Vlasta Chramostová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Vlasta Chramostová - Birth Chart

Gender:
Female
Date of Birth:
Birth place:
Brno
Country:
Age:
† 92 years
Occupation:
actress

Vlasta Chramostová - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
17 November 1926 - uknown time (?)
House system:
no system
(Vlasta Chramostová 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Vlasta Chramostová
Date of Birth Nov 17, 1926
(actress, instagram)

Vlasta Chramostová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Český lev 2015 (TV pořad)
(2014) - První republika (TV series)
(2013) - 60 pečetí
(2013) - Ceny Thálie 2012
(2011) - Těžká léta československého filmu 1969 - 89
(2011) - Bohdalka je NAŠE
(2011) - Leaving
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Rozmarná léta českého filmu
(2010) - Český lev 2009
(2010) - Leaving
(2009) - Neobyčejné životy: Jiřina Bohdalová
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Má Vlast(a)
(2008) - Po stopách hvězd (TV series)
(2007) - Hraběnky (TV series)
(2006) - Předčasná úmrtí: Trojka z mravů
(2006) - Paní Olga
(2005) - Paralelní portrét
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Vyznavač ticha
(2004) - Jak šly dějiny
(2003) - PF 77
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Spravedlnosti času...
(2002) - Diagnóza: Smrt nenávistí
(2001) - Samota
(2000) - Příběhy slavných: Herec Karel Höger
(1999) - Noc s Andělem
(1999) - Fenomén Kohout
(1999) - Kyanid o páté
(1999) - The Melancholic Chicken
(1998) - Je třeba zabít Sekala
(1997) - Úsměvy
(1997) - Přerušené jaro
(1997) - Nesmrtelná hvězda Božena Němcová
(1996) - Co dělat? (Cesta z Prahy do Českého Krumlova aneb Jak jsem sestavoval novou vládu)
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1992) - New Hyperion or Liberty, Equality, Brotherhood
(1992) - Konjunkturální portrét aneb Tři životy Vlasty Chramostové
(1990) - Případ Dr. Horáková
(1990) - Zpráva o pohřbívání v Čechách
(1979) - Play Macbeth
(1972) - Michelup a motocykl
(1971) - Bečička
(1970) - Romanetto
(1970) - Lítost
(1970) - Kočka
(1970) - Drobínek
(1969) - Kaviár jen pro přátele
(1969) - Jizvy, jiskry, jistoty
(1969) - Alchymista
(1968) - The Cremator
(1968) - Objížďka
(1968) - The Marathon
(1968) - Klapzubova jedenáctka (TV series)
(1968) - Kardinál Zabarella
(1967) - Soudničky (TV series)
(1967) - Případ paní Luneauové
(1967) - Jegor Bulyčov
(1966) - Butantan
(1965) - Lysistrata
(1965) - Kůzlátka otevřete...
(1965) - Kissing-Time Ninety
(1965) - Bílá paní
(1964) - Komedie s Klikou
(1963) - Skotská s ledem
(1963) - When the Cat Comes
(1962) - Tvrdohlavá žena a zamilovaný školní mládenec
(1962) - Sganarel lékařem
(1962) - Letos v září
(1962) - Rainy Day
(1961) - Herci a písničky
(1961) - Spadla s měsíce
(1961) - Námluvy
(1961) - Chvíle rozhodnutí
(1961) - Hrdinové okamžiku (TV series)
(1961) - Dalskabáty hříšná ves aneb Zapomenutý čert
(1960) - Tragic Monday
(1960) - Šlamastyka s Měsícem
(1960) - Rozrušená země
(1960) - Paní Bovaryová
(1960) - Nejsme doma
(1959) - Radúz a Mahulena
(1959) - Probuzení
(1958) - Oldřich Nový
(1958) - Rodiče
(1957) - Škola otců
(1957) - Bomba
(1956) - Hra o život
(1956) - Honzíkova cesta
(1955) - Rudá záře nad Kladnem
(1955) - Po noci den
(1954) - Hry lásky plné
(1953) - The Secret of Blood
(1953) - Ó, ti lektoři...
(1952) - Nad námi svítá
(1951) - Operation B
(1950) - Past
(1949) - Veliká příležitost
Vlasta Chramostová 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Vlasta Chramostová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Scorpio

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Scorpio

Sun in Scorpio
24°23’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Scorpio can think very clearly, they have a good judgement and can assess situations very well. They also have a good memory and a very creative mind, which is characterised by its originality.
MOON PHASE

Waxing Gibbous

Consolidating gains, Expanding, Analyze, Prepare, Trust
HOROSCOPES
Tiger

Tiger (Fire)

Chinese horoscope
The Tiger is usually a very undisciplined worker. People born in the Year of the Tiger are also very irritable nature, and don’t like to follow others. They have problem with authority and generally will challenge their superiors. They are the naturally born leaders and revolutionaries.
Chestnut

Chestnut Tree

Celtic tree horoscope
Chestnut tree is a tough tree that is fighting for its space, but it can generously endow its surroundings with its fruits and possibility to relax in the shade of its bushy crown. Chestnut people have a deeply rooted sense for justice and are able to fight vigorously for the right cause.
NUMEROLOGY REPORT
1

Life Path - 1

Numerology - Life Path Number
These people like to be leaders. They have courage and inspiration, and they are active and creative. They give priority to individual success and have the ability to use their initiative and determination to succeed. They should devote more time to other people. It is good to praise them.
17

Birthday 17th - Capability

Numerology - Birthday Number
These people are strong and courageous. They are sensitive and ambitious. They are very observant. They are efficient, quick-witted and hardworking. They have leadership skills. Romantic relationship is very important for them. They are social.

Vlasta Chramostová 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Vlasta Chramostová - actress

Vlasta Chramostová was born on November 17, 1926 in Brno
Vlasta Chramostová at:
Wikipedia.orgVlasta Chramostová full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 26th
(Today)
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) actress
Spojené státy Jim Caviezel
(*1968) actor
Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) actor
Spojené státy Serena Williams
(*1981) tennis player
Dánsko King Christian X
(*1870) King of Denmark
Vlasta Chramostová
Planet positions:
SunSun
Scorpio
24°23’
 
MoonMoon
Aries
(?)
 
MercuryMercury
Sagittarius
11°07’
R
VenusVenus
Scorpio
23°23’
 
MarsMars
Taurus
7°06’
R
JupiterJupiter
Aquarius
19°12’
 
SaturnSaturn
Scorpio
28°09’
 
UranusUranus
Pisces
25°39’
R
NeptuneNeptune
Leo
26°56’
 
PlutoPluto
Cancer
15°45’
R
NodeNode (M)
Cancer
9°19’
R
LilithLilith (M)
Virgo
17°53’
 
ChironChiron
Aries
28°42’
R
Elements:
4xFireFire
1xEarthEarth
1xAirAir
7xWaterWater
Famous people born on
September 27th
(Tomorrow)
Spojené státy Gwyneth Paltrow
(*1972) actress, director, scriptwriter
Spojené státy Meat Loaf
(*1947) actor, singer
Německo Jean-Marc Barr
(*1960) actor
Velká Británie Irvine Welsh
(*1957) writer, screenwriter, author of Trainspotting
Kanada Avril Lavigne
(*1984) musician, singer
Famous people who passed away on September 26th
Spojené státy Paul Newman
(*1925 - 2008) actor, director, scriptwriter
Německo August Macke
(*1887 - 1914) German expressionist painter, member of the group Der Blaue Reiter
Spojené státy Bessie Smith
(*1894 - 1937) singer
Itálie Alberto Moravia
(*1907 - 1990) writer
Spojené státy Valerie Bettis
(*1919 - 1982) dancer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Capricorn Capricorn
Show calendar »