Vladimír Ráž wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Vladimír Ráž - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Nejdek
Country:
Age:
† 77 years
Death:
Occupation:
actor

Vladimír Ráž - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
1 July 1923 - uknown time (?)
House system:
no system
(Vladimír Ráž 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Vladimír Ráž
Date of Birth - Jul 1, 1923
(actor, instagram)

Vladimír Ráž - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2013) - Příběhy slavných: Milovník života (TV series)
(2001) - Žabák
(1999) - Hotel Herbich (TV series)
(1997) - Úsměvy
(1997) - Zdivočelá země (TV series)
(1995) - Život na zámku (TV series)
(1995) - Rok na vsi
(1995) - Rabín a jeho Golem
(1995) - Muž v pozadí (TV series)
(1994) - Zapomenuté tváře
(1994) - Divadelní román
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Pohádka o věrnosti
(1991) - Album
(1991) - Šťastlivec Sulla
(1991) - Noční návštěva
(1990) - Svědek umírajícího času
(1990) - Princezna Slonbidlo
(1990) - Popel a hvězdy
(1989) - Divoká srdce
(1988) - Symfonie psané pohybem - 3 epochy
(1987) - Po zarostlém chodníčku
(1987) - Jak daleko je hvězda
(1987) - Zdaleka ne tak ošklivá, jak se původně zdálo
(1987) - Pohádky o mašinkách (TV series)
(1987) - Karanténa
(1986) - Zlá krev (TV series)
(1986) - O rybáři a rybce
(1986) - Gottwald (TV series)
(1986) - Domek u lesa
(1986) - Blankytná pohádka
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1985) - Sedmipírek
(1985) - Nezbedné pověsti (TV series)
(1985) - Marné cesty holubů
(1984) - Žofka z Janovic
(1984) - Čertův švagr
(1984) - Až já budu královna
(1983) - Moskva od večera do rána
(1983) - 1. Máj v Národním divadle roku 1898
(1983) - Oblouk světla
(1983) - Dvě noci s císařem
(1982) - Příhody pana Příhody
(1981) - Velké přání
(1981) - Rána pod pás
(1981) - Okres na severu (TV series)
(1981) - Kamenný orchestr
(1980) - Romaneto
(1980) - O Ptáku Ohniváku
(1980) - Anna proletářka
(1979) - Ve věci J. R. Oppenheimera
(1979) - Rukojmí v Bella Vista
(1979) - Osamělý jezdec
(1979) - Bílá kočička
(1978) - Zákony pohybu (TV series)
(1978) - Trasa
(1978) - Tajemství Ocelového města
(1978) - Smrt císaře a krále Karla IV.
(1978) - Králova žena
(1977) - Reflections
(1977) - Všichni proti všem
(1977) - Soldaty Svobody
(1977) - Vítězný lid
(1977) - Tichý Američan v Praze
(1977) - Jak zničit vlastní mužstvo
(1976) - Komunisté (TV series)
(1976) - A řeka mu zpívala…
(1976) - A byl pátý máj
(1976) - Soldaty svobody (TV series)
(1976) - Splynutí duší
(1976) - Doba strachu
(1975) - Rytíř
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Sokolovo
(1974) - Růžová sobota
(1974) - Půlpenny
(1974) - Nepřátelé veřejnosti
(1974) - Hvězda padá vzhůru
(1974) - Hledá se Kurt
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV series)
(1973) - Zlá noc
(1973) - Země zlatých plodů
(1973) - Otevřený kruh
(1972) - Opory společnosti
(1972) - Královská ozvěna
(1971) - Rozsudek (TV series)
(1971) - Mrtvý princ
(1970) - Úsměvy a slzí třpyt
(1970) - Radúz a Mahulena
(1970) - Manon Lescaut
(1970) - Kruh světla
(1970) - F. L. Věk (TV series)
(1969) - První láska
(1968) - Nedělní chvilka poezie
(1968) - Umberto Nobile
(1968) - Vo modrým ptáčku
(1968) - Sňatky z rozumu (TV series)
(1968) - Růžová Anička
(1968) - Na Žižkově válečném voze
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV series)
(1967) - Soudničky (TV series)
(1967) - Deštník
(1966) - Měsíc s dýmkou
(1965) - Noc na Karlštejně
(1965) - Modlitba pro Kateřinu Horovitzovou
(1965) - Konec velké epochy
(1963) - Maškaráda
(1962) - Rusalka
(1962) - Pevnost na Rýně
(1962) - Horoucí srdce
(1961) - Tereza
(1961) - Okamžik, spojím!
(1960) - Waltz for a Million
(1960) - Dokonalý zločin
(1959) - Taková láska
(1959) - Smrt obchodního cestujícího
(1959) - Schovávaná na schodech
(1959) - Romeo, Juliet and Darkness
(1959) - První parta
(1959) - Letiště nepřijímá
(1959) - Konec cesty
(1959) - Docela všední neděle
(1958) - Občan Brych
(1958) - Morálka paní Dulské
(1958) - Dnes naposled
(1957) - Tam na konečné
(1957) - The Case Is Not Yet Closed
(1957) - Lidé na prodej
(1956) - Against All
(1956) - Hrátky s čertem
(1955) - Dog's Heads
(1955) - Láska ve třech podobách
(1955) - Jan Žižka
(1954) - Stříbrný vítr
(1954) - Once Upon a Time, There Was a King...
(1953) - The Secret of Blood
(1952) - Proud Princess
(1952) - Dovolená s Andělem
(1951) - Mikoláš Aleš
(1950) - Posel úsvitu
(1950) - Past
(1950) - Pára nad hrncem
(1949) - Revoluční rok 1848
(1949) - Němá barikáda
(1947) - Daňová morálka
(1947) - Nerozumím
(1947) - Nedělní odpoledne
(1947) - Alena
(1946) - Mrtvý mezi živými
Vladimír Ráž - Family and Partner relationships
Vladimír Ráž 2019 - Astrological Charts, Astrology Online

Vladimír Ráž, Birth Chart Horoscopes & Signs - Cancer

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Cancer

Sun in Cancer
8°37’

Sun Sign - Zodiac Sign
Cancer is ruled by the Moon, which gives people born under this sign great emotional sensitivity. They are thus often reserved and shy.
MOON PHASE

Full Moon

Culmination, Fulfillment, Illumination, Realization, Experience
HOROSCOPES
Pig

Pig (Water)

Chinese horoscope
Pig is a good-natured, courteous gentleman who’s always willing to help. You can trust Pigs, because they will never betray you and will never even think about it. They are naive, trusting and in need of protection.
Apple

Apple Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Apple tree are usually pleasant, and have a special charisma. When dealing with others they are usually warm and generous. They are contemplative and willing to embark on any adventure.
NUMEROLOGY REPORT
5

Life Path - 5

Numerology - Life Path Number
These people need movement and change, and they like to travel. They search for freedom and adventure. They are open to new things and ideas. They have an inclination for leadership. They are ambitious but they are also very sensitive and avoid routine and boredom.
1

Birthday 1st - Independence

Numerology - Birthday Number
These people are independent and capable of deep love. They are able to make their own decisions. They are forgiving, respectable, accurate and honest. They are straightforward and can express themselves clearly. They like modern things and they introduce them with flexibility. They can think creatively and they use creativity to promote their objectives and to search for new possibilities. They are positive and smart.

Vladimír Ráž 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Vladimír Ráž - actor

Vladimír Ráž was born on July 1, 1923 in Nejdek
Vladimír Ráž at:
Wikipedia.orgVladimír Ráž full biography - Wikipedia
Famous people born on
November 20th
(Today)
Spojené státy Sean Young
(*1959) actress
Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politician, brother of JFK
Německo Otto von Habsburg
(*1912) writer, MEP, publicist, journalist, eldest son of Emperor Charles I.
Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) writer, poet
Itálie Pope Pius VIII
(*1761) 253rd Pope
Vladimír Ráž
Planet positions:
SunSun
Cancer
8°37’
 
MoonMoon
Aquarius
(?)
 
MercuryMercury
Gemini
18°20’
 
VenusVenus
Gemini
19°25’
 
MarsMars
Cancer
20°36’
 
JupiterJupiter
Scorpio
9°06’
R
SaturnSaturn
Libra
13°31’
 
UranusUranus
Pisces
17°31’
R
NeptuneNeptune
Leo
16°28’
 
PlutoPluto
Cancer
10°40’
 
NodeNode (M)
Virgo
14°43’
R
LilithLilith (M)
Taurus
0°16’
 
ChironChiron
Aries
20°48’
 
Elements:
1xFireFire
1xEarthEarth
5xAirAir
6xWaterWater
Famous people born on
November 21st
(Tomorrow)
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) actress, director
Island Björk
(*1965) singer, actress
Itálie Pope Benedict XV
(*1854) 258th Pope
Polsko Isaac Bashevis Singer
(*1902) writer
Německo Paul Rée
(*1849) philosopher, Friedrich Nietzsche's friend
Famous people who passed away on November 20th
Rusko Leo Tolstoy
(*1828 - 1910) writer
Velká Británie MacGregor Mathers
(*1854 - 1918) occultist, Mason, founder of the Hermetic Order of the Golden dawn
Spojené státy Robert Altman
(*1925 - 2006) actor, director, scriptwriter
Německo Wolfgang Borchert
(*1921 - 1947) scriptwriter
Spojené státy Bambi Bembenek
(*1958 - 2010) murderess

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Virgo Virgo
Show calendar »