Vítězslav Černý wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Vítězslav Černý - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 64 years
Death:
Occupation:
actor

Vítězslav Černý - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
1 July 1922 - uknown time (?)
House system:
no system
(Vítězslav Černý 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Vítězslav Černý
Date of Birth - Jul 1, 1922
(actor, instagram)

Vítězslav Černý - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV series)
(1983) - Tažní ptáci
(1983) - Propast
(1982) - Šéfe, to je věc!
(1982) - Smrt gospodina Goluže
(1982) - Příště budeme chytřejší, staroušku!
(1982) - Dynastie Nováků (TV series)
(1981) - Buldoci a třešně
(1980) - Co je doma, to se počítá, pánové...
(1979) - Poprask na silnici E 4
(1979) - Pan Vok odchází
(1979) - Jablko
(1979) - Dům pro Helenu
(1979) - Dnes v jednom domě (TV series)
(1978) - Stříbrná pila (TV series)
(1978) - „Já už budu hodný, dědečku!“
(1978) - Deváté srdce
(1977) - Žena za pultem (TV series)
(1977) - Honza málem králem
(1977) - Hněv
(1977) - Což takhle dát si špenát
(1977) - Adela Has Not Had Her Supper Yet
(1976) - Zítra to roztočíme, drahoušku...!
(1976) - Smrt na černo
(1976) - Čas lásky a naděje
(1975) - Můj brácha má prima bráchu
(1975) - Chalupáři (TV series)
(1975) - Dva muži hlásí příchod
(1974) - Skokan
(1974) - Náš furiant
(1974) - Jak utopit Dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách
(1974) - Balkón
(1973) - Noc na Karlštejne
(1972) - Zlatá svatba
(1972) - Slepé střevo
(1972) - Půlnoční kolona
(1972) - Pan Tau fährt Taxi
(1971) - Ženy v ofsajdu
(1971) - Velikonoční dovolená
(1971) - Taková normální rodinka (TV series)
(1971) - Lásky Emanuela Přibyla
(1971) - The Girl on the Broomstick
(1970) - „Pane, vy jste vdova!“
(1970) - The Phantom of Operette (TV series)
(1970) - Čert a Káča
(1970) - Bližní na tapetě: Šprýmař
(1969) - Young Bohácek's Sufferings
(1969) - Six Black-Haired Girls
(1969) - Revue für den Thronfolger
(1969) - Case for a Rookie Hangman
(1969) - Přehlídce velím já!
(1969) - Pan Tau (TV series)
(1969) - Odvážná slečna
(1968) - The Incredibly Sad Princess
(1968) - „Rakev ve snu viděti...“
(1968) - Pražský Sherlock Holmes
(1968) - Červená kůlna
(1967) - Ta naše písnička česká
(1967) - Soudce Stokroč (TV series)
(1967) - Sedm žen Alfonse Karáska
(1967) - Píseň pro Rudolfa III. (TV series)
(1967) - Klec pro dva
(1966) - Ženu ani květinou neuhodíš
(1966) - Martin Speaking
(1966) - Eliška a její rod (TV series)
(1965) - Zločin v dívčí škole
(1965) - Vajshoblhák a státní tajemství
(1965) - Každý mladý muž
(1964) - Vysílá studio A
(1964) - Třiatřicet stříbrných křepelek
(1964) - Skok do tmy
(1964) - Preclík
(1964) - Lov na mamuta
(1964) - Adventures with a Naked Boy
(1964) - The Jester's Tale
(1963) - Dead, Read It!
(1963) - Mezi námi zloději
(1963) - Lucie
(1963) - When the Cat Comes
(1962) - Zámek pro Barborku
(1962) - Koffer mit Dynamit
(1962) - Potíže s kulturou
(1962) - Two Men from Another World
(1962) - Černá dynastie
(1961) - Spadla s měsíce
(1961) - Procesí k panence
(1961) - Florián
(1961) - Baron Munchausen
(1960) - Waltz for a Million
(1960) - Rychlík do Ostravy
(1960) - Případ Lupínek
(1960) - Přežil jsem svou smrt
(1960) - Pochodně
(1960) - Chlap jak hora
(1959) - Taková láska
(1959) - Slečna od vody
(1959) - Rodina Bláhova (TV series)
(1959) - Probuzení
(1959) - O medvědu Ondřejovi
(1959) - Medvěd a strašidla
(1959) - Kam čert nemůže
(1959) - Dařbuján a Pandrhola
(1958) - Zatoulané dělo
(1958) - Tři přání
(1958) - O věcech nadpřirozených
(1958) - Morálka paní Dulské
(1958) - Hlavní výhra
(1957) - Štěňata
(1957) - Snadný život
(1957) - Florenc 13,30
(1956) - The Golden Spider
(1956) - Hrátky s čertem
Vítězslav Černý 2019 - Astrological Charts, Astrology Online

Vítězslav Černý, Birth Chart Horoscopes & Signs - Cancer

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Cancer

Sun in Cancer
8°50’

Sun Sign - Zodiac Sign
Cancer is ruled by the Moon, which gives people born under this sign great emotional sensitivity. They are thus often reserved and shy.
MOON PHASE

Crescent (Waxing) Moon

Expansion, Growth, Struggle, Opportunity
HOROSCOPES
Dog

Dog (Water)

Chinese horoscope
Dog is loner, extremely stubborn and highly suspicious of new acquaintances. People born in the Year of the Dog tend to submerge themselves in completely unimportant matters and details. They are a bit crazy, but their evolved sensibilities and critical spirit help to protect them from the worst.
Apple

Apple Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Apple tree are usually pleasant, and have a special charisma. When dealing with others they are usually warm and generous. They are contemplative and willing to embark on any adventure.
NUMEROLOGY REPORT
22

Life Path - 22

Numerology - Life Path Number
These people seek collective activities. They are highly intelligent. Personal life is in the second place. They have the desire to build things for others. They are able to see far and in a broad context.
1

Birthday 1st - Independence

Numerology - Birthday Number
These people are independent and capable of deep love. They are able to make their own decisions. They are forgiving, respectable, accurate and honest. They are straightforward and can express themselves clearly. They like modern things and they introduce them with flexibility. They can think creatively and they use creativity to promote their objectives and to search for new possibilities. They are positive and smart.

Vítězslav Černý 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Vítězslav Černý - actor

Vítězslav Černý was born on July 1, 1922 in Prague
Vítězslav Černý at:
Wikipedia.orgVítězslav Černý full biography - Wikipedia
Famous people born on
October 22nd
(Today)
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) actor, director
Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) actor
Francie Catherine Deneuve
(*1943) actress
Japonsko Joan Fontaine
(*1917) actress
Jamajka Shaggy
(*1968) singer
Vítězslav Černý
Planet positions:
SunSun
Cancer
8°50’
 
MoonMoon
Libra
(?)
 
MercuryMercury
Gemini
22°13’
 
VenusVenus
Leo
14°00’
 
MarsMars
Sagittarius
12°46’
R
JupiterJupiter
Libra
9°54’
 
SaturnSaturn
Libra
1°27’
 
UranusUranus
Pisces
13°32’
R
NeptuneNeptune
Leo
14°20’
 
PlutoPluto
Cancer
9°33’
 
NodeNode (M)
Libra
4°03’
R
LilithLilith (M)
Pisces
19°47’
 
ChironChiron
Aries
17°19’
 
Elements:
3xFireFire
0xEarthEarth
6xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
October 23rd
(Tomorrow)
Kanada Ryan Reynolds
(*1976) actor
Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) composer
Švýcarsko Felix Bloch
(*1905) physicist
Spojené státy Barron Hilton
(*1927)
Spojené státy Michael Crichton
(*1942) writer, scriptwriter
Famous people who passed away on October 22nd
Itálie Lino Ventura
(*1919 - 1987) actor
Francie Paul Cézanne
(*1839 - 1906) painter
Velká Británie Kingsley Amis
(*1922 - 1995) poet, novelist
Alžírsko Louis Pierre Althusser
(*1918 - 1990) philosopher
Francie Fernandez Arman
(*1928 - 2005) painter

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Leo Leo
Show calendar »