Viera Strnisková wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Viera Strnisková - Birth Chart

Gender:
Female
Date of Birth:
Birth place:
Hlohovec
Country:
Age:
† 83 years
Occupation:
actress

Viera Strnisková - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
30 October 1929 - uknown time (?)
House system:
no system
(Viera Strnisková 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Viera Strnisková
Date of Birth Oct 30, 1929
(actress, instagram)

Viera Strnisková - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2007) - Ordinácia v ružovej záhrade (TV series)
(2003) - Dlhá krátka noc
(2000) - Ako divé husi
(1999) - Z kapsy rozprávkára
(1998) - Priateľstvá padajúceho lístia
(1998) - Opojenie z premeny
(1994) - Zo života dona Juana
(1992) - Oneskorené kvety
(1992) - Kráľ lesa
(1991) - Štúrovci (TV series)
(1991) - Rodina
(1991) - Imaginární portrét
(1990) - Spomienka na Annu
(1990) - Puto najsilnejšie
(1989) - Krvavá svadba
(1988) - Šlabikár
(1988) - Šesťkrát žena
(1987) - Rodák
(1987) - Čakanie na všedné dni
(1986) - Kohút nezaspieva
(1986) - Alžbetin dvor (TV series)
(1985) - Vydatá slečna Rosita
(1985) - Stará dobrá kapela
(1985) - Raskil a Sida
(1984) - Poetka pohybu (cesta za krásnom s akademickou maliarkou SIBYLOU GREINEROVOU)
(1984) - Vrabce z Tŕnia (TV series)
(1984) - Liberty Is on the Opposite Bank
(1984) - Konečne bude mier
(1984) - Čierny slnovrat
(1983) - Radosť žiť
(1983) - Na stope zločinu: V službách zákona (TV series)
(1983) - Malvína z Bretónska
(1982) - Život bez konca (TV series)
(1982) - V tomto meste, v tejto chvíli
(1982) - Veľké šťastie
(1982) - Der Salzprinz
(1982) - Rozprávky pätnástich sestier (TV series)
(1982) - Predčasné leto
(1982) - Hra na kocúra
(1982) - Doktor Bencúr
(1982) - Cesta
(1981) - Popoluška
(1981) - Mesiac na dedine
(1981) - Katera
(1981) - Čudné dievča
(1981) - Bocianie hniezdo (TV series)
(1980) - Telegram
(1980) - Táto malá zem
(1980) - Šiel tovariš svetom
(1980) - Nebezpečné známosti
(1980) - Katedra etiky
(1980) - Hodina zažíhania sviec
(1980) - Čarodejkina pravnučka
(1980) - Bakalári (TV series)
(1979) - Železné ruky
(1979) - Sonatína pre páva
(1979) - Majka tárajka
(1979) - Kresadlo
(1979) - John Gabriel Borkman
(1979) - Chobotnica
(1979) - Hra bezohľadných
(1979) - A pobežím až na kraj sveta
(1978) - Zastretý farebný svet
(1978) - Ve znamení Merkura (TV series)
(1978) - Sneh pod nohami
(1978) - Riziko
(1978) - Pustý dvor
(1978) - Nie
(1978) - Gábor Vlkolinský
(1978) - Ežo Vlkolinský
(1978) - Dievča z jazera
(1978) - Buky podpolianske
(1977) - Vietor v starých stromoch
(1977) - Racha, My Love
(1977) - Obvod
(1977) - Iní, ako ty a ja
(1977) - Druhá láska
(1977) - Červený muškát
(1977) - Amok
(1976) - Štipku soli
(1976) - Slnko vychádza nad Prašivou
(1976) - Serenáda pre Martinu
(1976) - Prvá nadovšetky
(1976) - Poslední
(1976) - Miesto v dome (TV series)
(1976) - Americká tragédia
(1975) - Vzbura v ulici Sycamore
(1975) - Náušnice
(1975) - Mozoľovci
(1975) - Leto v Nohante
(1975) - Kamarátka pre nás dvoch
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Veža nádeje
(1974) - Valentín a Valentína
(1974) - Škriatok
(1974) - Studené podnebie
(1974) - Osem žien
(1974) - Ohnivé križovatky
(1974) - Džbán plný ambrózie
(1974) - Deň, ktorý neumrie
(1974) - Buddenbrookovci
(1973) - Zatykač na královnu
(1973) - Srdce na lane
(1973) - Sólo pre bicie (hodiny)
(1973) - Mamka Pôstková
(1972) - Nedeľná chvíľka poézie
(1972) - Prečo Adam Chvojka vicerichtár spáva doma?
(1972) - Krčmársky král'
(1972) - Ďaleko je do neba
(1972) - ...a pozdravuji vlaštovky
(1971) - Úklady a láska
(1971) - Taký obyčajný deň
(1971) - Mŕtve oči
(1971) - Kocúrkovo
(1970) - 87. revír
(1970) - Zločin slečny Bacilpýšky
(1970) - Vassa Železnovová
(1970) - Rysavá jalovica
(1970) - Otvorené okná
(1970) - Návštěvy
(1970) - Na svitaní
(1970) - The Copper Tower
(1969) - Nejlepší z obrazovky
(1969) - Traja z deviateho poschodia
(1969) - Rozmajrín
(1969) - Molièr
(1969) - Generácia
(1968) - Výšiny
(1968) - V hodine strachu
(1968) - Traja svedkovia
(1968) - Špinavé ruky
(1968) - Sladký čas Kalimagdory
(1968) - Matka
(1968) - Dialóg 20-40-60
(1967) - Rok na dedine
(1967) - Zmluva s diablom
(1967) - Sedem svedkov
(1967) - Francois Villon
(1967) - Dezertéři
(1967) - Anna Christie
(1966) - Slovenské ľudové divadlo
(1966) - Živý bič
(1966) - Ľahostajní
(1966) - Dom Bernardy Alby
(1965) - Smrť prichádza v daždi
(1965) - Námestie svätej Alžbety
(1965) - Kubo
(1965) - Caligula
(1964) - Šesť postáv hľadá autora
(1964) - Prípad pre obhajcu
(1963) - Tvár v okne
(1963) - Geľo Sebechlebský
(1961) - Túžba pod brestami
(1959) - Pán a hvezdár
Viera Strnisková 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Viera Strnisková, Birth Chart Horoscopes & Signs - Scorpio

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Scorpio

Sun in Scorpio
6°35’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Scorpio can think very clearly, they have a good judgement and can assess situations very well. They also have a good memory and a very creative mind, which is characterised by its originality.
MOON PHASE

Balsamic/Dark Moon

Incubation, Preparation, Closure, Transformation, Renewal, Purity
HOROSCOPES
Snake

Snake (Earth)

Chinese horoscope
In most countries of the world Snake has a very bad reputation. On the other hand, in the countries of Asia, Snakes are prized, and much appreciated for their wisdom and sagacity. A man born in this sign is sensitive and full of humor. A woman is pretty, and often makes her way through life using her gift of attractive beauty.
Walnut

Walnut Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Walnut are just as hard and tough as the tree. They usually have great ambitions and can pursue their goals with persistence. They have a perfect sense for strategy, and thanks to their intelligence they can invent and implement plans that other people do not even dare to dream about. But they lack adaptability, and they make mistakes when they need to improvise.
NUMEROLOGY REPORT
7

Life Path - 7

Numerology - Life Path Number
These people prefer mental work. They want to realise their potential and work hard in order to improve themselves. They need friendship in their life.
30

Birthday 30th - Vigour

Numerology - Birthday Number
These people have great creative imagination and a brilliant mind. They first think about the problem and then makes a decision. They have radical views on life. They are inventive. They are charming.

Viera Strnisková 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Viera Strnisková - actress

Viera Strnisková was born on October 30, 1929 in Hlohovec
Viera Strnisková at:
Wikipedia.orgViera Strnisková full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 26th
(Today)
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) actress
Spojené státy Jim Caviezel
(*1968) actor
Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) actor
Spojené státy Serena Williams
(*1981) tennis player
Dánsko King Christian X
(*1870) King of Denmark
Viera Strnisková
Planet positions:
SunSun
Scorpio
6°35’
 
MoonMoon
Libra
(?)
 
MercuryMercury
Libra
20°11’
 
VenusVenus
Libra
12°44’
 
MarsMars
Scorpio
16°30’
 
JupiterJupiter
Gemini
15°21’
R
SaturnSaturn
Sagittarius
26°52’
 
UranusUranus
Aries
8°20’
R
NeptuneNeptune
Virgo
3°12’
 
PlutoPluto
Cancer
19°36’
R
NodeNode (M)
Taurus
12°14’
R
LilithLilith (M)
Capricorn
17°59’
 
ChironChiron
Taurus
12°16’
R
Elements:
2xFireFire
2xEarthEarth
5xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
September 27th
(Tomorrow)
Spojené státy Gwyneth Paltrow
(*1972) actress, director, scriptwriter
Spojené státy Meat Loaf
(*1947) actor, singer
Německo Jean-Marc Barr
(*1960) actor
Velká Británie Irvine Welsh
(*1957) writer, screenwriter, author of Trainspotting
Kanada Avril Lavigne
(*1984) musician, singer
Famous people who passed away on September 26th
Spojené státy Paul Newman
(*1925 - 2008) actor, director, scriptwriter
Německo August Macke
(*1887 - 1914) German expressionist painter, member of the group Der Blaue Reiter
Spojené státy Bessie Smith
(*1894 - 1937) singer
Itálie Alberto Moravia
(*1907 - 1990) writer
Spojené státy Valerie Bettis
(*1919 - 1982) dancer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Aquarius Aquarius
Show calendar »