Stella Zázvorková wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Stella Zázvorková - Birth Chart

Gender:
Female
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 83 years
Death:
Occupation:
actress

Stella Zázvorková - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
14 April 1922 - uknown time (?)
House system:
no system
(Stella Zázvorková 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Stella Zázvorková
Date of Birth Apr 14, 1922
(actress, instagram)

Stella Zázvorková - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2014) - Tajemství Stelly Zázvorkové
(2012) - Nejlepší Bakaláři (TV series)
(2011) - Sportu zdar!
(2011) - Inventura Febia: Miloš Kopecký a Stella Zázvorková
(2010) - Komici na jedničku (TV series)
(2008) - Hvězdy slaví na Silvestra
(2007) - Život je kabaret
(2006) - Příběhy slavných: Neřízená střela Stella
(2005) - Příběhy slavných: Hovorově Horňas
(2005) - Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště
(2004) - Vladimír Menšík - 75
(2004) - Tenkrát na východě
(2004) - Na mušce
(2004) - Báječný ženský
(2004) - From Subway with Love
(2003) - Vyhlášení ankety TýTý Týdeníku Televize o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 2002
(2003) - Pokračování příště (TV series)
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Já a moji synové...
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2002) - Na psí knížku
(2001) - Na kus řeči
(2001) - To byl Jiří Sovák
(2001) - Předčasná úmrtí (TV series)
(2001) - Nespoutaný živel
(2001) - Jak se točilo Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko
(2001) - Film o filmu: Kytice
(2001) - Film o filmu: Babí léto
(2001) - Skříň
(2001) - Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko
(2001) - Černí andělé (TV series)
(2001) - Autumn Spring
(2001) - Azyl
(2000) - P.F.
(2000) - Moudra starého klauna: V takový krásný společnosti
(2000) - Lucie na bílo
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - Společnice
(2000) - Milá máti, drahá dcero
(2000) - Matylda (TV series)
(2000) - Wild Flowers
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Věšák
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Cenzurované sny
(1999) - Z pekla štěstí
(1999) - Z pekla štěstí (TV series)
(1999) - Cosy Dens
(1999) - Jáma
(1998) - Zlatíčka
(1998) - Prima jízda
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Bakaláři 1998
(1998) - Tanec kolem zlatého vejce
(1998) - Listonošky
(1998) - Intuice
(1998) - Bedřich má psy rád
(1997) - Úsměvy
(1997) - Proč bychom se nebavili, když nám Pánbůh archiv dal
(1997) - Novoty
(1997) - Výlety Miroslava Horníčka
(1997) - Svatba
(1996) - Perličky P z Hovorů H
(1996) - Hovory H z Paláce K
(1996) - Das Zauberbuch
(1996) - Kolya
(1995) - Tak neváhej a toč – speciál!
(1995) - Horoskopičiny
(1995) - GENUS
(1995) - Život na zámku (TV series)
(1995) - Nováci (TV series)
(1995) - Když se slunci nedaří (TV series)
(1994) - Znovu Na Vlachovce
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Zapomenuté tváře
(1994) - Třetí noc pro čaroděje
(1994) - Róza, strážné strašidlo
(1994) - O zvířatech a lidech (TV series)
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Sechs Richtige (TV series)
(1993) - Pomalé šípy (TV series)
(1993) - Království květin
(1993) - Chacun pour toi
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV series)
(1992) - Werichiáda
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Kufr
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV series)
(1991) - Území bílých králů (TV series)
(1991) - Romeo a Julie
(1990) - Hovory H ještě po dvaceti letech
(1989) - Silvestr, který se nevysílal
(1989) - Utopím si ho sám
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - Konec starých časů
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - Silvestr 1988 aneb Jak jsme to neviděli
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV series)
(1988) - Druhý dech (TV series)
(1986) - Fair Play
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Tichá domácnost
(1986) - Prstýnek bez kamínku
(1986) - Princ a skřivánek
(1986) - Kouzelná raketa strýčka Jedličky
(1986) - Hvězdy nad Syslím údolím (TV series)
(1986) - Domek u lesa
(1986) - Buchty
(1985) - Videostop
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV series)
(1985) - Růžový Hubert
(1985) - O chytrém Honzovi aneb Jak se Honza stal králem
(1985) - Křídlovka pro Majoránka
(1985) - Jestli jednou odejdu
(1984) - Silvestrovská féerie
(1984) - Když se dva setkají
(1984) - Tabákový kapitán
(1984) - Štěstí
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV series)
(1984) - O nosaté čarodějnici
(1984) - My všichni školou povinní (TV series)
(1984) - Bohyně krásy
(1984) - Berete se dobrovolně?
(1984) - Bandité
(1984) - Bambinot (TV series)
(1983) - Výtah
(1983) - Takový talent
(1983) - Oči pro pláč
(1983) - The Flying Cestmír (TV series)
(1983) - Domeček plný koleček
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Lék
(1982) - Dynastie Nováků (TV series)
(1982) - Čtverec mizení
(1981) - Šest ran do klobouku
(1981) - Zkouška
(1981) - Předeme, předeme zlatou nitku
(1981) - O Vánocích už nechci slyšet ani slovo
(1981) - Kdo chce kam...
(1980) - Pojďte s námi na tah
(1980) - Než se zvedne opona
(1980) - Jak se vám líbí?
(1980) - Zabijačka
(1980) - Trhák
(1980) - Ten svetr si nesvlíkej
(1980) - Moje kone vrané (TV series)
(1980) - Lakovka
(1980) - Host
(1980) - Co je doma, to se počítá, pánové...
(1979) - Zmizení herce Bendy
(1979) - Trafika
(1979) - O chudém královstvíčku
(1979) - Lustr
(1979) - Jak je důležité míti Filipa
(1979) - Hezký štědrý večer
(1979) - Dnes v jednom domě (TV series)
(1979) - Arabela (TV series)
(1978) - Silvestr hravý a dravý
(1978) - Zuby
(1978) - Vondráčkovo pozdní odpoledne
(1978) - Ve znamení Merkura (TV series)
(1978) - Stříbrná pila (TV series)
(1978) - Prodaná babička
(1978) - O statečné princezně Janě
(1978) - Miluji Tě
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1977) - Žena za pultem (TV series)
(1977) - Nevěsta
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV series)
(1977) - Jak vytrhnout velrybě stoličku
(1977) - Jak se budí princezny
(1977) - Fanda
(1977) - Což takhle dát si špenát
(1976) - Zypa Cupák
(1976) - Zítra to roztočíme, drahoušku...!
(1976) - Výslech
(1976) - To byla svatba, strýčku!
(1976) - Štipku soli
(1976) - Stratená dolina
(1976) - Podnájemníci
(1975) - Tak láska začíná...
(1975) - (About the) Thick Fog
(1975) - Medvěd
(1975) - Lístek do památníku
(1975) - Chalupáři (TV series)
(1975) - Dva muži hlásí příchod
(1975) - Čert na zemi
(1974) - Enyky Benyky
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Zahrada (TV series)
(1974) - Večeře
(1974) - Jak utopit Dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách
(1974) - Hodíme se k sobě, miláčku...?
(1973) - Zvony pana Mlácena
(1973) - Tři chlapi na cestách
(1973) - Noc na Karlštejne
(1972) - Silvestr budiž pestr
(1972) - Z nových pověstí českých: Dívčí válka
(1972) - Medvěd pro hosta
Stella Zázvorková 2019 - Astrological Charts, Astrology Online

Stella Zázvorková, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aries

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aries

Sun in Aries
23°45’

Sun Sign - Zodiac Sign
The ruler of Aries is the planet Mars, which symbolises energy, health, fighting spirit and leadership skills. People born under this sign are courageous and decisive in most situations in life.
MOON PHASE

Full Moon

Culmination, Fulfillment, Illumination, Realization, Experience
HOROSCOPES
Dog

Dog (Water)

Chinese horoscope
Dog is loner, extremely stubborn and highly suspicious of new acquaintances. People born in the Year of the Dog tend to submerge themselves in completely unimportant matters and details. They are a bit crazy, but their evolved sensibilities and critical spirit help to protect them from the worst.
Maple

Maple Tree

Celtic tree horoscope
The most striking features of people born under the rule of maple is their high intelligence, extraordinary memory and the ability to find original solutions to problems others fail to solve. Maple people feel well when they are the leaders because they have natural authority, great ambitions and pride. They can easily get excited by new things and it is easy for them to get others interested as well, but they usually cannot realise their ideas without the help of others.
NUMEROLOGY REPORT
5

Life Path - 5

Numerology - Life Path Number
These people need movement and change, and they like to travel. They search for freedom and adventure. They are open to new things and ideas. They have an inclination for leadership. They are ambitious but they are also very sensitive and avoid routine and boredom.
14

Birthday 14th - Determination

Numerology - Birthday Number
These people live their life the way they like. They need a safe home environment and a good job. They work hard and can make money. They are good at doing business and at trading. They are considerate, attentive and reliable.

Stella Zázvorková 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Stella Zázvorková - actress

Stella Zázvorková was born on April 14, 1922 in Prague
Stella Zázvorková at:
Wikipedia.orgStella Zázvorková full biography - Wikipedia
Famous people born on
June 25th
(Today)
Spojené státy Sidney Lumet
(*1924) actor, director, writer
Indie George Orwell
(*1903) writer, essayist, satirist, anticommunist
Velká Británie George Michael
(*1963) composer, singer, director
Španělsko Antoni Gaudí
(*1852) architect
Spojené státy Robert Venturi
(*1925) architect, teacher
Stella Zázvorková
Planet positions:
SunSun
Aries
23°45’
 
MoonMoon
Scorpio
(?)
 
MercuryMercury
Aries
12°54’
 
VenusVenus
Taurus
9°40’
 
MarsMars
Sagittarius
22°08’
 
JupiterJupiter
Libra
12°44’
R
SaturnSaturn
Libra
2°45’
R
UranusUranus
Pisces
11°58’
 
NeptuneNeptune
Leo
13°12’
R
PlutoPluto
Cancer
8°02’
 
NodeNode (M)
Libra
8°11’
R
LilithLilith (M)
Pisces
11°08’
 
ChironChiron
Aries
14°00’
 
Elements:
5xFireFire
1xEarthEarth
3xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
June 26th
(Tomorrow)
Spojené státy Chris O'Donnell
(*1970) actor
Spojené státy Chris Isaak
(*1956) guitarist, singer, actor
Brazílie Gilberto Gil
(*1942) guitarist, singer, composer, politician
Rusko Mikhail Khodorkovsky
(*1963) businessman
Spojené státy Paul Thomas Anderson
(*1970) director, scriptwriter
Famous people who passed away on June 25th
Spojené státy Michael Jackson
(*1958 - 2009) singer, composer, choreographer, dancer, actor, screenwriter
Francie Michel Foucault
(*1926 - 1984) avant-garde philosopher, psychologist, Professor at the Collège de France
Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776 - 1822) writer
Spojené státy Farrah Fawcett
(*1947 - 2009) actress
Francie Georges Courteline
(*1858 - 1929) writer, scriptwriter

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Aries Aries
Show calendar »