Věra Tichánková wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Věra Tichánková - Birth Chart

Gender:
Female
Date of Birth:
Birth place:
Žarnovica
Country:
Age:
† 93 years
Occupation:
actress

Věra Tichánková - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
7 December 1920 - uknown time (?)
House system:
no system
(Věra Tichánková 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Věra Tichánková
Date of Birth Dec 7, 1920
(actress, instagram)

Věra Tichánková - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2013) - 13. komnata Jana Skopečka
(2012) - Nejlepší Bakaláři (TV series)
(2009) - Historie.eu
(2008) - Kriminálka Anděl (TV series)
(2008) - Organized Crime Unit (TV series)
(2007) - Předčasná úmrtí: Návraty
(2006) - Empties
(2005) - Žralok v hlavě
(2005) - Kameňák 3
(2004) - Kameňák 2
(2004) - Agentura Puzzle: Pohřeb
(2003) - Kameňák
(2001) - Naše děti
(1997) - Úsměvy
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - Na hraně
(1996) - Hospoda (TV series)
(1994) - V erbu lvice
(1994) - Róza, strážné strašidlo
(1994) - Le Cri coupé
(1994) - O zvířatech a lidech (TV series)
(1994) - Laskavý divák promine (TV series)
(1993) - Pomalé šípy (TV series)
(1991) - Svědkyně
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - Fidlovačka aneb Žádný hněv a žádná rvačka
(1988) - Případ se psem
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV series)
(1988) - Lovec senzací
(1988) - Chlapci a chlapi (TV series)
(1988) - Druhý dech (TV series)
(1987) - To se ti povedlo, tatínku
(1987) - Sedmé nebe
(1987) - Přátelé Bermudského trojúhelníku
(1987) - Mág
(1987) - Dům na Sahaře
(1987) - Anděl svádí ďábla
(1986) - Jsi falešný hráč
(1986) - Hvězdy nad Syslím údolím (TV series)
(1986) - Domek u lesa
(1986) - Ahoj sídliště
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1985) - Světlonoš
(1985) - Jako jed
(1984) - Bambinot (TV series)
(1983) - Vzpurní svědkové
(1983) - Štvrtý rozmer
(1983) - Mluvit o škole přísně zakázáno (TV series)
(1983) - Domeček plný koleček
(1983) - Anděl s ďáblem v těle
(1982) - Vyhnanství
(1982) - Pokušení
(1982) - Malý velký hokejista
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1981) - Muzikanti (TV series)
(1981) - Kosenie jastrabej lúky
(1981) - Kopretiny pro zámeckou paní
(1981) - Ad akta
(1980) - Svítalo celou noc
(1980) - Snídaně v pánském pyžamu
(1980) - Prázdniny pro psa
(1980) - Něco je ve vzduchu
(1980) - Košile
(1980) - Hra o královnu
(1979) - Lustr
(1979) - Chlapi přece nepláčou
(1978) - Telegram
(1978) - Střepy pro Evu
(1978) - Soud
(1978) - Píseň o stromu a růži
(1978) - Muž pro domácnost
(1978) - Ježčí kůže
(1978) - „Já už budu hodný, dědečku!“
(1977) - Žena za pultem (TV series)
(1977) - Šestapadesát neomluvených hodin
(1977) - Proč nevěřit na zázraky
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV series)
(1977) - Melouchář
(1977) - 'Okay, Boss...!'
(1977) - Long Live Ghosts!
(1976) - Vánoce u Matěnů
(1976) - Půjčka
(1976) - Muž na radnici (TV series)
(1976) - Kufr
(1976) - Smoke on the Potato Fields
(1976) - Dobrý den, město
(1976) - Čas lásky a naděje
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Tam, kde hnízdí čápi
(1975) - Smrt krásných srnců
(1975) - Chalupáři (TV series)
(1975) - Hledám paní na hlídání
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Vodník a Zuzana
(1974) - Tobě hrana zvonit nebude
(1974) - Rafan
(1974) - Med
(1974) - Čekání
(1973) - Adam a Otka
(1972) - Záhada červeného pudru
(1972) - Byli jednou dva písaři... (TV series)
(1971) - Zázrak v Oužlebičkách
(1971) - Vím, že jsi vrah...
(1971) - Velikonoční dovolená
(1971) - Člověk není sám
(1971) - Cyrano z Bergeracu
(1970) - Pan Tau und Claudia im Schloss
(1970) - Kateřina a její děti
(1970) - Hlídač
(1970) - Dlouhá bílá nit
(1969) - Pan Tau (TV series)
(1968) - Tri dcéry
(1968) - Tony, tobě přeskočilo
(1968) - Justice for Selwyn
(1968) - Nejlepší ženská mého života
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV series)
(1967) - Přísně tajné premiéry
(1967) - Muž, který stoupl v ceně
(1967) - Klec pro dva
(1967) - Kinoautomat: Člověk a jeho dům
(1966) - Sign of the Cancer
(1966) - The Murderer Hides His Face
(1966) - Eliška a její rod (TV series)
(1965) - Zlatá reneta
(1965) - Ninety Degrees in the Shade
(1965) - Kůzlátka otevřete...
(1964) - Pět hříšníků
(1963) - Smrt si říká Engelchen
(1963) - Pršelo jim štěstí
(1963) - Hlídač dynamitu
(1963) - Bez svatozáře
(1962) - Life without a Guitar
(1961) - Zbabělec
(1961) - Tažní ptáci
(1961) - Procesí k panence
(1961) - Labyrint srdce
(1961) - Love without Words
(1961) - Hledá se táta!
(1961) - Dlouhý podzimní den
(1961) - Aristokrati
(1960) - Žalobníci
(1960) - Higher Principle
(1960) - Stopy
(1960) - Páté oddělení
(1960) - Lidé jako ty
(1959) - Dreams for Sunday
(1959) - Romeo, Juliet and Darkness
(1959) - Mstitel
(1958) - Touha
(1957) - Anděla
Věra Tichánková - Family and Partner relationships
Family:
(*1925) Jan Skopeček - husband
Věra Tichánková 2019 - Astrological Charts, Astrology Online

Věra Tichánková, Birth Chart Horoscopes & Signs - Sagittarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Sagittarius

Sun in Sagittarius
15°06’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Sagittarius bear the seal of the ruler of their sign, Jupiter, which symbolizes justice and happiness. They are therefore optimistic, active, social and very honest, sometimes to the extent that their directness hurts others, without them being aware of it.
MOON PHASE

Balsamic/Dark Moon

Incubation, Preparation, Closure, Transformation, Renewal, Purity
HOROSCOPES
Monkey

Monkey (Metal)

Chinese horoscope
Monkey is a wily trickster, and is often hilarious. Monkeys are deceitful, but companionable and give the impression that they can get along with all the other animals. It is, however, only one of their tactics, since behind their appearance they hide only their own financial goals.
Hornbeam

Hornbeam Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Hornbeam do great in professions such as bank clerks or civil servants, or in military and police functions. They have a great sense of order, responsibility and justice. It is easy for them to conform to a set system or order and they like to ensure strict adherence to laws and generally accepted rules.
NUMEROLOGY REPORT
22

Life Path - 22

Numerology - Life Path Number
These people seek collective activities. They are highly intelligent. Personal life is in the second place. They have the desire to build things for others. They are able to see far and in a broad context.
7

Birthday 7th - Experience

Numerology - Birthday Number
These people have the ability to listen to their inner voice. They are sensitive and perceptive. They need a partner in their life. They often have opinions of spiritual nature; they have interest in the environment and medicine. They often becomes an activist.

Věra Tichánková 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Věra Tichánková - actress

Věra Tichánková was born on December 7, 1920 in Žarnovica
Věra Tichánková at:
Wikipedia.orgVěra Tichánková full biography - Wikipedia
Famous people born on
December 10th
(Today)
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) actor, voice actor
Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) mathematician, inventor of the machine programming
Turecko Sultan Kösen
(*1982)
Spojené státy Nia Peeples
(*1961) actress, singer
Věra Tichánková
Planet positions:
SunSun
Sagittarius
15°06’
 
MoonMoon
Scorpio
(?)
 
MercuryMercury
Scorpio
25°11’
 
VenusVenus
Capricorn
23°59’
 
MarsMars
Aquarius
7°38’
 
JupiterJupiter
Virgo
17°44’
 
SaturnSaturn
Virgo
24°05’
 
UranusUranus
Pisces
2°02’
 
NeptuneNeptune
Leo
13°38’
R
PlutoPluto
Cancer
8°18’
R
NodeNode (M)
Scorpio
4°18’
R
LilithLilith (M)
Capricorn
16°03’
 
ChironChiron
Aries
6°01’
R
Elements:
3xFireFire
3xEarthEarth
1xAirAir
6xWaterWater
Famous people born on
December 11th
(Tomorrow)
Spojené státy Teri Garr
(*1944) actress
Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) actor
Spojené státy Mos Def
(*1973) actor, rapper, singer, activist
Rusko Aleksandr Solzhenitsyn
(*1918) novelist
Francie Alfred de Musset
(*1810) writer, poet
Famous people who passed away on December 10th
Spojené státy Richard Pryor
(*1940 - 2005) actor
Švédsko Alfred Nobel
(*1833 - 1896) inventor of dynamite, founder and benefactor of the Nobel Prize
Velká Británie Charles Mackintosh
(*1868 - 1928) architect, designer
Spojené státy Otis Redding
(*1941 - 1967) singer
Chilská republika Augusto Pinochet
(*1915 - 2006) 31st President of Chile

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Taurus Taurus
Show calendar »