Svatopluk Beneš wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Svatopluk Beneš - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Roudnice nad Labem
Country:
Age:
† 89 years
Death:
Occupation:
actor

Svatopluk Beneš - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
24 February 1918 - uknown time (?)
House system:
no system
(Svatopluk Beneš 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Svatopluk Beneš
Date of Birth - Feb 24, 1918
(actor, instagram)

Svatopluk Beneš - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Doomed Beauty
(2009) - Plachý milovník
(2006) - Extra
(2003) - Želary
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Věčný Kristián Oldřich Nový
(2002) - Tichý muž
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2002) - Hamlet IX. hodnostní třídy
(2001) - Na kus řeči
(2001) - Předčasná úmrtí: Ten drak jednou spadne
(2001) - Předčasná úmrtí: Božský skeptik
(2001) - Předčasná úmrtí (TV series)
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - Tam, kde sídlí hvězdy
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Semafor atd. (TV series)
(1999) - Na další štaci?
(1999) - Kačenka a strašidla (TV series)
(1999) - Hotel Herbich (TV series)
(1998) - Prima jízda
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Na plovárně
(1997) - Úsměvy
(1997) - Pražský písničkář (TV series)
(1997) - Doktor Munory a jiní lidé
(1996) - Perličky P z Hovorů H
(1996) - Hovory H z Paláce K
(1996) - Where Stars Fall (TV series)
(1994) - Na dvojce je Pavarotti
(1994) - Misie
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1992) - Kačenka a zase ta strašidla
(1992) - Kačenka a strašidla
(1991) - Smutek sluší Elektře
(1991) - Honorární konzul
(1990) - Ukradený kaktus
(1990) - Trojlístek (TV series)
(1990) - Milostivé léto
(1990) - Kdo dostane burák?
(1989) - Trezor
(1989) - Jak ševci zvedli vojnu pro červenou sukni
(1989) - Evropa tančila valčík
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1989) - Člověk proti zkáze
(1988) - Strom pohádek: Bez práce nejsou koláče
(1988) - O Kubovi a Stázině (TV series)
(1988) - Cirkus Humberto (TV series)
(1988) - Advokát ex offo (TV series)
(1987) - V kleštích
(1987) - Viktor Veliký
(1987) - Strom pohádek (TV series)
(1987) - Ohňostroj v Aspern
(1987) - Jak se princ učil řemeslu
(1987) - Hádání s Hadovkou
(1987) - Arabesky
(1986) - Švec z konce světa
(1986) - Panoptikum města pražského (TV series)
(1986) - O Popelákovi
(1986) - Operace mé dcery
(1986) - My holky z městečka (TV series)
(1986) - Klobouk, měšec a láska
(1986) - Hvězdy nad Syslím údolím (TV series)
(1986) - Gottwald (TV series)
(1985) - Videostop
(1985) - Krajané a rodáci
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1985) - Večeře se šampaňským
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1985) - Putování za měsíční nitkou
(1985) - Případ ukradených vědomostí
(1985) - Marné cesty holubů
(1984) - Prague: The Restless Heart of Europe
(1984) - Modravých dálek volání
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV series)
(1984) - Povídky malostranské: O měkkém srdci paní Rusky
(1984) - Čertův švagr
(1984) - Bambinot (TV series)
(1983) - 1. Máj v Národním divadle roku 1898
(1983) - Zločin v obrazárně
(1983) - Větrná setba
(1983) - Jan Amos Comenius
(1983) - Duch soudce Pauknera
(1982) - Viktorka
(1982) - Připoutejte se, letíme nad Atlantidou (TV series)
(1982) - Odstřel
(1982) - Odchod bez řádů
(1982) - Jak Jaromil ke štěstí přišel
(1982) - Dynastie Nováků (TV series)
(1982) - Dr. Johann Faust, Praha II., Karlovo nám. 40
(1982) - Les Affinités électives
(1981) - V podstatě jsme normální
(1981) - Proč se vraždí starší dámy
(1981) - O Vánocích už nechci slyšet ani slovo
(1981) - Okres na severu (TV series)
(1981) - Neuvěřitelný příběh
(1980) - Než se zvedne opona
(1980) - V hlavní roli Oldřich Nový
(1980) - Jak napálit advokáta
(1979) - Komik a jeho svět
(1979) - Postavení mimo hru
(1979) - Poslední koncert
(1979) - Pan Vok odchází
(1979) - Nebožtíci na bále
(1979) - Na koho to slovo padne...
(1979) - Koncert na konci léta
(1979) - Jak je důležité míti Filipa
(1979) - Inženýrská odysea (TV series)
(1979) - Dnes v jednom domě (TV series)
(1979) - Arabela (TV series)
(1978) - Díky, pane Kříženecký
(1978) - Soud
(1978) - Řemen
(1978) - Der Schneider von Ulm
(1978) - „Já už budu hodný, dědečku!“
(1978) - Hejkal
(1977) - Tomorrow I'll Wake Up and Scald Myself with Tea
(1977) - Uloupený smích
(1977) - Tichý Američan v Praze
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV series)
(1977) - Magermilchbande, Die (TV series)
(1977) - Maiden's War
(1976) - Dostaveníčko u Orloje
(1976) - Ženitba
(1976) - Vítek
(1976) - Slečna Meg a talíř Ming
(1975) - Kabaret U dobré pohody
(1975) - Wilfride, Wilfríde!
(1975) - Pan Tau odchází
(1975) - Pan Tau a rodinná slavnost
(1975) - Zaklęte rewiry
(1975) - Čtrnáctý v řadě
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Drahé tety a já
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV series)
(1973) - Vídeňská krev
(1973) - Kamarádi (TV series)
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1972) - Z pohádky do pohádky
(1972) - Slečna Golem
(1972) - Magnolia
(1972) - Die Elixiere des Teufels
(1971) - Vodník z kaňky
(1971) - Růže a prsten
(1971) - Jak se státi gentlemanem
(1970) - Václav Trojan: Slavík
(1970) - O tlustém pradědečkovi
(1969) - Zabil jsem Einsteina, pánové...
(1969) - Popelka
(1969) - Pan Tau (TV series)
(1969) - Kaviár jen pro přátele
(1969) - Kamarádi (TV series)
(1969) - Hádavá pohádka
(1969) - Buřič Jejího Veličenstva
(1968) - Záhořanský hon
(1968) - Sňatky z rozumu (TV series)
(1968) - The Marathon
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV series)
(1968) - Bouřka
(1968) - ...ani kapka vojenské krve
(1968) - Andersenovy pohádky (TV series)
(1967) - Ženitba
(1967) - Změny a proměny
(1967) - Zločin lorda Savila
(1967) - Lucerna
(1967) - Jak se krade milión
(1966) - Slečny přijdou později
(1966) - Ministerstvo strachu
(1965) - Alibi on the Lake
(1964) - Humor je vážná věc
(1964) - Zkáza Jeruzaléma
(1964) - Záhadný pan Hyde
(1963) - Zahrada královnina
(1962) - Každý svého špiona
(1961) - Netopýr
(1957) - Poslušne hlásim
(1957) - Generál Washington a čaroděj
(1956) - Pozor, jedu...!
(1956) - Nezlob, Kristino
(1956) - The Unconquered
(1956) - Dobrý voják Švejk
(1956) - Vintage Car
(1953) - The Secret of Blood
(1953) - Komedianti
(1953) - Expres z Norimberka
(1952) - Velké dobrodružství
(1952) - Mladá léta
(1951) - Mikoláš Aleš
(1948) - Hostinec „U Kamenného stolu“
(1947) - Polibek ze stadionu
(1946) - Průlom
(1945) - Řeka čaruje
(1945) - Černí myslivci
(1944) - Neviděli jste Bobíka?
(1944) - Kluci na řece
(1944) - Jarní píseň
(1942) - I'll Be Right Over
(1942) - Host do domu
(1941) - Z českých mlýnů
Svatopluk Beneš 2019 - Astrological Charts, Astrology Online

Svatopluk Beneš, Birth Chart Horoscopes & Signs - Pisces

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Pisces

Sun in Pisces
5°04’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Pisces are just like people born under the sign of Aquarius influenced by two planets. Jupiter gives them sense for justice, social conscience and willingness to help others, while Neptune both helps them and complicates their life.
MOON PHASE

Waxing Gibbous

Consolidating gains, Expanding, Analyze, Prepare, Trust
HOROSCOPES
Horse

Horse (Earth)

Chinese horoscope
Horse has good taste, and overall is very versatile. People born in the Year of the Horse love grand shows, concerts, social and sports events. As on the horse race, so in life they easily conquer most of the barriers or skillfully and stealthily bypass those. The Horses are irresistible and easily gain followers and admirers.
Pine

Pine Tree

Celtic tree horoscope
Pine people are courageous and optimistic. People born under the rule of Pine are extremely tenacious in fulfilling their life goals. They will do all in their power to get what they want; they are uncompromising when they get into an argument. They have good manners but they can be a bit cheeky. If they are sure that they are right, they do not acknowledge authority, and they can be very stubborn.
NUMEROLOGY REPORT
9

Life Path - 9

Numerology - Life Path Number
These people are idealistic. They have an idealistic approach towards themselves and towards their surroundings. They will go on a journey that will help them gain experience and meet important people. They have a high level of mental energy and they are be able to handle all the difficulties and challenges.
24

Birthday 24th - Kindness

Numerology - Birthday Number
These people are very friendly, helpful and caring. They are sensitive, gentle, generous and kind. They have a methodical approach and are practical. They like harmony and beauty.

Svatopluk Beneš 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Svatopluk Beneš - actor

Svatopluk Beneš was born on February 24, 1918 in Roudnice nad Labem
Svatopluk Beneš at:
Wikipedia.orgSvatopluk Beneš full biography - Wikipedia
Famous people born on
October 21st
(Today)
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) actress
Rusko Nikita Mikhalkov
(*1945) director, actor
Japonsko Ken Watanabe
(*1959) actor
Brazílie Pelé
(*1940) soccer player
Spojené státy Kim Kardashian
(*1980) actress, model
Svatopluk Beneš
Planet positions:
SunSun
Pisces
5°04’
 
MoonMoon
Leo
(?)
 
MercuryMercury
Aquarius
21°48’
 
VenusVenus
Aquarius
13°30’
R
MarsMars
Libra
0°20’
R
JupiterJupiter
Gemini
2°51’
 
SaturnSaturn
Leo
9°15’
R
UranusUranus
Aquarius
24°21’
 
NeptuneNeptune
Leo
4°56’
R
PlutoPluto
Cancer
3°31’
R
NodeNode (M)
Sagittarius
28°09’
R
LilithLilith (M)
Virgo
22°48’
 
ChironChiron
Pisces
27°57’
 
Elements:
5xFireFire
0xEarthEarth
5xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
October 22nd
(Tomorrow)
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) actor, director
Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) actor
Francie Catherine Deneuve
(*1943) actress
Japonsko Joan Fontaine
(*1917) actress
Jamajka Shaggy
(*1968) singer
Famous people who passed away on October 21st
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) actor, director
Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) novelist, poet, painter, pioneer of the Beat Generation
Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) soccer player
Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astrologer
Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) serial killer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Leo Leo
Show calendar »