Štefan Kvietik wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Štefan Kvietik - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1934
Country:
Age:
85 years
Occupation:
actor, politician, teacher

Štefan Kvietik - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1934 (?)
House system:
no system (?)
(Štefan Kvietik 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Štefan Kvietik
Date of Birth - Year *1934
(actor, politician, teacher, instagram)

Štefan Kvietik - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2014) - Návraty k hereckým legendám: Štefan Kvietik
(2013) - Herecké legendy (TV series)
(2012) - Legendy: Tajemství Radoslava Brzobohatého
(2010) - Slnko v sieti 2010
(2007) - Takí sme boli
(2007) - Rozhovor s nepriateľom
(2004) - Anjeli strážni
(2002) - Vyššie princípy Ivana Mistríka
(1999) - Soirée z Mlynskej doliny
(1998) - Horská služba (TV series)
(1997) - Tábor padlých žien
(1992) - Osan a dračí kráľ (TV series)
(1990) - Keď báčik z Chochoľova umrie
(1990) - Júlia
(1989) - Tanec nad plačom
(1989) - Spálená košeľa
(1989) - Sitting on a Branch, Enjoying Myself
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - Solúnski bratia
(1988) - Rátanie havranov
(1988) - Parazit
(1988) - Omyl doktora Moresiniho
(1988) - Muž na správnom mieste
(1988) - Mali ste mi to povedať
(1988) - Lúčenie
(1988) - Exemplárny prípad
(1987) - Ľudovít Štúr
(1987) - Vytriezvenie
(1987) - Vianočné štedrivky
(1987) - Úsmev diabla
(1987) - Smrť s fotografiou
(1987) - Pokus o lietanie
(1987) - Dvaja
(1986) - Veľké himalájske dobrodružstvo
(1986) - Počúvaj tú melódiu
(1986) - Don Carlos
(1986) - Alžbetin dvor (TV series)
(1985) - Varič
(1985) - Raskil a Sida
(1985) - Kamenný chodníček
(1984) - Povstalecká história (TV series)
(1984) - Poviem jej to sám
(1984) - Mat na dvadsať ťahov
(1984) - Jankove hračky
(1983) - Žakýlska Veronka
(1983) - Záchvěv strachu
(1983) - Tisícročná včela
(1983) - Tisícročná včela (TV series)
(1983) - Na stope zločinu: V službách zákona (TV series)
(1983) - Mŕtvi učia živých
(1983) - Kováčova múdrosť
(1982) - Zločin a pokánie
(1982) - Za humny je drak
(1982) - Rozprávky pätnástich sestier (TV series)
(1981) - Zaujímaví muži
(1981) - Tá dáma
(1981) - Prefíkaná vdova
(1981) - Pasodoble pre infarkt
(1981) - Ostrov
(1981) - Geľo Sebechlebský
(1981) - Fatamorgána
(1981) - Dvanásť nahnevaných mužov
(1981) - Čisté vody
(1980) - Táto malá zem
(1980) - Svadba bez nevesty (TV series)
(1980) - Posledný súd Michelangela Buonarrotiho
(1980) - Na baňu klopajú (TV series)
(1979) - Mapa spomienok
(1979) - Smrť chodí po horách
(1979) - Sesternica Beta
(1979) - Ruy Blas
(1979) - Poviem mu to sám
(1979) - Posledná v abecede
(1979) - Peter
(1979) - Mandarínka a Sokrates
(1979) - Choď a nelúč sa
(1979) - Barbora Rösselová
(1978) - Sneh pod nohami
(1978) - Rozvedená
(1978) - Nie
(1978) - Izrafel
(1978) - Horúci dych
(1978) - Článok na prvú stranu
(1977) - Živá mŕtvola
(1977) - Vojna a mier
(1977) - Soldaty Svobody
(1977) - Flare and Flicker
(1977) - Poviem vám, ako zahynul
(1977) - Jedenáste prikázanie (TV series)
(1977) - Dravý prúd
(1976) - Komunisté (TV series)
(1976) - Zenovo vedomie
(1976) - Všetci tí čestní muži
(1976) - Tereza
(1976) - Sen o Krištofovi Kolumbovi
(1976) - Plukovník Chabert
(1976) - Obhajoba sa nekoná
(1976) - A Löcsei fehér asszony
(1976) - Krčma Pod zeleným stromom
(1976) - Red Wine
(1976) - Andersonvillský proces
(1975) - Vzbura v ulici Sycamore
(1975) - Šepkajúci fantóm
(1975) - Prerušujem pojednávanie
(1975) - Blízki cudzí ľudia
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Veľká noc a veľký den
(1974) - Sokolovo
(1974) - Rosmersholm
(1974) - Kto odchádza v daždi...
(1974) - Deň, ktorý neumrie
(1974) - Buddenbrookovci
(1973) - Známost sestry Aleny
(1973) - Skrytý prameň
(1973) - The Case of the Dissolute Beauty
(1973) - Hriech Kataríny Padychovej
(1972) - Večne mladá história
(1972) - Oáza
(1972) - Divá kačka
(1972) - Red Wine
(1972) - Bačova žena
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - Rudo Móric
(1971) - Zloději
(1970) - Vassa Železnovová
(1970) - Strach z pekla
(1970) - Medený gombík
(1970) - The Copper Tower
(1969) - Žena z antisveta
(1969) - Bašta
(1968) - Niet inej cesty
(1968) - Matka
(1967) - Profily (TV series)
(1967) - Volanie démonov
(1967) - Svätý experiment
(1967) - Sľub
(1967) - Sedem svedkov
(1967) - Hernani
(1966) - Živý bič
(1966) - Romance for Bugle
(1966) - The Hangman
(1966) - Jeden deň pre starú paniu
(1965) - Mŕtvi nespievajú
(1965) - Kde leží naša bieda
(1964) - Člověk vo veľkej hale
(1964) - Sám vojak v poli
(1964) - Prípad pre obhajcu
(1964) - Dvaja
(1963) - Tvár v okne
(1963) - Kar na konci roka
(1963) - Geľo Sebechlebský
(1962) - Havrania cesta
(1962) - The Boxer
(1961) - Vždy možno začať
(1960) - Smrť sa volá Engelchen
(1960) - Skalní v ofsajde
(1960) - Na pochode sa vždy nespieva

Štefan Kvietik, Birth Chart Horoscopes & Signs - Taurus

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Taurus

Sun in Taurus
19°07’

Sun Sign - Zodiac Sign
The sign of Taurus gives people who were born under it calm and patient nature, and a sense of appreciation for beautiful and pleasant things in life. People born under the sign of Taurus are often quite introverted and they like to keep their distance, even from their best friends.
MOON PHASE

Balsamic/Dark Moon

Incubation, Preparation, Closure, Transformation, Renewal, Purity
HOROSCOPES
Dog

Dog (Wood)

Chinese horoscope
Dog is loner, extremely stubborn and highly suspicious of new acquaintances. People born in the Year of the Dog tend to submerge themselves in completely unimportant matters and details. They are a bit crazy, but their evolved sensibilities and critical spirit help to protect them from the worst.
Poplar

Poplar Tree

Celtic tree horoscope
Person who was born under the rule of Poplar learns fast and understands quickly. Just like Poplars, people born during the time of their rule are direct and straightforward. They often have artistic talents and a sense for beauty.
NUMEROLOGY REPORT
5

Life Path - 5

Numerology - Life Path Number
These people need movement and change, and they like to travel. They search for freedom and adventure. They are open to new things and ideas. They have an inclination for leadership. They are ambitious but they are also very sensitive and avoid routine and boredom.
10

Birthday 10th - Strength

Numerology - Birthday Number
These people are emotionally very strong. They are independent, self-sufficient and proud. They are hardworking, honest and confident. They safeguard their privacy. They only achieve success if they work hard. They have leadership tendency.

Štefan Kvietik 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Štefan Kvietik - actor, politician, teacher

Štefan Kvietik was born Year *1934 in Slovak City
Štefan Kvietik at:
Wikipedia.orgŠtefan Kvietik full biography - Wikipedia
Famous people born on
February 21st
(Today)
Spojené státy William Baldwin
(*1963) actor
Velká Británie Alan Rickman
(*1946) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Jennifer Love Hewitt
(*1979) actress, singer, director, dancer, screenwriter, lyricist
Spojené státy Nina Simone
(*1933) singer
Francie Jeanne Calment
(*1875) woman considered as the longest living person, only verified person to live to 120 years or beyond
Štefan Kvietik
Planet positions:
SunSun
Taurus
19°07’
 
MoonMoon
Aries
(?)
 
MercuryMercury
Taurus
15°53’
 
VenusVenus
Aries
4°27’
 
MarsMars
Taurus
13°13’
 
JupiterJupiter
Libra
14°41’
R
SaturnSaturn
Aquarius
27°29’
 
UranusUranus
Aries
28°38’
 
NeptuneNeptune
Virgo
9°37’
R
PlutoPluto
Cancer
22°46’
 
NodeNode (M)
Aquarius
14°43’
R
LilithLilith (M)
Cancer
22°18’
 
ChironChiron
Gemini
3°03’
 
Elements:
4xFireFire
5xEarthEarth
3xAirAir
1xWaterWater
Famous people born on
February 22nd
(Tomorrow)
Spojené státy Drew Barrymore
(*1975) actress, director
Spojené státy Kyle MacLachlan
(*1959) actor
Rakousko Niki Lauda
(*1949) entrepreneur, F1 racing driver, aviator, actor
Velká Británie James Blunt
(*1974) singer
Spojené státy George Washington
(*1732) soldier, politician, 1st president of the USA
Famous people who passed away on February 21st
Nizozemsko Baruch Spinoza
(*1632 - 1677) writer, philosopher
Spojené státy Robin Moore
(*1925 - 2008) writer, scriptwriter
Rusko Mikhail Sholokhov
(*1905 - 1984) writer
Kanada Frederick Banting
(*1891 - 1941) Canadian physician, co-discoverer of insulin
Francie Gustave Caillebotte
(*1848 - 1894) painter

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Aquarius Aquarius
Show calendar »