - Bambinot (TV series)
(1983) - Stavy rachotí (TV series)
(1982) - Dlouhá bílá stopa (TV series)
(1982) - Čertovy kameny
(1981) - Dluhy Hany Zagorové
(1981) - V zámku a podzámčí
(1981) - V podstatě jsme normální
(1980) - Die Verlobte
(1980) - More v kvapke vody
(1979) - Příbuzenstvo
(1979) - Jak se naučit švédsky
(1978) - Vražedné pochybnosti
(1978) - Vavřín patří všem
(1978) - Podej mi ruku a přestaň se bát
(1978) - Brácha za všechny peníze
(1977) - Žena za pultem (TV series)
(1977) - Tomorrow I'll Wake Up and Scald Myself with Tea
(1977) - Chajrcham öndör chá bajna?
(1977) - Tichá voda
(1977) - Pasiáns
(1977) - Káťa Kabanová
(1977) - Honza málem králem
(1976) - Ženich uvízl
(1976) - Vánoce u Matěnů
(1976) - Smrt na černo
(1976) - Léto s kovbojem
(1976) - Festival v Dolínku
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Kabaret U dobré pohody
(1975) - Vilém Rozkoč
(1975) - Údržbáři
(1975) - Typicky ženská reakce
(1975) - Straty a nálezy (TV series)
(1975) - Rusalka
(1975) - Pacho, hybský zbojník
(1975) - Namátková kontrola
(1975) - Můj brácha má prima bráchu
(1974) - Zbraně pro Prahu
(1974) - Veselé windsorské paničky
(1974) - Televize v Bublicích aneb Bublice v televizi
(1974) - Slovácko sa nesúdí (TV series)
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Krejčí Šajtle Dobrodruh
(1974) - Egyptologové
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV series)
(1973) - Pokus o vraždu
(1973) - Noc na Karlštejne
(1973) - Kronika žhavého léta
(1973) - Hvězda první velikosti
(1973) - Hroch
(1972) - Zlatá svatba
(1972) - Zajíc přes cestu
(1972) - Vychovatel
(1972) - Vkladní knížka
(1972) - Příběh se starou lenoškou
(1972) - Podezření
(1972) - Královna Černá růže
(1972) - Konec knihy šesté
(1972) - Kamenný kvítek
(1971) - Zázrak v Oužlebičkách
(1971) - Vražda v hotelu Excelsior
(1971) - Svět otevřený náhodám
(1971) - Svědectví mrtvých očí
(1971) - Konfrontace
(1971) - The Tricky Game of Love
(1970) - Pan Tau tritt auf
(1970) - Pan Tau und die schöne Bescherung
(1970) - Pan Tau und der Lange Sonntag
(1970) - Mata Hari
(1970) - Kocour v bačkorách
(1970) - Dlouhá bílá nit
(1969) - Vyloženě rodinná historie
(1969) - Šárka
(1969) - Smrt počestné paní
(1969) - Case for a Rookie Hangman
(1969) - Přehlídce velím já!
(1969) - Pan Tau (TV series)
(1969) - Odvážná slečna
(1969) - Aesop
(1969) - Eduard a Bůh
(1968) - Sňatky z rozumu (TV series)
(1968) - „Rakev ve snu viděti...“
(1968) - Objížďka
(1968) - Dreyfusova aféra (TV series)
(1968) - České pohádky: Kdo snědl holoubátka?
(1968) - Bouřka
(1967) - Soudničky (TV series)
(1967) - Pohádka z tisíce a jedné noci
(1967) - Jak se krade milión
(1967) - Dívka s třemi velbloudy
(1966) - Ženu ani květinou neuhodíš
(1966) - Maigret a smutný Alfréd
(1966) - Lidé z maringotek
(1966) - Evženie Grandetová
(1966) - Grandpa, Kylian and I
(1965) - Zlatá reneta
(1965) - Je Thierry Brévanne vinen?
(1964) - Skok do tmy
(1964) - And the Fifth Rider Is Fear
(1963) - I chytrák se spálí
(1962) - Vánice
(1962) - Tarzanova smrt
(1962) - Oranžový měsíc
(1962) - Neomylní
(1962) - Malý Bobeš ve městě
(1962) - Blbec z Xeenemünde
(1961) - Tereza
(1961) - Chléb a písně
(1958) - Povodeň
(1952) - Anna the Proletarian
Slávka Budínová 2019 - Astrological Charts, Astrology Online

Slávka Budínová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Taurus

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Taurus

Sun in Taurus
1°05’

Sun Sign - Zodiac Sign
The sign of Taurus gives people who were born under it calm and patient nature, and a sense of appreciation for beautiful and pleasant things in life. People born under the sign of Taurus are often quite introverted and they like to keep their distance, even from their best friends.
MOON PHASE

Full Moon

Culmination, Fulfillment, Illumination, Realization, Experience
HOROSCOPES
Rat

Rat (Wood)

Chinese horoscope
Rat has charm, extraordinary aggression and belligerence. At first glance, appears to be calm, serene and cheerful, but appearances are deceiving. Behind all this lies a constant internal movement and deliberately cultivated aggressiveness.
Walnut

Walnut Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Walnut are just as hard and tough as the tree. They usually have great ambitions and can pursue their goals with persistence. They have a perfect sense for strategy, and thanks to their intelligence they can invent and implement plans that other people do not even dare to dream about. But they lack adaptability, and they make mistakes when they need to improvise.
NUMEROLOGY REPORT
5

Life Path - 5

Numerology - Life Path Number
These people need movement and change, and they like to travel. They search for freedom and adventure. They are open to new things and ideas. They have an inclination for leadership. They are ambitious but they are also very sensitive and avoid routine and boredom.
21

Birthday 21st - Sympathy

Numerology - Birthday Number
These people have a great potential. They are sensitive, kind and tolerant. They try to understand others. They are creative and able to do a wide range of activities. They are social and diplomatic.

Slávka Budínová 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Slávka Budínová - actress

Slávka Budínová was born on April 21, 1924 in Ostrava
Slávka Budínová at:
Wikipedia.orgSlávka Budínová full biography - Wikipedia
Famous people born on
October 22nd
(Today)
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) actor, director
Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) actor
Francie Catherine Deneuve
(*1943) actress
Japonsko Joan Fontaine
(*1917) actress
Jamajka Shaggy
(*1968) singer
Slávka Budínová
Planet positions:
SunSun
Taurus
1°05’
 
MoonMoon
Scorpio
(?)
 
MercuryMercury
Taurus
19°50’
 
VenusVenus
Gemini
16°40’
 
MarsMars
Capricorn
28°08’
 
JupiterJupiter
Sagittarius
19°31’
R
SaturnSaturn
Libra
28°51’
R
UranusUranus
Pisces
19°51’
 
NeptuneNeptune
Leo
17°36’
R
PlutoPluto
Cancer
10°23’
 
NodeNode (M)
Leo
29°06’
R
LilithLilith (M)
Gemini
3°16’
 
ChironChiron
Aries
21°08’
 
Elements:
3xFireFire
4xEarthEarth
2xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
October 23rd
(Tomorrow)
Kanada Ryan Reynolds
(*1976) actor
Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) composer
Švýcarsko Felix Bloch
(*1905) physicist
Spojené státy Barron Hilton
(*1927)
Spojené státy Michael Crichton
(*1942) writer, scriptwriter
Famous people who passed away on October 22nd
Itálie Lino Ventura
(*1919 - 1987) actor
Francie Paul Cézanne
(*1839 - 1906) painter
Velká Británie Kingsley Amis
(*1922 - 1995) poet, novelist
Alžírsko Louis Pierre Althusser
(*1918 - 1990) philosopher
Francie Fernandez Arman
(*1928 - 2005) painter

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Leo Leo
Show calendar »