Vlasta Janečková wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Vlasta Janečková - Birth Chart

Gender:
Female
Date of Birth:
Birth place:
Olomouc
Country:
Age:
† 77 years
Occupation:
actress, director, scriptwriter

Vlasta Janečková - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
2 July 1934 - uknown time (?)
House system:
no system
(Vlasta Janečková 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Vlasta Janečková
Date of Birth Jul 2, 1934
(actress, director, scriptwriter, instagram)

Vlasta Janečková - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2002) - Pohádka z ostrova Man
(2001) - Brnění a rolničky
(1999) - Zakletý vrch
(1999) - Silák a strašidla
(1998) - Tajemství mořské panny
(1998) - Smůla
(1998) - Jak přišli kováři k měchu
(1997) - Vojtík a duchové
(1997) - O zlé a dobré vodě
(1997) - Červený kamínek
(1997) - Cyprián a bezhlavý prapradědeček
(1996) - O princi Truhlíkovi
(1996) - Není houba jako houba
(1995) - Vodnická čertovina
(1995) - Ty, ty, ty, Moneti!
(1995) - Poutníci
(1995) - O moudré Sorfarině
(1995) - Hrad stínů
(1994) - Třetí noc pro čaroděje
(1994) - Pozor na Kozoroha
(1994) - O zlatém pokladu
(1993) - O zázračné mouše
(1993) - Noční mora
(1993) - Dick Whittington
(1993) - Česká muzika
(1992) - Světýlka z blat
(1992) - Pravda a lež
(1991) - Princezna za dukát
(1991) - O třech stříbrných hřebenech
(1991) - Osudné dveře
(1991) - Krásná čarodějka
(1991) - Král a zloděj
(1990) - Zmatky kolem Katky
(1990) - Princezna Slonbidlo
(1990) - Pernikářka a větrný mládenec
(1990) - O nebojácné Bětce
(1990) - O hloupé havířce
(1990) - Kdo dostane burák?
(1990) - Hádanice
(1989) - Víš jak zpívá zvonek...?
(1989) - O podezíravém králi
(1989) - Fubu
(1988) - O zrzavé Andule
(1988) - Motanice
(1987) - Kouzelný cedníček
(1987) - Jak se princ učil řemeslu
(1987) - Hádání s Hadovkou
(1986) - Pohádka z Kampy
(1986) - O rybáři a rybce
(1986) - O Popelákovi
(1986) - My holky z městečka (TV series)
(1985) - Případ ukradených vědomostí
(1984) - Čertův švagr
(1984) - Budulínek Mandelinka
(1984) - Až já budu královna
(1983) - Rohy
(1983) - O zakletém hadovi
(1983) - O velkém nosu
(1983) - Hodina splněných přání
(1982) - To se ti povedlo, Julie
(1982) - Střepy nesou někdy štěstí
(1982) - Jak Jaromil ke štěstí přišel
(1982) - Červánková královna
(1981) - Zuzana je naše
(1981) - Předeme, předeme zlatou nitku
(1981) - Prstýnek ze zlata kočičího
(1981) - O vodě, lásce a štěstí
(1981) - Burácení s burácem
(1980) - Pohádka z šafránové louky
(1980) - Den velkého ticha
(1979) - Švec Janek v pohádkové zemi
(1979) - O chudém královstvíčku
(1978) - Padavka
(1978) - O statečné princezně Janě
(1978) - Kolombína
(1977) - O líném Honzovi
(1977) - Nikdy toho nenechám
(1976) - Pojďte s námi za mámou, tátou (TV series)
(1976) - Nezbedná pohádka
(1976) - Krása
(1974) - Chytrost má děravé šaty
(1973) - Zlatovláska
(1973) - Kamarádi (TV series)
(1972) - Z pohádky do pohádky
(1972) - Magnolia
(1971) - Vodník z kaňky
(1971) - Růže a prsten
(1971) - O Pomněnce
(1971) - Mrtvý princ
(1970) - Václav Trojan: Slavík
(1969) - Učedník kouzelníka Čáryfuka
(1969) - Popelka
(1969) - Kamarádi (TV series)
(1969) - Hádavá pohádka
(1968) - Tři strýčkové a Dominik
(1968) - O Honzovi a princezně Félince
(1968) - Jak se Mette chtěla stát královnou
(1967) - O princezně, která pořád vařila
(1966) - Příběhy kocoura Damiána (TV series)
(1966) - Kacafírek
(1966) - Jak Damián z nouze mouchy lapal
(1965) - O pradědečkovi (TV series)
(1958) - Pohádka o kouzelné píšťalce
(1956) - Strach

Vlasta Janečková - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1990) - O hloupé havířce
(1989) - O podezíravém králi
(1977) - O líném Honzovi
(1973) - Zlatovláska
(1969) - Popelka
(1969) - Kamarádi (TV series)

Vlasta Janečková - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2010) - Kde bydlely princezny
(2003) - Štěpánka: "Těžší život je lepší"
(1997) - Úsměvy
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny
(1958) - Suburban Romance
(1954) - Mladá láska
Vlasta Janečková - Family and Partner relationships
Family:
(*1948) Petr Štěpánek - husband
Vlasta Janečková 2019 - Astrological Charts, Astrology Online

Vlasta Janečková, Birth Chart Horoscopes & Signs - Cancer

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Cancer

Sun in Cancer
9°53’

Sun Sign - Zodiac Sign
Cancer is ruled by the Moon, which gives people born under this sign great emotional sensitivity. They are thus often reserved and shy.
MOON PHASE

Disseminating (Waning Gibbous) Moon

Scattering seeds, Distribution, Teach, Sharing and Introspection
HOROSCOPES
Dog

Dog (Wood)

Chinese horoscope
Dog is loner, extremely stubborn and highly suspicious of new acquaintances. People born in the Year of the Dog tend to submerge themselves in completely unimportant matters and details. They are a bit crazy, but their evolved sensibilities and critical spirit help to protect them from the worst.
Apple

Apple Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Apple tree are usually pleasant, and have a special charisma. When dealing with others they are usually warm and generous. They are contemplative and willing to embark on any adventure.
NUMEROLOGY REPORT
8

Life Path - 8

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and have a desire for power and money. Risky journeys will bring them success. The problem is sometimes a lack of courage, endurance and mental balance. They have good management and organizational skills. They are tough and persistent, but also conservative.
2

Birthday 2nd - Sociability

Numerology - Birthday Number
These people are very considerate and they are a good listener. They are loyal and emotional. They like to do things for other people and they are able to understand how others feel. They are gregarious and keep close to their family. They are diplomatic.

Vlasta Janečková 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Vlasta Janečková - actress, director, scriptwriter

Vlasta Janečková was born on July 2, 1934 in Olomouc
Vlasta Janečková at:
Wikipedia.orgVlasta Janečková full biography - Wikipedia
Famous people born on
October 19th
(Today)
Spojené státy Trey Parker
(*1969) actor, director, dubber, co-creator of the series South Park
Francie Auguste Lumière
(*1862) director, actor, one of the first filmmakers
Itálie Umberto Boccioni
(*1882) Italian painter, sculptor, art critic, theorist of Futurism
Spojené státy John Lithgow
(*1945) actor
Spojené státy Jon Favreau
(*1966) actor, director, scriptwriter
Vlasta Janečková
Planet positions:
SunSun
Cancer
9°53’
 
MoonMoon
Pisces
(?)
 
MercuryMercury
Cancer
23°18’
R
VenusVenus
Gemini
4°48’
 
MarsMars
Gemini
20°52’
 
JupiterJupiter
Libra
13°58’
 
SaturnSaturn
Aquarius
27°43’
R
UranusUranus
Taurus
0°56’
 
NeptuneNeptune
Virgo
10°03’
 
PlutoPluto
Cancer
23°53’
 
NodeNode (M)
Aquarius
11°54’
R
LilithLilith (M)
Cancer
28°11’
 
ChironChiron
Gemini
7°00’
 
Elements:
0xFireFire
2xEarthEarth
5xAirAir
6xWaterWater
Famous people born on
October 20th
(Tomorrow)
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882) actor
Spojené státy Viggo Mortensen
(*1958) actor
Velká Británie Danny Boyle
(*1956) actor, director, scriptwriter
Francie Daniel Prévost
(*1939) actor
Spojené státy Snoop Dogg
(*1971) singer, actor
Famous people who passed away on October 19th
Spojené státy Edward S. Curtis
(*1868 - 1952) photographer
Francie Camille Claudel
(*1864 - 1943) French sculptor, printmaker
Austrálie Dymphna Cusack
(*1902 - 1981) writer
Velká Británie Jacqueline du Pré
(*1945 - 1987)
Spojené státy Glen Buxton
(*1947 - 1997) musician

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Gemini Gemini
Show calendar »