Světla Svozilová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Světla Svozilová - Birth Chart

Gender:
Female
Date of Birth:
Birth place:
Brno
Country:
Age:
† 63 years
Occupation:
actress

Světla Svozilová - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
13 November 1906 - uknown time (?)
House system:
no system
(Světla Svozilová 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Světla Svozilová
Date of Birth Nov 13, 1906
(actress, instagram)

Světla Svozilová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1995) - Úsměvy českého filmu
(1970) - Devilish Honeymoon
(1969) - Učedník kouzelníka Čáryfuka
(1969) - Virginity and Prison
(1968) - Sňatky z rozumu (TV series)
(1968) - Bitva na Červeném poli
(1966) - Kacafírek
(1964) - Táto, sežeň štěně!
(1964) - Čintamani & podvodník
(1963) - Strach a bída třetí říše
(1963) - Einstein kontra Babinský
(1962) - Vánice
(1961) - Hrdinové okamžiku (TV series)
(1958) - Útěk ze stínu
(1958) - Proč lže...?
(1958) - O věcech nadpřirozených
(1957) - To byla noc
(1957) - Mládenec madame Hussonové
(1956) - Váhavý střelec
(1956) - Události dne
(1956) - Dobrý voják Švejk
(1955) - Vzorný kinematograf Haška Jaroslava
(1955) - Něco se tu změnilo
(1954) - Nejlepší člověk
(1953) - The Secret of Blood
(1953) - Měsíc nad řekou
(1953) - Jestřáb kontra Hrdlička
(1952) - Jablůňka se zlatými jablky
(1952) - Haškovy povídky ze starého mocnářství
(1950) - Reed Bells
(1950) - Pára nad hrncem
(1950) - Karhanova parta
(1949) - Vzbouření na vsi
(1948) - Zelená knížka
(1948) - Matous the Cobbler
(1948) - Dravci
(1947) - A Week in the Quiet House
(1947) - Nikola Šuhaj
(1947) - Čapkovy povídky
(1942) - Karel a já
(1941) - Za tichých nocí
(1941) - Roztomilý člověk
(1941) - Provdám svou ženu
(1941) - Gabriela
(1940) - Přítelkyně pana ministra
(1940) - Prosím, pane profesore!
(1940) - Pacientka Dr. Hegla
(1940) - Okénko do nebe
(1940) - Babička
(1939) - Kouzelný dům
(1939) - Hvězda z poslední štace
(1938) - Třetí zvonění
(1938) - Soud boží
(1938) - Slečna matinka
(1938) - Panenka
(1938) - Milování zakázáno
(1938) - Druhé mládí
(1938) - The Guild of the Kutná Hora Virgins
(1938) - Bílá vrána
(1937) - Otec Kondelík a ženich Vejvara
(1937) - Mravnost nade vše
(1937) - Kvočna
(1937) - Karel Hynek Mácha
(1937) - Děvčata, nedejte se!
(1936) - Uličnice
(1936) - Dobrodinec chudých psů
(1936) - Lojzička
(1936) - Čím je to?
(1935) - Hrdina jedné noci
(1934) - U nás v Kocourkově
(1934) - Tatranská romance
(1934) - Na Svatém Kopečku
(1934) - Hrdinný kapitán Korkorán
(1933) - Life Is a Dog
(1933) - Madla z cihelny
(1933) - Jsem děvče s čertem v těle
(1933) - Její lékař
(1932) - Kantor Ideál
(1931) - To neznáte Hadimršku
(1931) - Obrácení Ferdyše Pištory
Světla Svozilová 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Světla Svozilová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Scorpio

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Scorpio

Sun in Scorpio
20°12’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Scorpio can think very clearly, they have a good judgement and can assess situations very well. They also have a good memory and a very creative mind, which is characterised by its originality.
MOON PHASE

Balsamic/Dark Moon

Incubation, Preparation, Closure, Transformation, Renewal, Purity
HOROSCOPES
Horse

Horse (Fire)

Chinese horoscope
Horse has good taste, and overall is very versatile. People born in the Year of the Horse love grand shows, concerts, social and sports events. As on the horse race, so in life they easily conquer most of the barriers or skillfully and stealthily bypass those. The Horses are irresistible and easily gain followers and admirers.
Chestnut

Chestnut Tree

Celtic tree horoscope
Chestnut tree is a tough tree that is fighting for its space, but it can generously endow its surroundings with its fruits and possibility to relax in the shade of its bushy crown. Chestnut people have a deeply rooted sense for justice and are able to fight vigorously for the right cause.
NUMEROLOGY REPORT
22

Life Path - 22

Numerology - Life Path Number
These people seek collective activities. They are highly intelligent. Personal life is in the second place. They have the desire to build things for others. They are able to see far and in a broad context.
13

Birthday 13th - Vulnerability

Numerology - Birthday Number
These people are independent and ambitious. They are loyal, open and responsible. They are faithful to their partner. They works hard to get material security.

Světla Svozilová 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Světla Svozilová - actress

Světla Svozilová was born on November 13, 1906 in Brno
Světla Svozilová at:
Wikipedia.orgSvětla Svozilová full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 24th
(Today)
Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) actor
Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Howard Hughes
(*1905) director, aviator, founder and owner of Hughes Aircraft, one of the richest people in the 70s
Spojené státy Francis Scott Fitzgerald
(*1896) scriptwriter
Spojené státy Franklin C. Mars
(*1884) business magnate, founder of Mars, Inc. (chocolate candy)
Světla Svozilová
Planet positions:
SunSun
Scorpio
20°12’
 
MoonMoon
Libra
(?)
 
MercuryMercury
Sagittarius
12°39’
 
VenusVenus
Sagittarius
14°26’
R
MarsMars
Libra
8°56’
 
JupiterJupiter
Cancer
10°43’
R
SaturnSaturn
Pisces
8°18’
 
UranusUranus
Capricorn
5°58’
 
NeptuneNeptune
Cancer
12°26’
R
PlutoPluto
Gemini
23°20’
R
NodeNode (M)
Leo
6°22’
R
LilithLilith (M)
Gemini
13°50’
 
ChironChiron
Aquarius
7°52’
 
Elements:
3xFireFire
1xEarthEarth
4xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
September 25th
(Tomorrow)
Spojené státy Will Smith
(*1968) singer, actor
Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Michael Madsen
(*1957) actor
Spojené státy Michael Douglas
(*1944) actor, director
Spojené státy Mark Hamill
(*1951) actor
Famous people who passed away on September 24th
Švýcarsko Paracelsus
(*1493 - 1541) alchemist, astrologer, physician, theologian
Nizozemsko Robert van Gulik
(*1910 - 1967) writer
Francie Inessa Armand
(*1874 - 1920) politician
Spojené státy Susan Atkins
(*1948 - 2009) murderess
Francie Eric Borel
(*1978 - 1995) mass killer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Capricorn Capricorn
Show calendar »