Tomáš Hanák wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Tomáš Hanák - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1957
Country:
Age:
63 years
Occupation:
actor, presenter

Tomáš Hanák - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1957 (?)
House system:
no system (?)
(Tomáš Hanák 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Tomáš Hanák
Date of Birth - Year *1957
(actor, presenter, instagram)

Tomáš Hanák - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Tajemství Divadla Sklep aneb Manuál na záchranu světa
(2016) - Zoo (TV series)
(2015) - Divadlo Sklep: Böhmen und Mähren
(2015) - Žebřík 2014 Bacardi Music Awards
(2015) - Road-Movie
(2015) - Hunters and Victims
(2015) - Journey to Rome
(2014) - Trilobit Beroun 2013
(2014) - Lucie - Retrovideo
(2014) - Festivalové minúty ARTFILM
(2014) - 13. komnata Tomáše Vorla
(2014) - ČT Live - Žebřík 2013 Bacardi Music Awards
(2014) - Láska na vlásku
(2014) - Divoké kone (TV series)
(2014) - Abigail
(2013) - Pomozte dětem 2013
(2013) - Božské dorty od Markéty
(2013) - The Tap Tap v Opeře
(2013) - L.A. People
(2013) - ČT Live - Žebřík 2012
(2013) - Špačkovi v síti času (TV series)
(2013) - PanMáma (TV series)
(2013) - Nevinné lži (TV series)
(2012) - 7 pádů Honzy Dědka
(2012) - Možná přijde i charita
(2012) - Trilobit - Beroun 2012
(2012) - Koncert proti konci světa
(2012) - ČT Live - Žebřík 2011
(2012) - Život je ples (TV series)
(2012) - Lost Gate
(2012) - Policajti z centra (TV series)
(2012) - Martin a Venuše
(2012) - Cesta do lesa
(2011) - Těžká léta československého filmu 1969 - 89
(2011) - Do moře míst
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Film o filmu: Cesta do lesa
(2011) - ČT Live - Žebřík
(2011) - Cena Jindřicha Chalupeckého
(2010) - Za zrcadlem
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Rozmarná léta českého filmu
(2010) - Elsa 2010
(2010) - Film o filmu: Bony a klid
(2010) - Jseš mrtvej, tak nebreč
(2009) - Silvestr 2009 - Pojďte dál...
(2009) - The Philanthropist (TV series)
(2009) - Keby bolo keby (TV series)
(2008) - Private Traps (TV series)
(2008) - Shameless
(2008) - Na vlky železa
(2008) - Comeback (TV series)
(2007) - Český lev 2006
(2007) - Gympl
(2006) - Magie aneb Kde končí přírodní vědy
(2006) - Čétéčko
(2006) - 13. komnata Tomáše Hanáka
(2006) - Začátky filmových hvězd
(2006) - Prachy dělaj člověka
(2006) - Místo v životě (TV series)
(2005) - 168 hodin
(2005) - Vodopád Tomáše Hanáka
(2005) - Film o filmu: Skřítek
(2005) - The Fine Art of Love: Mine Ha-Ha
(2005) - Skřítek
(2005) - The Brothers Grimm
(2005) - Dobrá čtvrť (TV series)
(2005) - Doblba!
(2004) - Na stojáka
(2004) - Zostane to medzi nami
(2004) - Místo nahoře (TV series)
(2003) - Dvojhlas
(2003) - Smart Philip
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Hvězdy na Vltavě
(2002) - Angelina
(2001) - The Rebels
(2001) - Oběti: Znásilnění
(2000) - Pod pokličkou
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Little Otik
(2000) - Hřmění divadla Sklep
(2000) - Out of the City
(1999) - Wartburg movie show
(1999) - Rádio Limonádový Joe
(1999) - Test
(1999) - Le Sourire du clown
(1999) - Madame Quatre et ses enfants
(1998) - Multicar Movie Show
(1998) - Traps
(1998) - Culex
(1997) - Vsaďte se!
(1997) - Úsměvy
(1997) - Zdivočelá země
(1997) - Zdivočelá země (TV series)
(1997) - Rosa alchemica
(1997) - Pumelice lesní moudrosti
(1996) - Lenka Dusilová feat. David Koller: Kamenný most (music video)
(1996) - Hidden in Silence
(1996) - Mirek n'est pas parti
(1996) - Král Ubu
(1996) - The Stone Bridge
(1995) - Válka barev
(1995) - Já vás chápu, pane prezidente
(1995) - Hodiny od Fourniera
(1994) - Prology
(1994) - Banánová estráda aneb Tak jsem tady
(1994) - Pražská pětka z Vídně do Akropole
(1994) - Žiletky
(1994) - A Pin for the Butterfly
(1994) - Immortal Beloved
(1994) - Mlýny
(1994) - Fireside Stories (TV series)
(1994) - Díky za každé nové ráno
(1994) - Les Épées de diamants
(1994) - Detektiv Martin Tomsa (TV series)
(1993) - Tuzemský konzumní
(1993) - Den jako stvořený pro banánové rybičky
(1993) - Česká soda (TV series)
(1992) - Ráj srdce
(1992) - Trhala fialky dynamitem
(1992) - Pravda a lež
(1992) - The Necklace (TV series)
(1992) - The Young Indiana Jones Chronicles (TV series)
(1991) - Míč
(1991) - Penziónek
(1991) - Osudné dveře
(1991) - My Pragues Understand Me
(1991) - Besídka divadla Sklep
(1990) - Největší z Pierotů (TV series)
(1990) - Mrtvý les a jiný bulšit
(1990) - Mrtvý les
(1990) - Kouř
(1989) - Strašidlo cantervillské
(1988) - Pražská 5
(1988) - A Hoof Here, a Hoof There
(1987) - Manéž Bolka Polívky
(1987) - Dámská jízda
(1987) - Bony a klid
(1986) - Chemikál
(1985) - ING.
(1984) - Poklad hraběte Chamaré
(1977) - Agnežka

Tomáš Hanák - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2006) - 13. komnata Tomáše Hanáka
(1997) - Pumelice lesní moudrosti

Tomáš Hanák, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aries

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aries

Sun in Aries
6°33’

Sun Sign - Zodiac Sign
The ruler of Aries is the planet Mars, which symbolises energy, health, fighting spirit and leadership skills. People born under this sign are courageous and decisive in most situations in life.
MOON PHASE

Balsamic/Dark Moon

Incubation, Preparation, Closure, Transformation, Renewal, Purity
HOROSCOPES
Rooster

Rooster (Fire)

Chinese horoscope
Rooster is extremely good-hearted, but sometimes brutally aggressive. People born in the Year of the Rooster can hurt people who do not understand them. Roosters always say what they think and when it comes to language, they can be brutally honest. But this aloofness shows their egoism.
Hazel

Hazel Tree

Celtic tree horoscope
They are quiet, discreet, they never draw attention on them, they do not raise their voice and very often you do not notice when they are around. Nevertheless, the saying "Still waters run deep" describes them well.
NUMEROLOGY REPORT
7

Life Path - 7

Numerology - Life Path Number
These people prefer mental work. They want to realise their potential and work hard in order to improve themselves. They need friendship in their life.
27

Birthday 27th - Dutifulness

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive, emotional and intuitive. They are honest, pragmatic and conservative. They are not subject to new trends. They avoid shallow relationships. Romantic relationship is very important for them. They are enterprising.

Tomáš Hanák 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Tomáš Hanák - actor, presenter

Tomáš Hanák was born Year *1957 in Slovak City
Tomáš Hanák at:
Wikipedia.orgTomáš Hanák full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 21st
(Today)
Spojené státy Bill Murray
(*1950) actor, scriptwriter
Spojené státy Stephen King
(*1947) author of horror, supernatural fiction, suspense, science fiction, and fantasy
Kanada Leonard Cohen
(*1934) composer, guitarist, singer, writer, actor, poet
Spojené státy Ethan Coen
(*1957) director, scriptwriter
Velká Británie H. G. Wells
(*1866) writer
Tomáš Hanák
Planet positions:
SunSun
Aries
6°33’
 
MoonMoon
Aquarius
(?)
 
MercuryMercury
Aries
13°28’
 
VenusVenus
Aries
1°55’
 
MarsMars
Gemini
6°01’
 
JupiterJupiter
Virgo
25°37’
R
SaturnSaturn
Sagittarius
14°17’
R
UranusUranus
Leo
2°56’
R
NeptuneNeptune
Scorpio
1°53’
R
PlutoPluto
Leo
28°21’
R
NodeNode (M)
Scorpio
22°11’
R
LilithLilith (M)
Aquarius
23°14’
 
ChironChiron
Aquarius
15°47’
 
Elements:
7xFireFire
1xEarthEarth
3xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
September 22nd
(Tomorrow)
Ukrajina Paul Muni
(*1895) actor
Austrálie Nick Cave
(*1957) composer, singer, writer, actor
Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) writer
Itálie Andrea Bocelli
(*1958) singer
Velká Británie Michael Faraday
(*1791) physicist, chemist
Famous people who passed away on September 21st
Dánsko King Haakon VII
(*1872 - 1957) King of Norway
Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) poet, novelist
Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) philosopher
Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) athlete, sprinter
Francie Liliane Bettencourt
(*1922 - 2017) businesswoman

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Scorpio Scorpio
Show calendar »