Vladimír Drha wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Vladimír Drha - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 73 years
Death:
Occupation:
director, scriptwriter

Vladimír Drha - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
7 May 1944 - uknown time (?)
House system:
no system
(Vladimír Drha 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Vladimír Drha
Date of Birth - May 7, 1944
(director, scriptwriter, instagram)

Vladimír Drha - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2011) - Inventura Febia: Zvláštní světy Hrabala a Fukse
(2011) - Inventura Febia: Vůdci a jejich voliči
(2008) - English Strawberries
(2007) - Velmi křehké vztahy (TV series)
(2006) - Vzduchem cestovati
(2006) - Báječní Češi na létajících strojích
(2006) - O malíři Adamovi
(2005) - Žena svéhlavá
(2005) - Bazén (TV series)
(2004) - Rodinná pouta (TV series)
(2004) - Nadměrné maličkosti: Bahno
(2004) - Když chcípne pes
(2003) - Jen ve zpěvu
(2003) - Elmar Klos - Život bez scénáře
(2002) - Divadlo žije!
(2001) - Píseň cvrčků
(2000) - Začátek světa
(2000) - Početí mého mladšího bratra
(1999) - Velká pardubická koňská opera
(1999) - Nejsem svůj pes
(1998) - Vykání psovi
(1998) - Stříbrný a Ryšavec
(1997) - O perlové panně
(1997) - Čarodějné námluvy
(1996) - O třech rytířích, krásné paní a lněné kytli
(1996) - O princezně, která nesměla na slunce
(1996) - O mrňavém obrovi
(1995) - Nováci (TV series)
(1994) - O krvi, mléku a majonéze
(1994) - Prosté krutosti
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1993) - Racek
(1993) - Na krásné vyhlídce
(1993) - Melánie, Melánie
(1992) - The Best of Večírek
(1992) - Oko - pohled na současnost
(1992) - Všichni dobří voliči
(1992) - Bydlela v hotelu U Andělů
(1991) - Ach, ta láska nehezká
(1991) - Senoseč
(1990) - Večírek nejen pro zvané
(1990) - Jonáš, Melicharová a pavilon
(1989) - Muka obraznosti
(1989) - Jestřábí moudrost
(1987) - Ticho v soudní síni
(1987) - Dotyky
(1987) - Citlivá místa
(1985) - Mezek
(1985) - Kousek štěstí na 14
(1985) - Do zubů a do srdíčka
(1984) - Holka na krátkou trať
(1983) - Restaurace
(1983) - Radostné události
(1983) - Navždy do dálek Tichomoří
(1983) - Chladna zrána
(1982) - Šťastný domov
(1981) - Ľudský faktor
(1981) - Dneska přišel nový kluk
(1979) - Frontové divadlo
(1979) - Prípad oranžového svetla
(1979) - Jak rodí chlap
(1976) - Dostaveníčko
(1970) - Návštěvy
(1969) - 34 ženy
(1969) - Ves
(1968) - On (Karel Gott)
(1966) - Ceremoniál

Vladimír Drha - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2011) - Barrandovský videostop
(2009) - Did Michael Knight End The Cold War?
(2008) - English Strawberries
(2007) - Naška, slečna z dobré rodiny
(2006) - Čétéčko
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Zlá minuta
(2005) - Oběti: Živnostník
(2004) - Josef a Ly (TV series)
(2002) - Tváře českého filmu
(2000) - Začátek světa
(1998) - Mrtvej brouk
(1997) - Úsměvy
(1996) - Když režisér narukoval
(1992) - Přítelkyně z domu smutku (TV series)
(1990) - Súkromné životy
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1987) - Hamster in a Nightshirt (TV series)
(1985) - Mezek
(1979) - Arabela (TV series)
(1968) - The Joke

Vladimír Drha - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2006) - Báječní Češi na létajících strojích
(2000) - Začátek světa
(2000) - Početí mého mladšího bratra
(1993) - Racek
(1992) - The Best of Večírek
(1990) - Večírek nejen pro zvané
(1983) - Radostné události
(1979) - Příbuzenstvo
Vladimír Drha 2019 - Astrological Charts, Astrology Online

Vladimír Drha, Birth Chart Horoscopes & Signs - Taurus

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Taurus

Sun in Taurus
16°47’

Sun Sign - Zodiac Sign
The sign of Taurus gives people who were born under it calm and patient nature, and a sense of appreciation for beautiful and pleasant things in life. People born under the sign of Taurus are often quite introverted and they like to keep their distance, even from their best friends.
MOON PHASE

Waxing Gibbous

Consolidating gains, Expanding, Analyze, Prepare, Trust
HOROSCOPES
Monkey

Monkey (Wood)

Chinese horoscope
Monkey is a wily trickster, and is often hilarious. Monkeys are deceitful, but companionable and give the impression that they can get along with all the other animals. It is, however, only one of their tactics, since behind their appearance they hide only their own financial goals.
Poplar

Poplar Tree

Celtic tree horoscope
Person who was born under the rule of Poplar learns fast and understands quickly. Just like Poplars, people born during the time of their rule are direct and straightforward. They often have artistic talents and a sense for beauty.
NUMEROLOGY REPORT
3

Life Path - 3

Numerology - Life Path Number
These people are mentally alert and have creative minds. They are creative and original, and they have a good imagination. They hate boredom and like to cooperate with others. They are charming and witty. They are critical of others and they should therefore learn how to be more diplomatic. They need to work freely and without restraints.
7

Birthday 7th - Experience

Numerology - Birthday Number
These people have the ability to listen to their inner voice. They are sensitive and perceptive. They need a partner in their life. They often have opinions of spiritual nature; they have interest in the environment and medicine. They often becomes an activist.

Vladimír Drha 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Vladimír Drha - director, scriptwriter

Vladimír Drha was born on May 7, 1944 in Prague
Vladimír Drha at:
Wikipedia.orgVladimír Drha full biography - Wikipedia | Astro.comVladimír Drha astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comVladimír Drha astro-databank Astrotheme
Famous people born on
September 16th
(Today)
Spojené státy Mickey Rourke
(*1952) actor, scriptwriter
Spojené státy Lauren Bacall
(*1924) actress
Spojené státy Peter Falk
(*1927) actor
Spojené státy B. B. King
(*1925) singer, guitarist
Spojené státy David Copperfield
(*1956) magician, illusionist, showman
Vladimír Drha
Planet positions:
SunSun
Taurus
16°47’
 
MoonMoon
Scorpio
(?)
 
MercuryMercury
Taurus
9°14’
R
VenusVenus
Taurus
3°10’
 
MarsMars
Cancer
21°25’
 
JupiterJupiter
Leo
17°56’
 
SaturnSaturn
Gemini
24°34’
 
UranusUranus
Gemini
7°35’
 
NeptuneNeptune
Libra
1°47’
R
PlutoPluto
Leo
6°28’
 
NodeNode (M)
Leo
1°25’
R
LilithLilith (M)
Virgo
8°44’
 
ChironChiron
Virgo
9°21’
st
Elements:
3xFireFire
4xEarthEarth
3xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
September 17th
(Tomorrow)
Spojené státy Anne Bancroft
(*1931) actress
Spojené státy Anastacia
(*1968) singer, designer
Spojené státy Hank Williams
(*1923) composer, guitarist, singer
Velká Británie Keith Flint
(*1969) musician, dancer and singer for the band The Prodigy
Česká republika Tomáš Berdych
(*1985) tennis player
Famous people who passed away on September 16th
Indie Ronald Ross
(*1857 - 1932) doctor, parasitologist, one of the founders of modern epidemiology, Nobel Prize in 1902 for malaria research
Itálie Farinelli
(*1705 - 1782) opera singer, singer, soprano castrato, musician
Spojené státy Maria Callas
(*1923 - 1977) opera singer, artist
Spojené státy Edward Albee
(*1928 - 2016) writer, scriptwriter
Velká Británie Marc Bolan
(*1947 - 1977) singer, guitarist

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Aries Aries
Show calendar »