Vlasta Fabianová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Vlasta Fabianová - Birth Chart

Gender:
Female
Date of Birth:
Birth place:
Lviv
Country:
Age:
† 78 years
Death:
Occupation:
actress

Vlasta Fabianová - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
29 June 1912 - uknown time (?)
House system:
no system
(Vlasta Fabianová 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Vlasta Fabianová
Date of Birth Jun 29, 1912
(actress, instagram)

Vlasta Fabianová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2008) - Příběhy slavných:Tak akorát
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(1997) - Úsměvy
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - Eugen Onegin
(1987) - Znění zlatého zvonku
(1987) - V kleštích
(1987) - Polom v bezvětří (TV series)
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Prstýnek bez kamínku
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1985) - Kdo zachrání kovboje
(1985) - Chalupa na spadnutí
(1984) - Dovolená na úrovni
(1984) - Budulínek Mandelinka
(1984) - Barrandovské nocturno aneb Jak film zpíval a tančil
(1983) - Zuzana Vojířová
(1983) - Nuž, brány dokořán již otevřete...!
(1983) - A csoda vége
(1982) - Der Salzprinz
(1982) - Kočičí hra
(1981) - Pohádka o mokrosuchém štěstí
(1981) - Královna bludiček
(1981) - Dějiny jednoho dne
(1981) - A na konci je začátek
(1980) - Než se zvedne opona
(1980) - Pastýřská pohádka
(1980) - Jak namalovat ptáčka
(1979) - Koncert na konci léta
(1978) - Zip
(1978) - Zákony pohybu (TV series)
(1978) - Setkání v červenci
(1978) - Majka
(1978) - Báječní muži s klikou
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1977) - Tetinka
(1977) - Smuteční hudba za padlé hrdiny
(1977) - Kremelský orloj
(1976) - A řeka mu zpívala…
(1976) - Petřička
(1976) - Holka modrooká
(1976) - Dítě
(1976) - Ať hodí kamenem
(1974) - Tribun lidu
(1974) - Princ Chocholouš
(1973) - Tichý svědek
(1971) - Zločin na Zlenicích hradě
(1971) - Kriminální tango
(1970) - Lidé na křižovatce (TV series)
(1969) - Herecký kníže z Kampy
(1969) - Popel
(1967) - Malá Dorritka
(1966) - Fantom Morrisvillu
(1965) - Samota
(1963) - Zázračné dítě
(1963) - Romance štědrovečerní
(1961) - Vlasta Fabianová
(1960) - Srpnová neděle
(1959) - Radúz a Mahulena
(1958) - Morálka paní Dulské
(1957) - Starý protiva
(1957) - The Fifth Wheel to a Coach
(1955) - Bez obav
(1955) - Strakonický dudák
(1955) - Rudá záře nad Kladnem
(1955) - Angel in the Mountains
(1953) - Remembrance
(1953) - Jestřáb kontra Hrdlička
(1952) - Velké dobrodružství
(1952) - Nástup
(1949) - Revoluční rok 1848
(1949) - DS - 70 nevyjíždí
(1948) - Krakatit
(1948) - The Red Lizard
(1947) - Znamení kotvy
(1947) - Křižovatka
(1947) - Housle a sen
(1945) - Bludná pouť
(1944) - The Wedding Ring
(1943) - Tanečnice
(1941) - Rukavička
(1940) - Pohádka máje
(1940) - Druhá směna
Vlasta Fabianová - Family and Partner relationships
Family:
(*1906) Bohuš Záhorský - husband
Vlasta Fabianová 2019 - Astrological Charts, Astrology Online

Vlasta Fabianová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Cancer

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Cancer

Sun in Cancer
7°20’

Sun Sign - Zodiac Sign
Cancer is ruled by the Moon, which gives people born under this sign great emotional sensitivity. They are thus often reserved and shy.
MOON PHASE

Waxing Gibbous

Consolidating gains, Expanding, Analyze, Prepare, Trust
HOROSCOPES
Rat

Rat (Water)

Chinese horoscope
Rat has charm, extraordinary aggression and belligerence. At first glance, appears to be calm, serene and cheerful, but appearances are deceiving. Behind all this lies a constant internal movement and deliberately cultivated aggressiveness.
Apple

Apple Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Apple tree are usually pleasant, and have a special charisma. When dealing with others they are usually warm and generous. They are contemplative and willing to embark on any adventure.
NUMEROLOGY REPORT
3

Life Path - 3

Numerology - Life Path Number
These people are mentally alert and have creative minds. They are creative and original, and they have a good imagination. They hate boredom and like to cooperate with others. They are charming and witty. They are critical of others and they should therefore learn how to be more diplomatic. They need to work freely and without restraints.
29

Birthday 29th - Chaos

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive and perceptive. They have a great potential for extra-sensory perception. They have the ability to find truth and wisdom. They have excellent thinking processes. Spiritual activity is very important.

Vlasta Fabianová 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Vlasta Fabianová - actress

Vlasta Fabianová was born on June 29, 1912 in Lviv
Vlasta Fabianová at:
Wikipedia.orgVlasta Fabianová full biography - Wikipedia | Astro.comVlasta Fabianová astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comVlasta Fabianová astro-databank Astrotheme
Famous people born on
June 18th
(Today)
Itálie Isabella Rossellini
(*1952) actress
Spojené státy Jeanette MacDonald
(*1901) actress, singer
Spojené státy Richard Boone
(*1917) actor
Velká Británie Paul McCartney
(*1942) composer, actor, director, scriptwriter
Polsko Lech Kaczyński
(*1949) politician, president of Poland, twin brother Jarosła Kaczynski
Vlasta Fabianová
Planet positions:
SunSun
Cancer
7°20’
 
MoonMoon
Capricorn
(?)
 
MercuryMercury
Cancer
21°00’
 
VenusVenus
Cancer
5°30’
 
MarsMars
Leo
19°13’
 
JupiterJupiter
Sagittarius
7°15’
R
SaturnSaturn
Taurus
29°09’
 
UranusUranus
Aquarius
2°27’
R
NeptuneNeptune
Cancer
22°53’
 
PlutoPluto
Gemini
28°43’
 
NodeNode (M)
Aries
17°33’
R
LilithLilith (M)
Aquarius
2°43’
 
ChironChiron
Pisces
11°02’
R
Elements:
3xFireFire
3xEarthEarth
2xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
June 19th
(Tomorrow)
Spojené státy Kathleen Turner
(*1954) actress
Česká republika Václav Klaus
(*1941) economist, politician, president of the Czech Republic
Černá Hora Radovan Karadzic
(*1945) politician, convicted war criminal, poet, psychiatrist
Brazílie Zózimo
(*1932) soccer player
Francie André Glucksmann
(*1937) philosopher
Famous people who passed away on June 18th
Rusko Maxim Gorky
(*1868 - 1936) writer
Norsko Roald Amundsen
(*1872 - 1928)
Portugalsko José Saramago
(*1922 - 2010) writer
Francie Marcel Bigeard
(*1916 - 2010)
Francie Jean Cau
(*1925 - 1993) writer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Capricorn Capricorn
Show calendar »