Václav Lohniský wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Václav Lohniský - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Holice
Country:
Age:
† 59 years
Occupation:
actor

Václav Lohniský - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
5 November 1920 - uknown time (?)
House system:
no system
(Václav Lohniský 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Václav Lohniský
Date of Birth - Nov 5, 1920
(actor, instagram)

Václav Lohniský - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2007) - Předčasná úmrtí: Návraty
(1984) - ...a zase ta Lucie!
(1980) - Vindobóna
(1980) - Útěky domů
(1980) - Trhák
(1980) - Lucy the Menace of Street (TV series)
(1980) - Krakonoš a lyžníci
(1979) - Theodor Chindler - Die Geschichte einer deutschen Familie (TV series)
(1979) - Plechová kavalérie (TV series)
(1979) - Na dvoře vévodském
(1979) - Love between the Raindrops
(1979) - Koncert na konci léta
(1979) - Julek
(1979) - Historky z Ražické bašty
(1979) - Božská Ema
(1979) - Arabela (TV series)
(1978) - Wallenstein (TV series)
(1978) - Pumpaři od Zlaté podkovy
(1978) - Princ a Večernice
(1978) - Pan Tau na pionýrském táboře
(1978) - O vysoké věži
(1978) - Od zítřka nečaruji
(1978) - Lvi salónů
(1978) - „Já už budu hodný, dědečku!“
(1978) - Deváté srdce
(1977) - Reflections
(1977) - Tichá voda
(1977) - Magermilchbande, Die (TV series)
(1977) - 'Okay, Boss...!'
(1977) - Hop - a je tu lidoop
(1977) - Honza málem králem
(1977) - Adela Has Not Had Her Supper Yet
(1976) - Střílej oběma rukama
(1976) - Marecek, Pass Me the Pen!
(1976) - Smoke on the Potato Fields
(1976) - Dveře
(1975) - Boys Will Be Boys
(1975) - Nejmladší z rodu Hamrů (TV series)
(1975) - Chalupáři (TV series)
(1975) - Holka na zabití
(1975) - Zaklęte rewiry
(1975) - Solo dlja slona s orkestrom
(1974) - Enyky Benyky
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Poštovský panáček
(1974) - Královský gambit
(1974) - Královské usínání
(1974) - Jáchyme, hoď ho do stroje!
(1974) - Dvacátý devátý
(1974) - Doňa Perfecta
(1973) - Zatykač na královnu
(1973) - Tři chlapi na cestách
(1973) - Strašidelný mlyn
(1973) - Pokus o vraždu
(1973) - Kronika žhavého léta
(1973) - Kdo je kdo
(1973) - Čestné kolo
(1973) - Černé na bílém
(1972) - Zlatá svatba
(1972) - Ctná paní Lucie (TV series)
(1972) - Byli jednou dva písaři... (TV series)
(1971) - Vražda v hotelu Excelsior
(1971) - Touha Sherlocka Holmese
(1971) - Smrt černého krále
(1971) - Princ a chuďas
(1971) - Nemaluj si čerta na zeď
(1971) - Marie Stuartovna
(1971) - Lekce
(1971) - Chléb a písně
(1970) - Lišáci, Myšáci a Šibeničák
(1970) - Lidé na křižovatce (TV series)
(1970) - Kouzelný dům
(1970) - Jeden z nich je vrah
(1970) - Dlouhá bílá nit
(1969) - 322
(1969) - Pan Tau (TV series)
(1969) - Virginity and Prison
(1969) - Man on Horseback
(1969) - The Witch Hunt
(1968) - All My Compatriots
(1968) - Justice for Selwyn
(1968) - „Rakev ve snu viděti...“
(1968) - Klapzubova jedenáctka (TV series)
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV series)
(1967) - Soukromá vichřice
(1967) - Kinoautomat: Člověk a jeho dům
(1967) - Cézar a detektívi
(1966) - Ženu ani květinou neuhodíš
(1966) - Sign of the Cancer
(1966) - Robin Hood, der edle Räuber
(1966) - The Treasure of a Byzantine Merchant
(1966) - Ministerstvo strachu
(1966) - Martin a červené sklíčko
(1966) - Eliška a její rod (TV series)
(1966) - Pfeifen, Betten, Turteltauben
(1966) - Doktor a běsi
(1965) - Alibi on the Lake
(1964) - Zapomenutý čert
(1964) - Vysoká zeď
(1964) - Šlechetný cowboy Sandy aneb Prohraná nevěsta
(1964) - Skok do tmy
(1964) - Preclík
(1964) - Pět hříšníků
(1964) - If a Thousand Clarinets
(1963) - Tři zlaté vlasy děda Vševěda
(1963) - Strach
(1963) - Na laně
(1963) - Mezi námi zloději
(1963) - Hlídač dynamitu
(1963) - Passing Through a Thick Forest
(1963) - Bez svatozáře
(1962) - Zelené obzory
(1962) - Neklidnou hladinou
(1962) - Bílá oblaka
(1961) - Smrt na Cukrovém ostrově
(1961) - Reportáž psaná na oprátce
(1961) - Procesí k panence
(1961) - Labyrint srdce
(1961) - Rabbits in the Tall Grass
(1961) - Kde alibi nestačí
(1961) - Jarní povětří
(1961) - Florián
(1961) - Aristokrati
(1960) - Žalobníci
(1960) - Higher Principle
(1960) - Všude žijí lidé
(1960) - Stopy
(1960) - Přežil jsem svou smrt
(1960) - Policejní hodina
(1960) - Pochodně
(1960) - Lucerna
(1959) - Zkouška pokračuje
(1959) - Velká samota
(1959) - Dreams for Sunday
(1959) - Romeo, Juliet and Darkness
(1959) - První parta
(1959) - Ošklivá slečna
(1959) - Můj generál
(1959) - Křižovatky
(1959) - Dařbuján a Pandrhola
(1958) - Suburban Romance
(1958) - Tři přání
(1958) - Touha
(1958) - Povodeň
(1958) - Hlavní výhra
(1958) - Dnes naposled
(1958) - Cesta zpátky
(1957) - Zářijové noci
(1957) - Florenc 13,30
(1957) - Anděla
(1950) - Případ Dr. Kováře
(1950) - The Last Shot
(1949) - I andělé ztrácejí trpělivost

Václav Lohniský - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1969) - Virginity and Prison
(1964) - Cesta kolem světa za 80 dní
(1961) - Člověk z půdy
(1960) - Nepokojné hody svaté Kateřiny

Václav Lohniský - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1969) - Virginity and Prison
Václav Lohniský 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Václav Lohniský, Birth Chart Horoscopes & Signs - Scorpio

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Scorpio

Sun in Scorpio
12°46’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Scorpio can think very clearly, they have a good judgement and can assess situations very well. They also have a good memory and a very creative mind, which is characterised by its originality.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Monkey

Monkey (Metal)

Chinese horoscope
Monkey is a wily trickster, and is often hilarious. Monkeys are deceitful, but companionable and give the impression that they can get along with all the other animals. It is, however, only one of their tactics, since behind their appearance they hide only their own financial goals.
Poplar

Poplar Tree

Celtic tree horoscope
Person who was born under the rule of Poplar learns fast and understands quickly. Just like Poplars, people born during the time of their rule are direct and straightforward. They often have artistic talents and a sense for beauty.
NUMEROLOGY REPORT
1

Life Path - 1

Numerology - Life Path Number
These people like to be leaders. They have courage and inspiration, and they are active and creative. They give priority to individual success and have the ability to use their initiative and determination to succeed. They should devote more time to other people. It is good to praise them.
5

Birthday 5th - Perception

Numerology - Birthday Number
These people are open, daring, energetic and principled. They like to be their own boss. They are perceptive. They like progress and need space for their activities. They like changes and nothing is fixed for them. They have almost magnetic influence on people, they are charming.

Václav Lohniský 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Václav Lohniský - actor

Václav Lohniský was born on November 5, 1920 in Holice
Václav Lohniský at:
Wikipedia.orgVáclav Lohniský full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 29th
(Today)
Spojené státy Erika Eleniak
(*1969) actress
Itálie Michelangelo Antonioni
(*1912) writer, director, scriptwriter
Jižní Korea Ki-duk Kim 1934
(*1934) director, professor
Švédsko Anita Ekberg
(*1931) actress
Polsko Lech Walesa
(*1943) actor
Václav Lohniský
Planet positions:
SunSun
Scorpio
12°46’
 
MoonMoon
Virgo
(?)
 
MercuryMercury
Sagittarius
2°12’
st
VenusVenus
Sagittarius
15°03’
 
MarsMars
Capricorn
13°14’
 
JupiterJupiter
Virgo
13°49’
 
SaturnSaturn
Virgo
21°45’
 
UranusUranus
Pisces
1°45’
R
NeptuneNeptune
Leo
13°43’
 
PlutoPluto
Cancer
8°46’
R
NodeNode (M)
Scorpio
5°59’
R
LilithLilith (M)
Capricorn
12°28’
 
ChironChiron
Aries
6°44’
R
Elements:
3xFireFire
5xEarthEarth
0xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
September 30th
(Tomorrow)
Velká Británie Deborah Kerr
(*1921) actress
Itálie Monica Bellucci
(*1964) actress
Spojené státy Fran Drescher
(*1957) actress, scriptwriter, activist
Spojené státy Truman Capote
(*1924) writer, actor, journalist
Francie Marion Cotillard
(*1975) actress, singer
Famous people who passed away on September 29th
Spojené státy Tony Curtis
(*1925 - 2010) actor
Spojené státy Roy Lichtenstein
(*1923 - 1997) artist, Pop Art painter and sculptor
Spojené státy Charles Addams
(*1912 - 1988) cartoonist, illustrator, artist, comic book author, creator of characters in Addams Family
Francie Rudolf Diesel
(*1858 - 1913) inventor
Velká Británie W. H. Auden
(*1907 - 1973) writer, poet

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Pisces Pisces
Show calendar »