Václav Mareš wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Václav Mareš - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Strážkovice
Country:
Age:
† 68 years
Death:
Occupation:
actor

Václav Mareš - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
1 September 1940 - uknown time (?)
House system:
no system
(Václav Mareš 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Václav Mareš
Date of Birth - Sep 1, 1940
(actor, instagram)

Václav Mareš - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2008) - Ulice: Velká trojka
(2008) - Kriminálka Anděl (TV series)
(2008) - Devatenáct klavírů
(2007) - O korunu krále Karla
(2007) - Muž a stín
(2006) - Krev zmizelého (TV series)
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Zlá minuta
(2005) - Ulice (TV series)
(2005) - Oběti: Živnostník
(2005) - Nadměrné maličkosti: Milovníci aneb Naprosto nevydařené rande
(2005) - Shadows of the Deceased
(2005) - Jasnovidec
(2005) - D'Artagnan et les trois mousquetaires
(2005) - Černá karta
(2004) - Mörderische Suche
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV series)
(2004) - Nadměrné maličkosti: Nehoda
(2004) - Modrý Mauritius
(2004) - Když chcípne pes
(2004) - I ve smrti sami
(2004) - In nomine patris
(2003) - Volejte Novu
(2003) - Po čtyřiceti letech
(2002) - Waterloo po česku
(2002) - Tatort - Heiße Grüße aus Prag
(2002) - Miláček
(2002) - Borůvkový vrch
(2001) - Nikdo neměl diabetes
(2001) - Muž, který vycházel z hrobu
(2001) - Manželka Ronalda Sheldona
(2001) - Ratten - sie werden dich kriegen!
(2001) - Nur mein Sohn war Zeuge
(2001) - Jak ukrást Dagmaru
(2000) - Gambit
(2000) - Pramen života
(1999) - Byl jednou jeden polda III - Major Maisner a tančící drak
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Three Kings (TV series)
(1997) - Zdivočelá země (TV series)
(1997) - Byl jednou jeden polda II - Major Maisner opět zasahuje!
(1996) - Šeptej
(1996) - Manželská tonutí (TV series)
(1996) - Konto separato
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV series)
(1995) - Bubáci pro všední den
(1994) - Nexus 2.431
(1994) - Díky za každé nové ráno
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - The Vampire Wedding
(1993) - Maigret se défend
(1993) - Kaspar Hauser
(1992) - The Necklace (TV series)
(1991) - Vajíčko
(1990) - Popel a hvězdy
(1990) - About Family Affairs Only
(1990) - Chybná diagnóza
(1990) - Gorille, Le (TV series)
(1989) - Vážení přátelé, ano
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1989) - Dlouhá míle (TV series)
(1988) - Stupne poražených
(1988) - Rodáci (TV series)
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - Chlapci a chlapi (TV series)
(1988) - Bankovní dům Daubner
(1987) - Přátelé Bermudského trojúhelníku
(1987) - O zatoulané princezně
(1987) - Karanténa
(1987) - Hody
(1987) - Anděl svádí ďábla
(1986) - Záhada zamčeného pokoje
(1986) - Vánoční Růženka
(1986) - Panoptikum města pražského (TV series)
(1986) - Kus života
(1986) - Každý má svůj den
(1986) - Gottwald (TV series)
(1986) - Domek u lesa
(1986) - Bylo nás šest (TV series)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1985) - Skalpel, prosím
(1985) - Růžový Hubert
(1985) - Pták Žal
(1984) - Této noci v tomto vlaku
(1984) - Šéfe, vrať se!
(1984) - Povídky malostranské: Hastrman
(1984) - Poklad hraběte Chamaré
(1984) - Lupa je tlustý sklo
(1983) - Záchvěv strachu
(1983) - Vzpurní svědkové
(1983) - Kudláčkova metoda
(1983) - Kluk za dvě pětky
(1983) - Bota jménem Melichar
(1982) - Tři spory: Spor herečky Kvapilové
(1982) - The Death of a Talented Cobbler
(1982) - Poslední vlak
(1982) - Jehla
(1981) - The Mysterious Castle in the Carpathians
(1981) - Okres na severu (TV series)
(1981) - Hodina života
(1981) - Dostih
(1980) - Romaneto
(1980) - Oddělení zvláštní péče
(1980) - Muž s puškou
(1980) - Gorkij o Leninovi
(1979) - Zlatí úhoři
(1979) - Zlaté rybičky
(1979) - Kam nikdo nesmí
(1979) - Arabela (TV series)
(1978) - Tři mušketýři po třiceti letech
(1978) - SOKO 5113 (TV series)
(1978) - Poéma o svedomí I., II.
(1978) - Píseň o stromu a růži
(1977) - Vítězný lid
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV series)
(1977) - Magermilchbande, Die (TV series)
(1976) - Případ mrtvých spolužáků
(1976) - Povídky Svatopluka Čecha
(1976) - Dům Na poříčí
(1975) - Tam, kde hnízdí čápi
(1975) - The Liberation of Prague
(1975) - Hřiště
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Sokolovo
(1974) - Rafan
(1974) - Případ mrtvého muže
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Dvacátý devátý
(1973) - Vítr
(1973) - Sen noci svatojánské
(1973) - Lovers in the Year One
(1973) - Lesní panna
(1972) - Rozhovor
(1972) - Pokušení mladého muže
(1972) - Návraty
(1972) - Moc bez slávy
(1972) - Don Juan
(1971) - První radosti
(1971) - Lekce
(1971) - Člověk není sám
(1971) - Cyrano z Bergeracu
(1970) - Věc Makropulos
(1970) - Radúz a Mahulena
(1970) - Obavy komisaře Maigreta
(1970) - Nahota
(1970) - Kruh světla
(1970) - Hrabě Drakula
(1969) - Žalář nejtemnější
(1969) - Virginity and Prison
(1969) - Dvě Cecilky
(1968) - Nedělní chvilka poezie
(1968) - Raport
(1968) - Pražské noci
(1968) - Král Ubu
(1966) - Dvě z Říma
(1965) - 7 zabitých
(1965) - Škola hříšníků
(1964) - Strakatí andělé
(1964) - Dvanáct
(1963) - Pozor! Dítě?
(1963) - Náboj
(1963) - Bez svatozáře
(1961) - Vyvolení
(1961) - Spadla s měsíce
(1961) - Jarní povětří
Václav Mareš 2019 - Astrological Charts, Astrology Online

Václav Mareš, Birth Chart Horoscopes & Signs - Virgo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Virgo

Sun in Virgo
8°52’

Sun Sign - Zodiac Sign
Distinctive feature of people born under the sign of Virgo is their sense for order and system. They are practical people with great design and manual skills. They are always able to fully concentrate on their tasks.
MOON PHASE

Balsamic/Dark Moon

Incubation, Preparation, Closure, Transformation, Renewal, Purity
HOROSCOPES
Dragon

Dragon (Metal)

Chinese horoscope
Dragon bursts with strength, energy and health. People born in the Year of the Fragon are very open, and never petty. They hate hypocrisy and gossip and generally do not have the best diplomatic dexterity. They are trusting and allow themselves to be manipulated.
Pine

Pine Tree

Celtic tree horoscope
Pine people are courageous and optimistic. People born under the rule of Pine are extremely tenacious in fulfilling their life goals. They will do all in their power to get what they want; they are uncompromising when they get into an argument. They have good manners but they can be a bit cheeky. If they are sure that they are right, they do not acknowledge authority, and they can be very stubborn.
NUMEROLOGY REPORT
6

Life Path - 6

Numerology - Life Path Number
These people will have to make choices very often and it is necessary to make the right decisions in the face of emerging opportunities. Romantic relationship, family and home are the foundations for success. They like helping others.
1

Birthday 1st - Independence

Numerology - Birthday Number
These people are independent and capable of deep love. They are able to make their own decisions. They are forgiving, respectable, accurate and honest. They are straightforward and can express themselves clearly. They like modern things and they introduce them with flexibility. They can think creatively and they use creativity to promote their objectives and to search for new possibilities. They are positive and smart.

Václav Mareš 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Václav Mareš - actor

Václav Mareš was born on September 1, 1940 in Strážkovice
Václav Mareš at:
Wikipedia.orgVáclav Mareš full biography - Wikipedia
Famous people born on
August 24th
(Today)
Spojené státy Anne Archer
(*1947) actress
Velká Británie Rupert Grint
(*1988) actor
Francie Jean-Michel Jarre
(*1948) composer, singer
Spojené státy Pavel Telička
(*1965) politician, diplomat
Velká Británie Stephen Fry
(*1957) actor
Václav Mareš
Planet positions:
SunSun
Virgo
8°52’
 
MoonMoon
Leo
(?)
 
MercuryMercury
Virgo
5°58’
 
VenusVenus
Cancer
23°03’
 
MarsMars
Virgo
8°10’
 
JupiterJupiter
Taurus
15°39’
 
SaturnSaturn
Taurus
14°45’
R
UranusUranus
Taurus
26°08’
st
NeptuneNeptune
Virgo
24°37’
 
PlutoPluto
Leo
3°29’
 
NodeNode (M)
Libra
12°36’
R
LilithLilith (M)
Aries
9°08’
 
ChironChiron
Cancer
27°40’
 
Elements:
3xFireFire
8xEarthEarth
1xAirAir
1xWaterWater
Famous people born on
August 25th
(Tomorrow)
Velká Británie Sean Connery
(*1930) actor
Spojené státy Tom Skerritt
(*1933) actor, director
Kanada Ruby Keeler
(*1904) actress
Spojené státy Tim Burton
(*1958) director, screenwriter, writer, artist, actor
Německo Claudia Schiffer
(*1970) actress, model
Famous people who passed away on August 24th
Velká Británie Richard Attenborough
(*1923 - 2014) actor, director
Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752 - 1770) writer, poet
Švýcarsko Andy Hug
(*1964 - 2000) one of the greatest heavyweight kickboxers
Itálie Giorgio Abetti
(*1882 - 1982)
Spojené státy Mitch Chetkovich
(*1917 - 1971) baseball player

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Gemini Gemini
Show calendar »