Vladimír Hrubý wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Vladimír Hrubý - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 62 years
Death:
Occupation:
actor

Vladimír Hrubý - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
23 March 1924 - uknown time (?)
House system:
no system
(Vladimír Hrubý 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Vladimír Hrubý
Date of Birth - Mar 23, 1924
(actor, instagram)

Vladimír Hrubý - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1987) - Páni Edisoni
(1986) - Klobouk, měšec a láska
(1986) - Gottwald (TV series)
(1985) - Podfuk
(1985) - ...nebo být zabit
(1984) - Šéfe, vrať se!
(1984) - Šéfe, jdeme na to!
(1984) - Give the Devil His Due
(1984) - O nosaté čarodějnici
(1984) - Králi, já mám nápad
(1984) - Fešák Hubert
(1984) - Bambinot (TV series)
(1984) - Anynka a čert
(1983) - Three Veterans
(1983) - Třetí skoba pro Kocoura
(1983) - Stav ztroskotání
(1983) - Perníkový dědek
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV series)
(1983) - Jen se spolehni
(1983) - Darmošlap z Nemanic a princezna Terezka
(1982) - Šéfe, to je věc!
(1982) - Srdečný pozdrav ze zeměkoule
(1982) - Příště budeme chytřejší, staroušku!
(1982) - Příhody pana Příhody
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Králíci s moudrýma očima
(1982) - Dynastie Nováků (TV series)
(1981) - Jak byste se zachovali
(1981) - V podstatě jsme normální
(1981) - Velká sázka o malé pivo
(1981) - Pytláci
(1981) - Pohádka o mokrosuchém štěstí
(1981) - Nová dvojpohádka z lesa
(1981) - Křtiny
(1980) - Soud pana Havleny
(1980) - Pastýřská pohádka
(1980) - Eva Eva
(1980) - Co je doma, to se počítá, pánové...
(1979) - Spodky
(1979) - Pan Vok odchází
(1979) - O zakleté princezně
(1979) - Historky z Ražické bašty
(1979) - Detektivem proti své vůli
(1979) - Arabela (TV series)
(1978) - Pumpaři od Zlaté podkovy
(1978) - Pan Tau a kouzelnice
(1978) - „Já už budu hodný, dědečku!“
(1977) - Spáč
(1977) - 'Okay, Boss...!'
(1977) - Jablíčko se dokoulelo
(1977) - Florijánkovo štěstí
(1977) - Což takhle dát si špenát
(1977) - Adela Has Not Had Her Supper Yet
(1976) - Zítra to roztočíme, drahoušku...!
(1976) - Náš dědek Josef
(1976) - Marecek, Pass Me the Pen!
(1975) - Pasáček Jirka
(1975) - Solo dlja slona s orkestrom
(1974) - Za volantem nepřítel
(1974) - Televize v Bublicích aneb Bublice v televizi
(1974) - O princi Janovi a princezně Marfušce
(1974) - O Emínce a Havlíčkovi
(1974) - The Man from London
(1974) - Balkón
(1973) - Skleněná panna
(1973) - O ševci Matějovi
(1973) - Noc na Karlštejne
(1973) - Míša Kulička (TV series)
(1973) - Hroch
(1972) - Půlnoční kolona
(1972) - Pan Tau packt die Koffer
(1972) - Lupič Legenda
(1972) - Divoké labutě
(1971) - Svět otevřený náhodám
(1971) - O chrabré Kordule
(1971) - Marcelka
(1971) - Kamenáč Bill a ohromní moskyti
(1970) - Pan Tau und Claudia im Schloss
(1970) - „Pane, vy jste vdova!“
(1970) - Na kometě
(1970) - The Phantom of Operette (TV series)
(1969) - Zabil jsem Einsteina, pánové...
(1969) - Young Bohácek's Sufferings
(1969) - Slasti Otce vlasti
(1969) - Pan Tau (TV series)
(1969) - Kalif čápem
(1968) - Objížďka
(1968) - Na Žižkově válečném voze
(1968) - The Marathon
(1968) - Hup a Hop (TV series)
(1968) - Bouřka
(1967) - Zločin a trik II.
(1967) - Soudce Stokroč (TV series)
(1967) - Reorganizace
(1967) - O princezně, která pořád vařila
(1967) - Na shledanou
(1967) - Když má svátek Dominika
(1967) - Další prosím!
(1966) - Martin Speaking
(1966) - The Treasure of a Byzantine Merchant
(1966) - Martin and Nine Fools
(1966) - Martin a červené sklíčko
(1966) - Flám
(1966) - Pfeifen, Betten, Turteltauben
(1966) - Autorevue
(1965) - 5 milionů svědků
(1965) - Volejte Martina
(1965) - Pohádkový zeměpis (TV series)
(1964) - Die Goldsucher von Arkansas
(1964) - Jak sluníčko rozdávalo stíny (TV series)
(1964) - Dobrá rada je nad zlato
(1963) - Šach mat
(1963) - Strašidlo, které se směje
(1963) - Smutný půvab
(1963) - Pražské blues
(1963) - Ostrov Dynamit
(1962) - Potíže s kulturou
(1962) - Klíč
(1962) - Two Men from Another World
(1961) - Zasloužilý umělec Eman Fiala
(1961) - Procesí k panence
(1961) - Florián
(1960) - Cirkus jede!
(1960) - Tragic Monday
(1960) - Páté oddělení
(1960) - Ledoví muži
(1960) - Chlap jak hora
(1959) - Zpívající pudřenka
(1959) - Vstup zakázán
(1959) - První a poslední
(1959) - Konec cesty
(1959) - Dařbuján a Pandrhola
(1958) - Scars of the Past
(1958) - Ruka ruku neumyje
(1958) - About the People on Both Sides of the Counter
(1958) - Mezi nebem a zemí
(1958) - Hry a sny
(1958) - Dnes naposled
(1957) - Zářijové noci
(1957) - Malí medvědáři
(1957) - Intermezzo
(1957) - Bomba
(1956) - Zaostřit, prosím!
(1955) - The Lost Track
(1955) - Direktiva
(1954) - Everything Ends Tonight
(1950) - Posel úsvitu
Vladimír Hrubý 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Vladimír Hrubý, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aries

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aries

Sun in Aries
2°35’

Sun Sign - Zodiac Sign
The ruler of Aries is the planet Mars, which symbolises energy, health, fighting spirit and leadership skills. People born under this sign are courageous and decisive in most situations in life.
MOON PHASE

Full Moon

Culmination, Fulfillment, Illumination, Realization, Experience
HOROSCOPES
Rat

Rat (Wood)

Chinese horoscope
Rat has charm, extraordinary aggression and belligerence. At first glance, appears to be calm, serene and cheerful, but appearances are deceiving. Behind all this lies a constant internal movement and deliberately cultivated aggressiveness.
Hazel

Hazel Tree

Celtic tree horoscope
They are quiet, discreet, they never draw attention on them, they do not raise their voice and very often you do not notice when they are around. Nevertheless, the saying "Still waters run deep" describes them well.
NUMEROLOGY REPORT
6

Life Path - 6

Numerology - Life Path Number
These people will have to make choices very often and it is necessary to make the right decisions in the face of emerging opportunities. Romantic relationship, family and home are the foundations for success. They like helping others.
23

Birthday 23rd - Autonomy

Numerology - Birthday Number
These people make decisions without help and cannot be influenced. They live their own life. Sometimes they seem to want freedom, but in reality they need a partner. They are sensitive, gentle, loving and they want to be loved. They are understanding, quick-witted and social.

Vladimír Hrubý 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Vladimír Hrubý - actor

Vladimír Hrubý was born on March 23, 1924 in Prague
Vladimír Hrubý at:
Wikipedia.orgVladimír Hrubý full biography - Wikipedia
Famous people born on
October 28th
(Today)
Spojené státy Julia Roberts
(*1967) actress
Spojené státy Joaquin Phoenix
(*1974) actor
Francie Coluche
(*1944) actor
Spojené státy Bill Gates
(*1955) entrepreneur, co-founder of Microsoft
Itálie Eros Ramazzotti
(*1963) singer
Vladimír Hrubý
Planet positions:
SunSun
Aries
2°35’
 
MoonMoon
Scorpio
(?)
 
MercuryMercury
Aries
3°41’
 
VenusVenus
Taurus
15°58’
 
MarsMars
Capricorn
10°28’
 
JupiterJupiter
Sagittarius
19°36’
 
SaturnSaturn
Scorpio
0°56’
R
UranusUranus
Pisces
18°21’
 
NeptuneNeptune
Leo
17°55’
R
PlutoPluto
Cancer
10°14’
R
NodeNode (M)
Virgo
0°38’
R
LilithLilith (M)
Gemini
0°01’
 
ChironChiron
Aries
19°25’
 
Elements:
5xFireFire
3xEarthEarth
0xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
October 29th
(Tomorrow)
Spojené státy Richard Dreyfuss
(*1947) actor
Spojené státy Winona Ryder
(*1971) actress
Spojené státy Ben Foster
(*1980) actor
Německo Joseph Goebbels
(*1897) Nazi war criminal, politician, Reich Minister of Propaganda of Nazi Germany
Japonsko Tsunku
(*1968) composer, songwriter, vocalist, producer of Hello Project, Morning Musume, Berryz Koubou, C-ute
Famous people who passed away on October 28th
Alžírsko Marcel Cerdan
(*1916 - 1949) boxer
Kuba Camilo Cienfuegos
(*1932 - 1959) famous Cuban revolutionary
Německo Paul Rée
(*1849 - 1901) philosopher, Friedrich Nietzsche's friend
Spojené státy Porter Wagoner
(*1927 - 2007) guitarist, singer
Francie Georges Carpentier
(*1894 - 1975) boxer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Aries Aries
Show calendar »