Viktor Preiss wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Viktor Preiss - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1947
Country:
Age:
73 years
Occupation:
actor

Viktor Preiss - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1947 (?)
House system:
no system (?)
(Viktor Preiss 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Viktor Preiss
Date of Birth - Year *1947
(actor, instagram)

Viktor Preiss - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2017) - Zlatovláska
(2016) - Případ pro malíře
(2016) - Případ pro lyžaře
(2016) - Devil's Mistress
(2016) - Každý milion dobrý
(2016) - Bratříček Karel
(2015) - TýTý 2014
(2014) - Clona (TV series)
(2013) - Umění dabingu
(2013) - Teleautomat
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Případ pro rybáře
(2013) - Wings of Christmas
(2013) - The Hussites
(2013) - Duch nad zlato
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - Tajemství rodu
(2012) - Česká hlava 2012
(2012) - Lost Gate
(2012) - Vrásky z lásky
(2012) - Setkání s hvězdou: Dagmar Havlová
(2012) - I Wake Up Yesterday
(2012) - Nejlepší Bakaláři (TV series)
(2011) - Všechno nejlepší
(2011) - Tajemství Jiřiny Bohdalové
(2011) - Ahoj, Marie!
(2011) - Santiniho jazyk
(2011) - Čapkovy kapsy (TV series)
(2011) - Autopohádky
(2010) - Světlo pro Světlušku 2010
(2010) - Rozmarná léta českého filmu
(2010) - Království poezie Gabriely Vránové
(2010) - Gustav Mahler
(2010) - Fenomén Meryčka
(2010) - Anglická rapsodie
(2010) - Višňový sad
(2010) - Ach, ty vraždy! (TV series)
(2009) - Ota Sklenčka: Ryba života
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Smyčka
(2008) - Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV series)
(2008) - Goat Story: The Old Prague Legends
(2008) - Kouzla králů
(2008) - Kanadská noc
(2008) - English Strawberries
(2007) - Život je kabaret
(2007) - Praha, město věží (TV series)
(2007) - Operace Silver A
(2007) - Hodina klavíru
(2006) - 13. komnata Jana Potměšila
(2006) - In the Twilight of Silence
(2006) - 100 + 1 princezna
(2006) - All the Best!
(2006) - Oběti: Nevlastní bratr
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Žil jsem s cizinkou
(2005) - Nepovedený kouzelník
(2005) - Nadměrné maličkosti: Loupežníci
(2004) - TýTý 2003
(2004) - Nadměrné maličkosti: Hypnóza
(2004) - Místo nahoře (TV series)
(2004) - In nomine patris
(2003) - Vrah jsi ty!
(2003) - Stará láska nerezaví
(2003) - Probuzená skála
(2003) - Smart Philip
(2003) - Lakomec
(2003) - Falešné obvinění
(2002) - Divadlo žije!
(2002) - Předčasná úmrtí: Je samo tělo tvé a kolem zem
(2002) - Nález století - Relikviář svatého Maura
(2002) - Vyvraždění rodiny Greenů
(2002) - Vydrýsek (TV series)
(2002) - Peklem s čertem
(2002) - Miláček
(2002) - Brouk v hlavě
(2001) - Silvestrovská omeleta
(2001) - Předčasná úmrtí: Herec v zahradě
(2001) - Předčasná úmrtí: Božský skeptik
(2001) - Předčasná úmrtí (TV series)
(2001) - Zázračné meče
(2001) - Dark Blue World
(2001) - Pravdivý příběh Antonie Pařízkové, lehké holky s dobrým srdcem
(2001) - Politik a herečka
(2001) - Manželka Ronalda Sheldona
(2000) - Zvonící meče
(2000) - Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV series)
(2000) - Gambit
(2000) - Drobečky z perníku
(1999) - Vyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 1998
(1999) - Věšák
(1999) - Noc s Andělem
(1999) - Paní Piperová zasahuje
(1999) - Ošklivá princezna
(1998) - Prima jízda
(1998) - Na plovárně
(1998) - Svět gotiky v životě a ve věčnosti
(1998) - Zkřížené meče
(1998) - Putování za švestkovou vůní (TV series)
(1998) - Poklad pana H.
(1998) - O zámku v podzemí
(1998) - Milenec lady Chatterleyové
(1998) - Legenda Emöke
(1998) - Jacobowski a plukovník
(1998) - Ex offo
(1997) - Úsměvy
(1997) - Silvestrovské sny Jiřiny Bohdalové
(1997) - Záhadná paní Savageová
(1997) - Vánoční svátky
(1997) - Pražský písničkář (TV series)
(1997) - O třech ospalých princeznách
(1997) - Králův šašek
(1997) - Báječná léta pod psa
(1997) - Arrowsmith (TV series)
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - Žofín, ostrov vzpomínek a snů (TV series)
(1996) - Poprask na laguně
(1996) - O princezně, která nesměla na slunce
(1996) - Manželská tonutí (TV series)
(1996) - Konto separato
(1996) - Koncert
(1996) - Hospoda (TV series)
(1996) - Draculův švagr (TV series)
(1996) - Běla a malý čaroděj (TV series)
(1995) - Horoskopičiny
(1995) - Český lev 1994
(1995) - Z hříček o královnách: Vzpomínka na Hamleta (útržek norský)
(1995) - Ty, ty, ty, Moneti!
(1995) - Poslední slovo
(1995) - Kníže Václav
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV series)
(1995) - Generálka Jeho Veličenstva
(1995) - Aneta (TV series)
(1994) - V erbu lvice
(1994) - Pohádka o splněných přáních
(1994) - Lidumil
(1994) - Hvězdopravcův dar
(1994) - Andělské oči
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - The Vampire Wedding
(1993) - Modrý pták
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Chvilky s Miroslavem Horníčkem a jeho přáteli
(1992) - Život a dílo skladatele Foltýna
(1992) - Šplhající profesor
(1992) - The Necklace (TV series)
(1992) - Královský život otroka
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV series)
(1992) - Ecce Constantia
(1991) - Zálety koňského handlíře
(1991) - Území bílých králů (TV series)
(1991) - Svědkyně
(1991) - Společenská hra
(1991) - Nepoužitelný Max
(1991) - Miláček Ornifle
(1991) - Hodina obrany
(1990) - Případ Dr. Horáková
(1990) - Radostný život posmrtný
(1990) - Přísahám a slibuji (TV series)
(1990) - Milostivé léto
(1989) - Stačí stisknout
(1989) - Případy podporučíka Haniky (TV series)
(1989) - Přátelská výpomoc
(1989) - Klaním se, měsíci
(1989) - Jedno jaro v Paříži aneb Krvavá Henrieta
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - Pan Tau
(1988) - About Malenka
(1988) - Dvě z Paříže
(1988) - Cirkus Humberto (TV series)
(1988) - Bronzová spirála
(1988) - Bankovní dům Daubner
(1987) - Vůně jehličí
(1987) - Už komedianti jedou
(1987) - Jedeme dál
(1987) - Žena v trysku století
(1987) - V kleštích
(1987) - Viktor Veliký
(1987) - Strašidla
(1987) - Sněhová královna
(1987) - Narozeniny režiséra Z. K.
(1987) - Měsíční noc
(1987) - Fanynka
(1987) - Fantom opery
(1987) - Bez solnca
(1987) - Arabesky
(1986) - Písničky Na zábradlí
(1986) - Zázračné dítě
(1986) - Těžká hodina
(1986) - Případ Kolman
(1986) - Peníze a krev
(1986) - Pan Pickwick
(1986) - Panoptikum města pražského (TV series)
(1986) - Mandarinkový pokoj
(1985) - Videostop
(1985) - Veronika
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1985) - Skok
(1985) - Mlčení Marie Zvoníkové
(1985) - Marné cesty holubů

Viktor Preiss - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2004) - Nadměrné maličkosti: Léčba neklidem

Viktor Preiss, Birth Chart Horoscopes & Signs - Pisces

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Pisces

Sun in Pisces
22°04’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Pisces are just like people born under the sign of Aquarius influenced by two planets. Jupiter gives them sense for justice, social conscience and willingness to help others, while Neptune both helps them and complicates their life.
MOON PHASE

Disseminating (Waning Gibbous) Moon

Scattering seeds, Distribution, Teach, Sharing and Introspection
HOROSCOPES
Pig

Pig (Fire)

Chinese horoscope
Pig is a good-natured, courteous gentleman who’s always willing to help. You can trust Pigs, because they will never betray you and will never even think about it. They are naive, trusting and in need of protection.
Lime

Lime Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Lime achieve their life goals relatively quickly and easily. It's hard to say why, they are just lucky. They achieve their success even thought they tend to be comfortable and try to organise problem-free life for themselves. They try to avoid conflicts under all circumstances; they never go into direct conflict. They are people of compromise; they are often willing to make big concessions in order to avoid complications.
NUMEROLOGY REPORT
1

Life Path - 1

Numerology - Life Path Number
These people like to be leaders. They have courage and inspiration, and they are active and creative. They give priority to individual success and have the ability to use their initiative and determination to succeed. They should devote more time to other people. It is good to praise them.
13

Birthday 13th - Vulnerability

Numerology - Birthday Number
These people are independent and ambitious. They are loyal, open and responsible. They are faithful to their partner. They works hard to get material security.

Viktor Preiss 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Viktor Preiss - actor

Viktor Preiss was born Year *1947 in Czech City
Viktor Preiss at:
Wikipedia.orgViktor Preiss full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 21st
(Today)
Spojené státy Bill Murray
(*1950) actor, scriptwriter
Spojené státy Stephen King
(*1947) author of horror, supernatural fiction, suspense, science fiction, and fantasy
Kanada Leonard Cohen
(*1934) composer, guitarist, singer, writer, actor, poet
Spojené státy Ethan Coen
(*1957) director, scriptwriter
Velká Británie H. G. Wells
(*1866) writer
Viktor Preiss
Planet positions:
SunSun
Pisces
22°04’
 
MoonMoon
Sagittarius
(?)
 
MercuryMercury
Pisces
13°08’
R
VenusVenus
Aquarius
9°33’
 
MarsMars
Pisces
6°55’
 
JupiterJupiter
Scorpio
27°33’
 
SaturnSaturn
Leo
2°21’
R
UranusUranus
Gemini
17°51’
 
NeptuneNeptune
Libra
9°54’
R
PlutoPluto
Leo
11°21’
R
NodeNode (M)
Gemini
6°21’
R
LilithLilith (M)
Capricorn
4°36’
 
ChironChiron
Scorpio
8°18’
R
Elements:
4xFireFire
0xEarthEarth
4xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
September 22nd
(Tomorrow)
Ukrajina Paul Muni
(*1895) actor
Austrálie Nick Cave
(*1957) composer, singer, writer, actor
Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) writer
Itálie Andrea Bocelli
(*1958) singer
Velká Británie Michael Faraday
(*1791) physicist, chemist
Famous people who passed away on September 21st
Dánsko King Haakon VII
(*1872 - 1957) King of Norway
Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) poet, novelist
Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) philosopher
Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) athlete, sprinter
Francie Liliane Bettencourt
(*1922 - 2017) businesswoman

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Scorpio Scorpio
Show calendar »