Tomáš Töpfer wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Tomáš Töpfer - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1951
Country:
Age:
69 years
Occupation:
actor, director, politician, teacher

Tomáš Töpfer - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1951 (?)
House system:
no system (?)
(Tomáš Töpfer 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Tomáš Töpfer
Date of Birth - Year *1951
(actor, director, politician, teacher, instagram)

Tomáš Töpfer - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Ceny Thálie 2015 (TV pořad)
(2016) - Jak básníci čekají na zázrak
(2015) - Ceny Thálie 2014
(2015) - 13. komnata Gabriely Vránové
(2015) - Reportérka (TV series)
(2014) - První republika (TV series)
(2014) - Last of the Cyclists
(2014) - Wisdom Teeth
(2014) - Bastardi (TV series)
(2013) - Exkluziv!
(2013) - Čtení do ouška
(2013) - Ceny Thálie 2012
(2013) - Škoda lásky (TV series)
(2012) - El Nino feat. Eliška Bučková - Při mně stůj (music video)
(2012) - Dobrý večer, Česko!
(2012) - Ceny Thálie 2011
(2012) - The Presence of Arnošt Lustig!
(2012) - Lost Gate
(2012) - Lucky Loser
(2012) - The Treasure
(2012) - Bastardi 3
(2011) - Zlatý oříšek 2011
(2011) - Všechno nejlepší
(2011) - Uchem jehly
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Heydrich - konečné řešení (TV series)
(2011) - Záhada
(2011) - Čapkovy kapsy (TV series)
(2011) - Bastardi 2
(2010) - Hyde Park
(2010) - Czech Peace
(2010) - Vyprávěj - ohlédnutí
(2010) - Tři sestry
(2010) - Poslední doutník
(2010) - Kráska a netvor 1950
(2010) - Domina
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Vyprávěj (TV series)
(2009) - Nepolepšitelný
(2008) - Interview B.T.
(2008) - Posedlost šermem
(2008) - Sofie a ukradený poklad
(2008) - Trishtimi i zonjës Shnajder
(2008) - Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV series)
(2008) - Hrobník
(2007) - Zlatý oříšek 2007
(2007) - Ceny Thálie 2006
(2007) - Postůj, okamžiku, jsi tak krásný...
(2007) - Muž a stín
(2006) - Čétéčko
(2006) - Předčasná úmrtí: Široká duše
(2006) - Divadlo bláznivých dramat Borise Rösnera
(2006) - Taming Crocodiles
(2005) - 168 hodin
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Jasnovidec
(2004) - Černí baroni (TV series)
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV series)
(2003) - Jak básníci neztrácejí naději
(2001) - Méďové (TV series)
(2001) - Blboun
(2000) - Na palmě
(1999) - Tenkrát
(1998) - Sama doma
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Na plovárně
(1998) - Jizva v srdci hor
(1998) - Jak se točil seriál Četnické humoresky
(1998) - Jacobowski a plukovník
(1997) - Úsměvy
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - Passage
(1996) - Na hraně
(1996) - Manželská tonutí (TV series)
(1995) - Život na zámku (TV series)
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV series)
(1994) - Ještě větší blbec, než jsme doufali
(1994) - Bezvousák a princezna Kamila
(1993) - Konec básníků v Čechách
(1992) - Kufr
(1991) - Why Havel?
(1991) - Volavka
(1991) - Skládačka
(1991) - Hledání v bílém obdélníku
(1991) - Elektro, má lásko
(1990) - Záhada perníkové chaloupky
(1990) - Vernisáž
(1990) - Silent Mouse
(1990) - Ta naše písnička česká II
(1990) - Súkromné životy
(1990) - Milostivé léto
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - Libeňský čaroděj
(1987) - Zrcadlo nenávisti
(1987) - Zaslepení
(1987) - Tři obři a vlak
(1987) - Přátelé Bermudského trojúhelníku
(1987) - Jak básníkům chutná život
(1986) - Ruce
(1986) - Jak Matýsek přehodil výhybku
(1985) - Výjimečná situace
(1985) - Tenký led
(1984) - Tři sestry
(1984) - Stan
(1984) - Druhý tah pěšcem
(1983) - The Magpie in the Wisp
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Dobrá Voda (TV series)
(1980) - Studio Kamarád
(1980) - Cutting It Short
(1980) - Dopis
(1979) - Kdo přichází před půlnocí
(1978) - Město mé naděje
(1978) - Den žen jako řemen
(1977) - Nikola Šuhaj loupežník
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV series)
(1977) - Měsíční údolí
(1977) - Hněv
(1976) - Svědek
(1975) - Rytíř
(1975) - První žena království
(1975) - Pláňata
(1975) - Kamenný řád (TV series)
(1975) - Dva muži hlásí příchod
(1974) - Případ mrtvého muže
(1974) - Případ Adler
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Královské usínání
(1973) - Maturita za školou
(1973) - Haldy (TV series)
(1971) - Žebrácká opera
(1971) - Velikonoční dovolená
(1971) - Tajemství velikého vypravěče

Tomáš Töpfer - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2014) - Last of the Cyclists

Tomáš Töpfer - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2005) - Harvey a já

Tomáš Töpfer, Birth Chart Horoscopes & Signs - Capricorn

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Capricorn

Sun in Capricorn
19°26’

Sun Sign - Zodiac Sign
Capricorn sign is ruled by the planet Saturn, which gives people born under this sign peace, patience, perseverance and ambition. These people are able to put maximum effort into work they have chosen to do or which they were told to do.
MOON PHASE

New Moon

Birth, Beginning, Clarity
HOROSCOPES
Tiger

Tiger (Metal)

Chinese horoscope
The Tiger is usually a very undisciplined worker. People born in the Year of the Tiger are also very irritable nature, and don’t like to follow others. They have problem with authority and generally will challenge their superiors. They are the naturally born leaders and revolutionaries.
Fir

Fir Tree

Celtic tree horoscope
The Fir people are very hardworking and talented, endowed with cool beauty and dignity. They can do any job or solve any problem with their special originality, and most of their efforts will lead to a successful end.
NUMEROLOGY REPORT
9

Life Path - 9

Numerology - Life Path Number
These people are idealistic. They have an idealistic approach towards themselves and towards their surroundings. They will go on a journey that will help them gain experience and meet important people. They have a high level of mental energy and they are be able to handle all the difficulties and challenges.
10

Birthday 10th - Strength

Numerology - Birthday Number
These people are emotionally very strong. They are independent, self-sufficient and proud. They are hardworking, honest and confident. They safeguard their privacy. They only achieve success if they work hard. They have leadership tendency.

Tomáš Töpfer 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Tomáš Töpfer - actor, director, politician, teacher

Tomáš Töpfer was born Year *1951 in Czech City
Tomáš Töpfer at:
Wikipedia.orgTomáš Töpfer full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 19th
(Today)
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) actor
Itálie Alessandra Martines
(*1963) actress, dancer
Finsko Mika Waltari
(*1908) writer, translator
Spojené státy Frances Farmer
(*1913) actress
Spojené státy Cass Elliot
(*1941) singer
Tomáš Töpfer
Planet positions:
SunSun
Capricorn
19°26’
 
MoonMoon
Aquarius
(?)
 
MercuryMercury
Capricorn
2°15’
R
VenusVenus
Aquarius
3°17’
 
MarsMars
Aquarius
20°30’
 
JupiterJupiter
Pisces
6°32’
 
SaturnSaturn
Libra
2°21’
 
UranusUranus
Cancer
6°56’
R
NeptuneNeptune
Libra
19°30’
 
PlutoPluto
Leo
19°18’
R
NodeNode (M)
Pisces
22°16’
R
LilithLilith (M)
Gemini
10°31’
 
ChironChiron
Sagittarius
27°08’
 
Elements:
1xFireFire
3xEarthEarth
6xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
September 20th
(Tomorrow)
Itálie Sophia Loren
(*1934) actress
Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) american writer, columnist, politician
Itálie Asia Argento
(*1975) actress
Francie Sabine Azéma
(*1949) actress
Spojené státy Yuna Itō
(*1983) actress, singer
Famous people who passed away on September 19th
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) founder of banker Rothschild dynasty
Spojené státy James Garfield
(*1831 - 1881) 20th President of the United States
Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) writer, actress
Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrologer
Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) philosopher

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Libra Libra
Show calendar »