Vítězslav Jandák wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Vítězslav Jandák - Birth Chart
(Mgr. Vítězslav Jandák)

Gender:
Male
Birth:
*1947
Country:
Age:
72 years
Occupation:
actor, politician

Vítězslav Jandák - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1947 (?)
House system:
no system (?)
(Vítězslav Jandák 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Vítězslav Jandák
Date of Birth - Year *1947
(actor, politician, instagram)

Vítězslav Jandák - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Policejní historky
(2014) - Bastardi (TV series)
(2013) - Kdopak by se Čecha bál
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Film o filmu: Bouřlivé víno
(2009) - Hugo Toxxx: Volte mě (music video)
(2009) - Fakta Barbory Tachecí
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2008) - Samotářka Míla
(2007) - Vladimír Körner
(2006) - Cesta k moci
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Otázky Václava Moravce
(2004) - Tajné sny
(2004) - Černí baroni (TV series)
(2002) - Benefice Václava Vorlíčka
(2002) - Perníková věž
(2001) - Z pekla štěstí 2
(2001) - Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko
(2000) - Věštírna
(2000) - Početí mého mladšího bratra
(2000) - Pramen života
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Z pekla štěstí (TV series)
(1999) - Z pekla štěstí
(1999) - Policajti z předměstí (TV series)
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1997) - Úsměvy
(1997) - Setkávání
(1996) - Konto separato
(1995) - Nevinný
(1995) - Divoké pivo
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Caruso Show
(1994) - Z rodu Přemyslovců (TV series)
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV series)
(1992) - Kufr
(1992) - Silvestrovská překvapení
(1992) - Kačenka a zase ta strašidla
(1992) - Kačenka a strašidla
(1992) - Brokovnice
(1991) - Der Froschkönig
(1991) - Velmi uvěřitelné příběhy: Siláci
(1991) - Velmi uvěřitelné příběhy (TV series)
(1991) - Tankový prapor
(1991) - Nález
(1991) - Domácí představení
(1990) - Zvonokosy
(1990) - Zápas o člověka Nelibu
(1990) - Tichá bolest
(1990) - Ten můj tam má spolužáka
(1990) - Byli jsme to my?
(1989) - Podľa zvyku starého
(1989) - Úraz
(1989) - Skřivánčí ticho
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - Můj přítel d'Artagnan
(1989) - Jízda králů
(1989) - Divoká svině
(1989) - Čeleď brouků finančníků
(1988) - U nás doma (TV series)
(1988) - Případ medvědí jeskyně
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV series)
(1988) - Paní Liška
(1988) - Moudrá sova
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - Lovec senzací
(1988) - Horká kaše
(1987) - Pět přání
(1987) - Střecha nad hlavou
(1987) - Přízrak
(1987) - Pravidlá kruhu
(1987) - Koupelna
(1987) - Who's That Soldier?
(1986) - Přijďte k nám na večeři
(1986) - XYZ
(1986) - Stopy zločinu: Otmar čeká spojku
(1986) - Není sirotek jako sirotek
(1986) - Mladé víno
(1986) - Jsou určité hranice
(1986) - Hledač pokladu
(1986) - Černá punčocha
(1986) - Akcia Edelstein
(1985) - Velké sedlo (TV series)
(1985) - Havárie
(1985) - Černá země (TV series)
(1984) - Stín kapradiny
(1984) - Slané pohádky (TV series)
(1984) - O princezně Solimánské
(1984) - Láska z pasáže
(1984) - Ferdinande, vrať se
(1984) - Až do konce
(1984) - Angolský deník lékařky
(1983) - Zkouška
(1983) - Zámek Nekonečno
(1983) - Psí kůže
(1983) - Dva kluci v palbě
(1983) - Cizí lidé
(1982) - Šéfe, to je věc!
(1982) - Salvador, sedmnáctého března krátce po páté
(1981) - Zralé víno
(1981) - Zpěv naděje
(1980) - Zlatá slepice
(1980) - Za trnkovým keřem
(1980) - The Medal
(1980) - Dvacet tisíc mil pod mořem
(1980) - Děti zítřků
(1980) - Co je doma, to se počítá, pánové...
(1979) - Mejdan na písku
(1979) - Kozel v kufru
(1979) - Diagnóza smrti
(1979) - Arabela (TV series)
(1978) - Trasa
(1978) - Stříbrná pila (TV series)
(1978) - Pohár pro vítěze
(1978) - Mladý muž a bílá velryba
(1978) - Ježčí kůže
(1977) - Vo Brikitě
(1977) - Stránky z deníku
(1977) - Proč nevěřit na zázraky
(1977) - O Honzovi a Barušce
(1977) - Muž, který nesmí zemřít (TV series)
(1977) - Král jelenem
(1977) - Florijánkovo štěstí
(1976) - Vítek
(1976) - První housle
(1976) - Povídky Svatopluka Čecha
(1976) - Knabe mit den 13 Vätern, Der (TV series)
(1976) - Hodně štěstí!
(1976) - Smoke on the Potato Fields
(1976) - Dobrý den, město
(1976) - Bouřlivé víno
(1976) - Beethoven - Tage aus einem Leben
(1975) - Stěhovaví ptáci
(1975) - Plavení hříbat
(1975) - The Liberation of Prague
(1975) - Operation: Daybreak
(1975) - Magnetická luneta
(1975) - Dva muži hlásí příchod
(1974) - Sokolovo
(1974) - Slovácko sa nesúdí (TV series)
(1974) - Lesní ženka
(1973) - Údolí krásných žab
(1973) - Three Wishes for Cinderella
(1973) - Trávnička
(1973) - Strach
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1973) - Adam a Otka
(1972) - Rodeo
(1972) - Ctná paní Lucie (TV series)
(1972) - ...a pozdravuji vlaštovky
(1971) - Velikonoční dovolená
(1971) - První radosti
(1971) - Pět mužů a jedno srdce
(1971) - Metráček
(1971) - Klíč
(1970) - Žižkův meč
(1969) - Princezna Lada
(1969) - Hřích boha
Vítězslav Jandák - Partner relationships
Vítězslav Jandák Astro-Databank - Astro Database Categories

Vítězslav Jandák, Birth Chart Horoscopes & Signs - Leo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Leo

Sun in Leo
10°18’

Sun Sign - Zodiac Sign
Leo gives people who were born under this sign healthy self-esteem and natural authority. They have the power to dominate and control others, but they are generous and friendly.
MOON PHASE

Full Moon

Culmination, Fulfillment, Illumination, Realization, Experience
HOROSCOPES
Pig

Pig (Fire)

Chinese horoscope
Pig is a good-natured, courteous gentleman who’s always willing to help. You can trust Pigs, because they will never betray you and will never even think about it. They are naive, trusting and in need of protection.
Cypress

Cypress Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Cypress are tolerant, resourceful and faithful. However, they are also quite lazy and inclined to oppress the weak in their surroundings. They have the ability to endure the adversity of fate, which does not break them; on contrary, they learn from the experience.
NUMEROLOGY REPORT
5

Life Path - 5

Numerology - Life Path Number
These people need movement and change, and they like to travel. They search for freedom and adventure. They are open to new things and ideas. They have an inclination for leadership. They are ambitious but they are also very sensitive and avoid routine and boredom.
3

Birthday 3rd - Friendship

Numerology - Birthday Number
These people are social and friendly. They like people and have many friends. They are honest. They are creative and have many ideas. They are not afraid of other people. In a romantic relationship they want to be independent. It is very important that they find a partner who is social.

Vítězslav Jandák 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Vítězslav Jandák - actor, politician

Vítězslav Jandák was born Year *1947 in Czech City
Vítězslav Jandák at:
Wikipedia.orgVítězslav Jandák full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 19th
(Today)
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) actor
Itálie Alessandra Martines
(*1963) actress, dancer
Finsko Mika Waltari
(*1908) writer, translator
Spojené státy Frances Farmer
(*1913) actress
Spojené státy Cass Elliot
(*1941) singer
Vítězslav Jandák
Planet positions:
SunSun
Leo
10°18’
 
MoonMoon
Aquarius
(?)
 
MercuryMercury
Cancer
21°02’
 
VenusVenus
Leo
1°47’
 
MarsMars
Gemini
23°04’
 
JupiterJupiter
Scorpio
18°12’
 
SaturnSaturn
Leo
12°08’
 
UranusUranus
Gemini
24°41’
 
NeptuneNeptune
Libra
8°32’
 
PlutoPluto
Leo
12°53’
 
NodeNode (M)
Taurus
28°47’
R
LilithLilith (M)
Capricorn
20°31’
 
ChironChiron
Scorpio
3°15’
 
Elements:
5xFireFire
1xEarthEarth
5xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
September 20th
(Tomorrow)
Itálie Sophia Loren
(*1934) actress
Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) american writer, columnist, politician
Itálie Asia Argento
(*1975) actress
Francie Sabine Azéma
(*1949) actress
Spojené státy Yuna Itō
(*1983) actress, singer
Famous people who passed away on September 19th
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) founder of banker Rothschild dynasty
Spojené státy James Garfield
(*1831 - 1881) 20th President of the United States
Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) writer, actress
Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrologer
Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) philosopher

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Taurus Taurus
Show calendar »