Věra Chytilová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Věra Chytilová - Birth Chart

Gender:
Female
Date of Birth:
Birth place:
Ostrava
Country:
Age:
† 85 years
Death:
Occupation:
director, teacher

Věra Chytilová - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
2 February 1929 - uknown time (?)
House system:
no system
(Věra Chytilová 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Věra Chytilová
Date of Birth Feb 2, 1929
(director, teacher, instagram)

Věra Chytilová - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2011) - Pološero
(2011) - Inventura Febia: Radovan Lukavský a Jiří Kodet
(2011) - Inventura Febia: Jaroslav Foglar a trampové
(2011) - Inventura Febia: Iva Janžurová a Miroslav Donutil
(2011) - Inventura Febia: Ejhle člověk a život s nebožtíky
(2009) - České milování (TV series)
(2007) - Velcí a malí
(2006) - Táta jako máma (TV series)
(2006) - Potížistky
(2006) - Pleasant Moments
(2005) - Pátrání po Ester
(2004) - Dvanáct odvážných
(2003) - Trója v proměnách času
(2001) - Expulsion from Paradise
(2000) - Flights and Falls
(1998) - Jak se žije
(1998) - Traps
(1995) - GENUS
(1995) - Bastard
(1994) - Pokus a chyba Ivana Vyskočila
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1993) - Kam panenky...?
(1993) - Co člověk má
(1992) - Oko - pohled na současnost
(1992) - Ráj srdce
(1992) - The Inheritance or Fuckoffguysgoodday
(1991) - My Pragues Understand Me
(1990) - TGM Osvoboditel
(1988) - A Hoof Here, a Hoof There
(1987) - Šašek a královna
(1986) - Wolf's Hole
(1984) - Prague: The Restless Heart of Europe
(1983) - Capitali culturali d'Europa (TV series)
(1983) - The Very Late Afternoon of a Faun
(1981) - Chytilová Versus Forman
(1981) - Calamity
(1979) - Prefab Story
(1978) - 20. MSVB 78
(1978) - Čas je neúprosný
(1976) - The Apple Game
(1974) - Hrst vrásek
(1971) - Kamarádi
(1969) - Le Fruit de paradis
(1966) - Daisies
(1965) - Pearls of the Deep
(1963) - O něčem jiném
(1962) - A Bagful of Fleas
(1961) - Žurnál FAMU: První občasník
(1961) - Strop
(1960) - Zelená ulice
(1960) - Pan Ká

Věra Chytilová - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2011) - Inventura Febia: Radovan Lukavský a Jiří Kodet
(2011) - Inventura Febia: Jaroslav Foglar a trampové
(2011) - Inventura Febia: Iva Janžurová a Miroslav Donutil
(2011) - Inventura Febia: Ejhle člověk a život s nebožtíky
(2006) - Táta jako máma (TV series)
(2006) - Potížistky
(2006) - Pleasant Moments
(2005) - Pátrání po Ester
(2004) - Dvanáct odvážných
(2003) - Trója v proměnách času
(2001) - Expulsion from Paradise
(2000) - Flights and Falls
(1998) - Jak se žije
(1998) - Traps
(1995) - GENUS
(1995) - Bastard
(1994) - Pokus a chyba Ivana Vyskočila
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1993) - Kam panenky...?
(1993) - Co člověk má
(1992) - Oko - pohled na současnost
(1992) - Ráj srdce
(1992) - The Inheritance or Fuckoffguysgoodday
(1991) - My Pragues Understand Me
(1990) - TGM Osvoboditel
(1988) - A Hoof Here, a Hoof There
(1987) - Šašek a královna
(1986) - Wolf's Hole
(1984) - Prague: The Restless Heart of Europe
(1983) - Capitali culturali d'Europa (TV series)
(1983) - The Very Late Afternoon of a Faun
(1981) - Chytilová Versus Forman
(1981) - Calamity
(1979) - Prefab Story
(1978) - 20. MSVB 78
(1978) - Čas je neúprosný
(1976) - The Apple Game
(1974) - Hrst vrásek
(1971) - Kamarádi
(1969) - Le Fruit de paradis
(1966) - Daisies
(1965) - Pearls of the Deep
(1963) - O něčem jiném
(1962) - A Bagful of Fleas
(1961) - Žurnál FAMU: První občasník
(1961) - Strop
(1960) - Zelená ulice
(1960) - Pan Ká

Věra Chytilová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2014) - Československý filmový zázrak (TV series)
(2012) - Ceny české filmové kritiky 2011
(2012) - Královna filmu
(2011) - proStory
(2011) - Prokládaný rozhovor o konformitě
(2011) - The Fastest Matthew in the World
(2010) - Rozmarná léta českého filmu
(2010) - 25 ze šedesátých aneb Československá nová vlna
(2010) - Stovku má člověk jednou za život
(2010) - Czech Peace
(2009) - Golden Sixties (TV series)
(2008) - Hvězdný reportér
(2008) - Café X
(2008) - 13. komnata Dáši Bláhové
(2006) - 13. komnata Chantal Poullain
(2005) - Pátrání po Ester
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Co se nevešlo do filmu: Cesta - portrét Věry Chytilové
(2004) - Journey: A portrait of Famed Czech New Wave Film Director Vera Chytilová
(2002) - Tváře českého filmu
(2001) - Na kus řeči
(2001) - Expulsion from Paradise
(2000) - Flights and Falls
(2000) - Velvet Hangover
(1999) - Noc s Andělem
(1998) - V centru filmu - v teple domova
(1997) - Úsměvy
(1995) - Věry Chytilové divadelní story
(1994) - Pokus a chyba Ivana Vyskočila
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1992) - Kanafas
(1992) - Film o filmu: Dědictví aneb Kurvahošigutntág
(1984) - Nesmírná únava materiálu
(1981) - Chytilová Versus Forman
(1970) - Pravda
(1966) - Anlass zum Sprechen - FAMU Prag, Ein
(1960) - Pan Ká
(1960) - Generál
(1957) - Konec jasnovidce
(1951) - The Emperor's Baker - The Baker's Emperor
Věra Chytilová 2019 - Astrological Charts, Astrology Online

Věra Chytilová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aquarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aquarius

Sun in Aquarius
13°10’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Aquarius are influenced by two different planets. Saturn gives them peace of mind, concentration and persistence, while Uranium is responsible for their restlessness, originality and short temper.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Dragon

Dragon (Earth)

Chinese horoscope
Dragon bursts with strength, energy and health. People born in the Year of the Fragon are very open, and never petty. They hate hypocrisy and gossip and generally do not have the best diplomatic dexterity. They are trusting and allow themselves to be manipulated.
Poplar

Poplar Tree

Celtic tree horoscope
Person who was born under the rule of Poplar learns fast and understands quickly. Just like Poplars, people born during the time of their rule are direct and straightforward. They often have artistic talents and a sense for beauty.
NUMEROLOGY REPORT
7

Life Path - 7

Numerology - Life Path Number
These people prefer mental work. They want to realise their potential and work hard in order to improve themselves. They need friendship in their life.
2

Birthday 2nd - Sociability

Numerology - Birthday Number
These people are very considerate and they are a good listener. They are loyal and emotional. They like to do things for other people and they are able to understand how others feel. They are gregarious and keep close to their family. They are diplomatic.

Věra Chytilová 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Věra Chytilová - director, teacher

Věra Chytilová was born on February 2, 1929 in Ostrava
Věra Chytilová at:
Wikipedia.orgVěra Chytilová full biography - Wikipedia
Famous people born on
November 21st
(Today)
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) actress, director
Island Björk
(*1965) singer, actress
Itálie Pope Benedict XV
(*1854) 258th Pope
Polsko Isaac Bashevis Singer
(*1902) writer
Německo Paul Rée
(*1849) philosopher, Friedrich Nietzsche's friend
Věra Chytilová
Planet positions:
SunSun
Aquarius
13°10’
 
MoonMoon
Scorpio
(?)
 
MercuryMercury
Aquarius
22°42’
R
VenusVenus
Pisces
29°53’
 
MarsMars
Gemini
21°12’
 
JupiterJupiter
Taurus
2°53’
 
SaturnSaturn
Sagittarius
27°09’
 
UranusUranus
Aries
4°33’
 
NeptuneNeptune
Virgo
0°27’
R
PlutoPluto
Cancer
16°46’
R
NodeNode (M)
Taurus
26°32’
R
LilithLilith (M)
Sagittarius
17°54’
 
ChironChiron
Taurus
5°35’
 
Elements:
2xFireFire
3xEarthEarth
4xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
November 22nd
(Tomorrow)
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) actress
Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) actress, singer, model
Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) director, artist, writer, member of Monty Python
Finsko Ville Valo
(*1976) composer, singer, guitarist
Velká Británie George Eliot
(*1819) writer
Famous people who passed away on November 21st
Francie Henri Charrière
(*1906 - 1973) writer, criminal, author of the novel Papillon
Rakousko Emperor Franz Josef
(*1830 - 1916) Emperor of Austria, King of Hungary and Croatia, King of Bohemia
Rusko Ivan Andrejevič Krylov
(*1769 - 1844) poet, fabulist, playwright, satirist, translator
Spojené státy Anne McCaffrey
(*1926 - 2011) writer
Spojené státy David Cassidy
(*1950 - 2017) guitarist, singer, actor

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Virgo Virgo
Show calendar »