Vladimír Kostovič wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Vladimír Kostovič - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Liptovský Peter
Country:
Age:
† 71 years
Death:
Occupation:
actor

Vladimír Kostovič - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
14 April 1926 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Vladimír Kostovič 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Vladimír Kostovič
Date of Birth - Apr 14, 1926
(actor, instagram)

Vladimír Kostovič - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2006) - Vyznanie na cestu
(1996) - O hlúpej žene
(1996) - Jaškov sen
(1995) - ...kone na betóne
(1994) - Sny podľa Renoira
(1994) - O Jankovi kľúčiarovi
(1993) - Handrigula
(1991) - Variácie slávy
(1990) - Keď báčik z Chochoľova umrie
(1990) - Dávajte si pozor!
(1989) - Škola detektívky (TV series)
(1989) - Reverend
(1989) - Psia zima
(1989) - Mediteránske rozprávky
(1989) - Barón
(1988) - Vianoce Adama Boronču
(1988) - Spoločník pána veľkomožného
(1988) - O láske a slávikoch
(1988) - Muž na správnom mieste
(1988) - Karakušov rozsudok
(1988) - Druhý dech (TV series)
(1988) - Ale, choď!
(1987) - Matej Bel z Očovej
(1986) - Gottwald (TV series)
(1985) - Tu musíš žiť
(1985) - To je váš prípad, Šetaffy (TV series)
(1985) - Môj medvedík Móric (TV series)
(1985) - Hĺbkový rekord
(1984) - Škriatok Kuzma
(1984) - Stalo sa v našom mestečku
(1984) - Lev Tolstoy
(1984) - The False Prince
(1984) - Cesta životom
(1983) - Žakýlska Veronka
(1983) - Tisícročná včela
(1983) - Tisícročná včela (TV series)
(1983) - Mŕtvi učia živých
(1983) - Maťo Šidlo Mátožidlo (TV series)
(1983) - Anička Jurkovičová
(1982) - Život bez konca (TV series)
(1982) - Tušenie
(1982) - Tri nevesty
(1982) - Rozprávky pätnástich sestier (TV series)
(1982) - Podivné okolnosti
(1982) - Keď radí strach
(1982) - Explózia
(1982) - Dedičstvo
(1982) - Bambuľkine dobrodružstvá (TV series)
(1981) - Starý včelár
(1981) - Sokoliarova dcéra
(1981) - Po deviatich rokoch
(1981) - Nápadníci
(1981) - Konôpka
(1981) - Dve slobodné bez záväzku
(1981) - Dobrodružstvá Janka Hraška (TV series)
(1981) - Člny proti prúdu
(1980) - Šiel tovariš svetom
(1980) - Svadba bez nevesty (TV series)
(1980) - Podobizeň prvej lásky
(1980) - Najstarší zo všetkých vrabcov
(1980) - Na baňu klopajú (TV series)
(1980) - Mŕtvi maturovať nebudú
(1980) - Druhovia
(1980) - Demokrati
(1980) - Bakalári (TV series)
(1980) - Aký požičaj, taký vráť
(1979) - V predvečer
(1979) - Uzlíky nádeje
(1979) - Smrť šitá na mieru
(1979) - Smrť chodí po horách
(1979) - Sesternica Beta
(1979) - Rosnička
(1979) - Oco, mama a ja (TV series)
(1979) - Choď a nelúč sa
(1979) - Blízke diaľavy
(1978) - Zbojnícky tanec
(1978) - Vraj cholera
(1978) - Vitaj, Zuzanka!
(1978) - Stôl pre štrnástich
(1978) - Spolužiak
(1978) - Príbeľská vzbura Janka Kráľa
(1978) - Portrét chlapce
(1978) - Poéma o svedomí I., II.
(1978) - Na shledanou, Zuzanko!
(1978) - Krutá ľúbosť
(1978) - Horúci dych
(1978) - Farebné rozprávky (TV series)
(1978) - A ako Alžbeta
(1977) - Zlatá réva
(1977) - Vietor v starých stromoch
(1977) - Smrť malomeštiaka
(1977) - Pyrrhovo víťazstvo
(1977) - Odvážny Stepan
(1977) - Novinárske rozprávky (TV series)
(1977) - Leto na Rovniach
(1977) - Jedenáste prikázanie (TV series)
(1977) - Chlapi
(1977) - Dvere dokorán
(1977) - Črty zo života (TV series)
(1977) - Čaj u pána senátora
(1976) - Slnko vychádza nad Prašivou
(1976) - Postup
(1976) - Posledný pohárik
(1976) - Majster zlodejského cechu
(1976) - Red Wine
(1976) - Americká tragédia
(1975) - Tetované časom
(1975) - Profesor Sonnenbruch
(1975) - Čenkovej deti
(1974) - Veľké pokušenie
(1974) - Ohnivé križovatky
(1974) - Kronika
(1974) - Džbán plný ambrózie
(1974) - Cesta ženy
(1973) - Zločin v Modré hvězdě
(1973) - Statky - zmätky
(1973) - Hriech Kataríny Padychovej
(1972) - Stávka o Leokádiu
(1972) - Ľalie poľné
(1972) - Red Wine
(1971) - Zaprášené histórie Ema Bohúňa (TV series)
(1970) - A. C. Dupin zasahuje (TV series)
(1969) - Generácia
(1968) - Výšiny
(1968) - Úsmev Mony Lízy
(1968) - Tri dcéry
(1968) - Traja svedkovia
(1968) - Maroško
(1966) - The Hangman
(1966) - Jeden deň pre starú paniu
(1964) - Všetko naopak
(1964) - Šesť postáv hľadá autora
(1964) - Sám vojak v poli
(1963) - Výhybka
(1962) - Tam za lesem
(1957) - Forty-Four Mutineers
(1956) - Čisté ruky
(1954) - Drevená dedina
(1951) - Operation B
Vladimír Kostovič 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Vladimír Kostovič, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aries

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aries

Sun in Aries
23°47’

Sun Sign - Zodiac Sign
The ruler of Aries is the planet Mars, which symbolises energy, health, fighting spirit and leadership skills. People born under this sign are courageous and decisive in most situations in life.
MOON PHASE

New Moon

Birth, Beginning, Clarity
HOROSCOPES
Tiger

Tiger (Fire)

Chinese horoscope
The Tiger is usually a very undisciplined worker. People born in the Year of the Tiger are also very irritable nature, and don’t like to follow others. They have problem with authority and generally will challenge their superiors. They are the naturally born leaders and revolutionaries.
Maple

Maple Tree

Celtic tree horoscope
The most striking features of people born under the rule of maple is their high intelligence, extraordinary memory and the ability to find original solutions to problems others fail to solve. Maple people feel well when they are the leaders because they have natural authority, great ambitions and pride. They can easily get excited by new things and it is easy for them to get others interested as well, but they usually cannot realise their ideas without the help of others.
NUMEROLOGY REPORT
9

Life Path - 9

Numerology - Life Path Number
These people are idealistic. They have an idealistic approach towards themselves and towards their surroundings. They will go on a journey that will help them gain experience and meet important people. They have a high level of mental energy and they are be able to handle all the difficulties and challenges.
14

Birthday 14th - Determination

Numerology - Birthday Number
These people live their life the way they like. They need a safe home environment and a good job. They work hard and can make money. They are good at doing business and at trading. They are considerate, attentive and reliable.

Vladimír Kostovič 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Vladimír Kostovič - actor

Vladimír Kostovič was born on April 14, 1926 in Liptovský Peter
Vladimír Kostovič at:
Wikipedia.orgVladimír Kostovič full biography - Wikipedia | Astro.comVladimír Kostovič astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comVladimír Kostovič astro-databank Astrotheme
Famous people born on
October 31st
(Today)
Nový Zéland Peter Jackson
(*1961) actor, director, scriptwriter
Itálie Bud Spencer
(*1929) actor, swimmer, businessman
Velká Británie Stephen Rea
(*1946) actor
Spojené státy Vanilla Ice
(*1968) singer, dancer
Kambodža Norodom Sihanouk
(*1922) Cambodian politician, King, writer, director
Vladimír Kostovič
Planet positions:
SunSun
Aries
23°47’
 
MoonMoon
Taurus
(?)
 
MercuryMercury
Aries
2°34’
 
VenusVenus
Pisces
7°35’
 
MarsMars
Aquarius
16°06’
 
JupiterJupiter
Aquarius
21°27’
 
SaturnSaturn
Scorpio
24°50’
R
UranusUranus
Pisces
27°01’
 
NeptuneNeptune
Leo
22°05’
R
PlutoPluto
Cancer
12°39’
 
NodeNode (M)
Cancer
20°49’
R
LilithLilith (M)
Leo
23°41’
 
ChironChiron
Aries
27°37’
 
Elements:
4xFireFire
2xEarthEarth
2xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
November 1st
(Tomorrow)
Austrálie Toni Collette
(*1972) actress
Spojené státy Larry Flynt
(*1942) publisher, CEO of Larry Flynt Publications
Francie Manuel Ferrara
(*1975) actor, director
Spojené státy Chris Brennan
(*1984) astrologer, author of The Astrology Podcast, former President of AYA (the Association for Young Astrologers)
Spojené státy Anthony Kiedis
(*1962) singer
Famous people who passed away on October 31st
Velká Británie Sean Connery
(*1930 - 2020) actor
Spojené státy River Phoenix
(*1970 - 1993) guitarist, singer, actor
Itálie Federico Fellini
(*1920 - 1993) actor, director, scriptwriter
Maďarsko Harry Houdini
(*1874 - 1926) master of escape, magician, illusionist, stunt flier
Rakousko Egon Schiele
(*1890 - 1918) Austrian painter and cartoonist, disciple of Gustav Klimt

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Full Moon in Taurus Taurus
Show calendar »