Světlana Nálepková wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Světlana Nálepková - Birth Chart

Gender:
Female
Birth:
*1960
Country:
Age:
60 years
Occupation:
actress, singer

Světlana Nálepková - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1960 (?)
House system:
no system (?)
(Světlana Nálepková 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Světlana Nálepková
Date of Birth Year *1960
(actress, singer, instagram)

Světlana Nálepková - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - Poslední zhasne
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - 13. komnata Světlany Nálepkové
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Aféry (TV series)
(2010) - Prostřeno!
(2010) - Prominenti
(2009) - První krok (TV series)
(2009) - Ctrl Emotion
(2008) - Experiment
(2007) - Sesazený král
(2006) - Žito
(2006) - Hitparáda televizní zábavy
(2005) - VIP na cestách
(2005) - Pošta pro tebe
(2005) - Pípšoubazar
(2005) - To nevymyslíš! (TV series)
(2004) - Film o filmu: Pánská jízda
(2004) - Pánská jízda
(2002) - Abeceda hvězd
(2001) - Ani svatí, ani andělé
(2000) - Věštírna
(2000) - Co v Silvestru nebylo
(2000) - Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV series)
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1997) - Vsaďte se!
(1997) - Úsměvy
(1997) - Pražský písničkář (TV series)
(1996) - Žofín, ostrov vzpomínek a snů (TV series)
(1996) - Světlana zpívá Marlene
(1995) - Vápenička
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Český bodyguard
(1993) - Anatol
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Šance
(1992) - Kufr
(1992) - Sejdeme se na Prdlavce
(1991) - Princezna Duše
(1991) - Lhát se nemá, princezno!
(1989) - Vždycky jsem to já
(1989) - Kdo probudí Pindruše ...?
(1988) - Hodinář
(1987) - Náhradník
(1987) - O princezně na klíček
(1987) - Ať přiletí čáp, královno!
(1986) - Šaty až na zem
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV series)
(1985) - Putování za měsíční nitkou
(1985) - Otec
(1985) - Nebožtík si nepřál květy
(1985) - Moje zlaté holky
(1985) - Havárie
(1984) - Zpívánky
(1984) - ABECEDA
(1984) - Poslední mejdan
(1984) - Oldřich a Božena
(1984) - Láska z pasáže
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1982) - Poslední adresa neznámá
(1980) - Princové jsou na draka
(1980) - More v kvapke vody
(1980) - Když se prořezávají zoubky
(1978) - Paví král
(1978) - Lvi salónů
(1977) - Ráno budeme moudřejší
(1977) - Příběh lásky a cti
Světlana Nálepková - Family and Partner relationships

Světlana Nálepková, Birth Chart Horoscopes & Signs - Cancer

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Cancer

Sun in Cancer
10°35’

Sun Sign - Zodiac Sign
Cancer is ruled by the Moon, which gives people born under this sign great emotional sensitivity. They are thus often reserved and shy.
MOON PHASE

First (Waxing) Quarter Moon

Change, Action, Seize the day, Expression, Growth
HOROSCOPES
Rat

Rat (Metal)

Chinese horoscope
Rat has charm, extraordinary aggression and belligerence. At first glance, appears to be calm, serene and cheerful, but appearances are deceiving. Behind all this lies a constant internal movement and deliberately cultivated aggressiveness.
Apple

Apple Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Apple tree are usually pleasant, and have a special charisma. When dealing with others they are usually warm and generous. They are contemplative and willing to embark on any adventure.
NUMEROLOGY REPORT
7

Life Path - 7

Numerology - Life Path Number
These people prefer mental work. They want to realise their potential and work hard in order to improve themselves. They need friendship in their life.
2

Birthday 2nd - Sociability

Numerology - Birthday Number
These people are very considerate and they are a good listener. They are loyal and emotional. They like to do things for other people and they are able to understand how others feel. They are gregarious and keep close to their family. They are diplomatic.

Světlana Nálepková 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Světlana Nálepková - actress, singer

Světlana Nálepková was born Year *1960 in Czech City
Světlana Nálepková at:
Wikipedia.orgSvětlana Nálepková full biography - Wikipedia
Famous people born on
October 22nd
(Today)
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) actor, director
Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) actor
Francie Catherine Deneuve
(*1943) actress
Japonsko Joan Fontaine
(*1917) actress
Jamajka Shaggy
(*1968) singer
Světlana Nálepková
Planet positions:
SunSun
Cancer
10°35’
 
MoonMoon
Libra
(?)
 
MercuryMercury
Leo
0°12’
 
VenusVenus
Cancer
13°17’
 
MarsMars
Taurus
8°45’
 
JupiterJupiter
Sagittarius
27°10’
R
SaturnSaturn
Capricorn
15°28’
R
UranusUranus
Leo
18°54’
 
NeptuneNeptune
Scorpio
6°25’
R
PlutoPluto
Virgo
4°09’
 
NodeNode (M)
Virgo
19°00’
R
LilithLilith (M)
Cancer
6°11’
 
ChironChiron
Pisces
1°56’
R
Elements:
3xFireFire
4xEarthEarth
2xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
October 23rd
(Tomorrow)
Kanada Ryan Reynolds
(*1976) actor
Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) composer
Švýcarsko Felix Bloch
(*1905) physicist
Spojené státy Barron Hilton
(*1927)
Spojené státy Michael Crichton
(*1942) writer, scriptwriter
Famous people who passed away on October 22nd
Itálie Lino Ventura
(*1919 - 1987) actor
Francie Paul Cézanne
(*1839 - 1906) painter
Velká Británie Kingsley Amis
(*1922 - 1995) poet, novelist
Alžírsko Louis Pierre Althusser
(*1918 - 1990) philosopher
Francie Fernandez Arman
(*1928 - 2005) painter

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Capricorn Capricorn
Show calendar »