Stanislav Zindulka wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Stanislav Zindulka - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Jilemnice
Country:
Age:
† 86 years
Death:
Occupation:
actor

Stanislav Zindulka - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
5 May 1932 - uknown time (?)
House system:
no system
(Stanislav Zindulka 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Stanislav Zindulka
Date of Birth - May 5, 1932
(actor, instagram)

Stanislav Zindulka - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Ceny Thálie 2015 (TV pořad)
(2016) - Zločin v Polné
(2016) - Policejní historky
(2015) - Ceny Thálie 2014
(2015) - Život je život
(2015) - Wilson City
(2015) - Správnej dres
(2015) - Reportérka (TV series)
(2015) - Rumbling
(2014) - Michal Hrůza - Sněhulák (music video)
(2014) - Případy 1. oddělení (TV series)
(2014) - Ignatia Amara
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Galashow 60
(2013) - Příběhy slavných - Bróďa (TV series)
(2013) - Přistoupili?
(2013) - One Fine Day
(2013) - Něžné vlny
(2013) - Wings of Christmas
(2013) - Burning Bush
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Tajemství Heleny Růžičkové
(2012) - Život je ples (TV series)
(2012) - Lost Gate
(2012) - Školní výlet
(2012) - The Messenger
(2012) - Lovci
(2012) - Gympl s (r)učením omezeným (TV series)
(2011) - Všechno nejlepší
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Film o seriálu Život je ples
(2011) - Okno do hřbitova (TV series)
(2011) - Leaving
(2010) - Necenzurovaný Film o Filmu Hodinu nevíš
(2010) - Fateful Fortune
(2010) - The Rain Fairy
(2010) - Bludičky
(2010) - Adéla ještě nevečeřela
(2009) - Neobyčejné životy: Stanislav Zindulka
(2009) - Neobyčejné životy: Petr Nárožný
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Herci Jiřího Hubače
(2009) - Film o filmu Ďáblova lest
(2009) - Vyprávěj (TV series)
(2009) - Šejk
(2009) - Ptákovina
(2009) - Proč bychom se netopili (TV series)
(2009) - Pamětnice
(2009) - Wingless
(2009) - Klíček
(2009) - Unknown Hour
(2009) - Ďáblova lest
(2008) - 13. komnata Zity Kabátové
(2008) - Die Deutschen (TV series)
(2008) - Polibek na cestu
(2008) - Na rozchodnou
(2008) - Kouzla králů
(2007) - O korunu krále Karla
(2007) - Life Was Friendly, Sometimes Rough
(2007) - Příběhy slavných: O zelených očích Krásné paní
(2007) - Předčasná úmrtí: Tiché kroky
(2007) - Kdo hledá, najde
(2007) - Hraběnky (TV series)
(2007) - Hodina klavíru
(2007) - Bez dechu
(2006) - Der Letzte Zug
(2006) - Nadměrné maličkosti: Jubileum
(2006) - Impresário ze Smyrny
(2005) - Veselé vánoční (pří)hody
(2005) - Příběhy slavných: Vichřice mezi životem a smrtí
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Ulice (TV series)
(2005) - Restaurace U Prince
(2005) - O ševci Ondrovi a komtesce Jůlince
(2005) - Náves (TV series)
(2005) - Černá karta
(2005) - Anděl Páně
(2004) - Dementi
(2004) - Návrat zbloudilého pastýře
(2004) - Nadměrné maličkosti: Podle vlastních zásad
(2004) - Křesadlo
(2004) - I ve smrti sami
(2003) - Volejte Novu
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV series)
(2002) - Tady se dějou věci
(2002) - Poslání s podrazem
(2002) - Lišák
(2001) - Karlínská balada
(2001) - Experiment
(2001) - Autumn Spring
(2000) - Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV series)
(2000) - Policejní pohádky strážmistra Zahrádky (TV series)
(2000) - Český Robinson
(1999) - Kouzelná školka
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Silák a strašidla
(1999) - O bojácném Floriánkovi
(1999) - Návštěva staré dámy
(1999) - Hříšní lidé města brněnského (TV series)
(1999) - Hanele
(1999) - Co chytneš v žitě
(1999) - Ani málo, ani moc
(1998) - Prima jízda
(1998) - Vše pro firmu
(1998) - Three Kings (TV series)
(1998) - Trapas
(1998) - O Johance s dlouhými vlasy
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV series)
(1998) - Motel Anathema (TV series)
(1998) - Královny kouzelného lesa
(1998) - Genij vlasti
(1998) - Františka aneb O zelených svících a Černé Matce Boží
(1997) - Úsměvy
(1997) - Stůj, nebo se netrefím!
(1997) - Romeo, Julie a tma
(1997) - První a poslední
(1997) - Pražský písničkář (TV series)
(1997) - Jasnovidka
(1997) - Čas jeřabin
(1997) - Báječná léta pod psa
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - Passage
(1996) - O holiči a barvíři
(1996) - Das Zauberbuch
(1996) - Hospoda (TV series)
(1996) - Dědo, čaruj
(1996) - Boomerang
(1995) - Tak neváhej a toč – speciál!
(1995) - Život na zámku (TV series)
(1995) - Vápenička
(1995) - Rukama nevinnosti
(1995) - Rabín a jeho Golem
(1995) - O zasněné Žofince
(1995) - Modrá krev
(1995) - Maryša
(1995) - Když se slunci nedaří (TV series)
(1995) - Cesta peklem
(1994) - Bylo nás pět a padesát
(1994) - Die Winterreise
(1994) - Vie de Marianne, La (TV series)
(1994) - Učitel tance
(1994) - O zvířatech a lidech (TV series)
(1994) - Narcisový dům
(1994) - Nanebevstoupení Lojzka Lapáčka (TV series)
(1994) - La Vallée de la lune
(1994) - Laskavý divák promine (TV series)
(1994) - Jak se stal švec Dratvička tchánem pana krále
(1994) - Bylo nás pět (TV series)
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Zámek v Čechách
(1993) - Sechs Richtige (TV series)
(1993) - Noční mora
(1993) - Konec básníků v Čechách
(1993) - Hotýlek v srdci Evropy
(1993) - Císařovy nové šaty
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV series)
(1992) - Světýlka z blat
(1992) - The Necklace (TV series)
(1992) - Lady Macbeth von Mzensk
(1992) - Král, který rád hrál
(1992) - Kafka to taky neměl lehký
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV series)
(1992) - Havran barvy lila
(1992) - Hat-Trick
(1992) - Dáma ví, kdy přijít
(1991) - Vyžilý Boudník
(1991) - O bláznech jen dobré
(1991) - Hřbitov pro cizince
(1991) - Hledání v bílém obdélníku
(1990) - Zvláštní bytosti
(1990) - Vracenky
(1990) - Tichá bolest
(1990) - Chybná diagnóza
(1989) - V našom meste býva Gulliver
(1989) - Vážení přátelé, ano
(1989) - Řetězová reakce
(1989) - Letící delfín (TV series)
(1989) - Ježek z kiosku
(1989) - Chlapec a pes (TV series)
(1989) - Evropa tančila valčík
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1989) - Blázni a děvčátka
(1988) - Rozsudky soudce Ooky
(1988) - Rodáci (TV series)
(1988) - Případ medvědí jeskyně
(1987) - Uloupené dětství
(1987) - Pravidlá kruhu
(1987) - O písaři Tomáškovi
(1987) - Když v ráji pršelo
(1987) - Jak básníkům chutná život
(1986) - Přijďte k nám na večeři
(1986) - Třetí sudička
(1986) - Forbidden Dreams
(1986) - Povídka s dobrým koncem
(1986) - My holky z městečka (TV series)
(1986) - Kdo se bojí, utíká
(1986) - Gottwald (TV series)
(1985) - Videostop
(1985) - The Train of Childhood and Expectation (TV series)
(1985) - Do zubů a do srdíčka
Stanislav Zindulka 2019 - Astrological Charts, Astrology Online

Stanislav Zindulka, Birth Chart Horoscopes & Signs - Taurus

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Taurus

Sun in Taurus
14°45’

Sun Sign - Zodiac Sign
The sign of Taurus gives people who were born under it calm and patient nature, and a sense of appreciation for beautiful and pleasant things in life. People born under the sign of Taurus are often quite introverted and they like to keep their distance, even from their best friends.
MOON PHASE

Balsamic/Dark Moon

Incubation, Preparation, Closure, Transformation, Renewal, Purity
HOROSCOPES
Monkey

Monkey (Water)

Chinese horoscope
Monkey is a wily trickster, and is often hilarious. Monkeys are deceitful, but companionable and give the impression that they can get along with all the other animals. It is, however, only one of their tactics, since behind their appearance they hide only their own financial goals.
Poplar

Poplar Tree

Celtic tree horoscope
Person who was born under the rule of Poplar learns fast and understands quickly. Just like Poplars, people born during the time of their rule are direct and straightforward. They often have artistic talents and a sense for beauty.
NUMEROLOGY REPORT
7

Life Path - 7

Numerology - Life Path Number
These people prefer mental work. They want to realise their potential and work hard in order to improve themselves. They need friendship in their life.
5

Birthday 5th - Perception

Numerology - Birthday Number
These people are open, daring, energetic and principled. They like to be their own boss. They are perceptive. They like progress and need space for their activities. They like changes and nothing is fixed for them. They have almost magnetic influence on people, they are charming.

Stanislav Zindulka 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Stanislav Zindulka - actor

Stanislav Zindulka was born on May 5, 1932 in Jilemnice
Stanislav Zindulka at:
Wikipedia.orgStanislav Zindulka full biography - Wikipedia
Famous people born on
November 18th
(Today)
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) actor, scriptwriter
Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) actress
Německo Carl Maria von Weber
(*1786) composer, bandleader, pianist and conductor
Kanada Desimal
(*1980) composer, musician
Spojené státy Brenda Vaccaro
(*1939) actress
Stanislav Zindulka
Planet positions:
SunSun
Taurus
14°45’
 
MoonMoon
Taurus
(?)
 
MercuryMercury
Aries
18°43’
 
VenusVenus
Gemini
29°17’
 
MarsMars
Aries
24°45’
 
JupiterJupiter
Leo
13°42’
 
SaturnSaturn
Aquarius
4°41’
 
UranusUranus
Aries
20°47’
 
NeptuneNeptune
Virgo
5°13’
R
PlutoPluto
Cancer
20°10’
 
NodeNode (M)
Pisces
23°38’
R
LilithLilith (M)
Taurus
0°14’
 
ChironChiron
Taurus
22°53’
 
Elements:
4xFireFire
5xEarthEarth
2xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
November 19th
(Tomorrow)
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) actress
Spojené státy Jodie Foster
(*1962) actress, director
Spojené státy Robert Beltran
(*1953) actor
Spojené státy Gene Tierney
(*1920) actress
Spojené státy James Garfield
(*1831) 20th President of the United States
Famous people who passed away on November 18th
Spojené státy James Coburn
(*1928 - 2002) actor
Francie Marcel Proust
(*1871 - 1922) novelist
Spojené státy Gia Carangi
(*1960 - 1986) supermodel
Dánsko Niels Bohr
(*1885 - 1962) nuclear physicist and scientist
Maroko Jeanne-Claude
(*1935 - 2009) artist

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Leo Leo
Show calendar »