Václav Havel wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Václav Havel - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
5 October 1936 - 15:00h
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 75 years
Occupation:
1st President of the Czech Republic, writer, philosopher, political dissident

Václav Havel - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth (local time):
5 October 1936 - 15:00  (CET)
Universal Time (UT/GMT):
5 October 1936 - 14:00  
CZ, Prague:
50°5'N, 14°26'E
House system:
Placidus
Birth data source (Rodden Rating):
Fisher, Astro.com (AA)
(Václav Havel 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Václav Havel
Date of Birth - Oct 5, 1936
(1st President of the Czech Republic, writer, philosopher, political dissident, instagram)

Václav Havel - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Šedá zóna (TV series)
(2015) - The Czech Way
(2015) - Václav Havel 2015
(2014) - Život podle Václava Havla
(2014) - The 50 Year Argument
(2014) - Olga
(2014) - The Magic Voice of a Rebel
(2014) - Fenomén Underground (TV series)
(2014) - The Gospel According to Brabenec
(2013) - Náš Vašek - O moci bezmocných
(2013) - Ivan Havel: Pozdní sběr
(2012) - Věra Čáslavská jde na Blaník aneb gratulace k narozeninám
(2012) - Poslední vzkazy Václava Havla
(2012) - 04826 Jirous
(2012) - V objetí dalajlamy
(2012) - Věra 68
(2012) - The Presence of Arnošt Lustig!
(2012) - Year Without Magor: Genius Cannot Be Faked
(2012) - Pražský Hrad Václava Havla II.
(2011) - Václav Havel a Dominik Duka: společný výslech
(2011) - Originální videojournal
(2011) - Zelení aneb příběhy ze stranického života
(2011) - Pašie v Európe
(2011) - Můj otec George Voskovec
(2011) - Jiří Suchý...v takový krásný společnosti
(2011) - Inventura Febia: Václav Havel versus Václav Klaus
(2011) - Inventura Febia: Olga a Dagmar Havlové
(2011) - Film o filmu Odcházení
(2011) - Theatre Svoboda
(2011) - Češi v krizi v poločase
(2011) - Cena Jindřicha Chalupeckého
(2011) - Leaving
(2011) - Czech Made Man
(2010) - Velké politické retro
(2010) - TOP STAR Extra
(2010) - Česká miss
(2010) - 89 minut s českým divadlem
(2010) - 13. komnata Jana Kašpara
(2010) - Václav Havel, vězeň číslo 9658
(2010) - Eye Over Prague
(2010) - Komici na jedničku (TV series)
(2010) - Česko na provázku
(2009) - Na slovíčko
(2009) - Evropský manuál
(2009) - Český lev 2008
(2009) - 13. komnata Marty Kubišové
(2009) - The Lost World of Communism
(2009) - Václav Havel, L'eternel insurge
(2009) - Václav Havel, Praha - Hrad
(2009) - Václav Havel: my Prague
(2009) - Už je to tady
(2009) - Revoluce: Záblesk minulosti
(2009) - Proces s Plastic People
(2009) - Pocta Slobode
(2009) - Občan Havel přikuluje
(2009) - Občan Havel - Krize, Odcházení
(2009) - Občan Havel - Kandidát, Dusno
(2009) - Krajina osudu
(2009) - Děti našich rodičů aneb Jak se kalifornský surfař naučil mít rád Československo
(2009) - Dalai Lama's Message
(2009) - Cirkus Havel
(2008) - Vzkaz
(2008) - Srpnová noc
(2008) - Interview B.T.
(2008) - Hvězdný reportér
(2008) - 13. komnata Pavla Landovského
(2008) - 13. komnata Bořka Šípka
(2008) - 13. komnata Antonína Gondolána
(2008) - Život mezi Schönfeldem a Tigridem
(2008) - VIZE 97
(2008) - V hlavní roli Gustáv Husák
(2008) - Poselství Jana Palacha
(2008) - Oběť nejvyšší
(2008) - All We Know Is Everything Will Turn Out Well
(2008) - Karel Čapek a jeho obyčejný svět
(2008) - Generation 68
(2008) - The Anatomy of Gag
(2007) - 13. komnata Jiřiny Šiklové
(2007) - Vládneme, nerušit
(2007) - Papírový atentát
(2007) - Citizen Havel
(2007) - Labyrintem k revoluci
(2006) - Ženy Charty 77
(2006) - Ceny Thálie 2005
(2006) - 13. komnata Pavla Koláře
(2006) - Srdce nad Hradem
(2006) - Paní Olga
(2006) - Labyrintem revoluce (TV series)
(2006) - Hammer & Tickle
(2006) - Fenomén Hrádeček aneb Duchové pod Břečtejnem
(2005) - Ceny Thálie 2004
(2005) - 13. komnata Jaroslava Hutky
(2005) - Občan Václav Havel jede na dovolenou
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV series)
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Otázky Václava Moravce
(2004) - Anjeli strážni
(2004) - Opera hokejdo
(2004) - Jak šly dějiny
(2004) - New Czech Woodstock
(2004) - Up and Down
(2003) - Václav Havel
(2003) - Samizdat (TV series)
(2003) - Prezidentova račí chůze
(2003) - O cestě na hrad a zase zpátky
(2002) - The Power of Good: Nicholas Winton
(2002) - Ředitel zeměkoule
(2002) - Prevzatie moci
(2002) - Germany: Behind the Wall
(2001) - Zpráva o stavu světa
(2001) - V žáru moci
(2001) - Předčasná úmrtí (TV series)
(2001) - Noční hovory s matkou
(2001) - Milan Hlavsa a Plastic People of the Universe
(2001) - Mejla
(2001) - Literárky - Zápas o mantinely
(2001) - Lesk a bída země České
(2001) - Chaos
(2001) - Hry prachu
(2001) - Dick Francis
(2001) - Alfréd Radok
(2000) - Zblízka Josef Topol
(2000) - Tenkrát 2 - Šance pro Slovensko
(2000) - Fišer alias Bondy II
(2000) - Ekohistorie
(2000) - Bohemia docta aneb Labyrint světa a lusthauz srdce (Božská komedie)
(1999) - Noc s Andělem
(1999) - Wroclaw 99 minus deset
(1999) - Vis Magor - Poema o básníkovi
(1999) - Fenomén Kohout
(1998) - Na plovárně
(1998) - Kotel
(1998) - Cold War (TV series)
(1998) - Sedmnáct měsíců Dagmar Havlové
(1998) - Prostory Theodora Pištěka
(1998) - Lou Reed: Rock and Roll Heart
(1997) - Rozhovor na sklonku léta
(1996) - Devět presidentů Miloše Zábranského
(1996) - Co dělat? (Cesta z Prahy do Českého Krumlova aneb Jak jsem sestavoval novou vládu)
(1996) - A znovu Žebrácká opera
(1996) - The Stone Bridge
(1995) - Chyba aneb muž ze seznamu
(1995) - Drawn from Memory
(1994) - Televizní noviny
(1994) - Co jste dělali v listopadu?
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1993) - Vision 2000
(1993) - Vaclav Havel - Ein böhmisches Märchen
(1993) - Curious: The Velvet Underground in Europe
(1992) - New Hyperion or Liberty, Equality, Brotherhood
(1991) - Z očí do očí
(1991) - Why Havel?
(1991) - Fragmenty nežných dní
(1991) - Beyond Hate
(1990) - Ztroskotanci a samozvanci
(1990) - Z Afriky do Plzně
(1990) - Prezidenti
(1990) - Marta Kubišová 1990
(1990) - Kanadská setkání
(1990) - Havel
(1990) - Frank Zappa v Praze
(1990) - Cesty Václava Havla
(1989) - Volba prezidenta
(1989) - Něžná revoluce
(1989) - Koncert pro všechny slušný lidi
(1989) - Jeden den Václava Havla
(1986) - Dopisy Olze
(1969) - Commemoration
(1966) - Anlass zum Sprechen - FAMU Prag, Ein
(1966) - Mlha
(1965) - Každý mladý muž

Václav Havel - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2011) - Leaving
(2010) - Zahradní slavnost
(2010) - Leaving
(2010) - Heart Beat 3D
(1999) - Horský hotel
(1998) - Ztížená možnost soustředění
(1994) - Mlýny
(1994) - La Faute
(1992) - Zítra to spustíme
(1991) - The Beggar's Opera
(1991) - Largo desolato
(1991) - Largo desolato
(1990) - Vernisáž
(1990) - Motýl na anténě
(1990) - Largo Desolato
(1990) - Audience
(1987) - Pétition
(1985) - Largo desolato
(1978) - Sorry
(1970) - Play for Today (TV series)
(1968) - Die Benachrichtigung
(1964) - Theatre 625 (TV series)

Václav Havel - Filmography - Writer (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2010) - Zahradní slavnost
(2010) - Heart Beat 3D
(1998) - Ztížená možnost soustředění
(1998) - My Beautiful Bohemia
(1994) - Mlýny
(1991) - The Beggar's Opera
(1991) - Largo desolato
(1990) - Vernisáž
(1990) - Audience
Václav Havel - Family and Partner relationships
Václav Havel 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Václav Havel, Birth Chart Horoscopes & Signs - Libra

Biography at Wikipedia

ASTROLOGICAL SIGNS
Libra

Sun in Libra
12°08’

Sun Sign - Zodiac Sign
Perhaps to make their sign happy, people born under the sign of Libra are usually prudent, balanced and harmonious. In any case, they think before they do something. It is possible to find hot-headed individuals among Libras, but they are very rare exceptions.
Gemini
Moon in Gemini manifests itself by the need for changes and spontaneity. Safety lies in thinking about your feelings and sharing them with others. You can be talkative and you speak skilfully and with ease. This ability can be used in literature, journalism or in counselling.
Aquarius
Ascendant (Rising Sign)
People with Aquarius Ascendant are capable of seeing everything, including themselves from a distant, impersonal viewpoint. They have greater understanding of social undertone than of personal approach. In their life they cope better if they have a hope in better future for all mankind.
MOON PHASE

Disseminating (Waning Gibbous) Moon
245°25’ (Soli-Lunar Degree)

Scattering seeds, Distribution, Teach, Sharing and Introspection
HOROSCOPES
Rat

Rat (Fire)

Chinese horoscope
Rat has charm, extraordinary aggression and belligerence. At first glance, appears to be calm, serene and cheerful, but appearances are deceiving. Behind all this lies a constant internal movement and deliberately cultivated aggressiveness.
Rowan

Rowan Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of the Rowan are usually gentle and subtle, or at least they give us this impression. These people have a gentle and fragile appearance, but inside they are strong and determined people who can defend themselves against anything bad that await them. Rowan people have a good taste and they are often blessed with artistic talents. They give us the impression of closed people who do not like to be the centre of attention and who try to avoid big social events.
NUMEROLOGY REPORT
7

Life Path - 7

Numerology - Life Path Number
These people prefer mental work. They want to realise their potential and work hard in order to improve themselves. They need friendship in their life.
5

Birthday 5th - Perception

Numerology - Birthday Number
These people are open, daring, energetic and principled. They like to be their own boss. They are perceptive. They like progress and need space for their activities. They like changes and nothing is fixed for them. They have almost magnetic influence on people, they are charming.

Václav Havel 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Václav Havel - 1st President of the Czech Republic, writer, philosopher, political dissident

Václav Havel was born on October 5, 1936 in Prague
Václav Havel at:
Wikipedia.orgVáclav Havel full biography - Wikipedia | Astro.comVáclav Havel astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comVáclav Havel astro-databank Astrotheme
Famous people born on
October 31st
(Today)
Nový Zéland Peter Jackson
(*1961) actor, director, scriptwriter
Itálie Bud Spencer
(*1929) actor, swimmer, businessman
Velká Británie Stephen Rea
(*1946) actor
Spojené státy Vanilla Ice
(*1968) singer, dancer
Kambodža Norodom Sihanouk
(*1922) Cambodian politician, King, writer, director
Václav Havel
Planet positions:
SunSun
Libra
12°08’
8
 
MoonMoon
Gemini
17°34’
4
 
MercuryMercury
Libra
3°06’
8
R
VenusVenus
Scorpio
8°22’
9
 
MarsMars
Virgo
5°34’
7
 
JupiterJupiter
Sagittarius
18°55’
10
 
SaturnSaturn
Pisces
17°24’
1
R
UranusUranus
Taurus
8°35’
3
R
NeptuneNeptune
Virgo
17°27’
7
 
PlutoPluto
Cancer
28°37’
6
 
NodeNode (M)
Sagittarius
28°10’
11
R
LilithLilith (M)
Scorpio
0°16’
8
 
ChironChiron
Gemini
23°21’
5
R
PF - Part of FortuneFortune
Váhy
5°49’
4
PS - Part of SpiritSpirit
Býk
24°58’
3
Houses: (Placidus system)
Aquarius
0°23’
Leo
0°23’
2:
Pisces
27°29’
8:
Virgo
27°29’
3:
Taurus
6°27’
9:
Scorpio
6°27’
Gemini
0°38’
Sagittarius
0°38’
5:
Gemini
19°15’
Sagittarius
19°15’
6:
Cancer
7°15’
Capricorn
7°15’
Elements:
4xFireFire
3xEarthEarth
7xAirAir
3xWaterWater
Midpoints:
ASC/MC:
Capricorn
0°31’
4
Sun/Moon:
Leo
14°51’
4
Famous people born on
November 1st
(Tomorrow)
Austrálie Toni Collette
(*1972) actress
Spojené státy Larry Flynt
(*1942) publisher, CEO of Larry Flynt Publications
Francie Manuel Ferrara
(*1975) actor, director
Spojené státy Chris Brennan
(*1984) astrologer, author of The Astrology Podcast, former President of AYA (the Association for Young Astrologers)
Spojené státy Anthony Kiedis
(*1962) singer
Famous people who passed away on October 31st
Velká Británie Sean Connery
(*1930 - 2020) actor
Spojené státy River Phoenix
(*1970 - 1993) guitarist, singer, actor
Itálie Federico Fellini
(*1920 - 1993) actor, director, scriptwriter
Maďarsko Harry Houdini
(*1874 - 1926) master of escape, magician, illusionist, stunt flier
Rakousko Egon Schiele
(*1890 - 1918) Austrian painter and cartoonist, disciple of Gustav Klimt

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Full Moon in Taurus Taurus
Show calendar »