Václav Trégl wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Václav Trégl - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Bělá pod Bezdězem
Country:
Age:
† 76 years
Occupation:
actor

Václav Trégl - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
10 December 1902 - uknown time (?)
House system:
no system
(Václav Trégl 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Václav Trégl
Date of Birth - Dec 10, 1902
(actor, instagram)

Václav Trégl - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1995) - Úsměvy českého filmu
(1978) - Šaty po tetě
(1978) - Stříbrná pila (TV series)
(1977) - Básník, služka a král
(1976) - Zítra to roztočíme, drahoušku...!
(1976) - Secluded, Near Woods
(1976) - Marecek, Pass Me the Pen!
(1976) - Léto s kovbojem
(1976) - Smoke on the Potato Fields
(1975) - Tam, kde hnízdí čápi
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Televize v Bublicích aneb Bublice v televizi
(1974) - Muž, který se spustil
(1973) - Tetička za všechny peníze
(1973) - Maturita za školou
(1972) - Silnice
(1972) - Rodeo
(1972) - Pan Tau geht in auf Reisen
(1971) - Ženy v ofsajdu
(1971) - Touha Sherlocka Holmese
(1971) - Noc labutí
(1971) - Moderní byt
(1971) - Alfons Karásek v lázních
(1970) - Námluvy komtesy Gladioly aneb Přistání ve skleníku
(1970) - Kapacita
(1970) - The Phantom of Operette (TV series)
(1970) - Devilish Honeymoon
(1970) - Čert a Káča
(1969) - Trapasy
(1969) - Tchýně
(1969) - Six Black-Haired Girls
(1969) - Pan Tau (TV series)
(1969) - Hrozné děti
(1969) - The Seventh Day, the Eighth Night
(1968) - Pražské noci
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV series)
(1967) - Zločin a trik II.
(1967) - Zázračný hlavolam
(1967) - O princezně, která pořád vařila
(1967) - Muž, který stoupl v ceně
(1967) - Další prosím!
(1966) - Ukradená vzducholoď
(1966) - The Treasure of a Byzantine Merchant
(1966) - Lidé z maringotek
(1966) - Jak se čerti rojili
(1965) - Eine schreckliche Frau
(1965) - Káťa a krokodýl
(1965) - Horký vzduch
(1965) - Bílá paní
(1964) - Courage for Every Day
(1964) - Adventures with a Naked Boy
(1964) - Čintamani & podvodník
(1963) - Ostrov Dynamit
(1963) - Modrý autobus
(1963) - Hlídač dynamitu
(1963) - Einstein kontra Babinský
(1961) - Procesí k panence
(1961) - Baron Munchausen
(1960) - Zbytečný motiv
(1960) - Těžká Barbora
(1960) - Hlídač dynamitu
(1960) - Generál
(1960) - Balada z hadrů
(1959) - Slečna od vody
(1959) - Majskije zvjozdy
(1959) - Dařbuján a Pandrhola
(1958) - Ruka ruku neumyje
(1958) - O věcech nadpřirozených
(1958) - About the People on Both Sides of the Counter
(1958) - Morálka paní Dulské
(1958) - Safebreakers
(1958) - Zvijezda putuje na jug
(1957) - Poslušne hlásim
(1957) - Florenc 13,30
(1956) - U lékaře
(1956) - Zaostřit, prosím!
(1956) - Kudy kam?
(1956) - Husaři
(1956) - Hrátky s čertem
(1956) - Honzíkova cesta
(1956) - Dobrý voják Švejk
(1955) - Aby nepřišly nazmar
(1955) - Za 14 dní, prosím!
(1955) - Vzorný kinematograf Haška Jaroslava
(1955) - Leave It to Me
(1955) - Návštěva z oblak
(1955) - Muž v povětří
(1955) - Music from Mars
(1954) - Frona
(1954) - Cirkus bude!
(1953) - The Secret of Blood
(1953) - Komedianti
(1952) - Nad námi svítá
(1952) - Haškovy povídky ze starého mocnářství
(1952) - Divotvorný klobouk
(1951) - The Emperor's Baker - The Baker's Emperor
(1950) - Reed Bells
(1950) - Temno
(1949) - Pan Novák
(1948) - Hostinec „U Kamenného stolu“
(1947) - Tři kamarádi
(1947) - Poslední mohykán
(1947) - Nikola Šuhaj
(1947) - Don't You Know of an Unoccupied Flat?
(1947) - Muzikant
(1946) - Guard 13
(1946) - Průlom
(1946) - Právě začínáme
(1946) - Nezbedný bakalář
(1945) - Jenom krok
(1944) - Počestné paní pardubické
(1944) - Malé hodnoty
(1944) - Kouříme domovinu
(1942) - Ryba na suchu
(1942) - Barbora Hlavsová
(1941) - Z českých mlýnů
(1941) - Střevíčky slečny Pavlíny
(1941) - Station Master
(1941) - Provdám svou ženu
(1941) - Paličova dcera
(1940) - Life Is Beautiful
(1940) - Pro kamaráda
(1940) - Peřeje
(1940) - Baron Prášil
(1940) - Artur and Leontýna
(1939) - Veselá bída
(1939) - He Stood at the Till
(1939) - Hvězda z poslední štace
(1938) - Zborov
(1938) - Vzhůru nohama
(1938) - Včera neděle byla
(1938) - Třetí zvonění
(1938) - Škola základ života!
(1938) - Soud boží
(1938) - Pozor, straší!
(1938) - Pán a sluha
(1938) - Milování zakázáno
(1938) - Krok do tmy
(1938) - Holka nebo kluk?
(1938) - Duchacek Will Fix It
(1938) - The Guild of the Kutná Hora Virgins
(1938) - Andula Won
(1937) - Rozvod paní Evy
(1937) - Poslíček lásky
(1937) - Naši furianti
(1937) - Lízin let do nebe
(1937) - Lidé pod horami
(1937) - Kříž u potoka
(1937) - Klatovští dragouni
(1937) - Kariéra matky Lízalky
(1937) - Jarčin profesor
(1937) - Harmonika
(1937) - Důvod k rozvodu
(1937) - Děvče za výkladem
(1937) - Batalion
(1937) - Army Twins
(1937) - Lawyer Věra
(1936) - Vojnarka
(1936) - Vlaštovky v hotelu
(1936) - Dobrodinec chudých psů
(1936) - Tvoje srdce inkognito
(1936) - Švadlenka
(1936) - Světlo jeho očí
(1936) - Páter Vojtěch
(1935) - Pan otec Karafiát
(1935) - Jedenácté přikázání
(1935) - Hrdina jedné noci
(1935) - Hledá se paní Polášková
(1935) - Long Live the Dearly Departed
(1934) - U nás v Kocourkově
(1934) - Pozdní máj
(1934) - Poslední muž
(1934) - Polish Blood
(1934) - Pán na roztrhání
(1934) - Nezlobte dědečka
(1934) - Na Svatém Kopečku
(1934) - Mazlíček
(1934) - Hej-rup!
(1933) - U svatého Antoníčka
(1933) - The Inspector General
(1931) - Pudr a benzin
Václav Trégl 2019 - Astrological Charts, Astrology Online

Václav Trégl, Birth Chart Horoscopes & Signs - Sagittarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Sagittarius

Sun in Sagittarius
17°30’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Sagittarius bear the seal of the ruler of their sign, Jupiter, which symbolizes justice and happiness. They are therefore optimistic, active, social and very honest, sometimes to the extent that their directness hurts others, without them being aware of it.
MOON PHASE

First (Waxing) Quarter Moon

Change, Action, Seize the day, Expression, Growth
HOROSCOPES
Tiger

Tiger (Water)

Chinese horoscope
The Tiger is usually a very undisciplined worker. People born in the Year of the Tiger are also very irritable nature, and don’t like to follow others. They have problem with authority and generally will challenge their superiors. They are the naturally born leaders and revolutionaries.
Hornbeam

Hornbeam Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Hornbeam do great in professions such as bank clerks or civil servants, or in military and police functions. They have a great sense of order, responsibility and justice. It is easy for them to conform to a set system or order and they like to ensure strict adherence to laws and generally accepted rules.
NUMEROLOGY REPORT
7

Life Path - 7

Numerology - Life Path Number
These people prefer mental work. They want to realise their potential and work hard in order to improve themselves. They need friendship in their life.
10

Birthday 10th - Strength

Numerology - Birthday Number
These people are emotionally very strong. They are independent, self-sufficient and proud. They are hardworking, honest and confident. They safeguard their privacy. They only achieve success if they work hard. They have leadership tendency.

Václav Trégl 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Václav Trégl - actor

Václav Trégl was born on December 10, 1902 in Bělá pod Bezdězem
Václav Trégl at:
Wikipedia.orgVáclav Trégl full biography - Wikipedia
Famous people born on
October 21st
(Today)
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) actress
Rusko Nikita Mikhalkov
(*1945) director, actor
Japonsko Ken Watanabe
(*1959) actor
Brazílie Pelé
(*1940) soccer player
Spojené státy Kim Kardashian
(*1980) actress, model
Václav Trégl
Planet positions:
SunSun
Sagittarius
17°30’
 
MoonMoon
Aries
(?)
 
MercuryMercury
Sagittarius
16°23’
 
VenusVenus
Sagittarius
20°16’
 
MarsMars
Virgo
25°30’
 
JupiterJupiter
Aquarius
14°05’
 
SaturnSaturn
Capricorn
25°25’
 
UranusUranus
Sagittarius
21°14’
 
NeptuneNeptune
Cancer
2°43’
R
PlutoPluto
Gemini
18°42’
R
NodeNode (M)
Libra
22°18’
R
LilithLilith (M)
Capricorn
3°54’
 
ChironChiron
Capricorn
13°20’
 
Elements:
7xFireFire
2xEarthEarth
3xAirAir
1xWaterWater
Famous people born on
October 22nd
(Tomorrow)
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) actor, director
Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) actor
Francie Catherine Deneuve
(*1943) actress
Japonsko Joan Fontaine
(*1917) actress
Jamajka Shaggy
(*1968) singer
Famous people who passed away on October 21st
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) actor, director
Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) novelist, poet, painter, pioneer of the Beat Generation
Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) soccer player
Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astrologer
Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) serial killer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Leo Leo
Show calendar »