Václav Sloup wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Václav Sloup - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Tlustice
Country:
Age:
† 78 years
Death:
Occupation:
actor

Václav Sloup - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
1 March 1936 - uknown time (?)
House system:
no system
(Václav Sloup 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Václav Sloup
Date of Birth - Mar 1, 1936
(actor, instagram)

Václav Sloup - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2011) - Čapkovy kapsy (TV series)
(2007) - Svatba na bitevním poli aneb Hodiny před slávou
(2007) - Opravdová láska
(2007) - Hraběnky (TV series)
(2006) - Ro(c)k podvraťáků
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Voděnka
(2005) - Ulice (TV series)
(2005) - Až kohout snese vejce
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2002) - Pohádka z ostrova Man
(2001) - Václava mám nejradši
(2001) - Dobroty
(2000) - Pra pra pra (TV series)
(1999) - Nemocnice na pokraji zkázy (TV series)
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Bakaláři 1998
(1998) - Tanec kolem zlatého vejce
(1998) - O pyšném panovníkovi
(1997) - Úsměvy
(1997) - První a poslední
(1997) - Princ
(1996) - Na hraně
(1996) - Hospoda (TV series)
(1996) - Ďábel v Praze (TV series)
(1995) - Nováci (TV series)
(1994) - Ještě větší blbec, než jsme doufali
(1992) - Kufr
(1992) - Váhy
(1992) - The Necklace (TV series)
(1992) - Lady Macbeth von Mzensk
(1992) - Když vlci pláčou
(1992) - Gazdina roba
(1991) - Území bílých králů (TV series)
(1991) - Případy pana Janíka
(1990) - Ten můj tam má spolužáka
(1989) - Supersen
(1988) - Rodáci (TV series)
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV series)
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - Čertova skála
(1987) - To se ti povedlo, tatínku
(1987) - Sychravé království
(1987) - Pohled z hlubin
(1987) - O zatoulané princezně
(1987) - O Háderunovi a víle Elóře
(1987) - Náhodou je príma!
(1987) - Hamster in a Nightshirt (TV series)
(1987) - Drátenická pohádka
(1986) - Žádost o přeložení
(1986) - Španělská paradentóza
(1986) - Není sirotek jako sirotek
(1986) - Mladé víno
(1986) - Dva na koni, jeden na oslu
(1986) - Cena medu
(1986) - Bianka Braselli - dáma s dvěma hlavami
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV series)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1985) - Přezůvky Štěstěny
(1985) - Pětka s hvězdičkou
(1985) - Čarovné dědictví
(1985) - Cesta do Itálie
(1984) - Šéfe, vrať se!
(1984) - Slané pohádky (TV series)
(1984) - Radosti života
(1984) - Pihulka a Kaňka (TV series)
(1984) - Láska s vůní pryskyřice
(1984) - Koloběžka první
(1984) - Fešák Hubert
(1984) - Bandité
(1983) - Perníkový dědek
(1983) - Pasáček z doliny
(1983) - O závojích bez nevěst
(1983) - Kudláčkova metoda
(1983) - Kouřová clona
(1983) - Kluk za dvě pětky
(1983) - Darmošlap z Nemanic a princezna Terezka
(1982) - Příhody pana Příhody
(1982) - Odstřel
(1982) - Nejhlavnější hodinky na světě
(1982) - Dynastie Nováků (TV series)
(1982) - Daleko od stromu
(1982) - Čertovy kameny
(1981) - Jak byste se zachovali
(1981) - Zralé víno
(1981) - Pohádka o mokrosuchém štěstí
(1981) - Okres na severu (TV series)
(1981) - Fotbalová odysea
(1980) - Za trnkovým keřem
(1980) - V hlavní roli Oldřich Nový
(1980) - Loupežnická pohádka
(1980) - Hra o královnu
(1979) - Tím pádem
(1979) - Tchán
(1979) - Smrť šitá na mieru
(1979) - Plechová kavalérie (TV series)
(1979) - Pan Vok odchází
(1979) - Na pytlácké stezce
(1979) - Muzika pro dva
(1979) - Láďo, ty jsi princezna!
(1979) - Jablko
(1979) - Dnes v jednom domě (TV series)
(1979) - Bratři Kipové
(1979) - Arabela (TV series)
(1978) - Ve znamení Merkura (TV series)
(1978) - Slepice na smetaně
(1978) - Skandál v Gri - Gri baru
(1978) - Melodie bílého klavíru
(1978) - „Já už budu hodný, dědečku!“
(1978) - Černá ovce
(1977) - Dostaveníčko s pražskými strašidly
(1977) - Tajemství proutěného košíku (TV series)
(1977) - Pasiáns
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV series)
(1977) - Fanda
(1977) - Což takhle dát si špenát
(1976) - Zn. Svobodný otec
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Tam, kde hnízdí čápi
(1975) - Die Verkaufte Braut
(1975) - Chalupáři (TV series)
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Sám proti městu
(1974) - Náš furiant
(1973) - Dream Town
(1973) - Příběh středního útočníka
(1973) - Německé pohádky (TV series)
(1973) - Maturita za školou
(1972) - Studánka bílé panenky
(1972) - Don Juan
(1972) - Ďábel
(1971) - Strašidýlko Fanfulínek (TV series)
(1971) - Lásky Emanuela Přibyla
(1970) - Svatby pana Voka
(1970) - Svatá hříšnice
(1970) - Kateřina a její děti
(1970) - Jeden z nich je vrah
(1970) - James to zařídí
(1969) - Záhada hlavolamu (TV series)
(1969) - Zabitá neděle
(1969) - Muž, který přišel do jiného stavu
(1969) - Jak se dělá divadlo
(1968) - Pasťák
(1968) - The Marathon
(1968) - Král Ubu
(1967) - Marketa Lazarova
(1966) - Mlha
(1966) - Venkovská panička
(1966) - Transit Carlsbad
(1966) - Lidé z maringotek
(1966) - Dvě z Říma
(1966) - Čertouská poudačka
(1965) - Alibi on the Lake
(1964) - Obraz
(1963) - Zahrada královnina
(1963) - Pražské blues
(1963) - Okurkový hrdina
(1963) - The Cry
(1963) - Bylo nás deset
(1963) - Bez svatozáře
(1962) - Zelené obzory
(1962) - Blbec z Xeenemünde
(1961) - Návštěva
(1961) - Kohout plaší smrt
(1961) - Hledá se táta!
(1961) - Black and White Sylva
(1960) - Žalobníci
(1960) - Pochodně
(1959) - Romeo, Juliet and Darkness
(1959) - Král Šumavy
Václav Sloup 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Václav Sloup, Birth Chart Horoscopes & Signs - Pisces

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Pisces

Sun in Pisces
10°44’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Pisces are just like people born under the sign of Aquarius influenced by two planets. Jupiter gives them sense for justice, social conscience and willingness to help others, while Neptune both helps them and complicates their life.
MOON PHASE

First (Waxing) Quarter Moon

Change, Action, Seize the day, Expression, Growth
HOROSCOPES
Rat

Rat (Fire)

Chinese horoscope
Rat has charm, extraordinary aggression and belligerence. At first glance, appears to be calm, serene and cheerful, but appearances are deceiving. Behind all this lies a constant internal movement and deliberately cultivated aggressiveness.
Pine

Pine Tree

Celtic tree horoscope
Pine people are courageous and optimistic. People born under the rule of Pine are extremely tenacious in fulfilling their life goals. They will do all in their power to get what they want; they are uncompromising when they get into an argument. They have good manners but they can be a bit cheeky. If they are sure that they are right, they do not acknowledge authority, and they can be very stubborn.
NUMEROLOGY REPORT
5

Life Path - 5

Numerology - Life Path Number
These people need movement and change, and they like to travel. They search for freedom and adventure. They are open to new things and ideas. They have an inclination for leadership. They are ambitious but they are also very sensitive and avoid routine and boredom.
1

Birthday 1st - Independence

Numerology - Birthday Number
These people are independent and capable of deep love. They are able to make their own decisions. They are forgiving, respectable, accurate and honest. They are straightforward and can express themselves clearly. They like modern things and they introduce them with flexibility. They can think creatively and they use creativity to promote their objectives and to search for new possibilities. They are positive and smart.

Václav Sloup 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Václav Sloup - actor

Václav Sloup was born on March 1, 1936 in Tlustice
Václav Sloup at:
Wikipedia.orgVáclav Sloup full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 25th
(Today)
Spojené státy Will Smith
(*1968) singer, actor
Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Michael Madsen
(*1957) actor
Spojené státy Michael Douglas
(*1944) actor, director
Spojené státy Mark Hamill
(*1951) actor
Václav Sloup
Planet positions:
SunSun
Pisces
10°44’
 
MoonMoon
Gemini
(?)
 
MercuryMercury
Aquarius
14°16’
 
VenusVenus
Aquarius
10°12’
 
MarsMars
Aries
6°22’
 
JupiterJupiter
Sagittarius
22°00’
 
SaturnSaturn
Pisces
12°33’
 
UranusUranus
Taurus
2°37’
 
NeptuneNeptune
Virgo
15°32’
R
PlutoPluto
Cancer
25°26’
R
NodeNode (M)
Capricorn
9°43’
R
LilithLilith (M)
Libra
5°51’
 
ChironChiron
Gemini
10°56’
 
Elements:
2xFireFire
3xEarthEarth
4xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
September 26th
(Tomorrow)
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) actress
Spojené státy Jim Caviezel
(*1968) actor
Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) actor
Spojené státy Serena Williams
(*1981) tennis player
Dánsko King Christian X
(*1870) King of Denmark
Famous people who passed away on September 25th
Česká republika Jan Tříska
(*1936 - 2017) actor
Belgie King Leopold III
(*1901 - 1983) King of the Belgians
Spojené státy M. Scott Peck
(*1936 - 2005) psychiatrist, writer
Německo Erich Maria Remarque
(*1898 - 1970) writer
Rakousko Johann Strauss
(*1804 - 1849) composer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Capricorn Capricorn
Show calendar »