Vladimír Šmeral wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Vladimír Šmeral - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Drásov
Country:
Age:
† 78 years
Death:
Occupation:
actor

Vladimír Šmeral - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
16 October 1903 - uknown time (?)
House system:
no system
(Vladimír Šmeral 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Vladimír Šmeral
Date of Birth - Oct 16, 1903
(actor, instagram)

Vladimír Šmeral - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2004) - Vyznavač ticha
(1982) - Revue na zakázku
(1981) - Velké malé vody
(1981) - Příjemce platí v dolarech
(1980) - Temné slunce
(1980) - Děti zítřků
(1980) - Anna proletářka
(1979) - Pavilón Z
(1979) - Historie začíná pod kaštany
(1979) - AEIOU
(1978) - Díky, pane Kříženecký
(1978) - Smrt císaře a krále Karla IV.
(1978) - Skandál v Gri - Gri baru
(1977) - Všichni proti všem
(1977) - Vítězný lid
(1977) - Příběh lásky a cti
(1976) - Muž na radnici (TV series)
(1976) - Když vyjí vlci
(1976) - Dům Na poříčí
(1976) - Dalskabáty, hříšná ves aneb Zapomenutý čert
(1976) - Čas lásky a naděje
(1975) - Spodní proud
(1975) - Poklad pod Černou hláskou
(1975) - The Liberation of Prague
(1975) - My z konce světa (TV series)
(1974) - Záhady v Alleghe
(1974) - Rafan
(1974) - Princezna Turandot
(1974) - Poslední královna
(1974) - Pavlínka
(1974) - Doňa Perfecta
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV series)
(1973) - Chvilky s Vladimírem Šmeralem
(1973) - Země zlatých plodů
(1973) - Poputnyj větěr
(1973) - Tři chlapi na cestách
(1973) - Německé pohádky (TV series)
(1973) - Láska
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1972) - Rodeo
(1972) - Podezření
(1971) - Svědectví mrtvých očí
(1971) - Rozsudek (TV series)
(1971) - Princ a chuďas
(1971) - Otcové a děti
(1971) - Lekce
(1971) - Hostinec U létavého draka
(1971) - Člověk není sám
(1970) - Jumping Over Puddles Again
(1970) - Lidé na křižovatce (TV series)
(1970) - Kočka
(1970) - F. L. Věk (TV series)
(1969) - Směšný pán
(1969) - Larks on a String
(1969) - The Witch Hunt
(1969) - Alchymista
(1968) - Nejkrásnější věk
(1968) - České pohádky: O dvou poutnících
(1967) - Princezna Pampeliška
(1967) - Prager Legende
(1967) - Muž, který stoupl v ceně
(1967) - The End of Agent W4C
(1966) - Sedm sestřiček
(1966) - The Treasure of a Byzantine Merchant
(1966) - Noc bez úsvitu
(1966) - Maigret a smutný Alfréd
(1966) - Křišťálová noc
(1966) - Hotel for Strangers
(1966) - Cesta řeky k moři
(1965) - Pohádkový zeměpis (TV series)
(1965) - Konec velké epochy
(1965) - Hrdina má strach
(1965) - Bloudění
(1964) - Čintamani & podvodník
(1964) - Bubny
(1963) - Lucie
(1962) - Pozdní láska
(1962) - Midnight Mass
(1962) - Měšťáci
(1961) - Božena Němcová
(1954) - Rychloraziči z Tisové
(1953) - Divadlo Československé armády
(1953) - A Warning
(1951) - Rok stalinské epochy
(1951) - Mordová rokle
(1950) - Čína v boji
(1949) - Veliká příležitost
(1949) - Němá barikáda
(1949) - Dnes o půl jedenácté
(1948) - Dvaasedmdesátka
(1947) - Podobizna
(1947) - Nikola Šuhaj
(1947) - Čapkovy povídky
(1946) - Průlom
(1946) - Heroes Are Silent,The
(1945) - Rozina sebranec
(1944) - Skalní plemeno
(1943) - Mlhy na blatech
(1942) - Karel a já
(1941) - Jan Cimbura
(1940) - Pro kamaráda
(1939) - V pokušení
(1939) - Muž z neznáma
(1938) - Zborov
(1938) - Vzhůru nohama
(1938) - Vandiny trampoty
(1938) - Soud boží
(1938) - The Way of the Cross
(1937) - Píseň o smutné zemi
(1937) - Svět patří nám
(1937) - Bílá nemoc

Vladimír Šmeral - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1948) - Dvaasedmdesátka
Vladimír Šmeral - Partner relationships
Vladimír Šmeral 2019 - Astrological Charts, Astrology Online

Vladimír Šmeral, Birth Chart Horoscopes & Signs - Libra

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Libra

Sun in Libra
21°56’

Sun Sign - Zodiac Sign
Perhaps to make their sign happy, people born under the sign of Libra are usually prudent, balanced and harmonious. In any case, they think before they do something. It is possible to find hot-headed individuals among Libras, but they are very rare exceptions.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Rabbit

Rabbit (Water)

Chinese horoscope
The Rabbit is usually cautious, sensible and reserved. People born in the Year of the Rabbit want to live in peace and comfort and protect their peaceful life. The Rabbits are extremely gentle creatures - they symbolize charm and kindness. Rabbits exhibit good manners and enjoy beauty.
Maple

Maple Tree

Celtic tree horoscope
The most striking features of people born under the rule of maple is their high intelligence, extraordinary memory and the ability to find original solutions to problems others fail to solve. Maple people feel well when they are the leaders because they have natural authority, great ambitions and pride. They can easily get excited by new things and it is easy for them to get others interested as well, but they usually cannot realise their ideas without the help of others.
NUMEROLOGY REPORT
3

Life Path - 3

Numerology - Life Path Number
These people are mentally alert and have creative minds. They are creative and original, and they have a good imagination. They hate boredom and like to cooperate with others. They are charming and witty. They are critical of others and they should therefore learn how to be more diplomatic. They need to work freely and without restraints.
16

Birthday 16th - Directness

Numerology - Birthday Number
These people have a clear opinion on what is right and wrong in life. They fight intolerance. They are very observant. They have a sense of harmony. They are tender and sweet. They try to get along with others and understand their needs.

Vladimír Šmeral 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Vladimír Šmeral - actor

Vladimír Šmeral was born on October 16, 1903 in Drásov
Vladimír Šmeral at:
Wikipedia.orgVladimír Šmeral full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 16th
(Today)
Spojené státy Mickey Rourke
(*1952) actor, scriptwriter
Spojené státy Lauren Bacall
(*1924) actress
Spojené státy Peter Falk
(*1927) actor
Spojené státy B. B. King
(*1925) singer, guitarist
Spojené státy David Copperfield
(*1956) magician, illusionist, showman
Vladimír Šmeral
Planet positions:
SunSun
Libra
21°56’
 
MoonMoon
Leo
(?)
 
MercuryMercury
Libra
4°12’
 
VenusVenus
Virgo
16°40’
 
MarsMars
Sagittarius
16°55’
 
JupiterJupiter
Pisces
14°23’
R
SaturnSaturn
Aquarius
2°44’
 
UranusUranus
Sagittarius
22°29’
 
NeptuneNeptune
Cancer
5°56’
R
PlutoPluto
Gemini
20°35’
R
NodeNode (M)
Libra
5°53’
R
LilithLilith (M)
Aquarius
8°37’
 
ChironChiron
Capricorn
17°28’
 
Elements:
4xFireFire
1xEarthEarth
6xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
September 17th
(Tomorrow)
Spojené státy Anne Bancroft
(*1931) actress
Spojené státy Anastacia
(*1968) singer, designer
Spojené státy Hank Williams
(*1923) composer, guitarist, singer
Velká Británie Keith Flint
(*1969) musician, dancer and singer for the band The Prodigy
Česká republika Tomáš Berdych
(*1985) tennis player
Famous people who passed away on September 16th
Indie Ronald Ross
(*1857 - 1932) doctor, parasitologist, one of the founders of modern epidemiology, Nobel Prize in 1902 for malaria research
Itálie Farinelli
(*1705 - 1782) opera singer, singer, soprano castrato, musician
Spojené státy Maria Callas
(*1923 - 1977) opera singer, artist
Spojené státy Edward Albee
(*1928 - 2016) writer, scriptwriter
Velká Británie Marc Bolan
(*1947 - 1977) singer, guitarist

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Aries Aries
Show calendar »