Taťjana Medvecká wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Taťjana Medvecká - Birth Chart

Gender:
Female
Birth:
*1953
Country:
Age:
65 years
Occupation:
actress

Taťjana Medvecká - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1953 (?)
House system:
no system (?)
(Taťjana Medvecká 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Taťjana Medvecká
Date of Birth Year *1953
(actress, instagram)

Taťjana Medvecká - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Ceny Thálie 2015 (TV pořad)
(2016) - Milada
(2016) - Já, Mattoni (TV series)
(2015) - Ceny Thálie 2014
(2015) - Národní divadlo, jak je neznáte (TV series)
(2015) - Reportérka (TV series)
(2015) - Policie Modrava (TV series)
(2014) - Ceny Thálie 2013
(2014) - Ztracen 45
(2014) - První republika (TV series)
(2014) - Places
(2014) - Fair Play
(2014) - Čtvrtá hvězda (TV series)
(2014) - Clona (TV series)
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Ceny Thálie 2012
(2013) - Film o filmu: Jako nikdy
(2013) - Poprvé vdaná
(2013) - Něžné vlny
(2013) - Nevinné lži (TV series)
(2013) - Love Songs
(2013) - Klukovina
(2013) - Clownwise
(2013) - Like Never Before
(2013) - Burning Bush
(2012) - Srdce pro děti 2012
(2012) - Český lev 2011
(2012) - Ceny Thálie 2011
(2012) - Lost Gate
(2012) - Základka (TV series)
(2012) - Záblesky chladné neděle
(2012) - Vrásky z lásky
(2012) - Pan Jezevec
(2012) - Obchoďák (TV series)
(2012) - Nějak se to zvrtlo
(2011) - Splněné sny
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Film o filme: Dom
(2011) - Vesnice roku
(2011) - Setkání s hvězdou: Jana Hlaváčová
(2011) - Policie Modrava
(2011) - Dom
(2010) - 7 divů Česka
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Cukrárna (TV series)
(2010) - Cesty domů (TV series)
(2009) - S otevřeným hledím
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Šejk
(2009) - Poste restante (TV series)
(2009) - Hospoda U bílé kočky
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Po stopách hvězd (TV series)
(2008) - Private Traps (TV series)
(2008) - Nejkrásnější hádanka
(2008) - David a Goliáš aneb Pepička to zařídí
(2008) - Bathory
(2007) - V hlavní roli
(2007) - Svatba na bitevním poli aneb Hodiny před slávou
(2007) - Operace Silver A
(2007) - O dívce, která šlápla na chléb
(2006) - Před půlnocí
(2006) - Čétéčko
(2006) - Škodná
(2006) - Oběti: Nevlastní bratr
(2006) - Naši furianti
(2005) - Za oponou
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Veselé vánoční (pří)hody
(2005) - O češtině
(2005) - Dva chrámy Josefa Kemra
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - To nevymyslíš! (TV series)
(2004) - Ceny Thálie 2003
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV series)
(2004) - Náhodička
(2004) - Nadměrné maličkosti: Vše pro syna
(2003) - Za Shakespearem s Martinem Hilským (TV series)
(2003) - Vrah jsi ty!
(2003) - Tisíc a jedna vášeň
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV series)
(2003) - Nekonečná neděle
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2001) - Dobroty
(2001) - Jdu, nevím kam, ale těším se
(2001) - Ta třetí
(2001) - Nikdo neměl diabetes
(2001) - Manželka Ronalda Sheldona
(2000) - Drobečky z perníku
(1999) - Věšák
(1999) - Noc s Andělem
(1999) - Případ Leopolda Hilsnera
(1999) - Profesor
(1999) - Nebát se a nakrást
(1998) - Sama doma
(1998) - Trapas
(1998) - Tanec kolem zlatého vejce
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV series)
(1997) - Úsměvy
(1997) - Žena v kleci
(1997) - Polední žár
(1997) - Doktor Munory a jiní lidé
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1997) - Čas jeřabin
(1996) - Jak se dělá opera
(1995) - Vodnická čertovina
(1995) - Rok na vsi
(1995) - Muž v pozadí (TV series)
(1995) - Modrá krev
(1995) - Kníže Václav
(1995) - Aneta (TV series)
(1994) - O zvířatech a lidech (TV series)
(1994) - Návštěvní doba
(1994) - Narcisový dům
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Zámek v Čechách
(1993) - Schodiště
(1993) - Busta
(1992) - Kufr
(1992) - Zvuky domova
(1992) - Noc pastýřů
(1991) - Intenzivní kurs němčiny
(1991) - Vajíčko
(1991) - Co teď a co potom: Dno
(1991) - Co teď a co potom? (TV series)
(1990) - Přísahám a slibuji (TV series)
(1990) - Milostivé léto
(1990) - Dcera národa
(1989) - Značka: Na dožití
(1989) - Případy podporučíka Haniky (TV series)
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - O čarovné Laskonce (TV series)
(1989) - Muka obraznosti
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - Cirkus Humberto (TV series)
(1987) - Voňavé haraburdí (TV series)
(1987) - Poklesky zralých mužů
(1987) - O Háderunovi a víle Elóře
(1987) - Hádání s Hadovkou
(1987) - Autíčko s červeným srdcem (TV series)
(1986) - Zlá krev (TV series)
(1986) - Pojďte s námi mezi bohy
(1986) - Hvězdy nad Syslím údolím (TV series)
(1985) - Veronika
(1985) - Případ ukradených vědomostí
(1985) - Dobré světlo
(1984) - Zpívánky
(1984) - Slané pohádky (TV series)
(1984) - Cizí holka
(1983) - O hodném Fridolínovi a zlé Józe
(1983) - Nota bene, Jan
(1983) - Naši furianti
(1983) - Cizí lidé
(1982) - Žlutý kvítek
(1982) - Počestný dům
(1982) - Jako bychom se ani neznali
(1982) - Dynastie Nováků (TV series)
(1980) - Zlatá slepice
(1980) - Poslední prázdniny
(1980) - Pastýřská pohádka
(1980) - Muž s puškou
(1979) - Vysokofrekvenční píšťaly
(1979) - Plášť pro vítr
(1979) - Jedničky má papoušek
(1978) - Tajemství Ocelového města
(1978) - Paví král
(1978) - Panna a netvor
(1978) - Kačenka a Zlatovlásek
(1978) - Ježčí kůže
(1977) - Vo Brikitě
(1977) - Uloupený smích
(1977) - Rose Marie
(1976) - Ženich uvízl
(1976) - Šikulka
(1976) - Skleník
(1976) - Milenci z kiosku
(1976) - Marecek, Pass Me the Pen!
(1976) - Krása
(1976) - Ivanka a Marijka
(1976) - Birlibán
(1976) - Až bude padat hvězda
(1975) - Raněný lučištník
(1975) - The Liberation of Prague
(1975) - Nejmladší z rodu Hamrů (TV series)
(1975) - My z konce světa (TV series)
(1975) - Čertova nevěsta
(1975) - Babička
(1974) - Špionáž
(1973) - Hvězda první velikosti
(1968) - Nedělní chvilka poezie

Taťjana Medvecká, Birth Chart Horoscopes & Signs - Scorpio

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Scorpio

Sun in Scorpio
17°48’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Scorpio can think very clearly, they have a good judgement and can assess situations very well. They also have a good memory and a very creative mind, which is characterised by its originality.
MOON PHASE

New Moon

Birth, Beginning, Clarity
HOROSCOPES
Snake

Snake (Water)

Chinese horoscope
In most countries of the world Snake has a very bad reputation. On the other hand, in the countries of Asia, Snakes are prized, and much appreciated for their wisdom and sagacity. A man born in this sign is sensitive and full of humor. A woman is pretty, and often makes her way through life using her gift of attractive beauty.
Poplar

Poplar Tree

Celtic tree horoscope
Person who was born under the rule of Poplar learns fast and understands quickly. Just like Poplars, people born during the time of their rule are direct and straightforward. They often have artistic talents and a sense for beauty.
NUMEROLOGY REPORT
3

Life Path - 3

Numerology - Life Path Number
These people are mentally alert and have creative minds. They are creative and original, and they have a good imagination. They hate boredom and like to cooperate with others. They are charming and witty. They are critical of others and they should therefore learn how to be more diplomatic. They need to work freely and without restraints.
10

Birthday 10th - Strength

Numerology - Birthday Number
These people are emotionally very strong. They are independent, self-sufficient and proud. They are hardworking, honest and confident. They safeguard their privacy. They only achieve success if they work hard. They have leadership tendency.

Taťjana Medvecká 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Taťjana Medvecká - actress

Taťjana Medvecká was born Year *1953 in Czech City
Taťjana Medvecká at:
Wikipedia.orgTaťjana Medvecká full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 22nd
(Today)
Ukrajina Paul Muni
(*1895) actor
Austrálie Nick Cave
(*1957) composer, singer, writer, actor
Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) writer
Itálie Andrea Bocelli
(*1958) singer
Velká Británie Michael Faraday
(*1791) physicist, chemist
Taťjana Medvecká
Planet positions:
SunSun
Scorpio
17°48’
 
MoonMoon
Capricorn
(?)
 
MercuryMercury
Scorpio
27°17’
R
VenusVenus
Libra
28°25’
 
MarsMars
Libra
5°31’
 
JupiterJupiter
Gemini
25°19’
R
SaturnSaturn
Scorpio
2°16’
 
UranusUranus
Cancer
23°02’
R
NeptuneNeptune
Libra
24°30’
 
PlutoPluto
Leo
24°57’
 
NodeNode (M)
Capricorn
27°28’
R
LilithLilith (M)
Libra
5°47’
 
ChironChiron
Capricorn
16°54’
 
Elements:
1xFireFire
3xEarthEarth
4xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
September 23rd
(Tomorrow)
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) actor
Rakousko Romy Schneider
(*1938) actress
Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) director, actor
Spojené státy Bruce Springsteen
(*1949) guitarist, singer
Spojené státy Ray Charles
(*1930) composer, singer
Famous people who passed away on September 22nd
Spojené státy George C. Scott
(*1927 - 1999) actor
Itálie Pope Clement XIV
(*1705 - 1774) 249th Pope
Bělorusko Irving Berlin
(*1888 - 1989) actor
Spojené státy Eddie Fisher
(*1928 - 2010) singer, actor
Spojené státy Al Matthews
(*1942 - 2018) actor

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Cancer Cancer
Show calendar »