Viliam Polónyi wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Viliam Polónyi - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Krupina
Country:
Age:
† 84 years
Occupation:
actor

Viliam Polónyi - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
6 July 1928 - uknown time (?)
House system:
no system
(Viliam Polónyi 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Viliam Polónyi
Date of Birth - Jul 6, 1928
(actor, instagram)

Viliam Polónyi - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2011) - Slovenské kino (TV series)
(2007) - Takí sme boli
(2004) - Zlatý hlas
(2000) - The Pilgrimage of Students Peter and Jacob
(2000) - Ako divé husi
(1999) - O ľuďoch a čarodejníkoch
(1998) - Knieža
(1997) - Super Senzi Senzus
(1995) - Tajomstvo šťastia
(1995) - Chichôtka
(1995) - Hu - hu bratia
(1995) - Cik-cak cik-cak-bum
(1993) - Posledný prázdninový príbeh
(1993) - Kmotor Remenár a kmotor Hrebenár
(1993) - Duo Zemganno
(1992) - Kmotor Remenár a kmotor Hrebenár
(1991) - Safari za kuchyňou (TV series)
(1991) - Rozprávka rozprávok
(1991) - Konečná dolina
(1990) - Svědek umírajícího času
(1990) - Spomalený úder
(1989) - Živé svetlo
(1989) - Škola detektívky (TV series)
(1989) - Semaforová rozprávka
(1989) - Sitting on a Branch, Enjoying Myself
(1989) - Roky prelomu (TV series)
(1989) - Reverend
(1989) - Pytačky
(1989) - Mediteránske rozprávky
(1989) - Domáce strašidlá
(1988) - Stretnúť človeka (TV series)
(1988) - Tvár v rose
(1988) - Šášovský hradný pán a ladomerská mýtnička
(1988) - Rátanie havranov
(1988) - Na také prípady sa nezabúda
(1988) - Dravý nálet panny
(1988) - Ale, choď!
(1987) - Zásnuby
(1987) - Záplata na záplate
(1987) - Freckled Max and the Ghost
(1987) - O tom, ako šibal Peterko mäsiara Kocha prekabátil
(1987) - Neďaleko do neba
(1987) - Mechanici
(1987) - Hody
(1985) - Sršne v úli (TV series)
(1985) - Skleníková Venuša
(1985) - Praženica
(1985) - Pipo schafft alle
(1985) - Materské znamienko (TV series)
(1984) - Vrabce z Tŕnia (TV series)
(1984) - Profesionál života
(1984) - Pesničky do každého počasia - Vstupujte po jednom!
(1984) - Neodchádzaj nocou letnou
(1984) - Dies irae
(1983) - Den otevřených dveří aneb Čí jsou hory? Kavčí!
(1983) - Zrelá mladosť
(1983) - Třetí skoba pro Kocoura
(1983) - Tisícročná včela
(1983) - Tisícročná včela (TV series)
(1983) - Sojky v hlave
(1983) - O statečném kováři
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV series)
(1983) - Drotár
(1982) - Veľké preteky
(1982) - Keď radí strach
(1982) - Chuť vody
(1982) - Explózia
(1981) - Vták nociar
(1981) - Plavčík a Vratko
(1981) - Kosenie jastrabej lúky
(1981) - Katera
(1981) - Hlúpa rozprávka
(1980) - Živá voda
(1980) - Najatý klaun
(1980) - Moje kone vrané (TV series)
(1980) - Hodiny
(1979) - Veľký Mogul
(1979) - Smrť chodí po horách
(1979) - Mišo
(1979) - Dve frašky
(1979) - A pobežím až na kraj sveta
(1978) - Zlaté časy
(1978) - Pustý dvor
(1978) - Príbeľská vzbura Janka Kráľa
(1978) - Krutá ľúbosť
(1978) - Klebetnice
(1977) - Sedem krátkych rokov inžiniera Hagaru
(1976) - Red Wine
(1975) - Straty a nálezy (TV series)
(1975) - Sebechlebskí hudci
(1975) - Pacho, hybský zbojník
(1975) - Nepokojná láska (TV series)
(1974) - Trofej neznámeho strelca
(1974) - Tajný agent
(1974) - Oblaky - modriny
(1974) - Deň, ktorý neumrie
(1973) - Statky - zmätky
(1973) - Skrytý prameň
(1973) - The Case of the Dissolute Beauty
(1973) - Očovské pastorále
(1973) - Hriech Kataríny Padychovej
(1972) - Šaty
(1972) - Stávka o Leokádiu
(1971) - Zaprášené histórie Ema Bohúňa (TV series)
(1971) - Slávny pes
(1971) - Páni sa zabávajú
(1971) - Klinko a Kompit kráľ
(1970) - Rekviem za rytierov
(1970) - Rajský plyn
(1970) - Pán si neželal nič
(1970) - Naši pred bránami
(1969) - Láska neláskavá
(1969) - Génius
(1969) - Generácia
(1968) - Špinavé ruky
(1968) - Pomsta starej dámy alebo na každého raz dôjde
(1968) - Hostinec pod gaštanom
(1968) - Balada o siedmich obesených
(1967) - Rok na dedine
(1967) - Profily (TV series)
(1967) - Zrkadlo občana Pokorného (TV series)
(1967) - Volanie démonov
(1967) - Pasca
(1967) - Drak sa vracia
(1966) - Vrah zo záhrobia
(1966) - Tango pre medveďa
(1966) - Jeden deň pre starú paniu
(1965) - Šerif za mrežami
(1965) - Smrť prichádza v daždi
(1965) - Odhalenie Alžbety Báthoryčky
(1965) - Námestie svätej Alžbety
(1965) - Mŕtvi nespievajú
(1965) - Before Tonight Is Over
(1964) - Všetko naopak
(1964) - Sám vojak v poli
(1964) - Prípad Barnabáš Kos
(1964) - Archimedov zákon
(1963) - Výhybka
(1963) - Tvár v okne
(1963) - Proces o oslí tieň
(1962) - Výlet po Dunaji
(1961) - Pieseň o sivom holubovi
(1959) - Prervannaja pesňa
(1958) - Šťastie príde v nedeľu
(1957) - Forty-Four Mutineers
(1956) - Nie je Adam ako Adam
(1956) - Čisté ruky
(1956) - Čert nespí
(1953) - V piatok trinásteho
Viliam Polónyi 2019 - Astrological Charts, Astrology Online

Viliam Polónyi, Birth Chart Horoscopes & Signs - Cancer

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Cancer

Sun in Cancer
14°08’

Sun Sign - Zodiac Sign
Cancer is ruled by the Moon, which gives people born under this sign great emotional sensitivity. They are thus often reserved and shy.
MOON PHASE

Full Moon

Culmination, Fulfillment, Illumination, Realization, Experience
HOROSCOPES
Dragon

Dragon (Earth)

Chinese horoscope
Dragon bursts with strength, energy and health. People born in the Year of the Fragon are very open, and never petty. They hate hypocrisy and gossip and generally do not have the best diplomatic dexterity. They are trusting and allow themselves to be manipulated.
Fir

Fir Tree

Celtic tree horoscope
The Fir people are very hardworking and talented, endowed with cool beauty and dignity. They can do any job or solve any problem with their special originality, and most of their efforts will lead to a successful end.
NUMEROLOGY REPORT
6

Life Path - 6

Numerology - Life Path Number
These people will have to make choices very often and it is necessary to make the right decisions in the face of emerging opportunities. Romantic relationship, family and home are the foundations for success. They like helping others.
6

Birthday 6th - Harmony

Numerology - Birthday Number
These people need love and warmth of home. They do everything to achieve harmony. They seek a partner for the whole life. They are kind, sensitive, considerate, and ingenuous. They love their family and other people. They live ordinary married life.

Viliam Polónyi 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Viliam Polónyi - actor

Viliam Polónyi was born on July 6, 1928 in Krupina
Viliam Polónyi at:
Wikipedia.orgViliam Polónyi full biography - Wikipedia
Famous people born on
June 17th
(Today)
Spojené státy Greg Kinnear
(*1963) actor
Spojené státy Venus Williams
(*1980) tennis player
Rusko Igor Stravinsky
(*1882) composer
Spojené státy Jason Patric
(*1966) actor
Polsko Krzysztof Zanussi
(*1939) actor, director, scriptwriter
Viliam Polónyi
Planet positions:
SunSun
Cancer
14°08’
 
MoonMoon
Aquarius
(?)
 
MercuryMercury
Cancer
4°01’
R
VenusVenus
Cancer
15°28’
 
MarsMars
Taurus
7°13’
 
JupiterJupiter
Taurus
5°52’
 
SaturnSaturn
Sagittarius
13°47’
R
UranusUranus
Aries
7°22’
 
NeptuneNeptune
Leo
27°18’
 
PlutoPluto
Cancer
16°36’
 
NodeNode (M)
Gemini
7°43’
R
LilithLilith (M)
Scorpio
24°32’
 
ChironChiron
Taurus
9°29’
 
Elements:
3xFireFire
2xEarthEarth
3xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
June 18th
(Tomorrow)
Itálie Isabella Rossellini
(*1952) actress
Spojené státy Jeanette MacDonald
(*1901) actress, singer
Spojené státy Richard Boone
(*1917) actor
Velká Británie Paul McCartney
(*1942) composer, actor, director, scriptwriter
Polsko Lech Kaczyński
(*1949) politician, president of Poland, twin brother Jarosła Kaczynski
Famous people who passed away on June 17th
Spojené státy Jeff Chandler
(*1918 - 1961) actor, singer
Spojené státy James Eubert Holshouser
(*1934 - 2013) politician
Spojené státy John Matuszak
(*1950 - 1989) American football player
Spojené státy Jack Parsons
(*1914 - 1952) scientist
Spojené státy Max Perkins
(*1884 - 1947)

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Full Moon in Sagittarius Sagittarius
Show calendar »