Václav Vydra nejml. wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Václav Vydra nejml. - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1956
Country:
Age:
64 years
Occupation:
actor

Václav Vydra nejml. - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1956 (?)
House system:
no system (?)
(Václav Vydra nejml. 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Václav Vydra nejml.
Date of Birth - Year *1956
(actor, instagram)

Václav Vydra nejml. - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Tajemství pouze služební
(2015) - Češi na cestách
(2015) - Barrandovský Silvestr 2015
(2015) - Kameňák 5
(2015) - Policie Modrava (TV series)
(2015) - Bezdružice (TV series)
(2014) - (Vel)Mistr E
(2014) - Světlo pro Světlušku 2014
(2014) - Souboj národů
(2014) - Překvápko!
(2014) - Barrandovský Silvestr 2014
(2014) - 4H aneb Hovory o herectví v hotelu Hoffmeister: Jiřina Jirásková
(2014) - Tajemství Jiřiny Jiráskové
(2014) - Totally Talking
(2014) - Cyrano!! Cyrano!! Cyrano!!
(2014) - Bastardi (TV series)
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Polívka na víně
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Kurňa, co to je?
(2013) - Kouzelný Silvestr
(2013) - Exkluziv!
(2013) - Barrandovský Silvestr
(2013) - Barrandovský čumáček
(2013) - Barrandovská abeceda
(2013) - Bad Joke 4
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Vtip za stovku!
(2012) - Silvestr jak Hron
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2012) - Film o filmu Kozí příběh se sýrem
(2012) - Nejlepší Bakaláři (TV series)
(2012) - Goat Story 2
(2012) - Gympl s (r)učením omezeným (TV series)
(2011) - Všechno nejlepší
(2011) - Trampoty
(2011) - Šéf na grilu
(2011) - Kolo plné hvězd
(2011) - Do roka a do dna
(2011) - Bubo bubo
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Bastardi 2
(2010) - TOP STAR Extra
(2010) - Skečbar
(2010) - Silvestr až do dna aneb s Čmaňou půlnoc nepropásnete
(2010) - Prostřeno!
(2010) - Máte mě!
(2010) - Tajemství dětí slavných rodičů
(2010) - Fenomén Meryčka
(2010) - Pravidelný odlet
(2010) - Doktor pro zvláštní případy
(2010) - Cesty domů (TV series)
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Fakta Barbory Tachecí
(2009) - 13. komnata Václava Vydry
(2009) - Peklo s princeznou
(2008) - Hvězdný reportér
(2008) - Vy nám taky, šéfe!
(2008) - Ošklivka Katka (TV series)
(2008) - O bílé paní
(2008) - Kouzelná tetička Valentýna
(2008) - Bekyně mniška
(2007) - O korunu krále Karla
(2007) - Humor na scénu!
(2007) - Ber nebo neber
(2007) - Co bubáci a hastrmani netušili
(2007) - Kdo hledá, najde
(2007) - Dítě hvězdy
(2006) - StarDance aneb když hvězdy tančí
(2006) - Můžu u Vás přespat?
(2006) - Mejdan roku z Václaváku 2006
(2006) - Braňme se!
(2006) - Poslední kouzlo
(2005) - VIP na cestách
(2005) - Scénky na scénu
(2005) - Pípšoubazar
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - To nevymyslíš! (TV series)
(2005) - Restaurace U Prince
(2005) - Kameňák 3
(2004) - 10 let s vámi
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Tenkrát na východě
(2004) - Silvestr 2004
(2004) - Reportéři ČT
(2004) - Film o filmu: Kameňák 2
(2004) - Smetanový svět
(2004) - Náměstíčko (TV series)
(2004) - Kameňák 2
(2003) - Volejte Novu
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2003) - Film o filmu: Kameňák
(2003) - Kameňák
(2002) - Silvestr 2002
(2002) - Díky za fíky
(2002) - Abeceda hvězd
(2002) - Nevěsta s velkýma nohama
(2001) - Václava mám nejradši
(2001) - Rady ptáka Loskutáka
(2001) - Mňam aneb Prima vařečka
(2001) - Dobroty
(2001) - Co v Silvestru nebylo...
(2001) - Basta fidli
(2001) - Život za lásku
(2001) - Z pekla štěstí 2
(2001) - Šípková Růženka (TV series)
(2001) - Stříbrná paruka (TV series)
(2001) - O ztracené lásce (TV series)
(2001) - Duch český (TV series)
(2000) - Na palmě
(2000) - Přízraky mezi námi (TV series)
(2000) - Pra pra pra (TV series)
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Věšák
(1999) - Silvestr 99
(1999) - Noc s Andělem
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Z pekla štěstí (TV series)
(1999) - Z pekla štěstí
(1999) - Řezník
(1998) - Zlatíčka
(1998) - XXL
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1998) - Three Kings (TV series)
(1998) - Telefon story
(1998) - Stříbrný a Ryšavec
(1998) - O modrém ptáčku
(1998) - Motel Anathema (TV series)
(1998) - Jacobowski a plukovník
(1998) - Hřích faráře Ondřeje
(1998) - Elixír lásky
(1997) - Vsaďte se!
(1997) - Úsměvy
(1997) - Bakaláři 1997
(1997) - Ztráty a nálezy
(1997) - Zdivočelá země
(1997) - Sedm a jedna noc
(1997) - Polobotky
(1997) - Králův šašek
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - The Adventures of Pinocchio
(1996) - O princi Truhlíkovi
(1996) - O kováři Básimovi
(1996) - Hospoda (TV series)
(1996) - Bubu a Filip (TV series)
(1995) - Život na zámku (TV series)
(1995) - Vodnická čertovina
(1995) - Poslední slovo
(1995) - Nováci (TV series)
(1995) - Revenge
(1995) - Den, kdy unesli papeže
(1994) - Kupé
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Z rodu Přemyslovců (TV series)
(1994) - V erbu lvice
(1994) - Učitel tance
(1994) - Narcisový dům
(1994) - Modrý den
(1994) - Konec velkých prázdnin (TV series)
(1994) - Bylo nás pět (TV series)
(1993) - Tuzemský konzumní
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Zámek v Čechách
(1993) - Sechs Richtige (TV series)
(1993) - O zázračné mouše
(1993) - Mistr Kampanus
(1993) - Kaspar Hauser
(1993) - Jedna kočka za druhou
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Kufr
(1992) - Přítelkyně z domu smutku (TV series)
(1992) - The Necklace (TV series)
(1992) - Jánošova kouzelná flétnička
(1992) - Helimadoe
(1992) - Erasmovy velké arkány
(1992) - Černí baroni
(1992) - Brokovnice
(1992) - Benefice profesora Alexandra a Barbary de Anatolia
(1991) - Wolfgang A. Mozart
(1991) - Tankový prapor
(1991) - Skús ma objať
(1991) - Hřbitov pro cizince
(1991) - Hodina obrany
(1990) - Sólo pro mou ženu
(1990) - Sněhurčino polepšení
(1990) - Přísahám a slibuji (TV series)
(1989) - Uzavřený okruh
(1989) - To byl zase den
(1989) - O podezíravém králi
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - Třetí táta
(1988) - Starosta má starosti
(1988) - Oznamuje se láskám vašim
(1988) - My se vlka nebojíme
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - Lékaři
(1988) - Druhý dech (TV series)
(1988) - Dobří holubi se vracejí
Václav Vydra nejml. - Family and Partner relationships

Václav Vydra nejml., Birth Chart Horoscopes & Signs - Capricorn

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Capricorn

Sun in Capricorn
16°10’

Sun Sign - Zodiac Sign
Capricorn sign is ruled by the planet Saturn, which gives people born under this sign peace, patience, perseverance and ambition. These people are able to put maximum effort into work they have chosen to do or which they were told to do.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Goat

Goat (Wood)

Chinese horoscope
The Goat loves elegant appearances and loves showing off. Goats are also artistically talented and love nature. Goats are never satisfied with the fate and often drive their peers insane with their comments. Their weaknesses and internal uncertainty obscures a strong arrogance.
Fir

Fir Tree

Celtic tree horoscope
The Fir people are very hardworking and talented, endowed with cool beauty and dignity. They can do any job or solve any problem with their special originality, and most of their efforts will lead to a successful end.
NUMEROLOGY REPORT
11

Life Path - 11

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and intelligent. They can achieve a great success, but also a great failure. They are gifted and have a tendency to have visions. They can use inspiration from God.
7

Birthday 7th - Experience

Numerology - Birthday Number
These people have the ability to listen to their inner voice. They are sensitive and perceptive. They need a partner in their life. They often have opinions of spiritual nature; they have interest in the environment and medicine. They often becomes an activist.

Václav Vydra nejml. 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Václav Vydra nejml. - actor

Václav Vydra nejml. was born Year *1956 in Czech City
Václav Vydra nejml. at:
Wikipedia.orgVáclav Vydra nejml. full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 23rd
(Today)
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) actor
Rakousko Romy Schneider
(*1938) actress
Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) director, actor
Spojené státy Bruce Springsteen
(*1949) guitarist, singer
Spojené státy Ray Charles
(*1930) composer, singer
Václav Vydra nejml.
Planet positions:
SunSun
Capricorn
16°10’
 
MoonMoon
Scorpio
(?)
 
MercuryMercury
Aquarius
4°23’
 
VenusVenus
Aquarius
17°34’
 
MarsMars
Scorpio
25°40’
 
JupiterJupiter
Virgo
0°50’
R
SaturnSaturn
Scorpio
29°31’
 
UranusUranus
Leo
0°53’
R
NeptuneNeptune
Scorpio
0°14’
 
PlutoPluto
Leo
28°16’
R
NodeNode (M)
Sagittarius
15°45’
R
LilithLilith (M)
Capricorn
3°35’
 
ChironChiron
Aquarius
4°21’
 
Elements:
3xFireFire
3xEarthEarth
2xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
September 24th
(Tomorrow)
Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) actor
Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Howard Hughes
(*1905) director, aviator, founder and owner of Hughes Aircraft, one of the richest people in the 70s
Spojené státy Francis Scott Fitzgerald
(*1896) scriptwriter
Spojené státy Franklin C. Mars
(*1884) business magnate, founder of Mars, Inc. (chocolate candy)
Famous people who passed away on September 23rd
Francie Bourvil
(*1917 - 1970) actor, singer
Česká republika Sigmund Freud
(*1856 - 1939) doctor, psychiatrist, neurologist, founder of psychoanalysis
Spojené státy Bob Fosse
(*1927 - 1987) actor
Spojené státy Robert Abel
(*1937 - 2001)
Francie Prosper Mérimée
(*1803 - 1870) writer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Sagittarius Sagittarius
Show calendar »