Věra Galatíková wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Věra Galatíková - Birth Chart

Gender:
Female
Date of Birth:
Birth place:
Zlín
Country:
Age:
† 69 years
Occupation:
actress, voice actress

Věra Galatíková - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
19 August 1938 - uknown time (?)
House system:
no system
(Věra Galatíková 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Věra Galatíková
Date of Birth Aug 19, 1938
(actress, voice actress, instagram)

Věra Galatíková - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2009) - Příběhy slavných: Královna z Valašska
(2006) - Extra
(2006) - 13. komnata Táni Fischerové
(2005) - Oběti: Hadí tanec
(2004) - Jak šly dějiny
(2003) - Příběhy slavných: Osudové opojení Františka Vláčila
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2002) - Laulu hirsipuista
(2001) - Předčasná úmrtí: Božský skeptik
(2001) - Předčasná úmrtí (TV series)
(2001) - Jdu, nevím kam, ale těším se
(2001) - Děti a drogy
(2001) - Mire Bala Kale Hin - Tales from the Endless Roads (TV series)
(2001) - Karlínská balada
(2000) - P.F.
(2000) - Wild Flowers
(2000) - Krajinka
(2000) - Gambit
(2000) - Anděl Exit
(1999) - Návrat ztraceného ráje
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV series)
(1998) - Kouzelný šíp
(1997) - Pokořitelé Tróje
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - Přezůvky s sebou
(1996) - Pohádka z větrného mlýna
(1995) - O Šedivákovi
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Dobré bydlo
(1994) - Příběh kriminálního rady
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Zelený rytíř
(1992) - Růžový květ
(1992) - Klíček ke štěstí
(1991) - Krásná čarodějka
(1991) - Digitální čas
(1990) - O Janovi a podivuhodném příteli
(1989) - Než poznáš první úsměv
(1989) - Kočičí ples
(1989) - Klaním se, měsíci
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1989) - Člověk proti zkáze
(1988) - Felixír
(1988) - Ten zázračný dotek lásky
(1988) - Strom pohádek: O třech synech
(1988) - Strom pohádek: O chytré Marině
(1988) - Kdoví, kdy začne svítat
(1988) - Jen ty a já
(1987) - Zatmění všech sluncí
(1987) - Strom pohádek (TV series)
(1987) - Sněhová královna
(1987) - Nejdelší cesta
(1987) - Krvavá svatba
(1986) - Principálka
(1986) - Ostrov jistoty (TV series)
(1986) - O rybáři a rybce
(1985) - Videostop
(1985) - Škola hrou
(1985) - The Train of Childhood and Expectation (TV series)
(1985) - Tchyně
(1985) - Skalpel, prosím
(1985) - Několik životů
(1985) - Mít někoho do deště
(1985) - Havárie
(1984) - ABECEDA
(1984) - Sen noci svatojanské
(1984) - The Ambulance (TV series)
(1984) - Povídky malostranské: Slečna Máry
(1984) - My všichni školou povinní (TV series)
(1984) - Láska s vůní pryskyřice
(1984) - Cizí holka
(1983) - Smrt krále Václava IV.
(1983) - O velkém nosu
(1983) - Lešanské jesličky
(1983) - Její pastorkyňa
(1983) - Jako kníže Rohan
(1982) - Vánoční čas na Starém Bělidle
(1982) - Vyzvání na cestu
(1982) - Plášť Marie Terezie
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Má láska s Jakubem
(1982) - Kvůli mně přestane
(1982) - Hraj, jak kvetou stromy
(1982) - Babička se zbláznila
(1981) - Počítání oveček
(1981) - La Chanson du mal aimé
(1980) - Než se zvedne opona
(1980) - Poeta
(1980) - Kotva u přívozu
(1980) - Jen si tak trochu písknout
(1979) - Na dvoře vévodském
(1979) - Kam nikdo nesmí
(1979) - Julek
(1978) - Zamřížované zrcadlo
(1978) - Sólo pro starou dámu
(1978) - Píseň o stromu a růži
(1978) - Julie pod balkonem
(1977) - Reflections
(1977) - Vítězný lid
(1977) - Stín létajícího ptáčka
(1977) - Dům bez oken
(1976) - Léto s kovbojem
(1976) - Jakub
(1976) - Smoke on the Potato Fields
(1975) - Zrcadlo pro Kristýnu
(1975) - Tobě hrana zvonit nebude
(1975) - Lokomotiva
(1975) - Bakaláři: Vánoce, na které nikdy nezapomenu
(1974) - Tobě hrana zvonit nebude
(1974) - Psáno na pranýř
(1974) - Pozdní léto
(1973) - Projížďka v kočáře
(1973) - Družina černého pera
(1972) - Triptych
(1972) - Rodeo
(1972) - Půlnoční kolona
(1972) - O Sněhurce
(1972) - Duhový luk (TV series)
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - Revizor
(1971) - Dlouhý podzimní den
(1970) - The Great Unknown
(1970) - Nahota
(1970) - Lišáci, Myšáci a Šibeničák
(1970) - Čekání
(1969) - Larks on a String
(1968) - All My Compatriots
(1968) - Ohlédnutí
(1967) - Valley of the Bees
(1962) - Rozmarné léto
(1962) - Havrania cesta
Věra Galatíková - Family and Partner relationships
Věra Galatíková 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Věra Galatíková, Birth Chart Horoscopes & Signs - Leo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Leo

Sun in Leo
25°50’

Sun Sign - Zodiac Sign
Leo gives people who were born under this sign healthy self-esteem and natural authority. They have the power to dominate and control others, but they are generous and friendly.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Tiger

Tiger (Earth)

Chinese horoscope
The Tiger is usually a very undisciplined worker. People born in the Year of the Tiger are also very irritable nature, and don’t like to follow others. They have problem with authority and generally will challenge their superiors. They are the naturally born leaders and revolutionaries.
Larch

Larch Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Larch usually give us the impression of self-confident and determined people. They love to impress other people and they are dominant. They play an important role not only in the workplace but also in society and in their family. They have a creative spirit, fantasy, and unusual ideas.
NUMEROLOGY REPORT
3

Life Path - 3

Numerology - Life Path Number
These people are mentally alert and have creative minds. They are creative and original, and they have a good imagination. They hate boredom and like to cooperate with others. They are charming and witty. They are critical of others and they should therefore learn how to be more diplomatic. They need to work freely and without restraints.
19

Birthday 19th - Participation

Numerology - Birthday Number
These people are very strong and energetic. They are wise, understanding and empathetic. They are intellectual. They are patient and ready to please others. In romantic relationships they are devoted. They want to understand their partner and are generous. They passionately protect their family.

Věra Galatíková 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Věra Galatíková - actress, voice actress

Věra Galatíková was born on August 19, 1938 in Zlín
Věra Galatíková at:
Wikipedia.orgVěra Galatíková full biography - Wikipedia
Famous people born on
February 26th
(Today)
Spojené státy Jon Hall
(*1915) actor
Spojené státy Johnny Cash
(*1932) composer, guitarist, singer
Francie Victor Hugo
(*1802) writer, poet, novelist, dramatist
Spojené státy Michael Bolton
(*1953) composer, singer, actor
Francie Honoré Daumier
(*1808) painter, sculptor, graphic artist
Věra Galatíková
Planet positions:
SunSun
Leo
25°50’
 
MoonMoon
Gemini
(?)
 
MercuryMercury
Virgo
11°11’
R
VenusVenus
Libra
10°42’
 
MarsMars
Leo
17°40’
 
JupiterJupiter
Aquarius
27°29’
R
SaturnSaturn
Aries
17°43’
R
UranusUranus
Taurus
17°48’
 
NeptuneNeptune
Virgo
19°56’
 
PlutoPluto
Leo
0°25’
 
NodeNode (M)
Scorpio
22°00’
R
LilithLilith (M)
Capricorn
16°08’
 
ChironChiron
Cancer
7°32’
 
Elements:
5xFireFire
3xEarthEarth
4xAirAir
1xWaterWater
Famous people born on
February 27th
(Tomorrow)
Spojené státy Adam Baldwin
(*1962) actor
Velká Británie Elizabeth Taylor
(*1932) actress
Spojené státy Joanne Woodward
(*1930) actress, director
Spojené státy Josh Groban
(*1981) composer, singer, actor
Spojené státy John Steinbeck
(*1902) writer
Famous people who passed away on February 26th
Ukrajina Levi Eshkol
(*1895 - 1969)
Rakousko Ferdinand Schubert
(*1794 - 1859) composer
Francie Marie-Claire Alain
(*1926 - 2013)
Velká Británie Robert Cross
(*1795 - 1832) astrologer
Rakousko Michael Hainisch
(*1858 - 1940) 2nd President of Austria

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Aries Aries
Show calendar »