Václav Postránecký wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Václav Postránecký - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1943
Country:
Age:
77 years
Occupation:
actor, director

Václav Postránecký - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1943 (?)
House system:
no system (?)
(Václav Postránecký 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Václav Postránecký
Date of Birth - Year *1943
(actor, director, instagram)

Václav Postránecký - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Ceny Thálie 2015 (TV pořad)
(2016) - Strašidla
(2016) - Red Green Blue
(2015) - Ceny Thálie 2014
(2014) - Ceny Thálie 2013
(2014) - Vinaři (TV series)
(2013) - TýTý 2012
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Český slavík Mattoni 2013
(2013) - Ceny Thálie 2012
(2013) - Škoda lásky (TV series)
(2013) - Little Baby Jesus
(2013) - Jirka a bílé myšky
(2013) - Doktoři z Počátků (TV series)
(2013) - Lucky Four Serving the King
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - Dvanáct měsíčků
(2011) - Vínečko
(2011) - Trumfy Miroslava Donutila
(2011) - Slavné dialogy
(2011) - Legendární historky
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Vesnice roku
(2011) - Hranaři
(2011) - Čapkovy kapsy (TV series)
(2010) - Zas je tady silvestr
(2010) - Tentokrát se budu smát já
(2010) - Slavná hudební čísla
(2010) - Kapka naděje
(2010) - Deset zastavení s mistry zábavy
(2010) - Bavíme se s imitátory
(2010) - Fenomén Meryčka
(2010) - Kooky
(2010) - Cukrárna (TV series)
(2010) - Ach, ty vraždy! (TV series)
(2009) - Slavné parodie
(2009) - Ceny Thálie 2008
(2009) - Plachý milovník
(2009) - Králové
(2009) - 2Grapes
(2009) - Veni, Vidi, Vici
(2009) - Peklo s princeznou
(2009) - You Kiss Like a God
(2009) - Lonely Hearts Club
(2008) - Kryštof: Atentát (music video)
(2008) - Putování za písničkou
(2008) - Nezapomenutelné scénky
(2008) - Legendární dvojice
(2008) - Hvězdný reportér
(2008) - Hvězda mého srdce
(2008) - Film o filmu: Bobule
(2008) - David a Goliáš aneb Pepička to zařídí
(2008) - Bobule
(2007) - To byl ?
(2007) - Chacha, cheche, chichi...!
(2007) - Ceny Thálie 2006
(2007) - Trapasy (TV series)
(2007) - Muž a stín
(2007) - Kdo hledá, najde
(2007) - Hodina klavíru
(2006) - Čétéčko
(2006) - Ceny Thálie 2005
(2006) - Momentálně jsem mrtvý...
(2006) - Slečna Guru
(2006) - Ro(c)k podvraťáků
(2006) - Příkopy (TV series)
(2006) - Naši furianti
(2006) - Taming Crocodiles
(2005) - Vzpomínky nám zůstanou
(2005) - Veselé vánoční (pří)hody
(2005) - Silvestr 2005
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Všichni musí zemřít
(2005) - Náves (TV series)
(2005) - Nadměrné maličkosti: Loupežníci
(2005) - Boháč a chudák
(2004) - Život plný písniček
(2004) - Vladimír Menšík - 75
(2004) - Na mušce
(2004) - Dementi
(2004) - Ceny Thálie 2003
(2004) - Jak šly dějiny
(2004) - Nadměrné maličkosti: Vše pro syna
(2003) - Volejte Novu
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2003) - Pokračování příště (TV series)
(2003) - Falešné obvinění
(2003) - Bankrotáři
(2002) - Silvestr 2002
(2002) - Abeceda hvězd
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2002) - Brouk v hlavě
(2001) - Václava mám nejradši
(2001) - SILVESTR 2001
(2001) - Dobroty
(2001) - Jdu, nevím kam, ale těším se
(2001) - O víle Arnoštce
(2001) - Muž, který vycházel z hrobu
(2001) - Manželka Ronalda Sheldona
(2001) - Duch český (TV series)
(2000) - Silvestr 2000
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV series)
(2000) - Pra pra pra (TV series)
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Věšák
(1999) - Silvestrovský koktejl 1999
(1999) - NASTUPUJE AMFORA
(1999) - Menšíkoviny
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Svět, kde se nežebrá aneb Galerie podvodníků v Čechách (TV series)
(1999) - Zakletý vrch
(1999) - Štuclinka a Zachumlánek (TV series)
(1999) - Polojasno
(1999) - Paní Piperová zasahuje
(1999) - Ortel
(1999) - Nebát se a nakrást
(1999) - Kašpárkovy rolničky
(1998) - Zlatíčka
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - To je Balkán
(1998) - Atentát na ministra financí
(1997) - Novoty
(1997) - Romeo, Julie a tma
(1997) - Arrowsmith (TV series)
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - Žofín, ostrov vzpomínek a snů (TV series)
(1996) - Konto separato
(1995) - Tak neváhej a toč – speciál!
(1995) - Zlatník Ondra
(1995) - Zelňačka
(1995) - Rok na vsi
(1995) - Muž v pozadí (TV series)
(1995) - Malostranské humoresky
(1995) - Kulihrášek a zakletá princezna
(1995) - Kníže Václav
(1995) - Kean
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV series)
(1995) - Generálka Jeho Veličenstva
(1995) - Generál Eliáš
(1995) - Bubáci pro všední den
(1994) - Zlaté hejno
(1994) - Z hříček o královnách: Jeden den velkokněžny (útržek ruský)
(1994) - Misie
(1994) - Jak zabít McCarthyho
(1994) - Bylo nás pět (TV series)
(1994) - Andělské oči
(1993) - Tuzemský konzumní
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Tisíc a jedna noc
(1993) - Mistr Kampanus
(1993) - Jedna kočka za druhou
(1992) - Kufr
(1992) - Třída jako řemen (TV series)
(1992) - Styď se, nebožtíku
(1992) - O myrtové panně
(1992) - The Necklace (TV series)
(1992) - Jaké vlasy má Zlatovláska
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV series)
(1992) - Černí baroni
(1991) - Holky, kluci, komici
(1991) - Šťastlivec Sulla
(1991) - Praški student (TV series)
(1991) - O těch Martinových dudách
(1991) - O smutné princezně
(1990) - Vlci
(1990) - Stopařky neberu!
(1990) - Přísahám a slibuji (TV series)
(1990) - Pernikářka a větrný mládenec
(1990) - Jasnovidcem proti své vůli
(1989) - Pražský Odysseus
(1989) - V čertích službách
(1989) - Řetězová reakce
(1989) - Poslední drak (TV series)
(1989) - O kočičce, myšičce a červené slepičce
(1989) - Masseba
(1989) - Klaním se, měsíci
(1989) - Jak ševci zvedli vojnu pro červenou sukni
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1989) - Císařovy nové šaty
(1988) - Rodáci (TV series)
(1988) - O poctivém Matějovi
(1988) - O Kubovi a Stázině (TV series)
(1988) - Na dvoře je kůň, šéfe
(1988) - My se vlka nebojíme
(1988) - Kalhoty od krejčího ze Lhoty
(1988) - Co medvědi nevědí
(1988) - Cirkus Humberto (TV series)
(1987) - Smrt Archimedova
(1987) - Arabesky
(1986) - Zlá krev (TV series)
(1986) - Fair Play
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Pan Pickwick
(1986) - Osudy dobrého vojáka Švejka
(1986) - Yaya and Paya (TV series)
(1986) - Hvězdy nad Syslím údolím (TV series)
(1985) - Videostop
(1985) - Kavárnička dříve narozených

Václav Postránecký - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1997) - Travis

Václav Postránecký - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1997) - Travis

Václav Postránecký, Birth Chart Horoscopes & Signs - Virgo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Virgo

Sun in Virgo
14°57’

Sun Sign - Zodiac Sign
Distinctive feature of people born under the sign of Virgo is their sense for order and system. They are practical people with great design and manual skills. They are always able to fully concentrate on their tasks.
MOON PHASE

First (Waxing) Quarter Moon

Change, Action, Seize the day, Expression, Growth
HOROSCOPES
Goat

Goat (Water)

Chinese horoscope
The Goat loves elegant appearances and loves showing off. Goats are also artistically talented and love nature. Goats are never satisfied with the fate and often drive their peers insane with their comments. Their weaknesses and internal uncertainty obscures a strong arrogance.
Willow

Willow Tree

Celtic tree horoscope
Willow people have a complex nature. On the one hand, they are very sensitive, responsive and perceptive. On the other hand, they are always restless, unsatisfied and moody. Willow people have a lot of imagination, sometimes they like to daydream and they are able to understand exactly how other people feel. They are very good psychologists and they can use this ability for their advantage.
NUMEROLOGY REPORT
7

Life Path - 7

Numerology - Life Path Number
These people prefer mental work. They want to realise their potential and work hard in order to improve themselves. They need friendship in their life.
8

Birthday 8th - Balance

Numerology - Birthday Number
These people are full of energy. They have leadership inclinations. They are intelligent, quick-witted and enterprising. They have good imagination. They are hardworking and determined.

Václav Postránecký 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Václav Postránecký - actor, director

Václav Postránecký was born Year *1943 in Czech City
Václav Postránecký at:
Wikipedia.orgVáclav Postránecký full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 24th
(Today)
Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) actor
Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Howard Hughes
(*1905) director, aviator, founder and owner of Hughes Aircraft, one of the richest people in the 70s
Spojené státy Francis Scott Fitzgerald
(*1896) scriptwriter
Spojené státy Franklin C. Mars
(*1884) business magnate, founder of Mars, Inc. (chocolate candy)
Václav Postránecký
Planet positions:
SunSun
Virgo
14°57’
 
MoonMoon
Sagittarius
(?)
 
MercuryMercury
Libra
9°00’
 
VenusVenus
Virgo
11°00’
R
MarsMars
Gemini
8°10’
 
JupiterJupiter
Leo
15°06’
 
SaturnSaturn
Gemini
25°44’
 
UranusUranus
Gemini
8°49’
 
NeptuneNeptune
Libra
1°09’
 
PlutoPluto
Leo
7°55’
 
NodeNode (M)
Leo
14°14’
R
LilithLilith (M)
Leo
11°53’
 
ChironChiron
Virgo
5°53’
 
Elements:
5xFireFire
3xEarthEarth
5xAirAir
0xWaterWater
Famous people born on
September 25th
(Tomorrow)
Spojené státy Will Smith
(*1968) singer, actor
Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Michael Madsen
(*1957) actor
Spojené státy Michael Douglas
(*1944) actor, director
Spojené státy Mark Hamill
(*1951) actor
Famous people who passed away on September 24th
Švýcarsko Paracelsus
(*1493 - 1541) alchemist, astrologer, physician, theologian
Nizozemsko Robert van Gulik
(*1910 - 1967) writer
Francie Inessa Armand
(*1874 - 1920) politician
Spojené státy Susan Atkins
(*1948 - 2009) murderess
Francie Eric Borel
(*1978 - 1995) mass killer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Capricorn Capricorn
Show calendar »