Vladimír Dlouhý wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Vladimír Dlouhý - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 52 years
Death:
Occupation:
actor

Vladimír Dlouhý - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
10 June 1958 - uknown time (?)
House system:
no system
(Vladimír Dlouhý 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Vladimír Dlouhý
Date of Birth - Jun 10, 1958
(actor, instagram)

Vladimír Dlouhý - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2014) - Tajemství Vladimíra Dlouhého
(2011) - Příběhy slavných: Ten, který skákal přes kaluže
(2010) - Rozmarná léta českého filmu
(2010) - Kajínek
(2010) - Domina
(2009) - Dobrý dabing ještě žije
(2009) - Ako vznikol film Ženy môjho muža
(2009) - Ženy môjho muža
(2009) - Zakázaný člověk
(2009) - Sněžná noc
(2009) - Smyčka
(2009) - Post Bellum
(2009) - Lonely Hearts Club
(2008) - Vlna
(2008) - Sofie a ukradený poklad
(2008) - Guard No. 47
(2008) - Organized Crime Unit (TV series)
(2008) - Aljona
(2007) - Jistota nejhoršího
(2007) - Hraběnky (TV series)
(2006) - Škodná
(2006) - Swingtime
(2006) - Malé velké gatě
(2006) - Krev zmizelého (TV series)
(2006) - Hranice
(2005) - Revizor
(2005) - Rána z milosti
(2005) - Pohádka o houslích a viole
(2005) - Shadows of the Deceased
(2004) - Non Plus Ultras
(2004) - Nadměrné maličkosti: Bahno
(2004) - Milenci a vrazi
(2004) - Malý svět
(2003) - Město bez dechu
(2003) - Jedna ruka netleská
(2002) - Já a moji synové...
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2002) - Antonín Dvořák - Deo Gratias
(2002) - Na dotek
(2001) - Nevyjasněná úmrtí: Já se tam vrátím
(2001) - Ta třetí
(2001) - Pravdivý příběh Antonie Pařízkové, lehké holky s dobrým srdcem
(2001) - O ztracené lásce (TV series)
(2001) - Elixír a Halíbela
(2001) - Den, kdy nevyšlo slunce
(2001) - Černí andělé (TV series)
(2001) - Azyl
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Přízraky mezi námi (TV series)
(1999) - O princezně z Rimini
(1999) - Oběti: Přepadení
(1999) - Jistota
(1998) - Tibet, dalajlama, poselství
(1998) - Zítra vystoupím v Trondheimu
(1998) - Třikrát život, třikrát smrt
(1998) - Stříbrný a Ryšavec
(1998) - Genij vlasti
(1998) - Ex offo
(1998) - Čas dluhů
(1998) - Cestující bez zavazadel
(1997) - První a poslední
(1997) - Kouzelnice
(1997) - Buttoners
(1997) - Bronzová koruna
(1997) - Báječná léta pod psa
(1996) - Žofín, ostrov vzpomínek a snů (TV series)
(1996) - Poe a vražda krásné dívky
(1996) - Edgar
(1996) - Ďábel v Praze (TV series)
(1996) - Cesta do pekla a zpátky
(1996) - Boomerang
(1995) - Ruleta
(1995) - Omyl děda Vševěda
(1995) - Malostranské humoresky
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV series)
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Laskavý divák promine (TV series)
(1994) - Elegantní řešení
(1994) - Divadelní román
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1993) - Pozůstalost
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV series)
(1992) - Tvář za sklem
(1992) - O princi, který měl o kolečko víc
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV series)
(1991) - Zálety koňského handlíře
(1991) - Případy pana Janíka
(1991) - Prosím, vaše lordstvo!
(1991) - O třech stříbrných hřebenech
(1991) - Largo desolato
(1990) - Přísahám a slibuji (TV series)
(1990) - Princezna Slonbidlo
(1990) - Křížová vazba
(1990) - Kdo dostane burák?
(1990) - Don Juan
(1989) - Sáňkování není povoleno
(1989) - Případy podporučíka Haniky (TV series)
(1989) - Než poznáš první úsměv
(1989) - Kam zmizela 55. ZŠ
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - Верни ще останем
(1988) - Strom pohádek: Rozhodni obraze krásný
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV series)
(1988) - Návrat
(1988) - Druhý dech (TV series)
(1988) - Bude řeč o penězích
(1988) - Bludiště cest
(1987) - Jedeme dál
(1987) - Sychravé království
(1987) - Strom pohádek (TV series)
(1987) - Spřízněni dobou (TV series)
(1987) - O lesním království
(1987) - Motovidla
(1986) - Zlá krev (TV series)
(1986) - Sardinky aneb Život jedné rodinky
(1986) - Případ Kolman
(1986) - Přepadení
(1986) - Prstýnek bez kamínku
(1986) - Nám se to stát nemůže
(1986) - Mandarinkový pokoj
(1986) - Každý má svůj den
(1986) - Bylo nás šest (TV series)
(1985) - Reklamy Jitky Molavcové
(1985) - Galasuperšou
(1985) - Trpká chuť slávy
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1985) - Revue za šest korun
(1984) - Give the Devil His Due
(1984) - The Ambulance (TV series)
(1984) - Láska z pasáže
(1984) - Dotek ruky
(1984) - Berete se dobrovolně?
(1983) - Větrná setba
(1983) - Obraz
(1983) - Brakýři
(1982) - Poslední vlak
(1982) - O labuti
(1982) - Dynastie Nováků (TV series)
(1982) - Doktor z vejminku (TV series)
(1982) - Dobrá Voda (TV series)
(1982) - A zlehka zazvoní
(1981) - O Vánocích už nechci slyšet ani slovo
(1981) - Mezičas
(1981) - Cesta do Rokycan
(1980) - Tak se ptám
(1980) - Než se zvedne opona
(1980) - Už vám není dvacet, paní Bláhová
(1980) - Peripetie
(1980) - Něco je ve vzduchu
(1980) - Můj nezdolný lev
(1979) - Ženich mezi dveřmi
(1979) - Matka
(1979) - Kaliba
(1979) - Indiáni z Větrova
(1979) - Chvíle pro píseň trubky
(1979) - Arabela (TV series)
(1978) - Zastretý farebný svet
(1978) - Podej mi ruku a přestaň se bát
(1978) - Mapa zámořských objevů
(1978) - Cesta domů
(1977) - Šestapadesát neomluvených hodin
(1977) - Hop - a je tu lidoop
(1976) - Die Insel der Silberreiher
(1976) - Konečně si rozumíme
(1975) - Plavení hříbat
(1975) - Matka (TV series)
(1975) - Anna, sestra Jany
(1974) - Robinson Girl
(1974) - Osud jménem Kamila
(1974) - Na startu je delfín
(1974) - Kvočny a Král
(1973) - Počkám, až zabiješ
(1973) - Milionár
(1972) - Die Gestohlene Schlacht
(1971) - Hund über Bord
(1970) - Jumping Over Puddles Again
Vladimír Dlouhý 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Vladimír Dlouhý, Birth Chart Horoscopes & Signs - Gemini

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Gemini

Sun in Gemini
19°05’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Gemini are people of many talents and they are able to use their skills in both theory and practice. They are very intelligent and quick-witted people who are interested in everything that happen around them, and they can quickly adapt to any new situation.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Dog

Dog (Earth)

Chinese horoscope
Dog is loner, extremely stubborn and highly suspicious of new acquaintances. People born in the Year of the Dog tend to submerge themselves in completely unimportant matters and details. They are a bit crazy, but their evolved sensibilities and critical spirit help to protect them from the worst.
Hornbeam

Hornbeam Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Hornbeam do great in professions such as bank clerks or civil servants, or in military and police functions. They have a great sense of order, responsibility and justice. It is easy for them to conform to a set system or order and they like to ensure strict adherence to laws and generally accepted rules.
NUMEROLOGY REPORT
3

Life Path - 3

Numerology - Life Path Number
These people are mentally alert and have creative minds. They are creative and original, and they have a good imagination. They hate boredom and like to cooperate with others. They are charming and witty. They are critical of others and they should therefore learn how to be more diplomatic. They need to work freely and without restraints.
10

Birthday 10th - Strength

Numerology - Birthday Number
These people are emotionally very strong. They are independent, self-sufficient and proud. They are hardworking, honest and confident. They safeguard their privacy. They only achieve success if they work hard. They have leadership tendency.

Vladimír Dlouhý 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Vladimír Dlouhý - actor

Vladimír Dlouhý was born on June 10, 1958 in Prague
Vladimír Dlouhý at:
Wikipedia.orgVladimír Dlouhý full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 21st
(Today)
Spojené státy Bill Murray
(*1950) actor, scriptwriter
Spojené státy Stephen King
(*1947) author of horror, supernatural fiction, suspense, science fiction, and fantasy
Kanada Leonard Cohen
(*1934) composer, guitarist, singer, writer, actor, poet
Spojené státy Ethan Coen
(*1957) director, scriptwriter
Velká Británie H. G. Wells
(*1866) writer
Vladimír Dlouhý
Planet positions:
SunSun
Gemini
19°05’
 
MoonMoon
Aries
(?)
 
MercuryMercury
Gemini
9°14’
 
VenusVenus
Taurus
10°45’
 
MarsMars
Aries
2°18’
 
JupiterJupiter
Libra
21°51’
R
SaturnSaturn
Sagittarius
22°40’
R
UranusUranus
Leo
8°52’
 
NeptuneNeptune
Scorpio
2°17’
R
PlutoPluto
Leo
29°59’
 
NodeNode (M)
Libra
28°53’
R
LilithLilith (M)
Aries
12°18’
 
ChironChiron
Aquarius
22°37’
R
Elements:
6xFireFire
1xEarthEarth
5xAirAir
1xWaterWater
Famous people born on
September 22nd
(Tomorrow)
Ukrajina Paul Muni
(*1895) actor
Austrálie Nick Cave
(*1957) composer, singer, writer, actor
Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) writer
Itálie Andrea Bocelli
(*1958) singer
Velká Británie Michael Faraday
(*1791) physicist, chemist
Famous people who passed away on September 21st
Dánsko King Haakon VII
(*1872 - 1957) King of Norway
Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) poet, novelist
Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) philosopher
Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) athlete, sprinter
Francie Liliane Bettencourt
(*1922 - 2017) businesswoman

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Scorpio Scorpio
Show calendar »